Το σχέδιο μου είναι παντα να πετάω τα χοντρά στο μετάξι και αργότερα να απολαμβάνω κάτι πιο ποιοτικό στα πέριξ της φυλής.
Παρ όλα αυτά και βάζοντας Άντα στη ζυγαριά τη σχέση τιμής/ποιότητας καταλήγω να ευχαριστιεμαι περισσότερο τη συνεύρεση στην πρακμι του μεταξιού.
Όλες οι τσατσαδες στην Ιάσονος έξαλλες με τους Βολτακιδες που τους έδιωχναν κακην κακώς πριν καλά καλά πάρουν λίγο μάτι κωλαρακι.
Πήγα στο πορνο-mall λοιπόν στο νούμερο 2 δεξιά, το υπερυψωμένο ισόγειο
Δύο κοπέλες 20αρες παρουσίαζε η τσατσά τις αποκαλούσε συνεχώς μια Ρωσίδα και μια Βραζιλιάνα με την δεύτερη να έχει μόνιμος ένα ξινό ύφος που μπινελικονε στα ρωσικά όποιον δεν την διάλεγε.
Πήρα την Ρωσίδα που ήταν πιο ευδιάθετη
Γύρω στο 1.75 μελαχρινή με πιασίματα, τατουάζ στα χέρια και το στερνό, γλυκό στρογγυλό πρόσωπο και γενικά πολύ καλή παρουσία για τα δεδομένα.
Το δωμάτιο αν και καθαρό για τα δεδομένα δεν είχε κρεμαστρα για τα ρούχα.. τέλος πάντων..
Της ζήτησα να μου πάρει μόνο πιπετο επειδή είμαι λάτρης
Ξεκίνησε αργά και αισθησιακά με γλώσσα
Τον πήρε όλο μέσα βαθιά τόσο που εννοιωθα τη καυτή ανάσα της να διαπερνά την Καποτα
Τον ξαναπήρε όλο μέσα εκεί της κράτησα το κεφάλι και άρχισα να της γαμαω το στόμα ώσπου ξέμεινε από οξυγόνο και απέσυρε το στόμα της με τα σάλια να λούζουν τον υπερκαυλομενο μου μπουτσο.
Την ίδια στιγμή εγώ έπαιζα με το υγρό μουνακι της με την ίδια να βγάζει μουγκανιτα σαν να το απολαμβάνει και να ρουφάει ακόμα πιο όμορφα τον πουτσο μου.
Δεν θα εχυνα ποτέ και όταν το κατάλαβε και η ίδια άρχισε να μου τον παίζει δυνατά, αφού ακούστηκε και η τσα να την φωνάζει αυτή ανέβασε στροφές..
Την σταμάτησα πριν μου κάνει περιτομή και άρχισα να τον παίζω στη γλώσσα της, όταν κόντεψα να φτάσω σε οργασμό πήγα να βγάλω την Καποτά για να της τα πετάξω στη γλώσσα αλλά αυτή με γρήγορα αντανακλαστικά μου κράτησε το χέρι.
Ψιλό σπαστικα και για αυτό της τον εχωσα στο στόμα ενώ τελείωνα.
Καλή φαση για μετάξι.
Αργότερα πήγα φυλής και θα γράψω για την Νικόλ αφού ξυπνήσω
Μετά από μια βόλτα στη φυλής βλέποντας τα ίδια και τα ίδια πήγα στο Φωκαιας 13 το υπόγειο
Τη Νικόλ την είχα ξαναδεί παλαιότερα αλλά δεν την είχα προτιμήσει για τον λόγο τον οποίο ενώ έχει τα προσόντα δεν σου βγάζει το sex appeal , δεν σε καυλώνει ρε παιδί μου.
Είπα να της δώσω την ευκαιρία μιας και τα κοντοπουτανα είναι η αδυναμία μου.
Η Νικόλ είναι αλβανεζικης καταγωγής μελαχρινή με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους περίπου στο 1.60 , 2αρια φυσικά βυζάκια και τουρλωτο κωλο λατινικό.
Μετά την 20λεπτη αναμονή μου στο δωμάτιο ήρθε η Νικόλ , χαμηλόφωνα και διακριτικά.
Γονάτισε στο πάτωμα ανάμεσα απ' τα πόδια μου χαϊδεύοντας τον πουτσο μου πάνω απ' το μποξερακι
Με ρώτησε από που είμαι αφού θέλει να αποφεύγει πατριώτες της όπως μου είπε.
Της ζήτησα να μου πάρει μόνο πίπα όντας ακόμα καυλωμένος με την προηγούμενη συνάντηση.
Με κοίταξε και μου είπε πως είναι και χοντρο με παράπονο πως την πονάνε τα σαγόνια της.
Προσφέρθηκε να μου επιστρέψει τα χρήματα πίσω αλλά δεν είχα όρεξη να ντύνομαι και να επιστρέψω στη τσάρκα.
Άρχισε μια μέτρια πίπα, δεν είχα παράπονο
Και το βαθύ λαρύγγι της έκανε και γλώσσα έβαλε και στα βυζιά της τον έρριψε αλλά σύντομα έδειξε αδιαθεσία και άρχισε να μου τον παιζει
Λίγο μετά την εσυρα πάνω στον πουτσο μου σε περιστροφική στάση αναβάτη
Στο γαμησι πάνω της επαιζα την κωλοτρυπιδα με τον αντίχειρα η οποία φάνηκε να έχει καλές προοπτικές
Ο συγχρονισμός με το γαμησι και το δαχτυλυμα ήταν ενορχηστρωμενος με την ίδια να βγάζει χαμηλόφωνα βογγητα σαν να το απολαμβάνει
Τότε, πάνω στη μέθη του σεξ
Ξεγλιστρα ο πουτσος μου απ' το μουνακι της και με γρήγορες κινήσεις ίσα που έβαλα το κεφαλάκι στην πίσω πόρτα μου το τράβηξε και είπε "όχι εκεί"
Γύρισε στα 4 και με περίμενε
Πήγα από πίσω να πάρω θέση και όλο μου το χαλάνε τουρλωνοντας τον κωλο της για να κλέψει.. κατάλαβε πως ήδη με έχει πακετωσει με την πίπα και δεν την παίρνει άλλο
Την ρύθμισα στα γούστα μου και δεν είπε κουβέντα
Την άρχισα στο σφυροκόπημα γραμπονονοντας από τα κωλομερια της που έχουν πολύ καλά πιασίματα
Άρχισε να φωνάζει πραγματικά εκείνη τη στιγμή κι εγώ από τη μεριά μου την ξεμιυνιασα με όλη μου τη δύναμη .
Παρ όλη τη μέτρια εμπειρία θα μπορούσα να την ξανά επισκεφτώ αφού η Νικόλ σου έβγαζε ένα είδος gfe με την ανεκτικότητα της στα πάντα και όχι την επαγγελματική τυπικότητα περάστε χυστε καθαρίστε που έχουν οι περισσότερες ντίβες στη φυλής.