Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (18 μέλη και 243 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
έχει κλείσει το 23, τη Κυριακή βγάζανε τα πράγματα από την είσοδο της Κεραμεικού, επίσης της τελευταίες μέρες ήταν κλειστό και το 23β που δούλευε η Βανέσα
Nαι για οτ ανάκτορο το ήξερα ότι παίζει ανακαίνιση κάτι τέτοιο για το β όχι

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πέρασμα από μετάξι κατά της 22:30 χτες .οοοολα σάπια πολλά. Μαγαζιά κλειστά ..αλήθεια επειδή έχει αναφερθεί για μια σονια μινιόν στο Ιάσωνος 20,παίζει η κοπέλα να είναι ψηλή νάνος ,το κεφάλι της παραείναι μεγάλο για το σώμα της!χτες βγήκε με παντόφλες και έτσι το διαπίστωσα!το μόνο μωρό που ίσως άξιζε ήταν η νταρια στο Ιάσωνος 27 ,αυτό δίπλα από το ανάκτορο!τσιγγανα η κοπέλα αλλά ωραίο κορμί ! Τον συγκεκριμένο οικο τον σιχαίνομαι πιστεύω πως παραείναι βρώμικα μέσα και για αυτό δεν μπήκα!απο κολονου ήταν πολλά κλειστά !γενικα κάποτε 3η βάρδια υπήρχε και μια ριτα στα 15€ που ήταν αξιόλογο μουνι!ή το Μαρακι από. Κωλονου 30 only Greek κάποτε!που οκ ήταν ψιλοφολα αλλά είχε κωλαρα το κορίτσι ,αλήθεια που να είναι αυτή η ψυχή ακόμα και στον ίδιο οικο κάποια φεγγάρια ήταν η σονια με τα τατουάζ !και τώρα λέμε για τη Βανέσα στο κωλ.23 επίσης γυφτοφαση !που οκ μια χαρά είναι το κορίτσι αλλά με15 λες βάζω αλλά 5 και παω στη Μαρία φυλής 86 όροφο που το κορίτσι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ!
Τη Σόνια θα την έκανα το πολύ 23 ετών παραπάνω όχι

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.949
Πόντοι
1.056
Καλο μεσημερι Φι
Αναρωτιεμαι γιατι η τζασμιν στο 65β φυλης εχει κωλο στο προγγραμα πρεπει να σκαψεις πολυ εκει ρε παιδια για να μπεις
Καλο μεσημερι Φιλε Ξενυχτη......με τις οδηγιες του συναγωνιστη Junax θα γινεις "Απαιχτος".....

Συνημμένα

• why-car.gif
    why-car.gif
    154,4 KB · Εμφανίσεις: 42

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646

Συνημμένα

• 820049-a0e911dfcedcfba61f3b9ea561b9feeb.jpg
    820049-a0e911dfcedcfba61f3b9ea561b9feeb.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 52

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Ξέχασα -απίστευτο- να καταθέσω ιστορικό γεγονός για τα δεδομένα μου. Έγλειψα πρώτη φορά μουνί στο Μετάξι και είχε γεύση ανανά..! :headbaning2:
:headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1:
Γράψε μας ποιο μουνι ήταν αυτό ή στείλε π.μ.! Είναι από τις αγαπημένες μου γεύσεις σε μουνι ο ανανάς !

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Ξέχασα -απίστευτο- να καταθέσω ιστορικό γεγονός για τα δεδομένα μου. Έγλειψα πρώτη φορά μουνί στο Μετάξι και είχε γεύση ανανά..! :headbaning2:
Λογικά είχε γεύση από την καπότα που την πήδηξε ο προηγούμενος.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Γρήγορη (στην κυριολεξία, αφού πρέπει να έμεινα μαξ 8' στο δωμάτιο) κατάθεση στη Σόφια στο Ιασονος 44 με τα σκαλάκια. Την προτείνω για την πολύ καλή πίπα της και την δεκτική συμπεριφορά στο σεξ.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Περασμα φωκαιας 17 α με ριτα και ΚΑΡΑΦΟΛΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΛΑ φωκαιας 7α

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Προσοχη παιδια δεν ξερω τι αποψη εχετε για τη στελλα φωκαιας 7α παντως εμενα μου εριξε γερη πιστολια εχω γραψει κριτικη περιμενει εγκριση

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Kαταδρομικη βολτα στο Μεταξουργειο οπου πετυχα στο Μεγαλεκου 25 οροφος το πιπινι Αλεξανδρα και το εσκισα. Ακολουθει κριτικη.

Επειτα πηγα στο Ιασωνος 32 οροφος οπου ηταν η ελληνιδα Μελινα, ομορφη κοπελα με αχλαδωτο κορμι και νοστιμη φατσουλα με απλο προγραμμα στα 10ε.

Στο ισογειο Ιασονος 32 ευθεια ηταν η Ναταλια, προκειται για μια νεαρη Μολδαβα 20-22 ετων .
Ειναι ψηλη κοπελα λευκοσαρκη με καλοσχηματισμενο κορμι.
Το προσωπο της ομορφο νεανικο και ελκυστικο, τα μαλλια της σκουρα καστανα ισια μακρια κατω απο τους ωμους.
Το προγραμμα της απλο στα 10 ευρω.
Συναγωνιστης την τιμωρουσε αγρια στο δωματιο με τα βογγητα της πιπινας
να φτανουν εξω στο διαδρομο.
Σιγουρα ειναι εμφανισημη και ανω του μετριου για μεταξουργειο.
Αυριο απογευμα θα γινει κρας τεστ να δω τις επιδοσεις της.
Τρια πακιστανια σαν απογαμήδια στο μισο μποϊ της Ναταλιας ειχαν πληρωσει και περιμεναν να την χαρουν.

