n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
ζωγραφε μου, τα γράφει αναλυτικά ο καπουτσίνος χαχαχαΚαλησπερα στους Φιλους...Την Σαμπινα που την πετυχαινουμε???περασα απο Λιοσιων...δεν.....
ζωγραφε μου, τα γράφει αναλυτικά ο καπουτσίνος χαχαχαΚαλησπερα στους Φιλους...Την Σαμπινα που την πετυχαινουμε???περασα απο Λιοσιων...δεν.....
Ωνσγμ.....Προγραμμα εβδομαδας οικων . ΒΕΡΓΑΣ 7 ΠΑΝΟ Δευτέρα πρωί Ελένη Τρίτη Σάρα Τετάρτη Ελένη Πέμπτη. Σάρα Παρασκευή Ελένη Σάββατο Σάρα Απόγευμα 5_11Σαρα Δευτέρα Τρίτη Τατιάνα Τετάρτη Σάρα Πέμπτη Τατιάνα Παρασκευή Σάρα Σάββατο Τατιάνα Κυριακή Σάρα11 μμ 5 όλες της μερες Σαμπινα και ΒΕΡΓΑΣ 7 ΚΑΤΟ από Δευτέρα μέχρι κυρία πρωί πρωί 9-5 μ-μ Απόγευμα 5-11 Τίνα ΒΈΡΓΕΣ 2 ΠΡΩΊ 10 -5 όλες της μέρες Τατιάνα και 5 απόγευμα μέχρι 5 πρωί βυκη για βυκη κάνει τα πάντα εκτός προκτικο Τίνα Ελεύθερο Στοματικό όλες της Στάσης όλες η αλες ελευθέρα σπασίματα 69. Ολες οι κοπελες περνανε απο ελενχους και τεστ απο σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα και εχουν χαρτια κανονικα.
Τυπε δουλευεις τσατσος σε αυτα τα τσαρδια??Προγραμμα εβδομαδας οικων . ΒΕΡΓΑΣ 7 ΠΑΝΟ Δευτέρα πρωί Ελένη Τρίτη Σάρα Τετάρτη Ελένη Πέμπτη. Σάρα Παρασκευή Ελένη Σάββατο Σάρα Απόγευμα 5_11Σαρα Δευτέρα Τρίτη Τατιάνα Τετάρτη Σάρα Πέμπτη Τατιάνα Παρασκευή Σάρα Σάββατο Τατιάνα Κυριακή Σάρα11 μμ 5 όλες της μερες Σαμπινα και ΒΕΡΓΑΣ 7 ΚΑΤΟ από Δευτέρα μέχρι κυρία πρωί πρωί 9-5 μ-μ Απόγευμα 5-11 Τίνα ΒΈΡΓΕΣ 2 ΠΡΩΊ 10 -5 όλες της μέρες Τατιάνα και 5 απόγευμα μέχρι 5 πρωί βυκη για βυκη κάνει τα πάντα εκτός προκτικο Τίνα Ελεύθερο Στοματικό όλες της Στάσης όλες η αλες ελευθέρα σπασίματα 69. Ολες οι κοπελες περνανε απο ελενχους και τεστ απο σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα και εχουν χαρτια κανονικα.
Πρέπει να βελτιώσεις την ορθογραφια σου. Μας βγαίνουνε τα μάτια οπότε γράφεις κάτι...!Προγραμμα εβδομαδας οικων . ΒΕΡΓΑΣ 7 ΠΑΝΟ Δευτέρα πρωί Ελένη Τρίτη Σάρα Τετάρτη Ελένη Πέμπτη. Σάρα Παρασκευή Ελένη Σάββατο Σάρα Απόγευμα 5_11Σαρα Δευτέρα Τρίτη Τατιάνα Τετάρτη Σάρα Πέμπτη Τατιάνα Παρασκευή Σάρα Σάββατο Τατιάνα Κυριακή Σάρα11 μμ 5 όλες της μερες Σαμπινα και ΒΕΡΓΑΣ 7 ΚΑΤΟ από Δευτέρα μέχρι κυρία πρωί πρωί 9-5 μ-μ Απόγευμα 5-11 Τίνα ΒΈΡΓΕΣ 2 ΠΡΩΊ 10 -5 όλες της μέρες Τατιάνα και 5 απόγευμα μέχρι 5 πρωί βυκη για βυκη κάνει τα πάντα εκτός προκτικο Τίνα Ελεύθερο Στοματικό όλες της Στάσης όλες η αλες ελευθέρα σπασίματα 69. Ολες οι κοπελες περνανε απο ελενχους και τεστ απο σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα και εχουν χαρτια κανονικα.
Σιγά μη σου έκανε πρωκτικό η Ανναμπελ ρε τύπε! Τί χαζομάρες εξακολουθείς να γράφεις?! Έλεος!Αν γινόταν ποτέ αυτό θα είχαν φρικαρι και οι τανες και τσατσαδες !! Διότι άλλος χύνει μπαμ άλλος
δηλαδη δεν είναι καλή στο κρεβάτι ;; Σε εμένα έκανε και πρωκτικό ρε μαγγες τι να πω !!
Ειναι απορίας άξιο γιατί τον επανέφερε η διαχείριση... αφού συνεχίζει να γράφει κουταμάρεςΤα μάτια μου αν μπορούσαν θα έκαναν καταγγελία για βιασμό μετά από κάθε ποστ του
Και αξέχαστο θα προσθέσω, ειδικά από σένατο περιστατικό με τους λογαριασμούς ινστα όπου έστελνε μηνύματα σε μέλη ζητώντας καρτα κοσμοτέ 20 ευρω για να προωθήσει δήθεν καυτά βιντεάκαι έιναι ασυγχώρητο
Οποιος εχει ματια βλεπει.Με πονεσαν τα ματάκια μου
Εγώ αμφιβάλλω και για το αν είχε μπαναριστεί σε πρώτη φάσηΕιναι απορίας άξιο γιατί τον επανέφερε η διαχείριση... αφού συνεχίζει να γράφει κουταμάρες
το περιστατικό με τους λογαριασμούς ινστα όπου έστελνε μηνύματα σε μέλη ζητώντας καρτα κοσμοτέ 20 ευρω για να προωθήσει δήθεν καυτά βιντεάκαι έιναι ασυγχώρητο
ΜΟΝΟ?Το μόνο αδιαμαρτύρητο γκροβερ είναι της Μπαρμπορας. Εγώ όταν θέλω γκροβερ να 'φχαριστηθω παω σε μασατζιδικα. 80€ αλλά το ξεπατωνω δυο 15λεπτα και βάλε!
Μεγα μυστη Σμυρνη θα ειναι και τριτη βαρδια, οπως ειπε ο μεγα μυστης ΔημητρηςΧΧΧ ??????? Εχεις γνωση ??Φυλής 59 όροφος Αναμπελ (από το μικρομολ της Ιάσωνος) ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, για να δούμε πόσο θα κάτσει εδώ, ο οίκος (όπως κ η πιάτσα γενικά) άδειος από κόσμο και αυτή έχει συνηθίσει ουρές...
Λογικά μέχρι τις 0200 περίπου θα δουλέυει, βέβαια αν δεν έχει πελατες...Μεγα μυστη Σμυρνη θα ειναι και τριτη βαρδια, οπως ειπε ο μεγα μυστης ΔημητρηςΧΧΧ ??????? Εχεις γνωση ??
Ω _α _ου _α _ήσω ...Ωνσγμ.....
Ο σεξισμός υπάρχει, έτσι λειτουργεί ο κόσμος.Πολυ άδικη η ζωή για τις πουτσες. Τα βρωμομουνα και μπάζα να είναι πηδιουνται ενώ εγώ χρυσοπληρωνω τις πουτανες και έχουν ρίξει και την ποιότητα.Πανε οι χρυσές φοιτητικές εποχές. Ο άντρας να πάει στο στρατό άρα πάλι να πληρώσει. ο άντρας να πάρει πτυχίο γιατί δεν βρίσκει δουλειά ενώ τα βρωμομουνα ολο και κάπου βολεύονται.
Πολλές ώρες δουλεύει αυτό το κορίτσι.Λαϊκό προσκύνημα στην ανναμπελ στο σπιτάκι της φυλής. 15 άτομα στο σαλόνι εν τέλη μείνανε 5 να περιμένουν .
Σ'ευχαριστώ συναγωνιστή!Είναι στην Ιταλία.
Κάνει πιάτσα στους δρόμους του Μιλάνο.