Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 409 άτομα (28 μέλη και 381 επισκέπτες)

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
n.smirni 76
Στο Φώκαιας 25 α έγραψες οτι η Τζέσικα είναι στουντιοκοριτσο
ξέρεις σε ποιο στούντιο δούλευε και με ποιο όνομα????

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Είναι αυτή που δουλεύει κατά κανόνα στο 5 ( Σάββατο πρωί ).
Ξανάρχισε τα ελεύθερα ;
Τα είχε κόψει με τον covid
στο 3 δουλευει οχι στο 5....η αλλη κανει αποστειρωμενο προγραμμα στο 90% των πελατων της

xristis27

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Εχοντας διαβασει εδω μεσα αρκετους που να την προτεινουν, πηγα σημερα το πρωι στοχευμενα Φωκαιας 25 για τη Τζεσικα. Την ειχα ξαναδει την κοπελα αλλα δεν ειχα μπει, ειναι εντυπωσιακη στην εμφανιση με μεγαλα φυσικα βυζια, ωραιο κωλο και ομορφο προσωπο. Δινω λοιπον το μπλε και μπαινω στο δωματιο. Ερχεται η Τζεσικα μετα απο λιγο και αρχιζει η φαση. Γλειφω λιγο τις βυζαρες της και παω να τη φιλησω αλλα λεει οχι στο στομα. Νομιζω ειχα διαβασει εδω οτι δινει φιλια. Anyway, ξαπλωνουμε κρεβατι και ρωταει αν θελω ελευθερη πιπα και της λεω να ξεκινησει να μου την παιζει και θα δουμε μολις καυλωσω (αν ξεκινουσε κατευθειαν πιπα με καποτα αναθεμα αν θα μου σηκωνοταν). Μολις εχω καυλωσει μου περναει ξαφνικα τη καποτα με αστραπιαιες κινησεις χωρις να ξαναρωτησει πως θελω τη πιπα.. Με καποτα θα της ελεγα αλλα και παλι ξαφνιαστηκα που βιαστηκε να μου τη φορεσει. Παντως η κοπελα οπως ξαναειπα ειναι φωτια στην εμφανιση οποτε ειχα γινει πυραυλος και την ξαπλωνω για ιεραποστολικο. Ξεκιναει το κοπανημα, κοιταζα και στον καθρεφτη, βογγοουσε αυτη. Μετα απο 2 λεπτα την πιανω απο τους ωμους για να τη εχω πιο σφιχτα πανω μου και αρχιζω να κοπαναω πιο δυνατα. Και εκει μαγκες, αν εχετε το θεο σας, αρχιζει και φωναζει και μου λεει τι κανεις, ηρεμα, θα μου αφησεις σημαδια και με σπρωχνει και σηκωνεται θυμωμενη να φυγει. Δεν εκανα τιποτα το εξτριμ, δεν ξερω πως την εχει δει η τυπισσα, απλα το προσωπο της επιασα και εκνευριστηκε τοσο που τελικα σηκωθηκε και εφυγε απο το δωματιο. Τι θελει δηλαδη να της κανουμε ερωτα και να λεμε γλυκολογα? Κοπελες που γνωριζω εξω και γαμαω πιο δεκτικες ειναι! Τσαμπα το 20αρικο, μου χαλασε και την μερα η ολη φαση.

Θα ποσταρω την κριτικη και στο νημα του οικου γιατι βλεπω δεν εχει πολλες κριτικες η κοπελα. Ενω ειναι ισως η πιο ωραια γκομενα στα περιξ της φυλης, με αφησε εντελως ξενερωμενο.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Ρε τυπε χαρη σου κανει που την γαμας.

Και δεν σε γουσταρει καθολου! Μα καθολου ομως!

Ειπαμε να κανεις την καυλα σου, αλλα νομιζω λογικο ειναι να της την εσπασες με κατι αποτομο που εκανες η επραξες..

Εχε υποψιν σου οτι οι γυναικες ειναι ευαισθητες σε καποια σημεια και ειδιαιτερα στο προσωπο!

xristis27

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0

Ειπαμε να κανεις την καυλα σου, αλλα νομιζω λογικο ειναι να της την εσπασες με κατι αποτομο που εκανες η επραξες..

Εχε υποψιν σου οτι οι γυναικες ειναι ευαισθητες σε καποια σημεια και ειδιαιτερα στο προσωπο!
Τυπε πραγματικα δεν εκανα κατι βιαιο, ενταξει τη γαμουσα λιγο εντονα αλλα ΟΚ μεχρι εκει. Ουτε τη χτυπησα προφανως ουτε εκανα κατι να πονεσει. Τι να πω.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Παιδια η γνωστη Ζανα η παλιά δουλευει ή σταματησε; καποτε ηραν στην Μ.Αλεξανδρου θυμαμαι

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300

Ώρα να αλλάξει επάγγελμα τότε.
Πληρώνεται για να το κάνει και δεν πήγε να πλύνει καμιά σκάλα.
Ο άλλος πάνω στην καύλα του της χάιδεψε το πρόσωπο,της το έπιασε όπως λέει,μην τρελαθουμε.
Τα λεφτά του τα έδωσε πίσω;
Σιγά μην κάνω και ψυχανάλυση στην κάθε πουτανα.Δεν είμαι καφρος,αλλά λεφτά για πέταμα δεν έχω,όπως και πολλοί αεδω μέσα.

xristis27

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Ώρα να αλλάξει επάγγελμα τότε.
Πληρώνεται για να το κάνει και δεν πήγε να πλύνει καμιά σκάλα.
Ο άλλος πάνω στην καύλα του της χάιδεψε το πρόσωπο,της το έπιασε όπως λέει,μην τρελαθουμε.
Τα λεφτά του τα έδωσε πίσω;
Σιγά μην κάνω και ψυχανάλυση στην κάθε πουτανα.Δεν είμαι καφρος,αλλά λεφτά για πέταμα δεν έχω,όπως και πολλοί αεδω μέσα.
Τυπε και εγω ετσι το ειδα. Οταν θυμωσε της ειπα κιολας σορι αν σε ενοχλησε κατι και να το συνεχισουμε πιο χαλαρα, εχουμε 10 λεπτα ακομα, αλλα τιποτα σηκωθηκε και εφυγε. Δηλαδη τωρα να εχεις πληρωσει να γαμησεις και να στη λενε κιολας. Λεφτα δεν πηρα πισω αλλα ελπιζω με την κριτικη αυτη να χασει περισσοτερα απο τους υπολοιπους συναγωνιστες.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Όχι δεν τον προέτρεψα σε modifications εις το image του. Παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναναστροφής του μαζί μου όπως στην αριστερή εικόνα:2funny::2funny:

Tην Καλησπερα Φιλε Jon.....επειδη ειμαι ασχετος οταν βρεις χρονο βαλε και αυτο στο Τιτανα Smirni.....με ενα Μεγαλο Ευχαριστω......πιστευω οτι ταιριαζει για ΟΛΟΥΣ εμας.....Καλα να περνας......
υσ.ειναι απο τον Dion-The Wanderer....

xristis27

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Αν θέλεις μπορείς να μας πεις λεπτομερώς πως της ''έπιασες'' το πρόσωπο...???

Με την παλάμη του χεριού σου της χάιδεψες το πρόσωπο της...???

Η'

Το χέρι σου λειτούργησε σαν ''δαγκανα'' και την έπιασες ολόκληρη από το πρόσωπο...???
Και με δύναμη...????

ΥΓ: Αν έγινε το δεύτερο.... λογικό να νευρίασε και να ξενέρωσε η κορασίδα....και σηκώθηκε και έφυγε....!!!!!
Της ακουμπησα με το δεξι χερι το μαγουλο, ξαναλεω τιποτα βιαιο. Αφου ξαφνιαστηκα οταν μου ειπε ωπα ηρεμα.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
αν ήταν η Σαμπίνα θα πετούσε κι ένα "νιάουυ" στο τέλος
Το κοριτσάκι δεν είναι τόσο βλαμμένο να γράφει αυτά για τον εαυτό της.

Αυτός ο βλακεντιος νεσκαφε γυρνα στην πιατσα και προμοταρει τις κοπέλες που γουστάρει, θεωρώντας έτσι πως τους προσφέρει εκδούλευση. Τωρα σε τι αποσκοπεί... θα δείξει.

Πάντως πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε στείλει μηνύματα στους λογαριασμούς instagram μελών του φόρουμ ζητώντας 20 ευρώ για να προωθήσει δήθεν καυτά βιντεάκια.

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία γι αυτόν, εξακριβωμένα. Με πμ για περισσότερα.

Οσο για τις κοπέλες ρωτήστε καλύτερα τις ίδιες τη γνώμη τους γι αυτόν και μετά ποστάρετε εδώ τα σχόλια

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Το Μεταξουργείο χάλια που πήγαν οι μουναρες με τα δεκαρικα; Λιοσίων επίσης χάλια πέρασα με την Ράνια στην φυλής αλλά χάλια μονο το ελεύθερο στοματικό έλεγε κάτι .Πότε βλέπεις αν έχεις μιλήσει τίποτα;στην βδομάδα;Μην σας ξαναγελαει η εμφάνιση η κοπέλα είναι σαν πτώμα μεσα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Είναι η σβεντα τώρα μαραθωνος; Αυτή που λένε με τα τατουάζ;

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Το κοριτσάκι δεν είναι τόσο βλαμμένο να γράφει αυτά για τον εαυτό της.

Αυτός ο βλακεντιος νεσκαφε γυρνα στην πιατσα και προμοταρει τις κοπέλες που γουστάρει, θεωρώντας έτσι πως τους προσφέρει εκδούλευση. Τωρα σε τι αποσκοπεί... θα δείξει.

Πάντως πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε στείλει μηνύματα στους λογαριασμούς instagram μελών του φόρουμ ζητώντας 20 ευρώ για να προωθήσει δήθεν καυτά βιντεάκια.

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία γι αυτόν, εξακριβωμένα. Με πμ για περισσότερα.

Οσο για τις κοπέλες ρωτήστε καλύτερα τις ίδιες τη γνώμη τους γι αυτόν και μετά ποστάρετε εδώ τα σχόλι

thomas4

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
0
Στο πορνομολλ Ιάσωνος πανω δεξια,2 φορές πηρα την ραισα. Δεν έχω βρει κατι αλλο αξιολογο τελευταία στο Μεταξουργείο.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom