George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Aφιξη σημερα το απογεμα ξανα στο Μεταξι για να γαμησω το πιτσιρικι Αλεξανδρα απο Μεγαλεκου 25 οροφος.
Πρωτου παω στον οικο πηγα στο μηχανημα της Εθνικης και σηκωσα 10 ευρω.
Μη μου πειτε οτι μηχανημα δε βγαζει 10ευρα, το συγκεκριμενο ΑΤΜ εχει την επιλογη
των 10 ευρω μονο για μπουρδελιαρηδες.
Μετα περασα απο το Ιασωνος 43 οπου ηταν η Μαγκυ η Κυπρια με φουλ προγραμμα.
Η εισοδος του ειναι ξεχωριστη και μου αρεσει πολυ.
Λιγα μετρα πιο πανω η καλτ γκαλερί ηταν ανοιχτη και προλαβα να βγαλω κρυφα φωτο
ενα απο διασημα εργα που φιλοξενει. Μετα απο συντομη συνομιλια που ειχα με ενα αρτιστα
της γκαλερι το εργο της φωτο μετα απο συμφωνια με τον καλλιτεχνη μπορει να πουληθει
2,5 μυρια χωρις αποδειξη εννοειται.
Στην γκαλερι ειχαν μαζευτει καναλια απο ολο τον κοσμο.
Ανεβηκα την αδεια Ιασονος οπου το Ιασονος 44 που γαμησα εχτες τη Λενα ηταν κλειστο.
Στο audi δεξια στη φωτο ηταν μεσα ενας αθιγγανος και σου εσπαζε τα αρχιδια να αγορασεις ρολοϊ αρμανι με μονο 5 ευρω.
Κατεβηκα στο Ιασωνος 31 υπογειο οπου ηταν μια μπαμπατσικη νεαρη Μαρια που μιλουσε πολυ καλα ελληνικα αλλα ηταν τελειως αδιαφορη εμφανισιακα.
Στο ιασονος 27 υπογειο ηταν η Ναταλιτσα η σκιννυ και αλλες δυο σαυρες ουτε που συγκρατησα ονοματα.
Περασμα απο Κολωνου 30 ισογειο οπου ηταν η Νταρια η ξανθια με τα γυαλακια και η Κατερινα, ρουμανα μαυρομαλλα με ωραιο κωλι.
Στο Κολωνου 30 οροφος ηταν η μιλφ Αννα, ψηλη με γεματη κωλαρα και κοντο ξανθο μαλλι.
Στο Κολωνου 30 υπογειο ηταν η Μπιανκα, αδιαφορη με κορμι με παραπανω κιλα. Και με απλο και στα 15 ευρω.. ε οχι...
Η φωτο ειναι καθως ανεβαινα τα σκαλοπατια του υπογειου.
Το Κολωνου 23 ανακτορο και υπογειο κλειστα με λουκετο.
Περασμα απο στοά κολωνου 15 οπου ηταν ολα κλειστα εκτος απο το δεξι οπως μπαινεις.
Μεσα ηταν η σκιννυ ξανθια Λαουρα απο το Κολωνου 11 ισογειο.
Τα κολωνου 11 οροφος- ισογειο και υπογειο ηταν κλειστα.
Περασμα απο τα μικρα νουμερα της Ιασωνος αλλα δε μπηκα σε κανενα μεσα.
Εβγαλα μονο μια φωτο τον τοιχο του Ιασωνος 2 που μου αρεσε.
Διασταυρωση Λεωνιδου και Ιασονος οπου στο γωνιακο οικημα επικρατει χαος.
Κατηφοριζοντας την Ιασονος ενα λυκειο εκανε περιπατο και χαζευε τα μπουρδελα.
Περασμα απο Μεγαλου Αλεξανδρου 28α το αριστερο με την παχια κουρτινα οπου ηταν η Ειρηνη.
Πολυ ομορφο μιλφ με κορμαρα και ομορφη φατσα, ελευθερο τελειωτικο τσιμπουκι στο μενου.
Και τα τρια δωματια γεματα και αλλοι δυο ειχαν πληρωσει και περιμεναν.
Εφτασα στο Μεγαλεκου 25 οροφος για να γαμησω την Αλεξανδρα αλλα προς εκπληξη μου ηταν κλειστο...
Την γλιτωσε η μικρη Αλεξανδρα, μονο για σημερα ομως... δε μπορει να μου κρυφτει εμενα.
Πολλά respect ρε μαν, τι στορυ ήταν αυτό!