Ben Dover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2011
- Like
- 845
- Πόντοι
- 81
Ήταν και η Τζούλια και το έγραψα γιατί την πήρα εχθές στο Φ65Β.Στο ισόγειο Φ65 μόνο Άννα Μαρία ήταν.
Οκ...θα περιμένω ενημέρωση από Σμύρνη
Thanks
Καλή συνέχεια, να σαι καλά
Ήταν και η Τζούλια και το έγραψα γιατί την πήρα εχθές στο Φ65Β.Στο ισόγειο Φ65 μόνο Άννα Μαρία ήταν.
Οκ...θα περιμένω ενημέρωση από Σμύρνη
Thanks
Μπορεί να ήταν δωμάτιο. Δεν την είπε η τσατσά.Ήταν και η Τζούλια και το έγραψα γιατί την πήρα εχθές στο Φ65Β.
Καλή συνέχεια, να σαι καλά
Παιδιά αν είναι αυτή απτό κασσανδρας και το άλλο το μασατζιδικο στην συγγρου είναι σίγουρα Αλβανίδα! Επίσης έχει ωραίο κορμάκι αλλά τα δοντάκια πάσχουν! Όπως και να χει όλα αυτά ισχύουν ΑΝ είναι αυτή!Καμιά Αλβανιαρα θα είναι που το παίζει Ελλεηνιδα!
Όντως έτσι είναιΚαμιά Αλβανιαρα θα είναι που το παίζει Ελλεηνιδα!
Μύστη, την εν λόγω Μαίρη την πρεζου (καμία σχέση με ναρκωτικά αλλά έτσι της είχαμε βγάλει παρατσούκλι) γαμαγε τότε που λες ένας κολλητός. Ήταν τακτικός πελάτης και είχε πάρει ΚΑΙ διπλοχυσια ΚΑΙ κώλο στο κοσαρικο. Ήταν όμως η πρώτη και τελευταία φορά που του έδωσε το μπουρι της γιατί την επόμενη που ζήτησε δεν του έδωσε και μάλιστα μετά τη συνεδρία πήγε η βλαμμένη και το ανέφερε στην τσα2! Έλεος! Κι αυτή βγήκε με μαγκιορικο στυλ από το κουζινακι να τα ψάλλει στον κολλητό! Ημαρτον! Έκτοτε την έχουμε σε εμπάργκο...Πριν 5 - 6 χρόνια ήταν πολυ ροκ γκομενα. Με τη φράτζα απο τη μια και ξυρισμένο κεφάλι απο την άλλη. Μόνο θετικό πρόσημο! Ευγενικη, πεντακαθαρη αλλά συνάμα λυσσάρα και γυναικαρα. Κορμάρα και όλα τα άρα, και Ελληνίδα παρακαλω!! Αλλά δυστυχώς τώρα έχει αφεθεί, πρεπει να ρίξεις πολυ νερό στο κρασί σου για να σου αρέσει το γυμνο κορμί της. Και τα προγουλακια.... Πληρώνουμε όχι μόνο για τις σαρκικες απολαυσεις, αλλά και για τις οπτικές. Έτσι λειτουργώ εγώ. Παρολαυτα η Μαίρη έχει γράψει, και συνεχίζει να γράφει, ιστορία! Αυτή η διετής απραξία του lockdown έκανε ζημιά σε πολλες 40αρες κοπέλες. Και ανεξάρτητες call και κοπέλες οίκων. Παρολαυτα είναι ακόμα must στο 20αρι!
οπως επισης πιξιΟι αλβανίδες γενικά πολύ σπάνια αποκαλύπτουν τη καταγωγή τους ειδικά πορνές barwoman τραγουδιάρες (πχ φουρειρα) κ γενικά σε κάθε επαγγελμα. Όσες το επίθετο τελειώνει σε ι στο τέλος είναι αλβανιδες 99.9 % ( πχ σωτηρι)
ΛευκόΈχει λευκό η μελαμψό δέρμα....????
φώτος από το δωμάτιο(δυστυχώς το χειρότερο από τα 3 του οίκου ) όπου δοκιμάστηκε η Τζούλια στο Φυλής 65αΦυλής 65α Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζί, τατουάζ στην αριστερή κλείδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι και Τζούλια μελαχρινή πάρα πολύ κοντή με μακρύ ίσιο μαλλί, πολύ λεπτή με 2αρι πολύ στητό μυτερό βυζί,πίρσινγκ στη μύτη αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε η κοντή πιτσιρικά Τζούλια με καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Ελπίζω τώρα που επέστρεψε η Μαίρη, να κάνει η Εβελίνα καμιά πρωινή βάρδια.Καταθεση στη Μαιρη Περγαμου 1 ανω την εβδομαδα που περασε, απογευματινη βαρδια. Πολυ καλη, οπως παντα. Λυσσαρα, οπως εχουν πει ευστοχα. Πολυ δοτικη. Εχει παρει καποια κιλα, ειναι η αληθεια.
Η υπηρεσια παρα πολυ καλη. Δεν εχω κανενα παραπονο. Πεντακαθαρο δωματιο. Καθρεφτες. Φως απλετο. Χαρτι, κρεμοσαπουνο, ολα στη θεση τους, οπως πρεπει να ειναι. Τι αλλο να ζητησει κανεις;
Όταν σας λέω εγώ αν δεν δω φυλλάδα από ληξιαρχειο σε σύγκριση με ταυτότητα δεν πιστεύω τίποτα....Παιδιά αν είναι αυτή απτό κασσανδρας και το άλλο το μασατζιδικο στην συγγρου είναι σίγουρα Αλβανίδα! Επίσης έχει ωραίο κορμάκι αλλά τα δοντάκια πάσχουν! Όπως και να χει όλα αυτά ισχύουν ΑΝ είναι αυτή!
Η μηρα που ήταν εκεί αναγράφεται αυτόν τον καιρό στο παρουσιολογιο του συγκεκριμένου οικου;Ελπίζω τώρα που επέστρεψε η Μαίρη, να κάνει η Εβελίνα καμιά πρωινή βάρδια.
Από το να φυτιλιασεις το 10ρικο για καμιά μοσχαρα, δωσ το για μοσχαρίσια Wagyu! Αν έχεις κάνα μαγαζί για καλή μπριζόλα στείλε π.μ. γιατί με τις μπαζολες πηξαμε!Πέρασμα με Βανέσσα η αλλιώς Νικολέτα όπως εκμυστηρεύτηκε το πραγματικό της όνομα.
καυλοπιπινακι..
Πέρασα ωραία και 2/2 για μετάξι
Δεν ξέρω αν θέλω να χαλάσω τη βραδιά μου με δεύτερο γύρω..
Θα κάνω μια στάση να φάω μια μοσχαρίσια κάπου στο κέντρο και βλέπουμε
Βανέσσα 8.5/10
Αρχιδια φίλε, όλη η Αθήνα μόνο σουφλατζιδικα και καφετέριες είναι..Από το να φυτιλιασεις το 10ρικο για καμιά μοσχαρα, δωσ το για μοσχαρίσια Wagyu! Αν έχεις κάνα μαγαζί για καλή μπριζόλα στείλε π.μ. γιατί με τις μπαζολες πηξαμε!
kfc?Αρχιδια φίλε, όλη η Αθήνα μόνο σουφλατζιδικα και καφετέριες είναι..
Έφαγα ένα κουβά φτερούγες και γύρισα σπίτι.
Και μπουρδέλα θα πρόσθετα ...Αρχιδια φίλε, όλη η Αθήνα μόνο σουφλατζιδικα και καφετέριες είναι..
Έφαγα ένα κουβά φτερούγες και γύρισα σπίτι.