Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (31 μέλη και 298 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Κάπου εκεί την πέτυχαινα και εγώ 12 με 5 απόγευμα συνηθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν θέλεις ακαποτο 20€ και για κωλαρακι και για χύσιμο στο στόμα.
======
Ναι ..Kαι όταν την διώξανε από την Αλκιβιάδου , πήγε στο υπόγειο της Διδύμου με τον τσατσο Περικλή Περράκη :priest: και έλεγε στο σαλόνι " > Τώρα με λένε Ελένη" = για να θυμηθεί και να τσιμπήσει κανενας πρωην akapovic της από την Αλκιβιάδου
:headbang:Βρε ουστ ....
Η πλάκα είναι πως αυτός μετά δεν παραδεχόταν τίποτα και τα έριχνε στην κοπέλα όλο το blame εννοώ !!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
1.940
Πόντοι
201

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.897
Πόντοι
456
Οχι ρε φιλε τωρα, εγω πηγα προχθες μαζι της αλλα δε μου ειπαι για ακαποτο και την καταεγλιψα στο 69 λες να κολλησα τιποτα ?
Τύπε μου κάνε εξετάσεις για Αφρικανικό Σκουλαμέντο για να είσαι σίγουρος ότι δεν κόλλησες τίποτα...

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Τύπε μου κάνε εξετάσεις για Αφρικανικό Σκουλαμέντο για να είσαι σίγουρος ότι δεν κόλλησες τίποτα...
εχω χεστει απο το φοβο μου τωρα,αυριο πρωι θα παω στο συγγρος με το λεωφορειο να κανω εξετασεις εματος

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Δεν γλύφετε αυτό το νιμου τύπε μου ..μυρίζει όχι ψαρίλα αλλά σαν 10 ψοφιες γάτες μέσα σε κάδο σκουπιδιών με 40 βαθμούς Κελσίου !!Ηρωας

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
εχω χεστει απο το φοβο μου τωρα,αυριο πρωι θα παω στο συγγρος με το λεωφορειο να κανω εξετασεις εματος
Δεν φαινετε αμεσος .. μετά από 3 μήνες κάνε εξαιτασεις τώρα είναι τέλειος λάθος και η τπατιτιδα θέλει χρόνο επώασης ..!! Τα έχω πέραση και ξέρω ..Στους 4 μήνες έκανα καθαρές !!μετα ακόμα 6 μήνες παλυ καθαρές !!και έκανα μετά από 6 μήνες ξανά και ήταν καθαρές !! Όποτε όλα οκ !! Από τότε όλα με καποτα τέλος !!κανα τσμπουκι μόνο ακα και σπάνια και αν νιώσω κάτι ( τσούξιμο κτλ ) αντιβίωση 7 μέρες και όλα οκ !!

NeroGreco

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
244
Πόντοι
20
πηγα κ εγω να γαμησω την ουζμπεκα...ενας συναγωνιστης τσακονοταν με την τσατσα επειδη δεν εχυσε τελικα καταληξαν σε ονειρικο βρισιδη που κλιμακωθηκε μεχρι να πεφτουνε μανες,παρολα αυτα μπηκα να γαμησω,καλο γαμηση για 10αρικο αλα μεχρει εκει τπτ το τρομερο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.861
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλί ξανθιά μιλφογκιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο μια μελαχρινή πάρα πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22όροφος Νικόλ ξανθιά κοπέλα με μακρύ ραστα μαλλί, κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ στα κωλομέρια, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 Ρωξανα η πολύ χοντρη πιτσιρικά, με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά Χριστίνα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, νταρντανα με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά Αλεξία/Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου 28α αριστερά Ελένη μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Αναστασία μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3 αριστερά) κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Αλεξάνδρα μιλφ με ξανθό κατσαρρο μαλλί σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπράτσο και στην αριστερή ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα όροφος Άννα μελαχρινή πιτσιρικά με ωραίο πρόσωπο αλλά χοντρή με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, 2.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3β αριστερά(που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3α Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή με 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί χέρι, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.861
Πόντοι
46.232
πετάχτηκα και στο Ιάσωνος 44 να δω τις κοπέλες από το Ουζμπεκιστάν, Μαρίνα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και Τζούλια που στη φάτσα έμοιαζε με ladyboy από τη Ταϊλάνδη, μελαχρινή πάρα πολύ λεπτή με μακρύ μαλλί και 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,ειχε πολύ αναμονή κ για τις δύο.

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Δεν φαινετε αμεσος .. μετά από 3 μήνες κάνε εξαιτασεις τώρα είναι τέλειος λάθος και η τπατιτιδα θέλει χρόνο επώασης ..!! Τα έχω πέραση και ξέρω ..Στους 4 μήνες έκανα καθαρές !!μετα ακόμα 6 μήνες παλυ καθαρές !!και έκανα μετά από 6 μήνες ξανά και ήταν καθαρές !! Όποτε όλα οκ !! Από τότε όλα με καποτα τέλος !!κανα τσμπουκι μόνο ακα και σπάνια και αν νιώσω κάτι ( τσούξιμο κτλ ) αντιβίωση 7 μέρες και όλα οκ !!
Ξεσάλωσες σήμερα, ακάποτη Ελένη και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ο συνδυασμός που σε κάνει να γράφεις σεντόνια και να δίνεις οδηγίες προς κάθε κατεύθυνση, άντε για ύπνο τώρα και όταν επανέλθει το θέμα βουρ στον πατσά

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
πετάχτηκα και στο Ιάσωνος 44 να δω τις κοπέλες από το Ουζμπεκιστάν, Μαρίνα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και Τζούλια που στη φάτσα έμοιαζε με ladyboy από τη Ταϊλάνδη, μελαχρινή πάρα πολύ λεπτή με μακρύ μαλλί και 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,ειχε πολύ αναμονή κ για τις δύο.
Ο Μήτσος είναι ο inflouencer του μπου, για το Μεταξουργείο τουλάχιστον...

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Λαϊκό προσκύνημα θα γίνετε.... Κάπως έτσι μου έμοιαζε και εμένα όπως το είπες

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Γνώμη για Ουζμπεκες μιας και πριν λίγο ήμουν εκεί.
Η Τζούλια έχει μια αλλιωτικη ομορφιά από αυτές που έχουμε συνηθίσει,η άλλη μετρια.
Στο δωμάτιο δεν είδα καμιά υπερπαραγωγήτιπικο μεταξουργιωτικο μαμησι,πίπα κατευθείαν,αγαρπη πίπα,τον τρώει τουλάχιστον καλά.
Δεν αμφισβητώ τους συναδέλφους που πέρασαν καλά αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία.
Θα συμφωνήσω κι εγώ για την Τζούλια,περασα και δεν είναι για επανάληψη,όντως ήρθε φουριοζα για φιλια αλλα στο λαιμό,με το ζορι σποσπασα κάποια στοματοφιλα,για την ακρίβεια μέχρι δόντι έφτασα,εντάξει πρόσχαρη κοπέλα,μπορείς να την γλύψεις δεν λέει όχι,απλό πρόγραμμα χωρίς ιδιαίτερα προκαταρκτικα,δαχτυλα αφηνει,μιλαει καποια Ελληνικα,γενικα παντως για μένα μέτρια πράγματα με την συγκεκριμένη,για 10 ευρώ ενταξει τρώγετε,η Μαρίνα ήταν ποιο ωραία σε εμφανιση αλλα και με αυτήν δεν περιμένω καλύτερα πράγματα,όπως την έκοψα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Δεν γλύφετε αυτό το νιμου τύπε μου ..μυρίζει όχι ψαρίλα αλλά σαν 10 ψοφιες γάτες μέσα σε κάδο σκουπιδιών με 40 βαθμούς Κελσίου !!Ηρωας

Ελεος ρε φιλε,αληθεια τοση βρωμα το μουνι της?Τι εχει κανει ο τυπος ρε,τα μισα απο αυτα που εγραψες να ισχυουν,δλδ να ειναι 5 γατες ψοφιες μεσα σε καδο σκουπιδιων με 20 βαθμους κελσιου,παλι ηρωας ειναι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.861
Πόντοι
46.232

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Πρέπει να είναι πολύ δυνατές μέσα, από εμφάνιση δεν με συγκίνησε κάποια από τις δύο.
Η Μιλένα μπορεί να χάνει σε εμφανιση αλλα εχει πολυ δυνατες υπηρεσιες μεσα,πολυ καλη αξίζει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom