Αν μάθεις φίλε πες μουΚ γω αυτο πιστευω..!! Αν πεσει κατι στην αντιληψη σου..στειλε μ ενα μνματακι..το ιδιο θα κανω κ γω!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εννοειταιι!Αν μάθεις φίλε πες μου
Διαγραμμένο μέλος 180806
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2018
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
ξέρετε καμία;Μετά τη συνταξιοδότηση της Μπιούτι από Φυλής 65Β, έχετε να προτείνετε κάποια στα ίδια κυβικά;
Τι βάρδια ήταν χυστη;Πέρασμα προχτές από το Ιάσωνος 2Β και "πήρα" μετα από καιρό την Μαργαρίτα . Παραμένει σταθερή αξία και καύλα για τους λάτρεις του είδους ( gilf-ζουμερες )!!!!
είμαι 18 και ξεκίνησα στα μπουρδελα. Πηγα με κάποιες που μου προτείνατε, θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες.
Αν θέλει καποιος να μου προτείνει 3-4 στάνταρ για βράδυ θα ήταν χαρά μου. Μιας και έχω όρεξη να γαμησω πολλές σήμερα
Αν θέλει καποιος να μου προτείνει 3-4 στάνταρ για βράδυ θα ήταν χαρά μου. Μιας και έχω όρεξη να γαμησω πολλές σήμερα
Καλησπέρα μάγκες Επίσκεψη σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι στη Μαρσέλα, στη Μαραθώνος, δε θυμάμαι νούμερο, αλλά εργάζεται στον οίκο που έχει κάτω και πάνω, η Μαρσέλα βρίσκεται στο πάνω. Είχα διαβάσει θετικά σχόλια, δεν είχα και πολύ χρόνο και αποφάσισα να την επισκεφθώ. Η Μαρσέλα είναι γύρω στα 28 με 32, αρκετά αδύνατη, με ωραίο μικρό κωλαράκι και μικρό στητό βυζάκι. Μελαχρινή, έχει κάπως περίεργη φάτσα, όμορφη όμως για εμένα.
Τα αρνητικά: Δεν δίνει γλωσσόφιλα, ούτε καν στοματόφιλα, ούτε κάνει ακά πίπα (για τους φίλους του είδους, γλυφομούνι, γλυφοκώλι δεν επιδίωξα).
Τα θετικά: Έχει καλή διάθεση, είναι γενικά ζεστή κοπέλα, πέρασαν έστω 2-3 λεπτά με προκαταρκτικά, αστείο ακούγεται αλλά άλλες βάζουν κατευθείαν σκούφο, ενώ με άφησε να μπουκώσω με το πάσο μου τα καλοσχηματισμένα της πατουσάκια νούμερο 37-38, μάλιστα στη συνέχεια μου τα κόλλαγε με δική της πρωτοβουλία στη μάπα. Το αρνητικό εδώ ότι ήταν παντελώς άοσμα
Στη δική μου σούμα το πρόσημο ήταν θετικό, να μη σας κρύψω ότι κάποιες φορές που τη σκέφτηκα στη διάρκεια της ημέρας (τα ποδοδάχτυλά της βασικά) μου ψιλοσηκώθηκε. Ίσως να την επισκεφθώ ξανά κάποια στιγμή
Τα αρνητικά: Δεν δίνει γλωσσόφιλα, ούτε καν στοματόφιλα, ούτε κάνει ακά πίπα (για τους φίλους του είδους, γλυφομούνι, γλυφοκώλι δεν επιδίωξα).
Τα θετικά: Έχει καλή διάθεση, είναι γενικά ζεστή κοπέλα, πέρασαν έστω 2-3 λεπτά με προκαταρκτικά, αστείο ακούγεται αλλά άλλες βάζουν κατευθείαν σκούφο, ενώ με άφησε να μπουκώσω με το πάσο μου τα καλοσχηματισμένα της πατουσάκια νούμερο 37-38, μάλιστα στη συνέχεια μου τα κόλλαγε με δική της πρωτοβουλία στη μάπα. Το αρνητικό εδώ ότι ήταν παντελώς άοσμα
Στη δική μου σούμα το πρόσημο ήταν θετικό, να μη σας κρύψω ότι κάποιες φορές που τη σκέφτηκα στη διάρκεια της ημέρας (τα ποδοδάχτυλά της βασικά) μου ψιλοσηκώθηκε. Ίσως να την επισκεφθώ ξανά κάποια στιγμή
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Επέστρεψε το λατινάκι η Μισέλ στα 73άρια της Λιοσίων και πήγα και την περιποιήθηκα.
Πεντακάθαρη, αρκετά φιλιά, καλό τσιμπούκι, σεξ σε 3 στάσεις,δεκτική και τελείωμα στα βυζάκια της.
Παραμονή στο δωμάτιο 13-14 λεπτά. Η τσατσά χτύπησε δύο φορές
Πεντακάθαρη, αρκετά φιλιά, καλό τσιμπούκι, σεξ σε 3 στάσεις,δεκτική και τελείωμα στα βυζάκια της.
Παραμονή στο δωμάτιο 13-14 λεπτά. Η τσατσά χτύπησε δύο φορές
Πηγα στο Φ105 β με την Αλεξάνδρα την γεματουλα.
Η κοπέλα έχει όρεξη να ευχαριστήσει τον πελάτη.
Προκαταρκτικά, καλη πίπα με προσπάθεια για deep throat, ισπανικό, καλά στησίματα.
Το αρνητικό είναι κατι σπυράκια που έχει στο στήθος της!
Η κοπέλα έχει όρεξη να ευχαριστήσει τον πελάτη.
Προκαταρκτικά, καλη πίπα με προσπάθεια για deep throat, ισπανικό, καλά στησίματα.
Το αρνητικό είναι κατι σπυράκια που έχει στο στήθος της!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Ήταν πρωινή συναγωνιστή!Τι βάρδια ήταν χυστη;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Αδερφουλη διάβασε κριτικές. Κανένας σωστός μπουρδελιαρης εδώ μέσα δεν προκειται να σου προτεινει κάτι. Και καλά θα κάνει για να μην φανεί ότι προμοταρει.είμαι 18 και ξεκίνησα στα μπουρδελα. Πηγα με κάποιες που μου προτείνατε, θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Κλαρίνο και όμποε...Καλησπέρα, είχε γραφτεί πιο πίσω πως Φωκαίας παίζουν καλά πνευστά!
Τί προτείνετε για την τωρινή βάρδια??
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα! Πέρασε κάνεις από Φωκαίας σήμερα το πρωί να μας πει τι παίζει?
Αναφέρεσαι στην Κλεοπάτρα που συνήθως σαλονάριζε με ένα κόκκινο κομπινεζόν;Ρε μαγκες μια Κλεοπατρα ψηλη ρωσιδα νταρντανα που καποτε ηταν αλκιβιαδου την εχει παρει το ματι σας, δουλευει η τι εκοψε;
Και με κοκκινοΑναφέρεσαι στην Κλεοπάτρα που συνήθως σαλονάριζε με ένα κόκκινο κομπινεζόν;
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Πέρασμα από Ιάσωνος 1 β για Λίλιαν , η υπηρεσία είπε έχει πάει Ουκρανία να πολεμήσει , στην θέση της είναι μια Ντιάνα παχουλή !!!
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
η μισελ λιοσιων ειναι απογευματικη ή πρωινη βαρδια?
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K