Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (28 μέλη και 223 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ειναι απο το Χαμπαροβσκ.φιλη και συμαθητρια της Ξενιας που δουλευει στο ιδιο σπιτι.η Ξενια δουλευει και στο νεο Κοσμο εκει την ειχα πετυχει το νεο ετος.η Βικυ οπως μου ειπε ειναι απο το Χαμπαροφσκ.η πλακα ειναι οτι η τσατσα ειναι απο Αγια Πετρουπολη,και μενει μια σταση με το μετρο απο το σπιτι μου!!!!

Γειά σου Αρχοντικέ Ρωσσολόγε Δημητράκη Καλώς Ήλθες στα Πάτρια Εδάφη.
Χάρη στο σημερινό σου σχολιασμό έμαθα την καταγωγή της 'Παλιάς' μου αγαπημένης της Ξένιας
αλλά και της κολλητής της της Βικτώριας (Βίκυ)...χεχεχε Σημειωτέον οτι τις έπερνα και τις δύο
ταυτόχρονα κάποτες χωρίς να ξέρω οτι είναι φίλες και μιλώντας μεταξύ τους για τα γκομενικά
'καρφώθηκα' ...χαχαχαχα
Είδα μάλιστα στο Google Earth οτι το Khabarovsk είναι στην Σοβιετική Άπω Ανατολή πάνω από την Κίνα και
κοντά στην Σαχαλίνη ...χαχαχα Στου διαόλου τη μάνα κυριολεκτικά !!!

Υ.Γ. Αγαπητέ Δημητράκη να σε ενημερώσω οτι πιθανότατα στην απογευματινή βάρδια στο
     Μονής Προδρόμου 16 δουλεύει η Ρενάτα το Κουκλί μας (χθές εκεί δούλευε), στο
     λέω γιατί ξέρω οτι την έχεις τιμήσει και εκτιμήσει.
     Αυτά και Καλά μας Γαμήσια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γειά σου Αρχοντικέ Ρωσσολόγε Δημητράκη Καλώς Ήλθες στα Πάτρια Εδάφη.
Χάρη στο σημερινό σου σχολιασμό έμαθα την καταγωγή της 'Παλιάς' μου αγαπημένης της Ξένιας
αλλά και της κολλητής της της Βικτώριας (Βίκυ)...χεχεχε Σημειωτέον οτι τις έπερνα και τις δύο
ταυτόχρονα κάποτες χωρίς να ξέρω οτι είναι φίλες και μιλώντας μεταξύ τους για τα γκομενικά
'καρφώθηκα' ...χαχαχαχα
Είδα μάλιστα στο Google Earth οτι το Khabarovsk είναι στην Σοβιετική Άπω Ανατολή πάνω από την Κίνα και
κοντά στην Σαχαλίνη ...χαχαχα Στου διαόλου τη μάνα κυριολεκτικά !!!

Υ.Γ. Αγαπητέ Δημητράκη να σε ενημερώσω οτι πιθανότατα στην απογευματινή βάρδυα στο
     Μονής Προδρόμου 16 δουλεύει η Ρενάτα το Κουκλί μας (χθές εκεί δούλευε), στο
     λέω γιατί ξέρω οτι την έχεις τιμήσει και εκτιμήσει.
     Αυτά και Καλά μας Γαμήσια.
τωρα ειναι τσακωμενες ομως.δε μιλιουνται!ετσι μου ειπε η Βικυ.λογω ανταγωνισμου!?!?!γι αυτο μου ειπε οτι τσακωθηκανε.---στη μονη προδρομου ειχε μια αλλη οταν πηγα απογευμα πριν μερικες μερες.παντος αν οταν ξαναπαω ειναι η Ρενατα οποσδηποτε θα μπω.σ'ευχαριστω για της πληροφωριες.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
τωρα ειναι τσακωμενες ομως.δε μιλιουνται!ετσι μου ειπε η Βικυ.λογω ανταγωνισμου!?!?!γι αυτο μου ειπε οτι τσακωθηκανε.---στη μονη προδρομου ειχε μια αλλη οταν πηγα απογευμα πριν μερικες μερες.παντος αν οταν ξαναπαω ειναι η Ρενατα οποσδηποτε θα μπω.σ'ευχαριστω για της πληροφωριες.

Τσακωμένες λόγω ανταγωνισμού !!! Μααάλιστα !!! Όλα για το γαμήσι γίνονται σε αυτόν τον κόσμο.
Τσακωθήκανε για τους Γκόμενους !!! Ελπίζω να μην είμαι μια από τις 'πέτρες του σκανδάλου' σε
αυτόν τον ανταγωνισμό, έτσι κι αλλιώς έχω πάρα πολύ καιρό να τις πηδήσω και τις δύο, μια και
τώρα τελευταία είμαι 'αφιερωμένος' στην Ρενατούλα μας. Η οποία είναι και 'δίπλα μας' τί Μολδαβία
τί Ελλάδα λίγες ώρες δρόμος. Φαντάσου λέει κάποιος να παντρευτεί κάποια από αυτές τις γκόμενες και
να πρέπει να πάει να δεί τα Πεθερικά στο Χαμπαρόβσκ ....ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ !!! Απόσταση ΜΟΝΟ 8.500 Χιλιόμετρα
από τη Μόσχα !!! ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Υ.Γ. Προφανώς λόγω της Απωανατολίτικης Καταγωγής της Ξένιας ενώ είναι πολύ ωραίο μωρό 'Μοντελέ'
    μια Τσα2 που τη ζήλευε κι ενώ δούλευε μαζί της, πίσω από την πλάτη του μωρού αναφερόταν σε
    αυτό ως 'Μαϊμού της Στέππας' !!! ...Μπούχαχαχαχα !!! Μου φάνηκε τρομερά αστείο όταν το άκουσα
    αλλά δεν ήταν καθόλου σωστό από τη μεριά της τσατσάς που έτρωγε ψωμί χάρη στο Μωράκι.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η Ξένια είναι ωραίο μωρό αλλά δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο μέσα στο δωμάτιο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τσακωθήκανε για τους Γκόμενους !!! [size=16pt]Ελπίζω να μην είμαι[/size] μια από τις 'πέτρες του σκανδάλου' σε
αυτόν τον ανταγωνισμό, έτσι κι αλλιώς έχω πάρα πολύ καιρό να τις πηδήσω και τις δύο,
Πσσσσσσσσσσςςςςςςς μετριόφρων, απ' ευθείας στα "Best of".

Όλα για το γαμήσι γίνονται σε αυτόν τον κόσμο.
Αυτό θα σκαλισθεί στον ανδριάντα:
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,58262.0/all,all#lastPost]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,58262.0/all,all#lastPost[/url]

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα
Σημερινή τσάρκα το μεσημεράκι: Φ 80 μελαχρινή με μακρια μαλλία αρκετά όμορφη ωραίο λοκο, στυλ έλλης,Φ65 κάτω αδίαφορη,φ67 ξανθιά με βυζάρες,Φ69Β ψηλή ξανθία ωραία(ξέρετε όνομα?).Για να περάσω σίγουρα καλά όμως προτιμησα την σταθερή αξιία χριστίνα 69Α.Αυτή στο 69 Β την έχει πάρει κανείς?ειναι καλή?Θα την τιμησω την επόμενη..

