Η COBRA δεν εμφανίστηκε: Εχθές 1/1/22 απόγευμα ακόμη πήρα την φλογέρα μου να παίξω στην Ομόνοια λίγη μουσικουλα να βγάλω κάνα έξτρα... Πλήθος επενδυτών από το Ισλαμαμπάντ με θαύμαζαν αλλά η Cobra δεν εμφανίστηκε. Μόλις μέτρησα 20€ σε κέρματα η συναυλία τελείωσε
δεν πάει να γαμηθει λέω και η cobra πάω για δύο ματς στο εμετουργειο, ώρα Ελλαδισταν πλέον 01:00: Μ. Στρατηλατη κουρτινατο Αναστασία μελαχρινό milf μέσα σε νυχτικό για να κρύψει την κοιλιά σε ελ.στομ. τελειωτικό στο κορμί. ΚΛΝ στο φανάρι μια ξανθιά σε φουλ με μπόλικη κυτταρίτιδα
. ΚΛΝ 48 απέναντι η Κοκκινομαλλα Νίνα που έχει αφρατεψει κι άλλο. ΚΛΝ 27 υπογα η ξανθιά Ελένη με ελ.στομ. μήπως σας σηκωθεί γιατί είναι μπαζο. Στην γωνία ΚΛΝ απέναντι από τα γραφεία που είναι τα συντροφια η Ρίτα καλό μουνετο αλλά λάστιχο και 15αρι δεν το δίνω. Τον τελευταίο καιρό λέω να βρω καμια γκόμενα γιατί παίζει πολύ μπαζο-σειρα ρε μάγκες σε όλες τις γειτονιές. Τεσπα η ώρα είχε περάσει και βαρέθηκα να πάω και από τα μπάζα της Φ. Τιμήθηκε η Βαλέρια Κων/λεως παράλληλα με τις γραμμές του τρένου... καλό ματς καλές εντυπώσεις πρόσχαρη και υπομονετική milf αλλά εγώ θέλω ελαφάκια γαμω τον μπελά μου
. Καθώς καθυστέρησα και δεν ξύπνησα το πρωί με έπαιρνε τηλ. ο προϊστάμενος από το super market που δουλεύω: Το σηκώνω και του λέω πως δεν θα πάω γιατί έπαθε λουμπαγκο η πουτσα μου από τα πολλά γαμησια' Και τα τυριά μου λέει ποιός θα τα κόψει?? Ξέρω και εγώ του λέω κοφτα μόνος σου. Αύριο θα πάω να βρω μια cobra να βγεί πιο γρήγορα το μεροκάματο και μετά θα ψάξω την μια και μοναδική Βασίλισσα του SEX Άναμπελ
.