Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (16 μέλη και 186 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Προ ολίγου περασμα απο Σαμπινα. Κορμάκι παιδικο, λαίμαργη στο γλυψιμο του κορμιού μου και του πουλιου μου.
Επειδή είμαι μεγάλη πουτανα την επισκέφτηκα πρωτος και μετά από 3 ρεπο που είχε στη σειρά. Πεντακάθαρο πιτσιρικι με πολυ όμορφες τρυπουλες. Εντάξει έχει ένα θεματακι με την ακμή της, όπως έχουν προαναφερει και άλλοι συναγωνιστές, αλλά θα της φυγει σε κανα 2 χρόνια. Μικρουλα είναι εξάλλου. Το δωμάτιο άριστο, πετσετα φρέσκια, ντους με ζεστό νερό το οποίο έπειτα απόλαυσα. Ένας οίκος υπόδειγμα στην οργάνωση και καθαριότητα.
Καλη συνεδρία, οχι σουπερ, αλλά καλη. Λίγο καλυτερο μανικιουρ και πεντικιουρ να κάνει, οι λεπτομέρειες μετράνε.
Ασε που ΜΙΣΩ τα μακριά νυχια!!
Στο Εξηκίου, ε φίλε Διανοούμενε; Όντως είσαι μεγάλη πουτάνα...το σκέφτηκα και εγώ αλλά το πουλί μου δεν με άφησε μέχρι απογευματινή βάρδια και κατέθεσα νωρίς το μεσημέρι μην μπορώντας να κατευνάσω τους δαίμονες μου...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Mια Άνκα στο πρώτο αριστερά του πορνομόλ με το που μπεις. Απ' ότι μού είπε θα δούλευε για 2-3 μέρες και θα έφευγε κάτι τέτοιο.
Ρε πουστη Μάϊκ να σε δω μια φορά να πηγαινεις Φυλής ή Σταθμό Λαρίσης κι ας πεθανω...!! :hi: :2funny: :heavymetalbig: :headbang2:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Στο Εξηκίου, ε φίλε Διανοούμενε; Όντως είσαι μεγάλη πουτάνα...το σκέφτηκα και εγώ αλλά το πουλί μου δεν με άφησε μέχρι απογευματινή βάρδια και κατέθεσα νωρίς το μεσημέρι μην μπορώντας να κατευνάσω τους δαίμονες μου...
Εξηκιου όντως. Εντωμεταξύ πηγα όταν άλλαζε η βαρδια (16:55) κι έβγαινε μια 50αρα ξανθιά ευτραφης ιερόδουλη με κρεμαστά μαστάρια κοιλουμπα και μπουτες από τον τελευταίο πελατη τσιτσιδη από το δωμάτιο προς το κουζινακι - μπανιο και μπαίνει ένα παλικαρι, 20 χρονων ήταν δεν ήταν.... Φρεσκοκουρεμενος, περιποιημενος και καλυντυμενος χωρίς παραπανισια κιλά. Εκεί που περιμενα οτι θα κάθονταν για την συνομήλικη του Σαμπινα ρωτάει την τσα για την 50αρα Ρωσίδα :headbang: .... Η τσα του απάντησε αρνητικά και ότι τελείωσε τη βαρδια της και ο πιτσιρικας έφυγε απογοητευμένος :think:.....
Άβυσσος η ψυχή των μπουρδελιαρηδων....

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.621
Πόντοι
1.056
Περασα κ γω σημερα απ το σαμπινοσπιτο:smiling-face-with-heart-eyes:
Η ψιψινα με ενημερωσε πως δουλευει στο εν λογω μαγαζι Πεμ εως Κυρ 2η βαρδια!
Δουλευει κ στο Βεργας 3η βαρδια,δεν γνωσιζω ποιες μερες!
Απ οτι ειδα το προβλημα με τα σπυρακια εχει βελτιωθει κατα 80%:thumbsup:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Περασα κ γω σημερα απ το σαμπινοσπιτο:smiling-face-with-heart-eyes:
Η ψιψινα με ενημερωσε πως δουλευει στο εν λογω μαγαζι Πεμ εως Κυρ 2η βαρδια!
Δουλευει κ στο Βεργας 3η βαρδια,δεν γνωσιζω ποιες μερες!
Απ οτι ειδα το προβλημα με τα σπυρακια εχει βελτιωθει κατα 80%:thumbsup:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Έχει ακόμα πολυ ψωμι η φουκαριάρα. Με υπομονή κι επιμονή η φάτσα της θα γίνει απαστραπτει!

