Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Καλησπέρα σε όλους το Χωματιανού 11 στα Λιώσια με Αντριάννα και Αλεξάνδρα αυτό είναι ή κάνω κάποιο λάθος;
Καλησπέρα σε όλους το Χωματιανού 11 στα Λιώσια με Αντριάννα και Αλεξάνδρα αυτό είναι ή κάνω κάποιο λάθος;
Tην Καλησπερα Φιλε Διανο.....και βεβαια θα του βαλει ''ποστα''.....μια τετοια Βεντετα πρεπει να την ξερει ολη η Οικουμενη....λες και ο καθενας ειναι υποχρεωμενος να ξερει τι προγραμμα κανει η καθε μια...και δεν μιλαω για εμας που πανω κατω ενημερωνομαστε απο εδω....στο φιναλε αν βαριονται οι υπηρεσιες να μιλησουν να βαλουν τιμοκαταλογο να ξερουν οι ανθρωποι....Ας τολμήσει να μπει στη Μπαρμποραρα απέναντι... Θα τον κάνει τουλουμι στο ξυλο!!
Καλησπερα Soni......αμα ξερανε οι τσατσαδες ποσους πελατες χανουν απο την συμπεριφορα τους θα μας πλακωναν στα τσιμπουκια με το που μπαιναμε....και δεν μιλαμε για πιτσιρικαδες που μπαινουν για ματι....μιλαμε για πελατες που μπαινουν να γαμησουν....αμα ειναι Βληματα και δεν τους κοβει και δεν ξεχωριζουν πελατες απο πελατες....τι να κανεις και εσυ...μια θα στην πουνε...δευτερη θα στην πουνε....εεεεεεε.....την τριτη θα παρουν τα Αρχιδια σου.....Παω χθες Βεργας παιδες που λετε και μπουκαρω στο υπογειο.Περιμενω στο χωρο να δω την κοπελα και βλεπω πακι να ξεπροβαλλει απο το δωματιο.Τί γινεται,γεμισε και η Βεργας απο πακια;
Αυτη η τσατσα στη Βεργας 7 πανω τις καθημερινες μεχρι τις 5 μια στρουμπουλη ξανθια 55αρα τι παιζει; Πολυ δυστροπη και υφακι.Δυο τρεις φορες που την εχω πετυχει να την ρωτανε πχ ποια κοπελα εχει και τι προγραμμα κανει ειναι μεσα στην ξινιλα.
Ας τολμήσει να μπει στη Μπαρμποραρα απέναντι... Θα τον κάνει τουλουμι στο ξυλο!!
Το χρήμα.... χρώμα δεν κοιτά!
Βέβαια σε αυτούς κάνουν αποστειρωμενο πρόγραμμα!
Επίσης αυτοί είναι εύκολοι πελάτες!
Λίγο βυζακι πιάνουν....και έχουν χύσει στο 2'λεπτο!
παιδιά, δεν πάει καθόλου καλά το πράγμα. Τις προάλλες ήταν παρών συνάδελφος όταν δέχτηκαν πάκηδες και σε στούντιο των 50+ ευρώ. Παρακμή...Ναι το πακι ειχε παει στο απεναντι υπογειο απο Μπαρμπορα.Ισως πριν εφαγε πορτα απο εκει.Πακια εχω πετυχει και αλλες φορες εκει.Γενικα ομως η Βεργας σφυζει απο αλλοδαπους καθε ειδους οποτε τυχαινει και βλεπω πηγαινοντας.
Θυμαμαι μια εποχη ελεγαν only greek οπως φυλης.Πανε αυτα τελειωσαν τωρα μαλλον.
Την Καλημερα Φιλε μου.....μην μας ανχωνεις.....θελεις και απαντησεις αμεσα.....θα κανεις υπομονη να γινει μια συσκεψη με τα μελη της ομαδας......μην σε στειλουμε αλλου για αλλου....τωρα οσο αφορα την δικη μου απαντηση...στα ερωτηματα σου...Δωστε μου απαντησεις αμεσα γιατι θα τρελαθω με την παρτυ σας ,
1.Ποια κανει το καλυτερο τσιμπουκι στην φυλης ?
2.Ποια εχει το καλυτερο σωμα στην φυλης ?
3.Ποια εχει τον καλυτερο κωλο στην φυλης ?
Μην αρχεισετε την μαλακια οτι αυτα ειναι υποκειμενικα. Σεξομανης ειμαστε .
Ρε αδερφέ μου και γιατί δεν κατηφοριζεις εσυ να δεις; Υπάρχει περιπτωση να συμφωνήσουμε σε κάτι υποκειμενικο; Αν σε εσένα αρέσουν τα σκιννυ κορμάκια κι εμένα τα ψωμομενα; Μετά θα με βρίσεις για τις προτασεις μου; Θα με πεις προμοτορα; Αν εμένα μου αρέσουν οι ολίγον ακωλες κι εσένα οι κωλαθρες; Τι θα μου πεις μετά; Αν εσενα στην πιπα γουστάρεις να μη βάζουν χέρι κι εμένα να βάζουν;Δωστε μου απαντησεις αμεσα γιατι θα τρελαθω με την παρτυ σας ,
Απλώς μεγαλοπρεπής !!!!Δωστε μου απαντησεις αμεσα γιατι θα τρελαθω με την παρτυ σας ,
Καλημέρα!!! Πέρασε σήμερα το πρωί κάνεις από Φυλής να μου προτείνει κάνα μωρό να παίρνει πιπάρες?