Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (10 μέλη και 177 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μίνι απογευματινή ενημερωσούλα από το ΜΕΤΩΠΟ της Κάβλας.

Φυλής 80 μια Νταρντανο-Στριπτητζού Κορμάρα με ΒΥΖΑΡΕΣ καστανή γύρω στο 1.75 με τα τακούνια
         ονόματι μάλλον Νόρα. Πολύ καλό κομμάτι σαν να βγήκε από Στριπτητζάδικο, απλά
         εγώ έχω άλλα γούστα.

Φυλής 86 ισόγειο η σκουρόχρωμη Έλενα με το μικρό βυζί και το κουλούρι.

Φυλής 71Β ισόγειο η Κάτια που αναφέρει ο Κύριος Βακάλης όπου και Κατέθεσα,
      στάνταρ 69, και έξτρα με +10 άφιλτρη πιπούλα. Με όμορφα μουνοχειλάκια κοριτσιού
      πολύ όμορφο μωράκι, συμμετοχικό, με ωραίο βυζί και προσωπάκι, ξανθούλα γύρω στο 1.72 χωρίς τακούνια.
      Μια χαρά πέρασα και είδα και την αδυναμία μου την τσα2 Εύα...χεχεχε
      Μάλιστα επειδή είχα καταθέσει το πρωί στο Σαμπρινάκι, απόλαυσα την άφιλτρή της
      χωρίς άγχος να την πιτσιλίσω, μετά την 'περιποιήθηκα' εγώ και τέλος κατέθεσα με τα μπουτάκια
      της στα χέρια μου.

Επισκέπτης

Φυλής 80 μια Νταρντανο-Στριπτητζού Κορμάρα με ΒΥΖΑΡΕΣ καστανή γύρω στο 1.75 με τα τακούνια
         εγώ έχω άλλα γούστα.

πολύ όμορφο μωράκι, συμμετοχικό, με ωραίο βυζί και προσωπάκι, ξανθούλα γύρω στο 1.72 χωρίς τακούνια.
      χωρίς άγχος να την πιτσιλίσω, μετά την 'περιποιήθηκα' εγώ και τέλος κατέθεσα με τα μπουτάκια
      της στα χέρια μου.
Μηπως αυτη η Ελενα ειναι μια μικρη απο ρουμανια με ωραιο κωλο ?
Την ειχα παρει στο 67 πριν 2 μηνες αν λεμε για την ιδια ...και την σκεφτομον χτες :boobies:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μηπως αυτη η Ελενα ειναι μια μικρη απο ρουμανια με ωραιο κωλο ?
Την ειχα παρει στο 67 πριν 2 μηνες αν λεμε για την ιδια ...και την σκεφτομον χτες :boobies:

όντως έχει ωραίο κώλο και μαλλιά σκούρα καστανά ίσια μακριά μέχρι σχεδόν τον κώλο.

Επισκέπτης
59 πανω η σακιρα.μελαχροινη,ψηλη,αδυνατη,σχετικα ομορφη αλλα πλαδαρη στο κορμι και επιπλο στο δωματιο.
Η σακιρα την πρωτη φορα που την πηρα ηταν απαραδεχτη..ηταν πολυ βιαστικη και εφιγε σε 3 λεπτα
Την δευτερη φορα..την προηγουμενη κυριακη..ηταν φοβερη :knockinb: :knockinb:
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται ...ισως επειδη την πρωτη φορα ηταν αργα και ειχε πολυ κοσμο??

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μάλλον φταίει το σπίτι... :grin:

το ίδιο έχει συμβεί και με άλλες παλαιότερα   :sunglasses:

Επισκέπτης
16/05 21.00 - 22.00

ΠΙΠΙΝΟΥ 65
Μαριάννα μὲ τὸ μέγα στῆθος, ἐχθὲς ἦτο στὸ Φ109. Καλὴ ὑπηρεσία.

Φ86 ΑΝΩ
Καστανὸν ἀκκιζόμενον.

Φ84 ΑΝΩ
Μελαγχροινὴ μὲ μέγα στῆθος δίδουσα ἐντύπωσιν προχειρολόγου, μᾶλλον ἡ Λιλιάνα. Ἀηδὴς ὁμοφυλόφιλος ὑπηρέτης.

Φ84 ΚΑΤΩ
Ξανθὴ βραχύσωμος καὶ ὁ ὑπηρέτης "Μαρκαριὰν".

ΦΩΚΑΙΑΣ - ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
Μελαγχροινὴ βραχύσωμος σεισοπυγή, πολὺ νέα.

Μετὰ λύπης μου διεπίστωσα τὴν ὁριστικὴν παύσιν ἐργασιῶν τοῦ Φ214 καὶ μετὰ χαρᾶς ἐπεδόθην εἰς σύσφιγξιν τῶν Ἑλληνοβουλγαρικῶν σχέσεων μετὰ τῆς Βανέσσης, τῆς τηλοψίας μεταδιδούσης τὸν διαγωνισμὸν ἐλαφροῦ ἄσματος τῆς Eurovision.

Επισκέπτης

εγώ έχω άλλα γούστα.

της στα χέρια μου.

Καλὰ ἡ δεσποινὶς εἶναι καὶ ἀρχαρία καὶ ἐρασιτέχνις. Εἰς ἐμὲ προσέφερεν ἄφιλτρον ...σιγᾶρον ἄνευ ἐπιπροσθέτου πληρωμῆς. Ἡ συμμετοχὴ ὅμως ἦτο ὀλιγίστη. Ὄντως ὥραιωτάτη, ἀλλὰ μᾶλλον ἦλθε ἐδῶ διὰ νὰ ἐνθυλακώσῃ 5 - 6 χιλιάδας ὥστε νὰ μεταβῃ εἰς ταξείδιον ἀναψυχῆς μετὰ τοῦ τυχεροῦ - ἀτύχου νεαροῦ ἐραστοῦ της.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Καλὰ ἡ δεσποινὶς εἶναι καὶ ἀρχαρία καὶ ἐρασιτέχνις. Εἰς ἐμὲ προσέφερεν ἄφιλτρον ...σιγᾶρον ἄνευ ἐπιπροσθέτου πληρωμῆς. Ἡ συμμετοχὴ ὅμως ἦτο ὀλιγίστη. Ὄντως ὥραιωτάτη, ἀλλὰ μᾶλλον ἦλθε ἐδῶ διὰ νὰ ἐνθυλακώσῃ 5 - 6 χιλιάδας ὥστε νὰ μεταβῃ εἰς ταξείδιον ἀναψυχῆς μετὰ τοῦ τυχεροῦ - ἀτύχου νεαροῦ ἐραστοῦ της.

Αγαπητέ Κύριε Βακάλη, να σας ενημερώσω οτι εγώ πέρασα πολύ καλά μετά της δεσποινίδος Κάτιας του Φ71Β,
επίσης το +10 Ευρώ το επλήρωσα εις την Εύαν εξ αρχής ερωτών ποίες είναι οι έξτα υπηρεσίες της κορασίδος,
και η Εύα μου εδήλωσε άφιλτρον με +10. Πάντως η έλλειψις σταθεράς αποδόσεως της δεσποσύνης φανερώνει οτι
είναι ερασιτέχνις. Τέλος, το άφιλτρόν της το απέλαυσα αν και ομολογώ οτι το αντίστοιχον άφιλτρον της
Σαμπρίνας ήτο καλύτερον.

Διατελών μετά Τιμής, HS

Επισκέπτης
Καλὰ ἡ δεσποινὶς εἶναι καὶ ἀρχαρία καὶ ἐρασιτέχνις. Εἰς ἐμὲ προσέφερεν ἄφιλτρον ...σιγᾶρον ἄνευ ἐπιπροσθέτου πληρωμῆς.
bakalhs τι να κάνει η καϋμένη αρχάρια κοπέλα με τη ευφράδεια λόγου που διαθέτεις είτε καταλαβαίνει ελληνικά είτε όχι!!!.Εμεινε με το στόμα ανοιχτό να χάσκει!!!
Και συ ,τσουπ, της έβαλες το άφιλτρο στο στόμα!!! :2funny: :2funny: :2funny: "Κάνε ένα τσιγάρο να συνέλθεις"

Περιέγραψε το χρονικό της ανιδιοτελούς προσφοράς(πως και γιατί) η στείλε π.μ.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
μινι χτεσινη βολτα γυρω στισ 19.40
φ134 υπογειο αδυνατη μελαχροινη οχι καλη
φ134 μεσαιο κατερηνα ξανθια μετρια απο αγιου πετρου7
φ134 πανω τζεσυ ξανθια ωραιο σωματακη
φ109 αννα ξανθια με ωραιο σωματακι και κωλαρακι
πιπινου65 μαριαννα μαλλον βυζαρου μελαχροινη με μετριο σωμα και μεγαλεσ βυζαρεσ
αγαθουπολεωσ 54 η πριγκηπισα βανεσα εγινε καταθεση :fuck1:

anestis(1)

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
19
Like
6
Πόντοι
10
Καλησπερα πριν λιγο γυρισα απο Αλκαμενους 117, η υπερεσια με πληροφορησε οτι ειχε μια καινουρια κοπελα,τη Λολα {απο Ρωσια}! Ξανθια,γυρω στα 35 με ωραιο σωματακι,κανει κι αυτη ολο το προγραμμα! Αρκετα καλη στο δωματιο, γενικα μου αφησε καλες εντυπωσεις!
και κατι τελευταιο, ο οικος θα εχει 3 βαρδιες, 9-12.30 Ιβαννα, 13.00-17.00 Λολα. 17.30-... Φωτεινη!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Καλησπερα πριν λιγο γυρισα απο Αλκαμενους 117, η υπερεσια με πληροφορησε οτι ειχε μια καινουρια κοπελα,τη Λολα {απο Ρωσια}! Ξανθια,γυρω στα 35 με ωραιο σωματακι,κανει κι αυτη ολο το προγραμμα! Αρκετα καλη στο δωματιο, γενικα μου αφησε καλες εντυπωσεις!
και κατι τελευταιο, ο οικος θα εχει 3 βαρδιες, 9-12.30 Ιβαννα, 13.00-17.00 Λολα. 17.30-... Φωτεινη!
file piga kai egw...kalo value for money i lola auta pou kanei me 25!perasa kai gw apopse apo kei.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Καταπιόλα ή τα φτυνει στο νεροχυτη??καμια καταπιολα παιζει πουθενα ρε συναγωνιστες?
ποια τρελή θα το ρίσκαρε μάγκα??
εδώ δεν το κάνουν οι ελλεεινίδες γκόμενες όσο καιρο και αν της κερνάς και της ταίζεις θα το κάνει καμία για 15-30 ευρώ?!
Η γκόμενα σου μόνο αμα την μεγαλώσεις από μικρή με "αρχές"  :2funny: και έπειτα από μερικά σεμινάρια  :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ποια τρελή θα το ρίσκαρε μάγκα??
εδώ δεν το κάνουν οι ελλεεινίδες γκόμενες όσο καιρο και αν της κερνάς και της ταίζεις θα το κάνει καμία για 15-30 ευρώ?!
Η γκόμενα σου μόνο αμα την μεγαλώσεις από μικρή με "αρχές"  :2funny: και έπειτα από μερικά σεμινάρια  :2funny:
Ε καλα κι αυτες που τα παιρνουν στο στομα και μετα τα φτυνουν στο νιπτηρα  :2on1: :2on1: (και ειναι μπολικες οπως αντριαννα+τα κοριτσια της αλκαμενους και αλλων οικων),πιστευω ότι τους ιδιους κινδυνους εχουν,με το να τα καταπιναν κιολας!Ίσως να τους πειραζει στο στομαχι και να τρεχουν στην τουαλετα,για αυτο  :P

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Ε καλα κι αυτες που τα παιρνουν στο στομα και μετα τα φτυνουν στο νιπτηρα  :2on1: :2on1: (και ειναι μπολικες οπως αντριαννα+τα κοριτσια της αλκαμενους και αλλων οικων),πιστευω ότι τους ιδιους κινδυνους εχουν,με το να τα καταπιναν κιολας!Ίσως να τους πειραζει στο στομαχι και να τρεχουν στην τουαλετα,για αυτο  :P
Αν το καταπιούν δεν μπορούν να το φιλτράρουν...ενώ αμα το φτύσουν βάζουν και ένα στοματικό διάλυμα...που λέει ο λόγος! Ασε κι αυτό που λες ότι μπορεί να τοχουν δοκιμάσει και να τους πέφτει "βαρύ" στο στομάχι!!!  :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
τα παιρνει καμμια στη μαπα απ αυτες ??
η φωτεινη παντως οχι γιατι τη ρωτησα! :jerking:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η Λολα μαλλον πρεπει να ειναι απο το Ελλης 3!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Σημερινή πρωινή μίνι από Φυλής

Φωκαίας 17 κάτω μελαχρινή με 3+ βύζαρο και μακρύ μαλλί (ποστίς?) και λεξτρά κουλούρι
Φωκαίας 17 άνω μετριότης
Φυλής 59 μελαχρινό μικρό με ακάποτο στο 20αρικο
Φυλής 69 κάτω η αντιερωτική ξανθιά με το κοντό μαλί
Φυλής 67 η Ελενα του 71 με τα εξτρά της
Φυλής 92 καστανή που αυτοπροβλήθηκε (η υπηρεσία άλλαζε σεντόνια μάλλον από κάνα τρελό πιτσίλισμα)
Φυλής 84 κάτω η Αννα
Φυλής 84 άνω ή ξανθιά βαρετή γλυκούλα
Φυλής 86 άνω άλη ξανθιά με σαγιονάρα που την έσερνε βγήκε χαρούμενη μουπιασε τα @@ και έφυγε ξανά τρέχοντας (έχει όμως ζουμερό κορμάκι)
Φυλής 86 κάτω η μελαχρινή ... απάτη όπου κατέθεσα. Μακρυάααα !
Μ.Προδρόμου ένα τόσο λεπτό και μακρόστενο ... καλαμάκι για όσους αρέσκονται στα skinny.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom