Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (19 μέλη και 199 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κ στο 86Κατω τον 7ο του 21 με ειχε ταισει φολα...
Θυμαμαι μου ελεγε"Ανθρωπο γαμας!Πιο σιγα!!":sad2::sad2::sad2:
Φυσικά και οφείλουμε να φερόμαστε με τρυφεράδα στα κορίτσια και πολύ καλά είπε η κοπέλα !! Εγω άσχετα πτι είναι τανες άγνωστες προς εμένα ..φερομε με τρυφερότητα σαν να φοβάμαι μην μου πάθει τίποτα σαν γυναίκα μου !!καποιες το εκτιμούν αυτές που το εκτιμούν έχουν από εμένα όλα τα καλά !!οι υπόλοιπες απλά δεν ξαναπάω ποτέ και τέλος !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην τυχόν και ξεχάσεις το τεστ στο σπίτι. Να το έχεις μαζί σου να το δείξεις στην πουτάνα αλλιώς δεν μπαίνεις μέσα φίλε.. :confused:
Χαχαχαχα εδώ μάσκα φοράς και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο στο σαλόνι !!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
καινούργια δεν είναι, δουλευε στο 19
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση! Δούλευε με άλλο όνομα, γιατί δεν υπάρχουν κριτικές στο 19 γιαυτήν, παρά για μία Μαρίνα πριν 8-9 χρόνια μιλφ. Όπως και να 'χει θα κάνω την αρχή για το 17Α...

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Φυσικά και οφείλουμε να φερόμαστε με τρυφεράδα στα κορίτσια και πολύ καλά είπε η κοπέλα !! Εγω άσχετα πτι είναι τανες άγνωστες προς εμένα ..φερομε με τρυφερότητα σαν να φοβάμαι μην μου πάθει τίποτα σαν γυναίκα μου !!καποιες το εκτιμούν αυτές που το εκτιμούν έχουν από εμένα όλα τα καλά !!οι υπόλοιπες απλά δεν ξαναπάω ποτέ και τέλος !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαχαχαχα εδώ μάσκα φοράς και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο στο σαλόνι !!
Παντα φερομαι με τρυφεροτητα στα κοριτσια.
Ηταν η 2η κ τελευταια συναντηση μας κ μπηκε μεσα με σκοπο να φολιασει λεγοντας"ελα γρηγορα,βιαζομαι":angry:
Στην 1η μας συνευρεση ολα ηταν μια χαρα!
Ασε λοιπον τις ηθικολογιες κ τα κηρυγματα:angry:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση! Δούλευε με άλλο όνομα, γιατί δεν υπάρχουν κριτικές στο 19 γιαυτήν, παρά για μία Μαρίνα πριν 8-9 χρόνια μιλφ. Όπως και να 'χει θα κάνω την αρχή για το 17Α...
Όχι με το ίδιο, απλά δεν έχουν γράψει κριτική (σα κανονική κριτική) γι αυτήν, παρά μόνο σχόλια στην ημερήσια ενημέρωση

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.549
Πόντοι
7.135
Ερώτηση, η αμφισα απο έλλης σε ποιο στουντιο τωρα δουλεύει
Ευχαριστώ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Ερώτηση, η αμφισα απο έλλης σε ποιο στουντιο τωρα δουλεύει
Ευχαριστώ
Βουρβαχη, συνήθως μετά τις 1700, ενώ τώρα αν ισχύει το πρόγραμμα τους είναι Ηλία Ηλιού

Τελευταία τροποποίηση:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.549
Πόντοι
7.135
Ευχαριστω πολυ κυριοι

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Παντα φερομαι με τρυφεροτητα στα κοριτσια.
Ηταν η 2η κ τελευταια συναντηση μας κ μπηκε μεσα με σκοπο να φολιασει λεγοντας"ελα γρηγορα,βιαζομαι":angry:
Στην 1η μας συνευρεση ολα ηταν μια χαρα!
Ασε λοιπον τις ηθικολογιες κ τα κηρυγματα:angry:
Έπρεπε με το που το άκουσες, να φύγεις και να ζητήσεις πίσω το κοσάρι. Στα καπάκια όμως. Όταν λένε τέτοιες μαλακίες από το πρώτο δευτερόλεπτο το θεωρώ δωράκι (με δεδομένη τη φόλα που θα ακολουθήσει πάντα)

