Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Μην τα λες αυτά παραέξω Μητσάρα, θα ζηλέψουν πολλοί!!!και δυνατα εξτραδακια μεσα σε εκλεκτούς πελάτες
Μην τα λες αυτά παραέξω Μητσάρα, θα ζηλέψουν πολλοί!!!και δυνατα εξτραδακια μεσα σε εκλεκτούς πελάτες
Καλο απογευμα Φιλε Σαβουρ......μην με παρεξηγεις....πιανω μονο κεντρικες λεωφορους γιατι φοβαμαι και την σκια μου....και ως γνωστο τα στενα ειναι σκοτεινα.....ε πέρνα κι από πατησίων και αχαρνών αφού πιάνεις όλες τις κεντρικές
Πως μπορω να επενδύσω 1000 ευρώ σε μπουρδέλο και να μου αποφέρει κάποιο χρηματικό όφελος σε ποσοστό;
Την Καλησπερα Φιλε μου....η μονη περιπτωση με αυτα τα χρηματα να εχεις κερδος ειναι στις Καποτες....Πως μπορω να επενδύσω 1000 ευρώ σε μπουρδέλο και να μου αποφέρει κάποιο χρηματικό όφελος σε ποσοστό;
Καλησπέρα Σμύρνη,Εξηκιου 18 Χριστίνα μελαχρινη μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και διάφορα στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα..
Παλικαρε, η Λάνα, μοιάζει στο σωματότυπο με την Ιζαμπέλα που δουλευει εκεί τα απογευματα?Πήγα σήμερα Λ73Α στις 11:37 ακριβώς. Γύρισε η Λανα. Είχα σταματήσει λέει αλλά προέκυψαν οικονομικά προβλήματα και ξανάρχισε.
Πέρασμα δωμάτιο, θωπευμα και φιλιά στο λαιμό και από τους 2, χαϊδεματα, κοπλιμεντα.
Ύστερα κρεβάτι, πίπα, γύρισμα σε 69, πίπα, από πάνω μου, παίχτηκαν και πεταχτά φιλιά στο στόμα, γύρισμα στα 4 κάρφωμα (κωλαρα) τελικό γύρισμα ανάσκελα και τελείωμα στο στόμα.
Αυτό το πρόσωπο.... Να σε κοιτάει καθώς τσιμπουκωνει. Άδειασα μέσα στο στόμα της και τον ζουμπαγε στο κεφάλι μην μείνει καμιά σταγόνα.
Ύστερα τα έφτυσε στο μωρομαντιλο (?) δεν πήγε καν νιπτήρα. Ντύθηκε, σοσιαλ και έφυγε. Θα μείνεις τώρα της απάντησα, δεν θα εξαφανιστείς ξανά έτσι;
Φυσικά μου λέει, ήρθα για να μείνω.
Προτείνεται για λάτρεις του τσαμπι και να είστε δοτικοί με χάδια, θα ανταποδώσει, είναι καλή κοπέλα.
αυτή είναι η Θεσσαλονικιά η μελαχρινή στο 18 , στο 18γ ήταν ξανθιά κ αυτή "Ελληνίδα" χωρίς τατουάζΚαλησπέρα Σμύρνη,
Η Χριστίνα η γνωστή «Θεσσαλονικιά» που ήταν και στο δίπλα στο 18γ ;
Ποια Μιράντα τυπε? Στη Φυλής σε ποιο δούλεψε?Ρε μάγκες μια Μιράντα μιλφ με βυζαρες φυσικές που ήταν και τροφωνιου αλλά και φυλής κάποια στιγμή έχουμε ιδέα μήπως παίζει κάπου;
Δούλευε τροφωνιου όροφο και στο φυλής αυτο που ειναι στα πολύ πριν από το 109 κλπ ένα που ειναι απομονωμένο, όπως πηγαίνουμε προς τα κεντρικά στα αριστερά μας!Ποια Μιράντα τυπε? Στη Φυλής σε ποιο δούλεψε?