Συνεχισα να παω προς Κολωνου, μια ελλεηνιδα γατομανα οτι ειχε ταϊσει τις κορες της ..
Η γατα που ειναι διπλα στα μπλε καφασια με ειχε λοκαρει και εδειχνε δοντια, ητανε
ετοιμη να μου χιμιξει για αυτο δεν πλησιασα περισσοτερο.. ελλεηνιδες γατες τι να περιμενεις.

IMG_20220413_174231.jpg

Στα συρματα της δεη καθοντουσαν μερικα περιστερια, το ενα κουτσουλησε
και εσκασε ευτυχως διπλα μου.

IMG_20220413_175159.jpg

Κατεβηκα στο υπογειο Κολωνου 27 οπου μεσα ηταν η Ανναμπέλα.
Προκειται για μια λατινα γυρω στο 1,60 περιπου υψος.
Ειναι αρκετα σκουροχρωμη προς το γυφτοτσουρκικο ωστοσο το προσωπο της εχει
λατιν χαρακτηριστικα, επισης το κορμι και ειδικα ο αφρατος πεταχτος σφιχτος κωλος της
ειναι σημα κατατεθεν της λατινικης καταγωγης.
Μου αρεσε αρκετα το προσωπο της καθως το βρηκα σεξι και ελκυστικο ενω στο ιδιατερα μικρο και στενο σαλονι περιμεναν 7-8 μυστες.
Το προγραμμα της ειναι απλο στα 10 ευρω και θα δοκιμαστει και αυτη, και φολα να ειναι τετοιο μουνι για 10 ευρω ειναι περιπτωση.

:globeos-haha: :globeos-cigar:

Τελευταία τροποποίηση:

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Kαταδρομικη βολτα στο Μεταξουργειο οπου πετυχα στο Μεγαλεκου 25 οροφος το πιπινι Αλεξανδρα και το εσκισα. Ακολουθει κριτικη.

Επειτα πηγα στο Ιασωνος 32 οροφος οπου ηταν η ελληνιδα Μελινα, ομορφη κοπελα με αχλαδωτο κορμι και νοστιμη φατσουλα με απλο προγραμμα στα 10ε.

Στο ισογειο Ιασονος 32 ευθεια ηταν η Ναταλια, προκειται για μια νεαρη Μολδαβα 20-22 ετων .
Ειναι ψηλη κοπελα λευκοσαρκη με καλοσχηματισμενο κορμι.
Το προσωπο της ομορφο νεανικο και ελκυστικο, τα μαλλια της σκουρα καστανα ισια μακρια κατω απο τους ωμους.
Το προγραμμα της απλο στα 10 ευρω.
Συναγωνιστης την τιμωρουσε αγρια στο δωματιο με τα βογγητα της πιπινας
να φτανουν εξω στο διαδρομο.
Σιγουρα ειναι εμφανισημη και ανω του μετριου για μεταξουργειο.
Αυριο απογευμα θα γινει κρας τεστ να δω τις επιδοσεις της.
Τρια πακιστανια σαν απογαμήδια στο μισο μποϊ της Ναταλιας ειχαν πληρωσει και περιμεναν να την χαρουν.

Συνεχισα να παω προς Κολωνου, μια ελλεηνιδα γατομανα οτι ειχε ταϊσει τις κορες της ..
Η γατα που ειναι διπλα στα μπλε καφασια με ειχε λοκαρει και εδειχνε δοντια, ητανε
ετοιμη να μου χιμιξει για αυτο δεν πλησιασα περισσοτερο.. ελλεηνιδες γατες τι να περιμενεις.

IMG_20220413_174231.jpg

Στα συρματα της δεη καθοντουσαν μερικα περιστερια, το ενα κουτσουλησε
και εσκασε ευτυχως διπλα μου.

IMG_20220413_175159.jpg

Κατεβηκα στο υπογειο Κολωνου 27 οπου μεσα ηταν η Ανναμπέλα.
Προκειται για μια λατινα γυρω στο 1,60 περιπου υψος.
Ειναι αρκετα σκουροχρωμη προς το γυφτοτσουρκικο ωστοσο το προσωπο της εχει
λατιν χαρακτηριστικα, επισης το κορμι και ειδικα ο αφρατος πεταχτος σφιχτος κωλος της
ειναι σημα κατατεθεν της λατινικης καταγωγης.
Μου αρεσε αρκετα το προσωπο της καθως το βρηκα σεξι και ελκυστικο ενω στο ιδιατερα μικρο και στενο σαλονι περιμεναν 7-8 μυστες.
Το προγραμμα της ειναι απλο στα 10 ευρω και θα δοκιμαστει και αυτη, και φολα να ειναι τετοιο μουνι για 10 ευρω ειναι περιπτωση.

:globeos-haha: :globeos-cigar:
Απογαμηδια χαχαχχααχαχχα

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
έλα πμ να αλλάξουμε info για εκδιδόμενη που έχει μουνί με γεύση φραμπουάζ

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Ξέρουμε μάγκες αν είναι η τανια τώρα δίδυμου 27;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.184
Πόντοι
31.618
Λιοσίων 73 α και σήμερα όπου δοκιμαστικε η Ναταλία η τρίτη από την τριάδα Ιωάννα ιονελα ναταλια
Θετικές εντυπώσεις ανεβάζω κριτικη
Την επόμενη φορά ανά δυο τα κορίτσια να δω τι κάνουν και σε παρτούζες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom