nescafe22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 730
- Πόντοι
- 371
Τετοιες πιτσες τρωως εσυ και σε χαλανε!!!το μόνο σπέσιαλ εκεί γύρω είναι η πίτσα απ το bread factory
Τετοιες πιτσες τρωως εσυ και σε χαλανε!!!το μόνο σπέσιαλ εκεί γύρω είναι η πίτσα απ το bread factory
Η παολα ξαναφτιστηκε σε κλεοπατρα!!!!Η Κλεοπάτρα είναι η Πάολα;; Δε την αναγνώρισα καν, ακόμα και που πέρασα μαζί της.
στο 3 δουλευει οχι στο 5....η αλλη κανει αποστειρωμενο προγραμμα στο 90% των πελατων τηςΕίναι αυτή που δουλεύει κατά κανόνα στο 5 ( Σάββατο πρωί ).
Ξανάρχισε τα ελεύθερα ;
Τα είχε κόψει με τον covid
Όχι είναι άλληΕίναι αυτή που δουλεύει κατά κανόνα στο 5 ( Σάββατο πρωί ).
Ξανάρχισε τα ελεύθερα ;
Τα είχε κόψει με τον covid
Τυπε πραγματικα δεν εκανα κατι βιαιο, ενταξει τη γαμουσα λιγο εντονα αλλα ΟΚ μεχρι εκει. Ουτε τη χτυπησα προφανως ουτε εκανα κατι να πονεσει. Τι να πω.Ρε τυπε χαρη σου κανει που την γαμας.
Και δεν σε γουσταρει καθολου! Μα καθολου ομως!
Ειπαμε να κανεις την καυλα σου, αλλα νομιζω λογικο ειναι να της την εσπασες με κατι αποτομο που εκανες η επραξες..
Εχε υποψιν σου οτι οι γυναικες ειναι ευαισθητες σε καποια σημεια και ειδιαιτερα στο προσωπο!
Ώρα να αλλάξει επάγγελμα τότε.Ρε τυπε χαρη σου κανει που την γαμας.
Και δεν σε γουσταρει καθολου! Μα καθολου ομως!
Ειπαμε να κανεις την καυλα σου, αλλα νομιζω λογικο ειναι να της την εσπασες με κατι αποτομο που εκανες η επραξες..
Εχε υποψιν σου οτι οι γυναικες ειναι ευαισθητες σε καποια σημεια και ειδιαιτερα στο προσωπο!
Τυπε και εγω ετσι το ειδα. Οταν θυμωσε της ειπα κιολας σορι αν σε ενοχλησε κατι και να το συνεχισουμε πιο χαλαρα, εχουμε 10 λεπτα ακομα, αλλα τιποτα σηκωθηκε και εφυγε. Δηλαδη τωρα να εχεις πληρωσει να γαμησεις και να στη λενε κιολας. Λεφτα δεν πηρα πισω αλλα ελπιζω με την κριτικη αυτη να χασει περισσοτερα απο τους υπολοιπους συναγωνιστες.Ώρα να αλλάξει επάγγελμα τότε.
Πληρώνεται για να το κάνει και δεν πήγε να πλύνει καμιά σκάλα.
Ο άλλος πάνω στην καύλα του της χάιδεψε το πρόσωπο,της το έπιασε όπως λέει,μην τρελαθουμε.
Τα λεφτά του τα έδωσε πίσω;
Σιγά μην κάνω και ψυχανάλυση στην κάθε πουτανα.Δεν είμαι καφρος,αλλά λεφτά για πέταμα δεν έχω,όπως και πολλοί αεδω μέσα.
Όχι δεν τον προέτρεψα σε modifications εις το image του. Παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναναστροφής του μαζί μου όπως στην αριστερή εικόνα
Tην Καλησπερα Φιλε Jon.....επειδη ειμαι ασχετος οταν βρεις χρονο βαλε και αυτο στο Τιτανα Smirni.....με ενα Μεγαλο Ευχαριστω......πιστευω οτι ταιριαζει για ΟΛΟΥΣ εμας.....Καλα να περνας......
Της ακουμπησα με το δεξι χερι το μαγουλο, ξαναλεω τιποτα βιαιο. Αφου ξαφνιαστηκα οταν μου ειπε ωπα ηρεμα.Αν θέλεις μπορείς να μας πεις λεπτομερώς πως της ''έπιασες'' το πρόσωπο...???
Με την παλάμη του χεριού σου της χάιδεψες το πρόσωπο της...???
Η'
Το χέρι σου λειτούργησε σαν ''δαγκανα'' και την έπιασες ολόκληρη από το πρόσωπο...???
Και με δύναμη...????
ΥΓ: Αν έγινε το δεύτερο.... λογικό να νευρίασε και να ξενέρωσε η κορασίδα....και σηκώθηκε και έφυγε....!!!!!
Το κοριτσάκι δεν είναι τόσο βλαμμένο να γράφει αυτά για τον εαυτό της.αν ήταν η Σαμπίνα θα πετούσε κι ένα "νιάουυ" στο τέλος
Το κοριτσάκι δεν είναι τόσο βλαμμένο να γράφει αυτά για τον εαυτό της.
Αυτός ο βλακεντιος νεσκαφε γυρνα στην πιατσα και προμοταρει τις κοπέλες που γουστάρει, θεωρώντας έτσι πως τους προσφέρει εκδούλευση. Τωρα σε τι αποσκοπεί... θα δείξει.
Πάντως πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε στείλει μηνύματα στους λογαριασμούς instagram μελών του φόρουμ ζητώντας 20 ευρώ για να προωθήσει δήθεν καυτά βιντεάκια.
Υπάρχουν αρκετά στοιχεία γι αυτόν, εξακριβωμένα. Με πμ για περισσότερα.
Οσο για τις κοπέλες ρωτήστε καλύτερα τις ίδιες τη γνώμη τους γι αυτόν και μετά ποστάρετε εδώ τα σχόλι
Με φαντα απεριτιφ;Αντι να λετε της εξυπναδες δεν πατε μια βολτα στο μεταξουργειο που ειναι κοντα να μπειτε σε κανενα δωματιο να δοκιμασετε και κανενα σπεσιαλ προγραμα.