You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ρε φίλε μισό λεπτό.... έχεις εσύ λοιπόν πάρε δώσε με τα γερόντια και στο είπαν?..... ειλικρινά πες μας όχι στον αέρα....Σε εσένα προσωπικά δεν έχω ανάγκη να αποδειξω τίποτα..Τραβα ρώτα τα γερόντια στην πλατεία αττικης που την γαμανε ακαποτα να δεις αν ισχύουν αυτά πού γρσφω
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.063
- Πόντοι
- 9.846
Το να με παρακαλανε δυο παρακμιακες ιερόδουλες να με γλυψουν την κωλοτρυπίδα αυτό με ξεπερνάει. Η μια μου είπε κιόλας ότι θα βάλει τη γλώσσα της όσο πιο βαθιά γίνεται για να μου καθαρίσει το βρώμικο κωλαντερο.... Για την ιστορία σήμερα το πρωι, Ιασονως 31. Η βρωμοπουστα ο τσατσος είχε καρφωθεί στο πρησμένο πουλι μου γιατί η μια με χουφτωσε πολυ περιτεχνα... Ρε ουστ!
Βρε δεν παω ξανά στο Μεταξι.... Όλες παρακμη, η μόνη εμφανισιμη η Αλέξανδρα η γυρολόγος η κοκκαλιαρα. Αλλά και αυτή έχει πολλες αρνητικές κριτικές.
Μπαρμποροσπιτα παλι κλειστά.
Πολυ ζέστη σήμερα....
Βρε δεν παω ξανά στο Μεταξι.... Όλες παρακμη, η μόνη εμφανισιμη η Αλέξανδρα η γυρολόγος η κοκκαλιαρα. Αλλά και αυτή έχει πολλες αρνητικές κριτικές.
Μπαρμποροσπιτα παλι κλειστά.
Πολυ ζέστη σήμερα....
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Φίλε εμένα μου έχει προτείνει γεροντι στο μεταξι να βάλει την είσοδο με τον όρο να είναι κι αυτός μέσα και να βλέπει....Ρε φίλε μισό λεπτό.... έχεις εσύ λοιπόν πάρε δώσε με τα γερόντια και στο είπαν?..... ειλικρινά πες μας όχι στον αέρα....
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Οκ αλλά άλλο αυτόΦίλε εμένα μου έχει προτείνει γεροντι στο μεταξι να βάλει την είσοδο με τον όρο να είναι κι αυτός μέσα και να βλέπει....
... είναι συγκεκριμένο αυτό που έγραψε ο xostidis πριν στο ποστ του ... γράφει για ακαποτα στα γεροντια, για μύκητες και δεν ξέρω εγώ τι .. αυτά είναι βαριά... και δεν γράφει πχ πως πήγα στην τάδε και κόλλησα το τάδε.... γράφει γενικά και αόριστα
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.563
- Πόντοι
- 736
Μπορεί
κάποιος να μου πει υπεύθυνα σε ποιο οίκο και σε ποια βάρδια είναι τώρα η Βανέσσα από κολωνού 23 και ιάσωνος 20 όροφο;;;
κάποιος να μου πει υπεύθυνα σε ποιο οίκο και σε ποια βάρδια είναι τώρα η Βανέσσα από κολωνού 23 και ιάσωνος 20 όροφο;;;
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Αυτό έχουν πει όλοι οι αρχιμυστες πριν κάποια ποστ ....Οκ αλλά άλλο αυτό
... είναι συγκεκριμένο αυτό που έγραψε ο xostidis πριν στο ποστ του ... γράφει για ακαποτα στα γεροντια, για μύκητες και δεν ξέρω εγώ τι .. αυτά είναι βαριά... και δεν γράφει πχ πως πήγα στην τάδε και κόλλησα το τάδε.... γράφει γενικά και αόριστα
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Ρε συνάδελφοι αν κάποιος ξέρει αν θα γυρίσει η Γιολάντα από διδύμου 22 όροφο πάλι ... Βρήκα την Όλγα και τον ντάβα της και ξενέρωσα.