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καλησπέρα
Αυτή στο 69 Β την έχει πάρει κανείς?ειναι καλή?Θα την τιμησω την επόμενη..
Αν λες μια καστανοξανθη με μαλλια μεχρι τους ωμους κι ωραιο κωλο ειναι υπομονετικη μεσα και γενικα δεν το κλαις το 20αρικο!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τσακωμένες λόγω ανταγωνισμού !!! Μααάλιστα !!! Όλα για το γαμήσι γίνονται σε αυτόν τον κόσμο.
Τσακωθήκανε για τους Γκόμενους !!! Ελπίζω να μην είμαι μια από τις 'πέτρες του σκανδάλου' σε
αυτόν τον ανταγωνισμό, έτσι κι αλλιώς έχω πάρα πολύ καιρό να τις πηδήσω και τις δύο, μια και
τώρα τελευταία είμαι 'αφιερωμένος' στην Ρενατούλα μας. Η οποία είναι και 'δίπλα μας' τί Μολδαβία
τί Ελλάδα λίγες ώρες δρόμος. Φαντάσου λέει κάποιος να παντρευτεί κάποια από αυτές τις γκόμενες και
να πρέπει να πάει να δεί τα Πεθερικά στο Χαμπαρόβσκ ....ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ !!! Απόσταση ΜΟΝΟ 8.500 Χιλιόμετρα
από τη Μόσχα !!! ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Υ.Γ. Προφανώς λόγω της Απωανατολίτικης Καταγωγής της Ξένιας ενώ είναι πολύ ωραίο μωρό 'Μοντελέ'
     μια Τσα2 που τη ζήλευε κι ενώ δούλευε μαζί της, πίσω από την πλάτη του μωρού αναφερόταν σε
     αυτό ως 'Μαϊμού της Στέππας' !!! ...Μπούχαχαχαχα !!! Μου φάνηκε τρομερά αστείο όταν το άκουσα
     αλλά δεν ήταν καθόλου σωστό από τη μεριά της τσατσάς που έτρωγε ψωμί χάρη στο Μωράκι.

H Ρενάτα νομίζω είναι μόνο καθημερινές απογεύματα! Είναι καλό τεμάχιο θα τιμηθεί από μένα στα υπόψην! Πάντως η Ξένια και η Βίκα δε μοιάζουν ότι είναι από εκεί, συνήθως εκεί το σουλούπι είναι μελαχροινές με κάπως ασιατικά χαρακτηριστικά. Τίγρεις της σιβηρίας!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
H Ρενάτα νομίζω είναι μόνο καθημερινές απογεύματα! Είναι καλό τεμάχιο θα τιμηθεί από μένα στα υπόψην! Πάντως η Ξένια και η Βίκα δε μοιάζουν ότι είναι από εκεί, συνήθως εκεί το σουλούπι είναι μελαχροινές με κάπως ασιατικά χαρακτηριστικά. Τίγρεις της σιβηρίας!

Η Ρενάτα δούλευε χθές Σάββατο στο Μονής Προδρόμου 16 απογευματινή βάρδια
με την γνωστή αντιπαθητική τσα2 (που έχει στρώσει σε συμπεριφορά φαντάζομαι κατόπιν υποδείξεων)
και με 69 μέσα στο 20-άρικο.

Υ.Γ. Η Βικτώρια (Βίκη) είναι μελαχρινή (το φυσικό της χρώμα) έχει ασιατικά χαρακτηριστικά
     και πεταχτά μήλα κάτι σαν ταταρομογγόλα αλλά έχει καλό στριπτιτζάδικο κορμί και σίλικον
     βύζους και είναι και πολύ σεξουαλική στο δώμα.

Υ.Γ.2. Η Ξένια όντως είναι 'Τίγρης' στο σέξ με την έννοια οτι όταν είναι καβλωμένη και 'ετοιμάζεται'
      για την ολοκλήρωση (στην οποία δεν φτάνει όμως) ΜΠΗΓΕΙ ΝΥΧΙΑ σε μπράτσα πλάτη όπου σε βρεί
      και βαθιά μάλιστα...χαχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Ρενάτα δούλευε χθές Σάββατο στο Μονής Προδρόμου 16 απογευματινή βάρδια
με την γνωστή αντιπαθητική τσα2 (που έχει στρώσει σε συμπεριφορά φαντάζομαι κατόπιν υποδείξεων)
και με 69 μέσα στο 20-άρικο.

Υ.Γ. Η Βικτώρια (Βίκη) είναι μελαχρινή (το φυσικό της χρώμα) έχει ασιατικά χαρακτηριστικά
     και πεταχτά μήλα κάτι σαν ταταρομογγόλα αλλά έχει καλό στριπτιτζάδικο κορμί και σίλικον
     βύζους και είναι και πολύ σεξουαλική στο δώμα.

Υ.Γ.2. Η Ξένια όντως είναι 'Τίγρης' στο σέξ με την έννοια οτι όταν είναι καβλωμένη και 'ετοιμάζεται'
       για την ολοκλήρωση (στην οποία δεν φτάνει όμως) ΜΠΗΓΕΙ ΝΥΧΙΑ σε μπράτσα πλάτη όπου σε βρεί
       και βαθιά μάλιστα...χαχαχα
ναι ετσι ειναι εχει λιγακι μαγουλα και ματια ασιατικα.με εμενα ηταν πολυ καλη στο δωματιο με φυλακια στο στομα.ισως ειχανε μιλισει με την Ξενια.τον Ιανουαριο η Ξενια μου ειχε αφησει το τηλεφωνο της.---τα αρνητικα της οτι ειναι λιγακι γεματουλα και κοντουλα και δεν με ερεθιζε.παντος αν δεν το φχαριστιθηκα το φταιξιμο ειναι 100% δικο μου αυτη εκανε την καλητερη προσπαθεια.η Ξενια διχνει μεγαλητερη απο τη Βικυ σε ηληκια και δεν ηταν και τοσο ζεστη θα ελεγα.παντος εχει πιο ωραιο σωμα.

mlion164

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια!! πριν κανα δυο μερες πηγα νικηφορου ουρανου 1β και δουλευε μια diana γνωριζεται κατι γιαυτην?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Χθεσινη διπλη επισκεψη σε Διδυμου (αυτο με την αυλη)
και Αγκυρας 12Α στον κ.Αρη.
Στο διδυμου αξιολογης εμφανισης η κοπελα,
δεν ξερω ομως αν ειναι η ιδια που αναφερουν οι συναγωνιστες στις κριτικες.
Παντως το ονομα αν θυμαμαι καλα ειναι ιδιο.
Αγκυρας .
Ο Αρης ειναι παιδι για υιοθετηση.
Τελος!
Κριτικες θα δειτε μετα το Final-4.
Adios Mucacos!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:thumbsup:

Απίστευτο και όμως αληθινό !!!

Ο Iblis δηλώνει παρών ... και στις ενημερώσεις !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μὲ τᾶς προσφάτους φωτογραφίας τῆς ἐν λόγῳ κορασῖδος ὁ κ. Farkeli ἐζήλωσεν - καὶ σχεδὸν ἐπέτυχεν - δόξαν Helmut Newton!

116b.jpg

περίπου ίδια σκηνή με αυτή στο TAXI DRIVER...

μόνο που σε αυτή την ταινία ο Ντε Νίρο ..."αυτοπυροβολούνταν"

ενώ ο Helmut Newton ..."πυροβολεί" (=φωτογραφίζει) τον θεατή ... :grin:

109637263_3268825172.jpg

v4silis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση..η πιο χοντρη πουτανα σε πιο μπουρδελο ειναι?? :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση..η πιο χοντρη πουτανα σε πιο μπουρδελο ειναι?? :think:
Στο σπιτι της προεδρου!!!Ελλη!!!
Και αμεσως μετα στην Αγκυρας 12 λιγο πιο πανω η Ζανα!!!
Γλιτωνεις και τον ποδαροδρομο!!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Στο σπιτι της προεδρου!!!Ελλη!!!
Και αμεσως μετα στην Αγκυρας 12 λιγο πιο πανω η Ζανα!!!
Γλιτωνεις και τον ποδαροδρομο!!!
φιλε σπουν υπαρχουν και κατι θωρηκτα στην οδο εξηκιου απογευματινη βαρδια αλλο πραμα.

Επισκέπτης
Ἐπίσης ἑνίοτε ὁ ἐπὶ τῆς ὁδοῦ Ρεμούνδου ἀρ. 21 ἄνω οἰκῖσκος μεριμνᾶ διὰ τοὺς λάτρεις τῶν πολὺ εὐσάρκων.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom