PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μηπως το ονοματακι της ειναι Σαμανθα?Σημερινή πρωινή μίνι από Φυλής
Φυλής 86 κάτω η μελαχρινή ... απάτη όπου κατέθεσα. Μακρυάααα !
Μηπως το ονοματακι της ειναι Σαμανθα?Σημερινή πρωινή μίνι από Φυλής
Φωκαίας 17 κάτω μελαχρινή με 3+ βύζαρο και μακρύ μαλλί (ποστίς?) και λεξτρά κουλούριΣημερινή πρωινή μίνι από Φυλής
Φωκαίας 17 κάτω μελαχρινή με 3+ βύζαρο και μακρύ μαλλί (ποστίς?) και λεξτρά κουλούρι
Φωκαίας 17 άνω μετριότης
Φυλής 59 μελαχρινό μικρό με ακάποτο στο 20αρικο
Φυλής 69 κάτω η αντιερωτική ξανθιά με το κοντό μαλί
Φυλής 67 η Ελενα του 71 με τα εξτρά της
Φυλής 92 καστανή που αυτοπροβλήθηκε (η υπηρεσία άλλαζε σεντόνια μάλλον από κάνα τρελό πιτσίλισμα)
Φυλής 84 κάτω η Αννα
Φυλής 84 άνω ή ξανθιά βαρετή γλυκούλα
Φυλής 86 άνω άλη ξανθιά με σαγιονάρα που την έσερνε βγήκε χαρούμενη μουπιασε τα @@ και έφυγε ξανά τρέχοντας (έχει όμως ζουμερό κορμάκι)
Μ.Προδρόμου ένα τόσο λεπτό και μακρόστενο ... καλαμάκι για όσους αρέσκονται στα skinny.
Φωκαίας 17 κάτω μελαχρινή με 3+ βύζαρο και μακρύ μαλλί (ποστίς?) και λεξτρά κουλούρι
εχω τοποθετησει σε αυτο το γκωλο το πεοτρυπανο μετα απο διαπραγματευσεις περι μεγεθους κλπ!!
χυνεις καλα!
Σημερινή πρωινή μίνι από Φυλής
Φυλής 59 μελαχρινό μικρό με ακάποτο στο 20αρικο:Σημερινή πρωινή μίνι από Φυλής
Φωκαίας 17 άνω μετριότης
Φυλής 59 μελαχρινό μικρό με ακάποτο στο 20αρικο
Φυλής 69 κάτω η αντιερωτική ξανθιά με το κοντό μαλί
Φυλής 67 η Ελενα του 71 με τα εξτρά της
Φυλής 92 καστανή που αυτοπροβλήθηκε (η υπηρεσία άλλαζε σεντόνια μάλλον από κάνα τρελό πιτσίλισμα)
Φυλής 84 κάτω η Αννα
Φυλής 84 άνω ή ξανθιά βαρετή γλυκούλα
Φυλής 86 άνω άλη ξανθιά με σαγιονάρα που την έσερνε βγήκε χαρούμενη μουπιασε τα @@ και έφυγε ξανά τρέχοντας (έχει όμως ζουμερό κορμάκι)
Μ.Προδρόμου ένα τόσο λεπτό και μακρόστενο ... καλαμάκι για όσους αρέσκονται στα skinny.
πήγα σήμερα το μεσημερακι κατα τισ 2 στη Φωκαίας 27 πάνω και ενώ το κοριτσακι ειναι ξανθιά και γλυκήτατο ....μιλάμε έκανε το χειρότερο γαμίσι σε μπουρδέλο που έχω κάνει ποτέ!!!!! στα 5 λεπτά μου λέει προειδοποίηση ότι σε 2 λεπτά φεύγει είτε τεέιώσω είτε όχι, δεν αφηνε στο πισωκολλητο να την καρφώσω με τον δέοντα τρόπο ισχυριζόμενη οτι πόναγε , έβαζε το δαχτυλά τησ στο πέος την ώρα της διείσδυσης ώστε να τελειώσω γρηγοροτερα....και με το που έφτασα να τελειώσω με τα χίλια ζωρια στο πισωκολλητο τραβιέται στον πρώτο σπασμο του πέους που υποδείκνυε την εκσπερμάτιση μου και μου λέει ....no more sex..... Κρίμα!!!! γιατι πήγε χαμενο εντελώς το 20άρικο και επιπλέον εκ των υστέρων παρατήρησα ότι ήμουν ο μόνος που μπήκε από άγνοια του χαρακτηρος της ...ενώ οι υπόλοιποι στην αναμονη με το που την είδαν έφυγαν μπουλουκηδόν!!!!....πάντως η ηλικιωμένη τσατσά ήταν συμπαθέστατη αλλά της το έιπα κιόλας ότι δεν άξιζε δυστυχώς η κοπέλα...
Ελπίζω να σώσουν κάποιοι τα ευρωπουλακια τους από αυτή την αναφορά και να τα επενδύσουν σε τόσες άλλες υπηρέτριες του αγοραίου έρωτα που κυκλοφορούν στην περιοχή .....
Μηπως το ονοματακι της ειναι Σαμανθα?
Μήπως ήταν σχετικά κοντή, την έλεγαν Στέλλα και ήταν καλοχτενισμένη με μπόλικη λακ στα μαλλιά ???
Δεν την εχω δειPiatsas τι γνωμη εχεις για το Φ80 την Νόρα ?