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Έπρεπε με το που το άκουσες, να φύγεις και να ζητήσεις πίσω το κοσάρι. Στα καπάκια όμως. Όταν λένε τέτοιες μαλακίες από το πρώτο δευτερόλεπτο το θεωρώ δωράκι (με δεδομένη τη φόλα που θα ακολουθήσει πάντα)
Πολύ σωστός! Είναι σα να βλέπεις τη φόλα να έρχεται με φόρα κατά πάνω σου και να μην αντιδράς

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μήπως είναι καιρός να φτιαχτεί ένας κατάλογος με ονόματα κοριτσιών που το φολιασμα το έχουν στην ημερήσια διάταξη μηπως και στρώσουν χαρακτήρα.Λεω εγώ τώρα
Γιαυτό δεν υπάρχουν οι κριτικές; Αλλά καλό θα ήταν να γράφουμε όλοι και όχι 10 νοματαίοι μόνο...ώστε να υπάρχει πληθώρα. Στη τελική 1 ή 2 κακές κριτικές δεν καθιστούν κάποια φόλα, αλλά όταν ο αριθμός μεγαλώνει μαζί με τα φολιάσματα τότε ξέρουμε ότι το έχει στο αίμα της το φόλιασμα

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Γιαυτό δεν υπάρχουν οι κριτικές; Αλλά καλό θα ήταν να γράφουμε όλοι και όχι 10 νοματαίοι μόνο...ώστε να υπάρχει πληθώρα. Στη τελική 1 ή 2 κακές κριτικές δεν καθιστούν κάποια φόλα, αλλά όταν ο αριθμός μεγαλώνει μαζί με τα φολιάσματα τότε ξέρουμε ότι το έχει στο αίμα της το φόλιασμα
Φίλε μου καλέ.... γράφαμε πάρα πολλοί συναγωνιστές και για μπουρδέλα και για ανεξάρτητες και για εσκορτ....ο λόγος που σταμάτησαν πολλοί όπως εγώ ας πούμε ήταν οι κριτικές που ανέβαζαν πάρα πολλοί που όμως δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα... δηλαδή να δοκιμάζω εγώ Φόλα...άλλος φίλος φόλα....άλλος γνωστός σχεδόν μάπα....και να πετάγεται ένας...δύο τύποι για δικούς τους λόγους και να σου λένε.... θεά τούμπανο φοβερό σεξακι.... Σε άλλες περιπτώσεις να του ζητάει η άλλη (ανεξάρτητη εσκορτ) 150....200 +20+20+20+50 και να θεωρεί λογικό το ποσό γιατί έχει ωραία βυζιά και στα 4 είναι καλή η θέα....και αν πας να πεις αυτό που έζησες σε κρητική σε βγάζουν λάθος τρελό βαλτό.....και άλλα πάρα πολλά που θέλω σεντόνια να γράφω....κοίτα λίγο στα φόρουμ....θα καταλάβεις γιατι πολλοί πλέον δεν γράφουν και δεν ασχολούνται όπως εγώ και πολλοί άλλοι παλιά ενεργά μέλη του bou.....καλή συνέχεια σε όλους!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Μήπως είναι καιρός να φτιαχτεί ένας κατάλογος με ονόματα κοριτσιών που το φολιασμα το έχουν στην ημερήσια διάταξη μηπως και στρώσουν χαρακτήρα.Λεω εγώ τώρα
αμα πατησεις φολες στο σερτς, κατι θα βγει.
γιατι ως γνωστον, για ολα τα προβληματα της ανθρωποτητας και μη, υπαρχει παντα αναλογο θρεντακι απο καποιον προβληματισμενο μυστη σε τουτον τον ιστοτοπο.
το θεμα ειναι ομως οτι δεν το τιμανε τα μαστορια βλεπεις, παρα αρεσκονται σε συνεχομενες ερωτησεις και παρεξηγησιμες αψιμαχιες :undecided:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Φίλε μου καλέ.... γράφαμε πάρα πολλοί συναγωνιστές και για μπουρδέλα και για ανεξάρτητες και για εσκορτ....ο λόγος που σταμάτησαν πολλοί όπως εγώ ας πούμε ήταν οι κριτικές που ανέβαζαν πάρα πολλοί που όμως δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα... δηλαδή να δοκιμάζω εγώ Φόλα...άλλος φίλος φόλα....άλλος γνωστός σχεδόν μάπα....και να πετάγεται ένας...δύο τύποι για δικούς τους λόγους και να σου λένε.... θεά τούμπανο φοβερό σεξακι.... Σε άλλες περιπτώσεις να του ζητάει η άλλη (ανεξάρτητη εσκορτ) 150....200 +20+20+20+50 και να θεωρεί λογικό το ποσό γιατί έχει ωραία βυζιά και στα 4 είναι καλή η θέα....και αν πας να πεις αυτό που έζησες σε κρητική σε βγάζουν λάθος τρελό βαλτό.....και άλλα πάρα πολλά που θέλω σεντόνια να γράφω....κοίτα λίγο στα φόρουμ....θα καταλάβεις γιατι πολλοί πλέον δεν γράφουν και δεν ασχολούνται όπως εγώ και πολλοί άλλοι παλιά ενεργά μέλη του bou.....καλή συνέχεια σε όλους!!!!
Αρχικά οι κριτικές είναι η υποκειμενική ματιά αυτού που τις γράφει. Και εκεί θέλω να καταλήξω. Αν γράφαμε ΌΛΟΙ, οι 30 θα λέγανε ότι είναι φόλα και οι 3 θα λέγανε ότι είναι καλή. Τώρα έχουμε 3 να κάνουν κριτική για φόλα και 3 να λένε ότι είναι καλή. Στατιστικά δηλαδή δεν βοηθάει να αποκαλυφθούν και οι καλές και οι φόλες. Εσύ δίκιο έχεις με αυτά που λες, γιατί έχεις γράψει αρκετές κριτικές αλλά ελπιζω να καταλαβαίνεις και το δικό μου point. Κανείς βέβαια δεν είναι υποχρεωμένος να γράψει, και πιο πολύ ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας στην τελική αφού για χ,ψ λόγους καταλήγουν τελικά να υπάρχουν αντιφάσεις...

