Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 382 άτομα (25 μέλη και 357 επισκέπτες)

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
και μένα μου άρεσε και μπήκε στα προσεχώς, τη Κυριακή που την είδα η υπηρεσία ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, ο συναγωνιστής spor48 τη δοκίμασε
η Ρίτα
πάντως ήδη
έχει αρχίσει να σκυλιάζει επειδή
οι περισσότεροι προτιμούν την καινούργια

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Συναγωνιστές σόρρυ αν έχει επαναληφθεί η ερώτηση. Αλλά ποιες από αυτές που κάνουν τελειωτικό αφήνουν να γαμησεις άγρια το στόμα και να τα δώσεις στο λαρύγγι? Ευχαριστώ

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς μέχρι τι ώρα δουλεύει η κατια στο Ιάσωνος 31 Γαιτι σχολάω 5 συνήθως μήπως την προλάβω και στα ποσά είναι 10 η 15;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
η Ρίτα
πάντως ήδη

η Ρίτα
πάντως ήδη
Δουλεύει πρωί....αλλά αν τη δει κάποιος σήμερα απόγευμα..ας το σφυρίξει εδώ μη κατεβαίνω τσάμπα..

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Ενημέρωση για Εβελινα η τσατσά του κάτω είπε σε 5-6 μέρες μια βδομάδα. Συνέχεια πήγα για Έλενα Φυλής 67 ήταν κλειστό. Ύστερα Φώκαιας για Μιχαελα αλλά βρήκα Ιζαμπελα που της ζήτησε κάποιος ακαποτο γαμησι και αρνήθηκε. Ακολουθεί κριτική.

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Επειδή δεν ξέρω εάν θα περάσει η Ιζαμπελα έχει περίεργο πρόσωπο, άσχημα δόντια και σε εμένα τουλάχιστον όλο φώναζε και δεν έκανε κανένα προκαταρκιτικο μόνο πιπα με κραυγές όπου αναγκάστηκα να την διώξω.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ρε γίγαντα ποια βάρδια δουλεύει έχω πάει 3 φορές και δεν την έχω πετύχει ;
Εγώ την είχα πετύχει απόγευμα αλλά τώρα έχει αλλάξει βάρδια, πήγαινε να την βρεις κατά τις 13.30 14.00 περίπου

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Ενημέρωση για Εβελινα η τσατσά του κάτω είπε σε 5-6 μέρες μια βδομάδα. Συνέχεια πήγα για Έλενα Φυλής 67 ήταν κλειστό. Ύστερα Φώκαιας για Μιχαελα αλλά βρήκα Ιζαμπελα που της ζήτησε κάποιος ακαποτο γαμησι και αρνήθηκε. Ακολουθεί κριτική.
Θα λυπει για μια βδομαδα η καυλιαρα?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς μέχρι τι ώρα δουλεύει η κατια στο Ιάσωνος 31 Γαιτι σχολάω 5 συνήθως μήπως την προλάβω και στα ποσά είναι 10 η 15;
10 ευρώ είναι , οι βαρδιες γενικά αλλάζουν , τώρα θα την πετύχεις μεσημερι, πήγαινε κατά τις 14.00

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
την Έλενα τη βλέπω χρόονια τώρα, επηρεασμένος από τις κριτικές εδώ όμως δεν την έχω πάρει ποτέ! είναι σαν κλασική
σκυλομπουζουκτσού-βλαχολατέρνα με γονίδια ρουμάνας και αντικειμενικά
με ένα από τα
καλύτερα σώματα
που κυκλοφορούν αλλά αξίζει μέσα;;;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.063
Πόντοι
5.646
την Έλενα τη βλέπω χρόονια τώρα, επηρεασμένος από τις κριτικές εδώ όμως δεν την έχω πάρει ποτέ! είναι σαν κλασική
σκυλομπουζουκτσού-βλαχολατέρνα με γονίδια ρουμάνας και αντικειμενικά
με ένα από τα
καλύτερα σώματα
που κυκλοφορούν αλλά αξίζει μέσα;;;
Niet!

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
10 ευρώ είναι , οι βαρδιες γενικά αλλάζουν , τώρα θα την πετύχεις μεσημερι, πήγαινε κατά τις 14.00
Ευχαριστώ ρε φίλε θα δω μήπως την πετύχω κανέναν απογυεμα η Σάββατο πρωί γιατί δρν προλαβαίνω 2 η ώρα

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Καλησπέρα σε όλους. Αφού ευχαριστήσω όλους όσους βοηθούν με τις αναφορές από τις βόλτες τους, να πω ότι σήμερα το πρωί πήγα προς χωματιανου αλλά είχε κλειστή πόρτα και φως όποτε αποφάσισα να συνεχίσω με το μέτρο προς Μεταξουργείο.

Ή εγώ έχω εκλεπτυσμένο γούστο και αυξημένες απαιτήσεις ή το επίπεδο είναι άθλιο. Δεν γύρισα σε πολλά σπίτια γιατί απογοητεύτηκα. Η μόνη που ήταν σε νορμαλ επίπεδο ήταν η Αλεξάνδρα στο μεγάλου Αλεξάνδρου 25. Δεν είχε κίνηση την ώρα που πήγα, τα δωμάτια ήταν όλα με ανοικτή πόρτα όποτε είπα να μπω.

Η κοπέλα δεν έκανε κάτι άσχημο που να με ξενερώσει αλλά ρε παιδιά η μέρα σήμερα το πρωί ήταν ζέστη και είχαν το aircondition στο Φούλ. Αποτέλεσμα στα 2-3 λεπτά αφού μπήκε η κοπέλα να έχω ξεκινήσει να σκάω.
Προθυμοποιήθηκε να μου τον παίξει να τελειώσω αλλά είχα γκαγκανιασει. Της φάνηκε περίεργο που είχα ελαφριά ιδρώσει στο μέτωπο και το σχολίασε. Της είπα ότι το αιρ-κοντίσιον ίσως είναι περιττό με τέτοια ζέστη έξω και μου έκανε παράπονο ότι αυτή είναι γυμνή όλη μέρα εκεί και κρυώνει..
Επειδή κατά καιρούς το συναντώ αυτό, έχω αρχίσει να έχω την υποψία ότι μάλλον είναι κουτοπονηριά για να γίνεται ακριβώς αυτό. Δηλαδή να μην μπορούμε να λειτουργήσουμε όποτε να την «γλιτώνουν»…

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ευχαριστώ ρε φίλε θα δω μήπως την πετύχω κανέναν απογυεμα η Σάββατο πρωί γιατί δρν προλαβαίνω 2 η ώρα
Είναι φρέσκο μουνί και αξίζει να γαμηθεί καλά τώρα που έχει ψυχή...γιατί μετά θα την χάσει...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να ανακοινώσω μάλλον κάτι που ήδη γνωρίζουν κάποιοι, την επιστροφή της Όλγας στο Ιάσωνος 46, η οποία Όλγα θα ΄λεγα ότι έχει χάσει ολοκληρωτικά τον εαυτό της.. Ας με διαψεύσει κάποιος αν κάνω λάθος...το ξέρω ανοίγω υπαρξιακή συζήτηση, αλλά πραγματικά μού έχουν εξάψει το ενδιαφέρον οι πολλαπλές προσωπικότητές της. Φυσικά και θέλω να είναι καλά , έχει καλή ψυχή αυτό το πλασματάκι ,αλλά νομίζω ότι έχει χαθεί μέσα σε κάποιο σκοτεινό σύμπαν...

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Και 2 ακόμα σκηνικά. 2 Ρομά στην Ιάσωνος προσέγγισαν με πολύ επιθετικό μάρκετινγκ να μου πλασάρουν ο ένας γυαλιά και ο άλλος αρώματα. Λίγο προσοχή με αυτούς γιατί ο ένας έρχεται από μπροστά και ο άλλος ύπουλα από πίσω, πιθανός να σε ψυρισει..

Το επόμενο λίγο πιο καλτ.
Πριν κάνα μήνα, στην φυλής έξω από το υπόγειο στην φυλής και Φωκαίας με τις 2 πόρτες, είχα πετύχει ρομαντικό σκηνικό με ένα σχετικά νεαρό να αφήνει την «κοπελα» του έξω από το μαγαζί που θα δουλέψει και αυτή πριν βγει να του δίνει ένα γλωσσόφιλο. Πιθανός καλοπιασμα που θα του ρίξει κέρατο στην δουλειά… και σκεφτόμουν «τι χειρότερο μπορεί να υποστεί ένας άνδρας..» αφήνοντας την γκομενα του να την πηδήξουν.

Μέχρι σήμερα που αντίκρισα κάτι χειρότερο. Στην Κολωνου και μεγάλου Αλεξάνδρου βλέπω να φτάνει παπάκι glx με καγκουρα και μια πιτσιρικα καβάλα. Την αφήνει, φιλιούνται και μπαίνει σε ένα από τα 3-4 μαγαζιά που ήταν εκεί.
Βλέποντας αυτό το σκηνικό θυμήθηκα το παραπάνω και χαμογέλασα. Τελικά υπάρχει χειρότερο από το να αφήνεις την γκομενα σου να την γαμησουν καμία 20ρια νοματαίοι….
Να την αφήνεις να την πηδήξουν καμία 30ρια Πακιστανοί νοματαίοι..

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Κατάθεση προ ολίγου στην πιπινα Κατια στο Ιασονος 31 υπόγειο.
Εδωσα 20ρικο για μεγαλύτερη ανεση χρόνου κατι που εκτίμησε πολυ η Κάτια.
Αφου της εγλειιψα μουνί κωλο ποδια πατούσες αρχισα να την γαμαω σιγα σιγα οπου στο τελος και με μπολικη χρηση κρεμας καταφερα και μπηκα ολος μεσα με γαμησι σε πολυ χαλαρο ρυθμο. Ωστοσο καταφερα και έχυσα.
Λιγο πανω απο 15 λεπτα ο χρόνος στο δωμάτιο με την Κάτια.
Ρε παιδιά πως γλείφετε έτσι κωλοτρυπίδες;
Ήθελα και γω να γλειψω τα βυζια μιας κοραζισος, αλλά μετά από συνεχόμενα δωμάτια δεν άκουσα ούτε μια φορά ντουζιέρα ενδιάμεσα και δε ψήθηκα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom