Διαγραμμένο μέλος 181930
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανενα αλανι προθυμη σκλαβα του 20αρικου να αδειασω λαρυγγι; Να εχει και λιγα μαλλια για να κραταω κοντρα μονο
Δεν πιάνεται για σπαμ, και αυτό ενημέρωση για κάτι που αφορά μια κοπέλα που δουλεύει σε μπουρδέλο είναι, είσαι πάντα ο αψεγάδιαστος !
Περγαμου 1 τωρα ηρθα για Μυρα......αλλα δυστυχως κλειστο
από το Μύρα βγήκε και ο Μυράν με τους παστουρμάδες ??Δεν έχει επιστρέψει καμία Μαίρη, αυτή που επέστρεψε είναι η Μύρα, μάλλον αυτός που όπως λες έγραψε κριτική θα την έχει γράψει με ένα από τα ονόματα που χρησιμοποιούσε όταν δούλευε στα studios
ποσοι οικοι πιστευεις οτι εχουν αδεια ?Πολιτική Οίκων Ανοχής Στη
Φυλής & πέριξ.
Άδεια ~ Πατρωνα
Τζάζ ~ 3 ή 2 (ανάλογα, πάνε όλα στον οίκο)
Μετά τα τζάζ η κορασίδα κρατάει από τα 20 ευρώ τα μισά.... δηλαδή 10 ευρώ.... σε κάθε ραντεβού - δωμάτιο.
Η τσατσά παίρνει από τα
20 ευρώ τα 3 ευρώ.
#ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
Ενοίκιο για το οίκημα.
Ενοίκιο στο Ελληνικό Κράτος.
Δεη.
Νερό.
.........................................................
ΥΓ: Υπάρχουν περιπτώσεις που η κορασίδα ενοικιάζει οίκο και βάρδιες από την πατρωνα.
Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις που η τσατσά θα δουλέψει για ένα μεροκάματο και όχι με τα 3 ευρώ από το 20ρικο€ σε κάθε ραντεβού.
Η πατρωνα που βγάζει την άδεια για τον οίκο ανοχής θα πρέπει να είναι ανύπαντρη σύμφωνα με τον νόμο του 99'.
3 με 4 στουντιο σε όλη την Αττική.ποσοι οικοι πιστευεις οτι εχουν αδεια ?
Μεγάλη κουβέντα. Τυπικά, κανείς δεν είναι δυνατόν να έχει άδεια, γιατί η άδεια επιβάλει να είναι σε απόσταση 100 μέτρων (δεν είμαι σίγουρος για το ακριβές νούμερο, κάποιες αναφορές λέγανε 300 μέτρα αίτημα του σωματείου ιερόδουλων ήταν να γίνει 50 αλλά νομίζω απορρίφθηκε), από θρησκευτικό χώρο, εκπαιδευτικό ίδρυμα, νοσηλευτικό ίδρυμα, άλλο οίκο ανοχής και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Οπότε τυπικά είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί χώρος που να τηρεί αυτόν τον νόμο.ποσοι οικοι πιστευεις οτι εχουν αδεια ?
3 με 4 στουντιο σε όλη την Αττική.
ποσοι οικοι πιστευεις οτι εχουν αδεια ?
3 με 4 στουντιο σε όλη την Αττική.
δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει δει ελεγκτικο μηχανισμο σε μπουρδελο/στουντιο. Λαδωνονται αυτοι που πρεπει να λαδωθουν και απλα δεν πλησιαζει κανενα οργανο του νομου. Δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και τα μπουρδελα του 10ρικου εχουν σιδερενιες πορτες και οταν γινεται (καθε αγιου πουτσου) καποιος ελεγχος απο ραντομ μπατσους, κλειδαμπαρωνονται οι τσατσαδες μεσα και κανουν την φιλιπινεζα καθαριστρια.Μεγάλη κουβέντα. Τυπικά, κανείς δεν είναι δυνατόν να έχει άδεια, γιατί η άδεια επιβάλει να είναι σε απόσταση 100 μέτρων (δεν είμαι σίγουρος για το ακριβές νούμερο, κάποιες αναφορές λέγανε 300 μέτρα αίτημα του σωματείου ιερόδουλων ήταν να γίνει 50 αλλά νομίζω απορρίφθηκε), από θρησκευτικό χώρο, εκπαιδευτικό ίδρυμα, νοσηλευτικό ίδρυμα, άλλο οίκο ανοχής και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Οπότε τυπικά είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί χώρος που να τηρεί αυτόν τον νόμο.
Ουσιαστικά νομότυποι θεωρούνται οι οίκοι που έχουν σύμβαση (μισθωτήριο ή ιδιοκτησία) μιας δηλωμένης ως ιερόδουλης, τηρούν υγειονομικές εξετάσεις για τις εργαζόμενες (τηρούνται σε ικανοποιητικό βαθμό) και ενίοτε ελέγχους του χώρου (λέμε τώρα).
Πρακτικά εδώ είναι Ελλάδα και ξέρουμε, λίγο-πολύ, όλοι πως δουλεύει το σύστημα.
στην επαρχία ίσως, στην αττική ειδικά ,τα στούντιο είναι πιο μακριά από το νόμιμο ή έστω το νομότυπο, από οτιδήποτε άλλο
Ισχύει!Σε κάποιες πόρνες που διαπρέπουν στην ψωλογλυπτική και δίνουν κώλο, όπως π.χ. Μπάρμπορα Βέργας, Σόνια Φιλιππίδου, κτλ, παρατηρώ ότι τα μουνιά τους είναι παραδόξως σφριγηλά, ενώ θα περίμενε κανείς να συναντήσει μουνιά - φρεάτια.
Το αποδίδω στο ότι λίγοι πλέον συναγωνιστές τις γαμάνε στο μουνί. Οι περισσότεροι αδειάζουν τα παπάρια τους στα στόματα και στις κωλοτρυπίδες των εν λόγω πορνών.
Την Κυριακή λίγο πριν τις 10 έτρεξα να αδειάσω στο στόμα της Γιολάντας στον όροφο του διδύμου 22 .... Αλλά είχε κορδέλα ερυθρόλευκη απαγορευτική..... Πάω ισόγειο όπου ήταν η Αγγέλα πολύ ανανεωμένη και καβλωτικη. Ο θεός με φώτισε και λέω ας πάω στο 27 όπου είχα δει ότι ακόμα ήταν ανοικτό το φωτακι.... Και εκτός από τανια μάντεψτε ποια πέτυχα..... Την Μιλένα την μπαμπατσικη που ήταν προ κόρονας. Καταγαμηθει παραδειγματικά και μου είπε ότι θα είναι όλη μέρα γενικά .... Έχω την εντύπωση ότι ανακοινώθηκε φουλ του κόλου. Δεν πρόλαβα να το διαπιστώσω μέσα αφού έχυσα πριν προλάβω να σκεφτώ παραπάνω.... Σιγά σιγά την κοπέλα μην ξαναφύγει...Καλησπέρα αδέρφια.
Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει το απόγευμα η θεία Τανια στο Διδυμου 27?
Πολύ καλά νέα αν επέστρεψε η Μιλενα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κ κωλο έκανε στο πρώτο πέρασμα της, τέλη Ιουλίου του '20 την είχα πάρει τελευταία φορά και συνολικά 6 φορές σε ένα μήνα σκάρτο, καστανοξανθη ήταν παχουλη με 2-2.5αρι βυζι και πολλά τατουάζ και η παρτουζα με την Αλιονα ήταν εφάμιλλη της παρτουζα που έκανε η Αλιονα με τη Μαρία, αύριο το μεσημεράκι θα τσεκάρωΤην Κυριακή λίγο πριν τις 10 έτρεξα να αδειάσω στο στόμα της Γιολάντας στον όροφο του διδύμου 22 .... Αλλά είχε κορδέλα ερυθρόλευκη απαγορευτική..... Πάω ισόγειο όπου ήταν η Αγγέλα πολύ ανανεωμένη και καβλωτικη. Ο θεός με φώτισε και λέω ας πάω στο 27 όπου είχα δει ότι ακόμα ήταν ανοικτό το φωτακι.... Και εκτός από τανια μάντεψτε ποια πέτυχα..... Την Μιλένα την μπαμπατσικη που ήταν προ κόρονας. Καταγαμηθει παραδειγματικά και μου είπε ότι θα είναι όλη μέρα γενικά .... Έχω την εντύπωση ότι ανακοινώθηκε φουλ του κόλου. Δεν πρόλαβα να το διαπιστώσω μέσα αφού έχυσα πριν προλάβω να σκεφτώ παραπάνω.... Σιγά σιγά την κοπέλα μην ξαναφύγει...
Σιγά σιγά αρχηγέ μην την ανοίξεις πολυΠολύ καλά νέα αν επέστρεψε η Μιλενα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κ κωλο έκανε στο πρώτο πέρασμα της, τέλη Ιουλίου του '20 την είχα πάρει τελευταία φορά και συνολικά 6 φορές σε ένα μήνα σκάρτο, καστανοξανθη ήταν παχουλη με 2-2.5αρι βυζι και πολλά τατουάζ και η παρτουζα με την Αλιονα ήταν εφάμιλλη της παρτουζα που έκανε η Αλιονα με τη Μαρία, αύριο το μεσημεράκι θα τσεκάρω
Και έρχονται Ελλάδα και ξεσκιζονται στα φανεράΜολδαβία Ουκρανία δεν υπάρχουν φανερά μπουρδελα
Λογικά μέχρι να λήξει η βίζα της θα μείνει πάλι, κάνα μήνα, έχει ακόμα ακμή στα μάγουλα?Σιγά σιγά αρχηγέ μην την ανοίξεις πολυ
Αν λες με τα μεγαλα βυζια με τη μεγάλη ρογα, πριν δέκα μέρες τη πέτυχα πρωινή μαζί με τη ΜαρίαΞέρουμε μια Έλενα παχουλο-γυμνασμένη ξανθιά μέτριο ύψος από Άγκυρας 12Α που παίζει μπάλα;
άμα έχεις υποβόσκουσες κρυφοπαιδοφιλικες τάσεις,καλή είναι
Τη συγκεκριμένη κορασίδα την είχε πάρει ένας τύπος στο δωμάτιο την περασμένη Δευτέρα για 2 ώρες στο φ84Επισκεφθηκα τη Χριστινα του Φ65 για δευτερη φορά, μετα απο καιρο.
Ειναι μια γλυκια, χαμογελαστη κοπελα που σ' αφηνει να την μπαλαμουτιασεις στα όρθια πριν γονατισει για πίπα [σσ στα συν της κι αυτο, οτι δλδ γονατιζει και δεν σε αναγκαζει να ξαπλωσεις ανασκελα ή γενικως ν' ανεβεις στο κρεβατι απευθείας]. Δυστυχως βαζει απεριοριστο τζελ με αποτελεσμα να νιωθεις οτι γαμας το Σαρωνικό Κολπο, ενώ ειναι και λιγο μυγιαγγιχτη οταν βαρεσεις λιγο πιο δυνατα μπατσακια στον ωραιο πλαδαρο κωλο της - βασικο κινητρο για την καταθεση του μπλε χαρτιου, τουλαχιστον κατ' εμέ.
Η συνολικη αποτιμηση ειναι θετικη μιας που προκειται για μια καλοσυνατη, αρκετα εμφανισιμη πουτάνα, σχετικα δεκτικη και σιγουρα οχι βιαστικη ή σπασαρχιδω. Ειναι απ' τις πουτανες που οταν επαναφερω στη μνημη μου τη συνευρεση μαζί τους (καλη ωρα τωρα) μου σηκωνεται λες κι εχω παρει βιαγκρα.
ΥΓ. Σχετικα ανεκτή η κατασταση του δωματιου αλλά δεν ειχε χαρτι (ζητησα), ηταν μισοβουλωμενος ο νιπτηρας και δυο ευδιάκριτες λιμνουλες σπερματος κοσμουσαν το δάπεδο [ισως εχω χασει τα κριτηριά μου περι υγιεινης, τωρα που το σκεφτομαι, μετα απο τοσα χρονια μπουρδελιαρης, παντως εχουν δει και πολυ χειροτερα τα ματια μου].
Καλή συνέχεια σύντροφοι!
Τη συγκεκριμένη κορασίδα την εχω δοκιμάσει 1 φορά και είναι καλή περίπτωση. Την προηγούμενη Δευτέρα κατά τις 11 πρωινή την είχε κλείσει αγωνιστής 2 ώρες δωμάτιο στο απέναντι εκεί που είναι ο κυρ Βασίλης απόγευμα. Ρωτησα 2τσα κ μου είπε λεφτα υπάρχουν 240 € για 2 h o τυπάς για τη ΧριστίναΕπισκεφθηκα τη Χριστινα του Φ65 για δευτερη φορά, μετα απο καιρο.
Ειναι μια γλυκια, χαμογελαστη κοπελα που σ' αφηνει να την μπαλαμουτιασεις στα όρθια πριν γονατισει για πίπα [σσ στα συν της κι αυτο, οτι δλδ γονατιζει και δεν σε αναγκαζει να ξαπλωσεις ανασκελα ή γενικως ν' ανεβεις στο κρεβατι απευθείας]. Δυστυχως βαζει απεριοριστο τζελ με αποτελεσμα να νιωθεις οτι γαμας το Σαρωνικό Κολπο, ενώ ειναι και λιγο μυγιαγγιχτη οταν βαρεσεις λιγο πιο δυνατα μπατσακια στον ωραιο πλαδαρο κωλο της - βασικο κινητρο για την καταθεση του μπλε χαρτιου, τουλαχιστον κατ' εμέ.
Η συνολικη αποτιμηση ειναι θετικη μιας που προκειται για μια καλοσυνατη, αρκετα εμφανισιμη πουτάνα, σχετικα δεκτικη και σιγουρα οχι βιαστικη ή σπασαρχιδω. Ειναι απ' τις πουτανες που οταν επαναφερω στη μνημη μου τη συνευρεση μαζί τους (καλη ωρα τωρα) μου σηκωνεται λες κι εχω παρει βιαγκρα.
ΥΓ. Σχετικα ανεκτή η κατασταση του δωματιου αλλά δεν ειχε χαρτι (ζητησα), ηταν μισοβουλωμενος ο νιπτηρας και δυο ευδιάκριτες λιμνουλες σπερματος κοσμουσαν το δάπεδο [ισως εχω χασει τα κριτηριά μου περι υγιεινης, τωρα που το σκεφτομαι, μετα απο τοσα χρονια μπουρδελιαρης, παντως εχουν δει και πολυ χειροτερα τα ματια μου].
Καλή συνέχεια σύντροφοι!