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Αρχικά οι κριτικές είναι η υποκειμενική ματιά αυτού που τις γράφει. Και εκεί θέλω να καταλήξω. Αν γράφαμε ΌΛΟΙ, οι 30 θα λέγανε ότι είναι φόλα και οι 3 θα λέγανε ότι είναι καλή. Τώρα έχουμε 3 να κάνουν κριτική για φόλα και 3 να λένε ότι είναι καλή. Στατιστικά δηλαδή δεν βοηθάει να αποκαλυφθούν και οι καλές και οι φόλες. Εσύ δίκιο έχεις με αυτά που λες, γιατί έχεις γράψει αρκετές κριτικές αλλά ελπιζω να καταλαβαίνεις και το δικό μου point. Κανείς βέβαια δεν είναι υποχρεωμένος να γράψει, και πιο πολύ ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας στην τελική αφού για χ,ψ λόγους καταλήγουν τελικά να υπάρχουν αντιφάσεις...
Στο είπα γράφαμε πολλοι....δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες απλά ίσως έχει αλλάξει κατά πολύ και το κοινό του bou ... Τες πα όλα υποκειμενικα είναι....τώρα τελευταία εμένα τουλάχιστον με τρώει να ξαναγράψω ίσως το αρχίσω ξανά ....

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Τσαρκα στη Διδυμου το πρωι, περιεργως πολυ ησυχα, ουτε συναγωνιστες ουτε ζακια...
στο 27, Βικτωρια, Φωτεινη και Τζουλι(α?)
Πηρα Βικτωρια γιατι ολο το ανεβαλλα στο παρελθον, νομιζω ερωτευτηκα... Πολυ ευχαριστημενος απο τη συνευρεση, το στυλ+εμφανιση της μου ταιριαζει πολυ, δεν θα επεκταθω... (δε μιλαει ελληνικα)
Μπηκα και στο 20 η το 22 (τα μπερδευω) οπου ηταν ενας τσατσος γυρω στα 50 και ενας καλοντυμενος ευγενικος νιγκα διπλα του (εκπαιδευομενος τσατσος?) ο οποιος μου παρουσιασε τη κοπελα που εργαζοταν, χωρις να συγκρατησω ονομα και προγραμμα μιας και μου ηταν αδιαφορη εμφανισιακα, μου εμεινε ομως οτι τονισε "20 ευρω 20 λεπτα" και ηταν πολυ ενδιαφερον...

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Καλό το τεμάχιο για 20 ευρώ/20 λεπτά προσφορά; :glasses:
εμενα δε μου εκανε κλικ αλλα γουστα ειναι αυτα, με τοσο σκοταδι δεν μπορεις να δεις και καλα, ουτε μπορεις να πεις "περιμενε 3 λεπτα γυμνη μπροστα μου να συνηθισει το ματι μου το σκοταδι σε δω αν μου αρεσεις να περασω" η "αναψτε κανα φως ρε να βλεπουμε", μαυρα μαλλια, μαυρα εσωρουχα, ασπρο δερμα, οχι λεπτη οχι χοντρη γυρω στο 1,60, αυτα καταφερα να δω...
μπορει να μην τηρειται με το λεπτο το 20 λεπτα 20 ευρω και να ειναι σχημα λογου για ενδειξη ανεσης χρονου...

Στο 27 που το εκανα παραπονο στη τσα2 οταν μπηκα στο δωματιο μου αναψεενα λαμπατερακι που ειχε πισω απο τη πορτα πριν φυγει... (φανηκε συχνο φαινομενο), ετσι ειδα καθαρα το αγριομουτρο της Βικτωριας...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
εμενα δε μου εκανε κλικ αλλα γουστα ειναι αυτα, με τοσο σκοταδι δεν μπορεις να δεις και καλα, ουτε μπορεις να πεις "περιμενε 3 λεπτα γυμνη μπροστα μου να συνηθισει το ματι μου το σκοταδι σε δω αν μου αρεσεις να περασω" η "αναψτε κανα φως ρε να βλεπουμε", μαυρα μαλλια, μαυρα εσωρουχα, ασπρο δερμα, οχι λεπτη οχι χοντρη γυρω στο 1,60, αυτα καταφερα να δω...
μπορει να μην τηρειται με το λεπτο το 20 λεπτα 20 ευρω και να ειναι σχημα λογου για ενδειξη ανεσης χρονου...

Στο 27 που το εκανα παραπονο στη τσα2 οταν μπηκα στο δωματιο μου αναψεενα λαμπατερακι που ειχε πισω απο τη πορτα πριν φυγει... (φανηκε συχνο φαινομενο), ετσι ειδα καθαρα το αγριομουτρο της Βικτωριας...
Στα Διδύμου υπάρχει όντως άνεση χρόνου. Στο 22άρι όταν πήγα να ανάψω ένα πορτατίφ που είχε, έλειπε η λάμπα :2funny:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Προ ολίγου περασμα απο Σαμπινα. Κορμάκι παιδικο, λαίμαργη στο γλυψιμο του κορμιού μου και του πουλιου μου.
Επειδή είμαι μεγάλη πουτανα την επισκέφτηκα πρωτος και μετά από 3 ρεπο που είχε στη σειρά. Πεντακάθαρο πιτσιρικι με πολυ όμορφες τρυπουλες. Εντάξει έχει ένα θεματακι με την ακμή της, όπως έχουν προαναφερει και άλλοι συναγωνιστές, αλλά θα της φυγει σε κανα 2 χρόνια. Μικρουλα είναι εξάλλου. Το δωμάτιο άριστο, πετσετα φρέσκια, ντους με ζεστό νερό το οποίο έπειτα απόλαυσα. Ένας οίκος υπόδειγμα στην οργάνωση και καθαριότητα.
Καλη συνεδρία, οχι σουπερ, αλλά καλη. Λίγο καλυτερο μανικιουρ και πεντικιουρ να κάνει, οι λεπτομέρειες μετράνε.
Ασε που ΜΙΣΩ τα μακριά νυχια!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom