Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (28 μέλη και 279 επισκέπτες)

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.726
Πόντοι
201
Βραδινη επισκεψη στην Ανναμπελ οπου οι συναγωνιστες την πηγενανε γαμιωντας. Περιμενα 45 λεπτα για να γαμησω......Απο οτι μου ειπε το κοριτσι το σπητι θα το δουλευει αυτη, ειναι δικο τις πλεον. 6 με 4 καθε μερα. Καλες δουλειες Ανναμπελ, ειμαι σιγουρος οτι θα σαρωσεις στην φυλης.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Απο το πολυ το ματι στους οικους στο
Μαζί με τον κρυπτογράφο , σίγουρα.
Απο της πολλες ταινεις το βραδυ επαθαν ζημια τα ματακια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ αμφιβάλλω και για το αν είχε μπαναριστεί σε πρώτη φάση
Μπας και σού’ χε φάει κανένα 20άρικο για καυτό βιντεάκι και κάνεις έτσι;;:2funny:
Γελανε και τα κοκορια....

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Ειναι απορίας άξιο γιατί τον επανέφερε η διαχείριση... αφού συνεχίζει να γράφει κουταμάρες

το περιστατικό με τους λογαριασμούς ινστα όπου έστελνε μηνύματα σε μέλη ζητώντας καρτα κοσμοτέ 20 ευρω για να προωθήσει δήθεν καυτά βιντεάκαι έιναι ασυγχώρητο
Η φαντασια ειναι πολυ μεγαλη σε μερικους γελανε και τα κοκορια.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Η Αναμπελ απο οτι φενεται αποψε μαζεψε ολο το μπικικινη.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
ΒΕΡΓΑΣ 7 ΠΑΝΟ Δευτέρα πρωί Ελένη Τρίτη Σάρα Τετάρτη Ελένη Πέμπτη. Σάρα Παρασκευή Ελένη Σάββατο Σάρα Απόγευμα 5_11Σαρα Δευτέρα Τρίτη Τατιάνα Τετάρτη Σάρα Πέμπτη Τατιάνα Παρασκευή Σάρα Σάββατο Τατιάνα Κυριακή Σάρα11 μμ 5 όλες της μερες Σαμπινα ΒΕΡΓΑΣ 7 ΚΑΤΟ από Δευτέρα μέχρι κυρία πρωί πρωί 9-5 μ-μ Απόγευμα 5-11 Τίνα ΒΈΡΓΕΣ 2 ΠΡΩΊ 10 -5 όλες της μέρες Τατιάνα και 5 απόγευμα μέχρι 5 πρωί βυκη για βυκη κάνει τα πάντα εκτός προκτικο Τίνα Ελεύθερο Στοματικό όλες της Στάσης

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Εγώ αμφιβάλλω και για το αν είχε μπαναριστεί σε πρώτη φάση
Μπας και σού’ χε φάει κανένα 20άρικο για καυτό βιντεάκι και κάνεις έτσι;;:2funny:
Ναι, ειχαν κατέβει και οι κριτικές και το προφιλ του έδειχνε null. Για κάποιο λόγο πήρε "συγχωροχάρτι"

Νομιζω σου ειχα εξηγησει κατ'ιδίαν... Ασε που δεν έχω ινστα.
Πολλά μελη εδω είχαν λάβει το μήνυμα στο λογαριασμό τους, μεταξύ άλλων και ο Σμύρνης .
Ειχαν αναρωτηθεί λοιπόν πως μπορεί καποιος μεσω βου να εντοπισει το προφιλ τους στο ινστα.

οτιδήποτε άλλο θελεις με πμ

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.559
Πόντοι
201
Η COBRA δεν εμφανίστηκε: Εχθές 1/1/22 απόγευμα ακόμη πήρα την φλογέρα μου να παίξω στην Ομόνοια λίγη μουσικουλα να βγάλω κάνα έξτρα... Πλήθος επενδυτών από το Ισλαμαμπάντ με θαύμαζαν αλλά η Cobra δεν εμφανίστηκε. Μόλις μέτρησα 20€ σε κέρματα η συναυλία τελείωσε :thumbsup: δεν πάει να γαμηθει λέω και η cobra πάω για δύο ματς στο εμετουργειο, ώρα Ελλαδισταν πλέον 01:00: Μ. Στρατηλατη κουρτινατο Αναστασία μελαχρινό milf μέσα σε νυχτικό για να κρύψει την κοιλιά σε ελ.στομ. τελειωτικό στο κορμί. ΚΛΝ στο φανάρι μια ξανθιά σε φουλ με μπόλικη κυτταρίτιδα :tits2:. ΚΛΝ 48 απέναντι η Κοκκινομαλλα Νίνα που έχει αφρατεψει κι άλλο. ΚΛΝ 27 υπογα η ξανθιά Ελένη με ελ.στομ. μήπως σας σηκωθεί γιατί είναι μπαζο. Στην γωνία ΚΛΝ απέναντι από τα γραφεία που είναι τα συντροφια η Ρίτα καλό μουνετο αλλά λάστιχο και 15αρι δεν το δίνω. Τον τελευταίο καιρό λέω να βρω καμια γκόμενα γιατί παίζει πολύ μπαζο-σειρα ρε μάγκες σε όλες τις γειτονιές. Τεσπα η ώρα είχε περάσει και βαρέθηκα να πάω και από τα μπάζα της Φ. Τιμήθηκε η Βαλέρια Κων/λεως παράλληλα με τις γραμμές του τρένου... καλό ματς καλές εντυπώσεις πρόσχαρη και υπομονετική milf αλλά εγώ θέλω ελαφάκια γαμω τον μπελά μου :tickedoff:. Καθώς καθυστέρησα και δεν ξύπνησα το πρωί με έπαιρνε τηλ. ο προϊστάμενος από το super market που δουλεύω: Το σηκώνω και του λέω πως δεν θα πάω γιατί έπαθε λουμπαγκο η πουτσα μου από τα πολλά γαμησια' Και τα τυριά μου λέει ποιός θα τα κόψει?? Ξέρω και εγώ του λέω κοφτα μόνος σου. Αύριο θα πάω να βρω μια cobra να βγεί πιο γρήγορα το μεροκάματο και μετά θα ψάξω την μια και μοναδική Βασίλισσα του SEX Άναμπελ :tooth:.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Ναι, ειχαν κατέβει και οι κριτικές και το προφιλ του έδειχνε null. Για κάποιο λόγο πήρε "συγχωροχάρτι"

Πολλά μελη εδω είχαν λάβει το μήνυμα στο λογαριασμό τους, μεταξύ άλλων και ο Σμύρνης .
Ειχαν αναρωτηθεί λοιπόν πως μπορεί καποιος μεσω βου να εντοπισει το προφιλ τους στο ινστα.

οτιδήποτε

οτιδήποτε άλλο θελεις με πμ
Αυτα ολα δεν ισχυουνε.τον κοσμο εδω τον ενδιαφερει η ενημερωσει για τα μπουρδεμα και οχι τετοια παραμυθια που λεγονται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από τις 6 απόγευμα ξεκινάει?
Στο 59 πάνω.
Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Η αφιξη της Αναμπελας στην Οδος Φυλης ειναι το μεγαλο γεγονος που σιγουρα θα αλλαξει τα δεδομενα.το πλουσιο προγραμα της θα προτιμηθει.επισεις το νεαρο το νεαρο της ηληκιας της και η ομορφια της ειναι αλλο ενα μεγαλο συν.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Η αφιξη της Αναμπελας στην Οδος Φυλης ειναι το μεγαλο γεγονος που σιγουρα θα αλλαξει τα δεδομενα.το πλουσιο προγραμα της θα προτιμηθει.επισεις το νεαρο το νεαρο της ηληκιας της και η ομορφια της ειναι αλλο ενα μεγαλο συν.
Αυτή έχει καταπιεί τα χύσια όλης της μέσης ανατολής.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Εσυ ρε φιλε εντυπωση μου κανει εδω και καιρο, απο που ξεφυτρωσες και γραφεις ετσι?
Μηπως εισαι πρωην τσατσος?

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Δεν ενδιαφερει τον κοσμο αυτα εαν εχουν μπει ποσοι και τι ειδους ατομα μεσα στο δωματιο τον κοσμο τον ενδιαφερει εαν ειναι καλη στο προγραμα της και εαν ειναι ομορφη γυναικα.

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Για να τις τα πετάξουμε στο στόμα καλή είναι αλλά μέχρι εκεί....

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Εσυ ρε φιλε εντυπωση μου κανει εδω και καιρο, απο που ξεφυτρωσες και γραφεις ετσι?
Μηπως
Μηπως εισαι πρωην τσατσος?
Δεν ενδιαφερει κανεναν τι σου κανει εντυπωσει και σου κανει.Τσατσος δεν ειμαι και να ξερεις οτι δεν ενδιαφερει τον κοσμο η προσωπικες αντιπαλωτητες αυτο που τον ενδιαφερει ειναι η ενημερωσει τα σχολια και οι κριτηκες για τα εργαζομενα κοριτσια.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom