Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (12 μέλη και 214 επισκέπτες)

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Παίδες καλημέρα.

Την Ρίτα από Κολωνού 32Α στην 3η βραδινή βάρδια την βρίσκουμε στο πόστο της....????
Και τι ώρες....????

ΥΓ: Γλυκομουνα η Ρίτα με styling αλλά Megan Fox!

:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Από ότι κατάλαβα, μάλλον από απογευματινή ξεκινάει και μου είπε η υπηρεσία πως σταματάει γύρο στις 02:00 το βράδυ

εμένα πολύ περισσότερο μου θυμίζει Βικτώρια Μπέκαμ πριν από 10+ χρόνια

1662469207587.png

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Σε έχω δει παίχτη μου! Εσύ ήσουν? Στην Ιάσονος, της τα έριξες σαν να ήταν χρυσές λίρες!
Αν είδες να φορούσα μπλούζα με στάμπα το άβαταρ στο σάη, τότε εγώ ήμουν!
Διαφορετικά θα ήταν ο @kostakis27 ή ο @DmtrsxXx :rockon:.
Και οι δύο τους, από όσο λένε οι φήμες στην πιάτσα, κλέβουν λεφτά από το παγκάρι της εκκλησίας
για να γαμήσουν στους οίκους. :priest:

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Κανένα νέο για την Βικτωρία με Φώκαιας με τα τατουάζ έχουμε; έχω ένα τηλ της αλλά το έχω κλείστο οποίος έχει το τηλ της να με ενημερώσει ευχαριστώ

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα 3η βάρδια βραδυνή?
Καλησπέρα, βλέπω αδειάσαμε από μερικούς edgy τρελάκηδες που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τις περισσότερες φορές.
Τέσπα, προχωράμε κανονικά...

Στο Κολωνού 27Β δύο χοντρές νεαρές η μία λατίνα με 4άρια 5άρια βυζιά πεσμένα.
Στο Κολωνού 27Α ισόγειο, σαλόναρε η Τζούλια, Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό. Δοκιμάστηκε και θα αφήσω κριτική.
Στο Κολωνού 30Α η Κατερίνα, Ρουμάνα και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
Το Κολωνού 32Α ήταν ανοιχτό, μάλλον με Ρίτα μουνάρα, αλλά επειδή δεν θέλω να την βαρεθώ γρήγορα, της τον δίνω μία φορά την εβδομάδα, η οποία από ότι έχω καταλάβει δεν δουλέυει ΣΚ, για όσους ρωτάνε και την ψάχνουνε.
Στο Κολωνού 53 η Γιούλι και η Ελένη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α
Στο Ιάσονος 44Β πρώτο από αριστερά όροφο ήταν η Κάτια, που μοιράζει άκυρο σε πελάτες, σε μένα δεν έδωσε άκυρο, αλλά της έδωσα εγώ. :birdman:
Το Ουζμπεκόσπιτο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η "ΜαρίαΧΧΧ η άσχημη"
Ενώ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου ισόγειο έμπαινε κατά τις 10 η ώρα μία νεαρή μαύρη που την έχω ξαναπετύχει με πιασίματα.

Αυτα τα ολίγα, γρήγορα τσάρκα με μία δόση δροσιάς πλέον.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Τελικά ήθελα λίγη μεταξουργιώτικη σαπίλα και κοπάνησα τη γνωστή Φωτεινή στο Ιάσονος 44 μεσαίο με το "STOP" στην είσοδο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που την πρωτοπήρα στο Κολωνού 27 όροφο πριν από 6-7 χρόνια,παραμένει μες στην καύλα!
Το Ουζμπεκόσπιτο κλειστό.

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Καλησπέρα, βλέπω αδειάσαμε από μερικούς edgy τρελάκηδες που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τις περισσότερες φορές.
Τέσπα, προχωράμε κανονικά...

Στο Κολωνού 27Β δύο χοντρές νεαρές η μία λατίνα με 4άρια 5άρια βυζιά πεσμένα.
Στο Κολωνού 27Α ισόγειο, σαλόναρε η Τζούλια, Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό. Δοκιμάστηκε και θα αφήσω κριτική.
Στο Κολωνού 30Α η Κατερίνα, Ρουμάνα και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
Το Κολωνού 32Α ήταν ανοιχτό, μάλλον με Ρίτα μουνάρα, αλλά επειδή δεν θέλω να την βαρεθώ γρήγορα, της τον δίνω μία φορά την εβδομάδα, η οποία από ότι έχω καταλάβει δεν δουλέυει ΣΚ, για όσους ρωτάνε και την ψάχνουνε.
Στο Κολωνού 53 η Γιούλι και η Ελένη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α
Στο Ιάσονος 44Β πρώτο από αριστερά όροφο ήταν η Κάτια, που μοιράζει άκυρο σε πελάτες, σε μένα δεν έδωσε άκυρο, αλλά της έδωσα εγώ. :birdman:
Το Ουζμπεκόσπιτο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η "ΜαρίαΧΧΧ η άσχημη"
Ενώ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου ισόγειο έμπαινε κατά τις 10 η ώρα μία νεαρή μαύρη που την έχω ξαναπετύχει με πιασίματα.

Αυτα τα ολίγα, γρήγορα τσάρκα με μία δόση δροσιάς πλέον.
Έτσι άκυρο στην Κάτια . μαζί σου αδερφέ :thefinge:

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Τελικά ήθελα λίγη μεταξουργιώτικη σαπίλα και κοπάνησα τη γνωστή Φωτεινή στο Ιάσονος 44 μεσαίο με το "STOP" στην είσοδο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που την πρωτοπήρα στο Κολωνού 27 όροφο πριν από 6-7 χρόνια,παραμένει μες στην καύλα!
Είναι όντως ακούραστη!!γι'αυτό και είναι γεμάτη σχεδόν πάντα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
αντε να βάλω μια εσάνς ρομαντισμού από το δωμάτιο στο βάθος, το τρίτο στη σειρά που προτιμώ όταν παίρνω τη Σοφία
IMG-20220901-210754.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα!!! Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει ποια παίρνει την καλύτερη πίπα τώρα Φυλής, Φωκαίας?
Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάποια κοπέλα σε δωμάτιο, ξαναρώτησε πιο μετά

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάποια κοπέλα σε δωμάτιο, ξαναρώτησε πιο μ

Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάποια κοπέλα σε δωμάτιο, ξαναρώτησε πιο μετά
Ρε μάγκες απαντήστε σοβαρα σας παρακαλώ. Μια ερώτηση έκανα. Τι κράζετε συνέχεια?

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Ρε μάγκες απαντήστε σοβαρα σας παρακαλώ. Μια ερώτηση έκανα. Τι κράζετε συνέχεια?
δυστυχώς δύσκολα τα πράγματα πλέον.
λίγες έχουν μείνει για εμάς τους πιπατζήδες (!!!).
για τσέκαρε Άννα στο Φιλιππίδου 11 όροφος δίνει βάθος αλλά είναι λίγο μονότονη, απόγευμα μελαχρινή με τατουάζ ζαρτιέρες για να την καταλάβεις.

κάποια άλλη δεν μου έρχεται που να είναι αντικειμενικά καλή.
εγώ πάω και εμμανουέλα φωκαίας 27κάτω και Μαρία Φωκαίας 13 αλλά είναι γούστα αυτά, μπορεί να μην σου αρέσει..

φυσικά υπάρχουν και πολλά μπάζα στα πέριξ με αντικειμενικά καλές πιπές αλλά εγώ δεν τις προτιμώ εδώ και χρόνια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom