observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Tι ενημέρωση ο n.smyrni ! .. ! Οπως λέγαμε παλιά.. :' Aυτός δεν είναι θεός . Ειναι ...ημίθεος !!
Η Βανέσα έχει μεγάλα φυσικά βυζια?Το απόγευμα στις 18:00 στο Ιασωνος 37 ισόγειο θα ειναι η κοντοπουτανη Βαννεσα.
Η γνωστή απο το Κολωνου 23 αναχτορο με τα μεγαλα φυσικά βυζια και το ζουμερο μουνι.
Θα ειμαι εξω απο τον οικο απο παρα 10 για να γαμησω πρώτος πελάτης και να πιω τα πρώτα μουνοζουμα τα οποία ειναι πολυ γευστικά.
Στο ποτηρι πες της να στα βαλειΤο απόγευμα στις 18:00 στο Ιασωνος 37 ισόγειο θα ειναι η κοντοπουτανη Βαννεσα.
Η γνωστή απο το Κολωνου 23 αναχτορο με τα μεγαλα φυσικά βυζια και το ζουμερο μουνι.
Θα ειμαι εξω απο τον οικο απο παρα 10 για να γαμησω πρώτος πελάτης και να πιω τα πρώτα μουνοζουμα τα οποία ειναι πολυ γευστικά.
Ε, τα χει μεγαλουτσικα... 2,5αρια ?Η Βανέσα έχει μεγάλα φυσικά βυζια?
Με πόσα λεπτά γλύψιμο στα δίνει; Χαχαχα ρωτάω γιατί βαριέμαι το πολύ γλυφομούνι!Το απόγευμα στις 18:00 στο Ιασωνος 37 ισόγειο θα ειναι η κοντοπουτανη Βαννεσα.
Φυσικά ναι, αλλά 2αρακια, ίσως σου φαίνονται μεγάλα επειδή είναι λεπτή κ κοντήΕ, τα χει μεγαλουτσικα... 2,5αρια ?
Φυσικά ειναι πάντως 100% . Τοσες φορές τα εχω γλείψει.
Πήγαινε Μπάρμπορα, δίνει την σούφρα της χωρίς μα και μουΚαποια με φουλ προγραμμα 2 απογευματινη,σαν πωλινα πιο μικρη ξερετε,να δινει κωλο προθημα
Δασκαλα!Πήγαινε Μπάρμπορα, δίνει την σούφρα της χωρίς μα και μου
Και όλες με ρωτάνε πως και έτσι ..τι να τους πεις πως εσείς οι ίδιες ζητάτε 10 αρχικά για να ανοίξετε τα πόδια αντί για τσαμπαΌσοι είστε νέοι να λέτε πως είστε παρθένοι και δεν είχατε ποτέ γυναίκα . Εγώ στις 15 φορές οι φολες είναι πολύ λίγες . Δείχνουν περισσότερη κατανοηση
Στο ποτηρι πες της να στα βαλει
Ναι αυτη ειναι η Βικη και ειναι και ποιο βελτιομενη στο προγραμα και ποιο ομορφη απο τοτε....κοιταει να περασει καλα και αυτη και ο πελατης.Καλησπερα τύποι μου , η Βίκη φυλής 56 πρωινή είναι η Βίκη από βέργας πιο παλιά ;;που έκανε αυτό το καλό ακα στοματικό απαλό χωρίς το τι τελειωτικό ;; Αν ναι έχει αλαξει εμφανισιακά πλαστικές ;; Σε χτυπήματα της πόρτας από τσα δεν βγαίνει εύκολα αρα καλό αυτό !!! Από υπηρεσίες είναι το ίδιο ; Η έχει αλαξει κάτι ; Οποίος ξέρει ας πει