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Καλησπερ,πήγαινα πρωί για το Μαράκι στη Κολωνού αλλά ακόμα να έρθει όπως με ενημέρωσε η τσα.
Αφού δεν έκατσε το στανταρακι είπα να το ρίξω στις δοκιμές,πήγα στη περιβόητη Μαριάννα στο Διδύμου 22,στυλιαρι ανορεξικο,σώμα 18αρας αλλά πρέπει να είναι κάπου 30,υποτονικά πράγματα μέσα στο δωμάτιο,τρομερή εντύπωση μου έκανε πόσο ρηχό είναι το μουνι της,με τα βίας έμπαινε ο μίσος μου πουτσος,και άλλες ζοριζονται αλλά άμα ανοίξουν τον τρώνε όλο,σε αυτή έβρισκα κόντρα.Θα ξανά πήγαινα μόνο και μόνο να νοιώσω πως είναι να έχεις πουτσο 25εκ +.
6,5/10.
Αφού έκανα τις δουλειές μου πήγα απογευματινή βάρδια στη Βίκυ στο Φυλής 56.
Πριγκιπικό μουνι,ξανθό,στεγνό,καμαροτο.
Μέσα καθόλου ενέργεια,αγγαρεία κάνει αλλά δεν σπάει και αρχιδια,να είμαστε δίκαιοι.
Βέβαια με τέτοιο μωρό χύνεις χωρίς πολύ συμμετοχή.
8/10

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ρε πουστη Μάϊκ να σε δω μια φορά να πηγαινεις Φυλής ή Σταθμό Λαρίσης κι ας πεθανω...!! :hi: :2funny: :heavymetalbig: :headbang2:
Δεν πάω σε 20ευρα με τίποτα, μια εξαίρεση έκανα για το Κατερινάκι από την Ιάσωνος 37 σκάλες τη ρωσίδα, που την εντόπισα στην Βέργας με όνομα Τίνα. Έτσι επειδή μού έλειψε

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καλησπερ,πήγαινα πρωί για το Μαράκι στη Κολωνού αλλά ακόμα να έρθει όπως με ενημέρωσε η τσα.
Αφού δεν έκατσε το στανταρακι είπα να το ρίξω στις δοκιμές,πήγα στη περιβόητη Μαριάννα στο Διδύμου 22,στυλιαρι ανορεξικο,σώμα 18αρας αλλά πρέπει να είναι κάπου 30,υποτονικά πράγματα μέσα στο δωμάτιο,τρομερή εντύπωση μου έκανε πόσο ρηχό είναι το μουνι της,με τα βίας έμπαινε ο μίσος μου πουτσος,και άλλες ζοριζονται αλλά άμα ανοίξουν τον τρώνε όλο,σε αυτή έβρισκα κόντρα.Θα ξανά πήγαινα μόνο και μόνο να νοιώσω πως είναι να έχεις πουτσο 25εκ +.
6,5/10.
Έτσι είναι, πιάνεις πάτο με την Μαριάννα και δεν έχει μπει όλη μέσα και είναι και θεόσφιχτο! :* Την έχω πάρει 2 φορές για το μουνάκι της και επειδή είναι skinny. Πονάει άμα την αρχίσω στα μπασίματα οπότε το αποφεύγω γιατί την βλέπω κιόλας που σφίγγεται. Κατα τ'άλλα βάζει σιγαστήρα η άτιμη, πονάει αλλά μόνο ήσυχα βογγητά. Της αρέσει να μιλάει με τα νύχια της από ότι έχω καταλάβει... Είδα και την άλλη την Βάνα που είναι μαζί, τις προάλλες, είναι ακόμα πιο αδύνατη...δεν πήρα τελικά.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Βολτα στο Μεταξουργειο στην μεταμεσονυχτια βαρδια και σταση στο Κολωνου 27 το λατινοσπιτο. Χαμος απο πιτσιρικαδες στο σαλονι και η τσατσα ειπε οτι το γαμησι πηγε στα 20 ευρω απο 15. Περιμεναν ολοι σχεδον οι πιτσιρικαδες να γαμησουν και η τσατσα προσπαθουσε να κρατησει σειρα προτεραιοτητας.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παντα φερομαι με τρυφεροτητα στα κοριτσια.
Ηταν η 2η κ τελευταια συναντηση μας κ μπηκε μεσα με σκοπο να φολιασει λεγοντας"ελα γρηγορα,βιαζομαι":angry:
Στην 1η μας συνευρεση ολα ηταν μια χαρα!
Ασε λοιπον τις ηθικολογιες κ τα κηρυγματα:angry:
Και να συνεχίσεις να φέρετε όμορφα και με τρυφεράδα στα κορίτσια των κόκκινων φώτων …Μην βγάζεις αποθημενο επηδη σου έτυχε μια φόλα η 2 η 5 η10 η 20 η 50 η και 100 στην τελική μην ξαναπάς αν θεωρείς πως όλες είναι φόλες …

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Αλητεία, φασισμός, αίσχος, αίσχος!
Λίγο ντροπή δεν έχετε ρε?
Σε εσάς τους πιτσιρικάδες απευθυνόμενος... Η Σαμπινα ρε, το μικρουλακι αυτό, που έχει πρόβλημα ακμής. Κανείς σας ρε? Κάνεις να δώσει ένα tip στο κορίτσι για ένα facial??
Πήγα και είδα. Ήμουν βιαστικός. Θα το περιποιηθω εγώ το κορίτσι.
Θα της κάνω αίτηση - προσφορά, 2+1 δώρο και 50℅ δωρεάν προϊόν για επαλειψη μάσκας προσωπου... Θα πάω μόνο για κοινωνιολογικους, ανθρωπιστικούς σκοπούς,μόνο για εσάς! Δεν πολυγουσταρω πιτσιρίκες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
Κατάθεση σ
Αλητεία, φασισμός, αίσχος, αίσχος!
Λίγο ντροπή δεν έχετε ρε?
Σε εσάς τους πιτσιρικάδες απευθυνόμενος... Η Σαμπινα ρε, το μικρουλακι αυτό, που έχει πρόβλημα ακμής. Κανείς σας ρε? Κάνεις να δώσει ένα tip στο κορίτσι για ένα facial??
Πήγα και είδα. Ήμουν βιαστικός. Θα το περιποιηθω εγώ το κορίτσι.
Θα της κάνω αίτηση - προσφορά, 2+1 δώρο και 50℅ δωρεάν προϊόν για επαλειψη μάσκας προσωπου... Θα πάω μόνο για κοινωνιολογικους, ανθρωπιστικούς σκοπούς,μόνο για εσάς! Δεν πολυγουσταρω πιτσιρίκες.
Τυπε προτεινε της να βαλει στο προγραμμα cum on face . :2funny:

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα αδέρφια. Κατέβηκε κάποιος σήμερα το πρωί Φωκαίας? Η Τζέσικα στο 25 δουλεύει?

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.621
Πόντοι
1.056
Και να συνεχίσεις να φέρετε όμορφα και με τρυφεράδα στα κορίτσια των κόκκινων φώτων …Μην βγάζεις αποθημενο επηδη σου έτυχε μια φόλα η 2 η 5 η10 η 20 η 50 η και 100 στην τελική μην ξαναπάς αν θεωρείς πως όλες είναι φόλες …
Απο που σου ρθε οτι βγαζω αποθυμενα?
Ποτε εγραψα οτι ολες ειναι φολες?
Ποτε θα παψεις να γραψεις οτι στον:alivedick:καταβασει η κασιδα σου?:uglystupid::uglystupid::uglystupid:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
Eπισκεψη το πρωι στον οροφο του Ιασονος 46.
Στο σαλονι βγηκε η Νέλη. Μινιον πιτσιρικα με αδυνατα ποδαρακια και μαλλι λιγο φουντωτο μπουκλε.
Απο φατσα ετσι και ετσι, απο διαθεση αστα να πανε, βγηκε στο σαλονι με μουτρα σα να ηταν νευριασμενη με κάτι.
Μετα πηγε σε καποιον ατυχο στο δωματιο.
Το προγραμμα της ελευθερο στοματικο,ολες οι στασεις, ελευθερα πιασιματα και 69 !!

Η φωτο απο τον τοιχο εξω απο το Ιασονος 43.
IMG_20220415_125322.jpg

Περασμα απο Ιάσονος 39 πορνομολ οπου στο δεξι με τα σκαλακια ηταν η Αντζελα, Αλβανεζα μεταγραφη
απο το Ιασονος 46 ευθεια.
Η Αντζελα ομορφη γυναικα περιποιημενη με χτενισμενα μαυρα μαλλια , εχει ομοιοτητα στο προσωπο με τη Ζωϊτσα
απο Ιασονος 30 οροφος στα νιατα της. Μαζι της ηταν και μια πιο κοντη στρουμπουλη αδιαφορη.
Και η δυο τους στα 10ε.

Στο αριστερο οπως μπαινεις οικημα εκει οπου επεστρεψε η Ανκα η πορτα ηταν κλειστη.
Δεν γνωριζω αν πηγε να δουλεψει σε αλλο μαγαζι η αν σταματησε κιολας οπως ειχε γραφτει.
IMG_20220415_125556.jpg

Κατεθεσα εχτες το βραδι στο Ιασονος 32 ευθεια στη Ναταλια.
Ακολουθει κριτικη.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom