easyrider80
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
17α φωκαιας εγω 2 φορες που πηγα περασα σουπερ ειναι σεξυ γυναικα και σε εμφανηση και υπηρεσιες.Νούμερο; Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό θέλω επειγόντως
17α φωκαιας εγω 2 φορες που πηγα περασα σουπερ ειναι σεξυ γυναικα και σε εμφανηση και υπηρεσιες.Νούμερο; Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό θέλω επειγόντως
σιγα ρε κανει τετοιο ωραιο σεξ που δε σε νοιαζει καν εαν κανει χυσιμο στο στομα η οχι.Πήγαινε Μιχαέλα, αλλά ξέχνα το χύσιμο στο στόμα.
Το λέω επειδή είπε ότι ψάχνει τελειωτικό στο στόμα. Απλά μην πάει και το ζητάει γιατί η Μιχαέλα δεν κάνει.σιγα ρε κανει τετοιο ωραιο σεξ που δε σε νοιαζει καν εαν κανει χυσιμο στο στομα η οχι.
φιλε να μη τον ενδιαφερει καν το ελευθερο στοματικο ή το χυσιμο στο στομα αλλα μια κοπελα να του κανει ωραιο σεξ,και μια τετοια κοπελα ειναι η μιχαελα.Το λέω επειδή είπε ότι ψάχνει τελειωτικό στο στόμα. Απλά μην πάει και το ζητάει γιατί η Μιχαέλα δεν κάνει.
Γιατί το λες αυτό? Είναι τόσο βρωμιάρες και επικύνδινες τελικά? Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι η μελαμψή η ελένη κυκλοφορούσε ξυπόλητη και είχε μεγάλη ζήτηση όταν πέρασα! Ποιά από τις δύο είναι καλύτερη για να σκίσεις το κωλί της ?Θα πέσει ο ΑΚΑ κρεμπιές με το λίτρο στο Διδύμου 20...
Ακούς @kostakis27 ?
Με δωράκι κάνει!Το λέω επειδή είπε ότι ψάχνει τελειωτικό στο στόμα. Απλά μην πάει και το ζητάει γιατί η Μιχαέλα δεν κάνει.
Με τι δωράκι το κάνει;Με δωράκι κάνει!
Δοκίμασε και πες μας, τύπε, στην τελική! Η Ελένη απευθύνεται καθαρά σε ρομαντικούς μύστες που γουστάρουν την ΑΚΑ ηδονή. Αν φοβάσαι ΣΜΝ, σου προτείνω να προσπεράσεις...Γιατί το λες αυτό? Είναι τόσο βρωμιάρες και επικύνδινες τελικά? Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι η μελαμψή η ελένη κυκλοφορούσε ξυπόλητη και είχε μεγάλη ζήτηση όταν πέρασα! Ποιά από τις δύο είναι καλύτερη για να σκίσεις το κωλί της ?
Ρε grover και λοιποί, γιατί δεν πάτε οι ίδιοι να δείτε και να ενημερώσετε ή τουλάχιστον να σχηματίσετε ιδία άποψη?Nα ρωτησω..ειναι η ιδια απο το 2012 που έχει κατι κριτικες "Ελένη¨στο διδ 20
Γιατι ο σμυρνης εγραψε για πιτσιρικα αν θυμάμαι καλα προχθες...και αν εστι πιτσιρικα κανει τετοιους ρομαντισμούς??
Προφανώς και η άλλη η Νικόλ θα είναι ρομαντική με τα μαλιά πιασμένα και κάπως χοντρούλα το ίδιο πρόγραμμα ανακοινώνουν φουλ!Δοκίμασε και πες μας, τύπε, στην τελική! Η Ελένη απευθύνεται καθαρά σε ρομαντικούς μύστες που γουστάρουν την ΑΚΑ ηδονή. Αν φοβάσαι ΣΜΝ, σου προτείνω να προσπεράσεις...
Δεν ξέρω για την άλλη. Για την Ελένη είμαι σίγουρος γιατί την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν και μάλιστα την τελευταία σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ + 10€ ρομαντικό δωράκι...Προφανώς και η άλλη η Νικόλ θα είναι ρομαντική με τα μαλιά πιασμένα και κάπως χοντρούλα το ίδιο πρόγραμμα ανακοινώνουν φουλ!
Ολα τα λεφτα το αβαταρ Joan CornellaΔεν ξέρω για την άλλη. Για την Ελένη είμαι σίγουρος γιατί την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν και μάλιστα την τελευταία σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ + 10€ ρομαντικό δωράκι...
Στην πιάτσα κυκλοφορώ με μπλούζα που έχει τυπωμένο το συγκεκριμένο άβαταρ! Για να έχουν υπόψιν τους οι κορασίδες τι τους περιμένει και από ποιόν σε περίπτωση που με φολιασουν...Ολα τα λεφτα το αβαταρ Joan Cornella
Πριν καμία ώρα που πέρασα δεν δούλευε πάντως..Δεν ξέρω για την άλλη. Για την Ελένη είμαι σίγουρος γιατί την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν και μάλιστα την τελευταία σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ + 10€ ρομαντικό δωράκι...
την έχω φέρει και σπίτι μου και σε ξενοδοχείο... με το σωστό αντίτιμο όλα τα κάνει!Με δωράκι κάνει!
Σε πιο μαγαζι βρισκεται η καβλα αυτη??Δεν εχω δει ποτε φωτο της Ορορας εδω μεσα τουλαχιστον και μιας και τις βρηκα ας τις δουν και οσοι δεν την εχουν δει..
Όλα εξαρτώνται από το αν και πόσο σε γουστάρει η πουτάνα. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες!Με τι δωράκι το κάνει;