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 6.555
ακριβως...και τα λεει για καποια που μεχρι πριν απο λιγο καιρο της εκανες προταση για ακαποτο και σου ελεγε να σου δωσει τα χρηματα σου πισω γιατι δεν κανει....επαναλαμβανω μεχρι πριν απο λιγο καιρο....τωρα εαν εχει αλλαξει μονο η ιδια και οι "επιλεκτικοι" πελατες της το ξερουν...παντως στα γλωσσοφιλα δεν ηταν φειδωληΟκ αλλά άλλο αυτό
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ποιο πράγμα? Ότι κάνει ακαποτα με γέρους και έχει μύκητες? Ένας το είπε...Αυτό έχουν πει όλοι οι αρχιμυστες πριν κάποια ποστ ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα για αυτό ρωτάω με μεγάλη έκπληξη τόσα χρόνια εδώ μέσα όλοι γνωρίζουν/γνωριζουμε τι πρόγραμμα κάνει η τρελοκοτσιδου.... για αυτό μου κάνει εντύπωση....ακριβως...και τα λεει για καποια που μεχρι πριν απο λιγο καιρο της εκανες προταση για ακαποτο και σου ελεγε να σου δωσει τα χρηματα σου πισω γιατι δεν κανει....επαναλαμβανω μεχρι πριν απο λιγο καιρο....τωρα εαν εχει αλλαξει μονο η ιδια και οι "επιλεκτικοι" πελατες της το ξερουν...παντως στα γλωσσοφιλα δεν ηταν φειδωλη
kollitogamisi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2021
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα συναγωνιστές , αν ξέρει κάποιος που εργάζετε η ιονέλα που ηταν αχιλλέως και μαραθώνος θα του ήμουν υπόχρεος
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.565
- Πόντοι
- 27.261
βεργας 3 παιχτηκαλησπέρα συναγωνιστές , αν ξέρει κάποιος που εργάζετε η ιονέλα που ηταν αχιλλέως και μαραθώνος θα του ήμουν υπόχρεος
kollitogamisi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2021
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
πωω μπρο ξέσκισες λογικά απογευματινή βάρδια θα είναι , βλέπεις στον βορρά σε 30 λεπτά έχεις κάνει ντου παντού εδώ αν αρχίσεις να ψάχνεις θέλεις βδομάδα , πάλι καλά που υπάρχουν οι κομάντος του μπου
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.102
- Πόντοι
- 3.656
Εντάξει. Καντη 9αρι τότε πάλι μουναρος είναι10αρι δεν είναι ούτε η
Adriana Lima..........
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα αδέρφια! Καταρχάς η Τζέσικα από Φωκαίας 25, σταμάτησε, η Μιλένα Διδυμου 27 είχε ρεπό και δουλεύει αύριο πρωινή. Στο Φωκαίας 17 πάνω ήταν η Αννούλα μες στην καύλα. Επέλεξα να δοκιμάσω τη Ρίτα Φώκαιας 19. Τρομερό σαλονάρισμα. Διάβαζα ότι κάνει πιπάρες. Δεν κάνει για τίποτα!!! Ακόμα το κλαίω!!! Υ.Γ.: Στο Φωκαίας 17 κάτω το απόγευμα θα βρίσκεται η Μίκα. Αν ψάχνετε για μια σωστή πίπα..
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.489
- Πόντοι
- 3.436
Έτσι ειναι, οι κοπελιές έρχονται με πλήρη αντίληψη κ επίγνωση για το τι θα κάνουν.Τραφικ κι αυτά είναι ανέκδοτα οοως το φτηνό γαμησι σε Βουλγαρία η Ρουμανία πχ. Κάποτε υπήρξαν σήμερα είναι μια στο χίλια να παίζεται κάτι τέτοιο. Εκβιασμοί συναισθημματικοι είναι σε κάποιες αλαζιστες περιπτώσεις, η πλειοψηφία που έρχονται έχουν πλήρη γνώση και απόλυτη ελευθερία επιλογής.. Αντί να δουλεύουν δεκαωρο για 20ε προτιμούν να οηδιουνται 20 λεπτά για 20ε... Αυτό κ τίποτα άλλο. Για Ελλάδα και Ευρώπη γενικά
Δεν υπάρχει λόγος κάποιος να μπει στην διαδικασία να φέρει μια με το ζόρι εφόσον υπάρχουν 10 που παρακαλάνε.
Συνηθως τη δουλειά την κάνουν οι τσατσάδες,
εκεί που πάνε στις διακοπές τους στα κατσιχωρια τους, βλέπουν ποιες ζορίζονται οικονομικά, που ίσως να είναι χωρισμένες με παιδιά, με άνδρα στην φυλακή η με κάποιο χρέος κ τις πλησιάζουν κ λένε.
Ξέρεις μπορείς να κάνεις κ αυτήν την δουλειά στου Έλάντα με πληρωμένη διαμονή κ οδοιπορικά από το αφεντικό.
Σκέψου το....
tasivarop
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 265
- Πόντοι
- 280
Έχει κάποιος link με κριτικές? Και που δουλεύει?Δεν εχω δει ποτε φωτο της Ορορας εδω μεσα τουλαχιστον και μιας και τις βρηκα ας τις δουν και οσοι δεν την εχουν δει..
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.835
- Πόντοι
- 7.185
Έχει κάποιος link με κριτικές? Και που δουλεύει?
Κριτικές 1
Κριτικές 2
Φυλής 54Β κυρίως, κάποιες ελάχιστες φορές, είχε δουλέψει σε κάποια από τα δίπλα, προφανώς λόγο εκτάκτων αναγκών στο πρόγραμμα
κριτικές της στο 56
tasivarop
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 265
- Πόντοι
- 280
Ευχαριστώ ρε μανΦυλής 54Β κυρίως, κάποιες ελάχιστες φορές, είχε δουλέψει σε κάποια από τα δίπλα, προφανώς λόγο εκτάκτων αναγκών στο πρόγραμμα
Κριτικές 1
Κριτικές 2
Διαγραμμένο μέλος 181930
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Εχουμε προταση για καμια εγκυο να σπρωξουμε δυνατα και να αδειασουμε;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)