ασε τα μπουρδελα, θα μπεις μεσα.Πως μπορω να επενδύσω 1000 ευρώ σε μπουρδέλο και να μου αποφέρει κάποιο χρηματικό όφελος σε ποσοστό;
Να πουλάει καπότες στα μπουρδέλα όπως οι Πακιστανοί;Την Καλησπερα Φιλε μου....η μονη περιπτωση με αυτα τα χρηματα να εχεις κερδος ειναι στις Καποτες....
Μήπως εννοείς Μπετυ?Δούλευε τροφωνιου όροφο και στο φυλής αυτο που ειναι στα πολύ πριν από το 109 κλπ ένα που ειναι απομονωμένο, όπως πηγαίνουμε προς τα κεντρικά στα αριστερά μας!
Ααα φίλε δν αποκλείεται!Μήπως εννοείς Μπετυ?
Μιράντα στη Τροφωνιου θυμάμαι μόνο την και καλά Βραζιλιανα που δουλεύει στο Τροφωνιου 11 ισόγειο από το 2018 και πριν δούλευε Μεταξουργείο, αν λες τη ξανθιά ψηλή μιλφ Μπετυ (που βέβαια δεν έχει φυσικά βυζια) δούλεψε στο Τροφωνιου 13 όροφο και μετά στο Φυλής 200 και σταμάτησε μόλις "αποκατασταθηκε"Ααα φίλε δν αποκλείεται!
Kαλησπερα Vril.....ηξερα οτι πανε στα φαρμακεια οι κοπελες και αγοραζουν σε διαφορετικες τιμες απο εμας....σε συγκεκριμενα φαρμακεια...ο Tony θα παει κατευθειαν στο εργοστασιο και θα παρει χονδρικη...θα μπει στο εργοστασιο με ΑΕΡΑ επενδυτη και ξερα θα τους πει"θελω δυο φορτηγα καποτες"...¨ποσα θελετε" και μετα θα παρει σβαρνα Τσατσαδες και εργαζομενες....και γνωριμιες και κερδος.....τωρα αν πεσουν κεσατια..ας τις χρησιμοποιησει ο ιδιος....κερδισμενος ειναι....Να πουλάει καπότες στα μπουρδέλα όπως οι Πακιστανοί;
Μπράβο αυτήν λέω αλλά είχε φυσικά αποτι θυμάμαι! Τεσπα όπως και να χει την χάσαμε! Έχεις καμία πρόταση για φυσικές βυζαρες να ευχαριστηθώ αλλά όχι και φολα; (Πολλά ζητάω ξέρω)Μιράντα στη Τροφωνιου θυμάμαι μόνο την και καλά Βραζιλιανα που δουλεύει στο Τροφωνιου 11 ισόγειο από το 2018 και πριν δούλευε Μεταξουργείο, αν λες τη ξανθιά ψηλή μιλφ Μπετυ (που βέβαια δεν έχει φυσικά βυζια) δούλεψε στο Τροφωνιου 13 όροφο και μετά στο Φυλής 200 και σταμάτησε μόλις "αποκατασταθηκε"
Έχουμε τηλ της η το ινσταγκραμΗ αφιξη της Αναμπελας στην Οδος Φυλης ειναι το μεγαλο γεγονος που σιγουρα θα αλλαξει τα δεδομενα.το πλουσιο προγραμα της θα προτιμηθει.επισεις το νεαρο το νεαρο της ηληκιας της και η ομορφια της ειναι αλλο ενα μεγαλο συν.
Τανια Διδυμου 27Μπράβο αυτήν λέω αλλά είχε φυσικά αποτι θυμάμαι! Τεσπα όπως και να χει την χάσαμε! Έχεις καμία πρόταση για φυσικές βυζαρες να ευχαριστηθώ αλλά όχι και φολα; (Πολλά ζητάω ξέρω)