Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (13 μέλη και 220 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Περγάμου 1 κλειστά.

Φυλής 109β Φωτεινή μελαχρινή ψηλή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι, τατουάζ φτερά στους πηχες των χεριών με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 109α Συλβια καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κοντουλα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 105 δεξιά κλειστο.

Φυλής 105 αριστερά Μαριάννα μελαχρινή μαυριδερή με κανονικό σώμα 2αρι συν σιλικονατο κακοφτιαγμεμο βυζι, τατουάζ στον αυχένα και Λάουρα μελαχρινή μελαμψη σώμα με πιασίματα μικρό βυζι, κωλαρα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι πάντα live

Φυλής 65β Ιζαμπελα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί νταρντανα με μπουταρες κωλαρα, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 65α Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι και Τζούλια μελαχρινή πάρα πολύ κοντή με μακρύ ίσιο μαλλί, πολύ λεπτή με 2αρι πολύ στητο μυτερό βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε η κοντή πιτσιρικά Τζούλια με καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Φυλής 84α Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι και Χριστίνα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
διδυμου 22 ,αγγελα ,φολα μακρια ,απορω μερικοι πως την εκθειαζετε εδω μεσα,
Καλημερα φιλε , εχοντας διαβασει τις κριτικες για την Αγγελα οι οποιες ηταν καλες εως αρκετα καλες και επειδή την εχω δει χωρις να περασω μαζι της , θελω να μου πεις γιατι ειναι φολα ?? οχι για τιποτα αλλο να μην πεταξω στον κουβα το 20αρι , δωσε μια σαφη εικονα για να βγαλω ενα συμπερασμα ωστε να αποφασισω εαν ναι η οχι ,ευχαριστω !!!!

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Στο ισόγειο Φ65 μόνο Άννα Μαρία ήταν.
Οκ...θα περιμένω ενημέρωση από Σμύρνη
Thanks
Ήταν και η Τζούλια και το έγραψα γιατί την πήρα εχθές στο Φ65Β.
Καλή συνέχεια, να σαι καλά

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Ήταν και η Τζούλια και το έγραψα γιατί την πήρα εχθές στο Φ65Β.
Καλή συνέχεια, να σαι καλά
Μπορεί να ήταν δωμάτιο. Δεν την είπε η τσατσά.
Τώρα ισόγειο Ισαβέλλα και όροφος Τζούλια και άλλη μία.

Στην αναμονή

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Ένα ξεφορτωμα στην Μαργαρίτα Ιάσωνος 2Β στο δεκαρικακι. Μια χαρά το gilfακι και με δυνατή πίπα και ποδαράκια ψηλα!! Για τους λάτρεις καλή επιλογή και οικονομική!!!!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Καμιά Αλβανιαρα θα είναι που το παίζει Ελλεηνιδα!
Παιδιά αν είναι αυτή απτό κασσανδρας και το άλλο το μασατζιδικο στην συγγρου είναι σίγουρα Αλβανίδα! Επίσης έχει ωραίο κορμάκι αλλά τα δοντάκια πάσχουν! Όπως και να χει όλα αυτά ισχύουν ΑΝ είναι αυτή!

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.892
Πόντοι
206
Καμιά Αλβανιαρα θα είναι που το παίζει Ελλεηνιδα!
Όντως έτσι είναι
Εγώ γνωρίσει τόσο κόσμο, από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και κανένας δεν ντρέπεται για την καταγωγή του
Μόνο οι αλβανιαρηδες
Σκέψου τη σκατοφαρα είναι
Αμέσως μετά τους γύφτους η χειρότερη φάρα στον πλανήτη

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Πριν 5 - 6 χρόνια ήταν πολυ ροκ γκομενα. Με τη φράτζα απο τη μια και ξυρισμένο κεφάλι απο την άλλη. Μόνο θετικό πρόσημο! Ευγενικη, πεντακαθαρη αλλά συνάμα λυσσάρα και γυναικαρα. Κορμάρα και όλα τα άρα, και Ελληνίδα παρακαλω!! Αλλά δυστυχώς τώρα έχει αφεθεί, πρεπει να ρίξεις πολυ νερό στο κρασί σου για να σου αρέσει το γυμνο κορμί της. Και τα προγουλακια.... Πληρώνουμε όχι μόνο για τις σαρκικες απολαυσεις, αλλά και για τις οπτικές. Έτσι λειτουργώ εγώ. Παρολαυτα η Μαίρη έχει γράψει, και συνεχίζει να γράφει, ιστορία! Αυτή η διετής απραξία του lockdown έκανε ζημιά σε πολλες 40αρες κοπέλες. Και ανεξάρτητες call και κοπέλες οίκων. Παρολαυτα είναι ακόμα must στο 20αρι!
Μύστη, την εν λόγω Μαίρη την πρεζου (καμία σχέση με ναρκωτικά αλλά έτσι της είχαμε βγάλει παρατσούκλι:2funny:) γαμαγε τότε που λες ένας κολλητός. Ήταν τακτικός πελάτης και είχε πάρει ΚΑΙ διπλοχυσια:pipa2: ΚΑΙ κώλο :rockon:στο κοσαρικο. Ήταν όμως η πρώτη και τελευταία φορά που του έδωσε το μπουρι της γιατί την επόμενη που ζήτησε δεν του έδωσε και μάλιστα μετά τη συνεδρία πήγε η βλαμμένη και το ανέφερε στην τσα2! Έλεος! Κι αυτή βγήκε με μαγκιορικο στυλ από το κουζινακι να τα ψάλλει στον κολλητό! Ημαρτον! Έκτοτε την έχουμε σε εμπάργκο...:birdman:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Οι αλβανίδες γενικά πολύ σπάνια αποκαλύπτουν τη καταγωγή τους ειδικά πορνές barwoman τραγουδιάρες (πχ φουρειρα) κ γενικά σε κάθε επαγγελμα. Όσες το επίθετο τελειώνει σε ι στο τέλος είναι αλβανιδες 99.9 % ( πχ σωτηρι)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.413
Πόντοι
27.261
Οι αλβανίδες γενικά πολύ σπάνια αποκαλύπτουν τη καταγωγή τους ειδικά πορνές barwoman τραγουδιάρες (πχ φουρειρα) κ γενικά σε κάθε επαγγελμα. Όσες το επίθετο τελειώνει σε ι στο τέλος είναι αλβανιδες 99.9 % ( πχ σωτηρι)
οπως επισης πιξι :2funny::2funny::2funny::2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
Φυλής 65α Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζί, τατουάζ στην αριστερή κλείδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι και Τζούλια μελαχρινή πάρα πολύ κοντή με μακρύ ίσιο μαλλί, πολύ λεπτή με 2αρι πολύ στητό μυτερό βυζί,πίρσινγκ στη μύτη αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε η κοντή πιτσιρικά Τζούλια με καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
φώτος από το δωμάτιο(δυστυχώς το χειρότερο από τα 3 του οίκου ) όπου δοκιμάστηκε η Τζούλια στο Φυλής 65α
65.jpg
65-2.jpg
65-3.jpg

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
869
Πόντοι
81
Καταθεση στη Μαιρη Περγαμου 1 ανω την εβδομαδα που περασε, απογευματινη βαρδια. Πολυ καλη, οπως παντα. Λυσσαρα, οπως εχουν πει ευστοχα. Πολυ δοτικη. Εχει παρει καποια κιλα, ειναι η αληθεια.
Η υπηρεσια παρα πολυ καλη. Δεν εχω κανενα παραπονο. Πεντακαθαρο δωματιο. Καθρεφτες. Φως απλετο. Χαρτι, κρεμοσαπουνο, ολα στη θεση τους, οπως πρεπει να ειναι. Τι αλλο να ζητησει κανεις;
Ελπίζω τώρα που επέστρεψε η Μαίρη, να κάνει η Εβελίνα καμιά πρωινή βάρδια.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436
Παιδιά αν είναι αυτή απτό κασσανδρας και το άλλο το μασατζιδικο στην συγγρου είναι σίγουρα Αλβανίδα! Επίσης έχει ωραίο κορμάκι αλλά τα δοντάκια πάσχουν! Όπως και να χει όλα αυτά ισχύουν ΑΝ είναι αυτή!
Όταν σας λέω εγώ αν δεν δω φυλλάδα από ληξιαρχειο σε σύγκριση με ταυτότητα δεν πιστεύω τίποτα....
Αλλά κ Αλβανίδα να είναι αν είναι καλή στον αγώνα δεν μας πειράζει, έχουν περάσει κ πολύ καλές Αλβανίδες στο παρελθόν που κλασικά αλλά έλεγαν όπως η Χριστίνα η Ελληνοουκρανη.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πέρασμα με Βανέσσα η αλλιώς Νικολέτα όπως εκμυστηρεύτηκε το πραγματικό της όνομα.
καυλοπιπινακι..
Πέρασα ωραία και 2/2 για μετάξι
Δεν ξέρω αν θέλω να χαλάσω τη βραδιά μου με δεύτερο γύρω..
Θα κάνω μια στάση να φάω μια μοσχαρίσια κάπου στο κέντρο και βλέπουμε
Βανέσσα 8.5/10

Συνημμένα

• IMG_20221023_224856.jpg
    IMG_20221023_224856.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 43

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Πέρασμα με Βανέσσα η αλλιώς Νικολέτα όπως εκμυστηρεύτηκε το πραγματικό της όνομα.
καυλοπιπινακι..
Πέρασα ωραία και 2/2 για μετάξι
Δεν ξέρω αν θέλω να χαλάσω τη βραδιά μου με δεύτερο γύρω..
Θα κάνω μια στάση να φάω μια μοσχαρίσια κάπου στο κέντρο και βλέπουμε
Βανέσσα 8.5/10
Από το να φυτιλιασεις το 10ρικο για καμιά μοσχαρα, δωσ το για μοσχαρίσια Wagyu!:rockon: Αν έχεις κάνα μαγαζί για καλή μπριζόλα στείλε π.μ. γιατί με τις μπαζολες πηξαμε! :hi:

aggxar

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες μπου@@@λιαρηδες
θα ηθελα μια βοηθεια.
ψαχνω γεματουλα που να εχετε δοκιμασει κ να αξιζει κατα την γνωμη σας

ευχαριστω πολυ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom