Επισκέπτης
Δεν την εχω δει
Εγω αναμένω πάντως την κριτική σου
Δεν την εχω δει
Μετα το ματσακι θα κανω μια καταβαση οποτε θα ενημερωσω ;)Εγω αναμένω πάντως την κριτική σου
Piatsas τι γνωμη εχεις για το Φ80 την Νόρα ?
Εχουμε και λεμε ωρα 7.00-8.30..Μετα το ματσακι θα κανω μια καταβαση οποτε θα ενημερωσω ;)
Φυλης134 ισογειο
Μικαελα με τις μεγαλες θηλες
Το Σαββατο πρωινη βαρδια ηταν παλι εκει!Οποτε ως φαινεται επεστρεψε απο εκει που ξεκινησεΤὶ ἀτυχία! Πουθενὰ δὲν ἡμπορῶ νὰ εὕρω τελευταίως αὐτὴν τὴν φιλότιμον ἐργαζομένην μὲ τὸν "oἰκιακὸν" αἰσθησιασμόν.
η μια δουλευει πουθενα αυτο το καιρο?
άψογος όπως πάντα !!!Εχουμε και λεμε ωρα 7.00-8.30..
...
ο "βήχας δεν κρύβεται...Αγαθουπολεως 54α
Βανεσσαρα!
όλοι "ακούμε"Φυλης59 ισογειο
Μαρια η Βουλγαρα!Kokolonge ακους? ;)
Χειρότερο παραμύθι και από Λούνα Πάρκ ?Φυλης59 πανω
Λουνα η Ξεπετα...εγινε καταθεση θα ακολουθησει κριτικη!
Θα στο θεσω αλλιως...με το που μπαινει μου λεει...εχεις πληρωσει για πρωκτικο αν δεν κανω λαθος!Ναι της λεω και ξεκιναει μια ανυπαρκτη πιπα στα καπακια στηνεται στα 4 και της γαμαω τον κωλο σαν το ζωο με καποια βογγητα απο την μερια της!Βαριεμαι και να γραψω κριτικη τωρα που το σκεφτομαιΧειρότερο παραμύθι και από Λούνα Πάρκ ?
παιδια μπραβο για την ενημερωση.κριμα που ειμαι μακρια και δεν μπορω να συμετασχω!το μονο που μου λειπει απο την Ελλαδα ειναι η Φυλης! τιποτα αλλο δεν ηθελα οταν ηρθα ουτε θαλασσα ουτε !!!μονο να πηγαινω Φυλης να
ουτε ξερω που ειναι ουτε με νοιαζει!Εκτός από την περίφημη οδό Φυλής υπάρχει και η Εθνική Πινακοθήκη!!
Θα στο θεσω αλλιως...με το που μπαινει μου λεει...εχεις πληρωσει για πρωκτικο αν δεν κανω λαθος!Ναι της λεω και ξεκιναει μια ανυπαρκτη πιπα στα καπακια στηνεται στα 4 και της γαμαω τον κωλο σαν το ζωο με καποια βογγητα απο την μερια της!Βαριεμαι και να γραψω κριτικη τωρα που το σκεφτομαι