Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Φωκαίας 25. Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι αν κάνει καλές πίπες το κορίτσι.σε ποιο Φωκαιας παίζει η Ευα φίλε μου ?
Φωκαίας 25. Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι αν κάνει καλές πίπες το κορίτσι.σε ποιο Φωκαιας παίζει η Ευα φίλε μου ?
Ευχαριστώ ... αν δοκιμασω θα ενημερώσωΦωκαίας 25. Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι αν κάνει καλές πίπες το κορίτσι.
η Ρίτακαι μένα μου άρεσε και μπήκε στα προσεχώς, τη Κυριακή που την είδα η υπηρεσία ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, ο συναγωνιστής spor48 τη δοκίμασε
η Ρίτα
πάντως ήδη
έχει αρχίσει να σκυλιάζει επειδή
οι περισσότεροι προτιμούν την καινούργια
Δουλεύει πρωί....αλλά αν τη δει κάποιος σήμερα απόγευμα..ας το σφυρίξει εδώ μη κατεβαίνω τσάμπα..η Ρίτα
πάντως ήδη
έχει αρχίσει να σκυλιάζει επειδή
οι περισσότεροι προτιμούν την καινούργια
Εγώ την είχα πετύχει απόγευμα αλλά τώρα έχει αλλάξει βάρδια, πήγαινε να την βρεις κατά τις 13.30 14.00 περίπουΡε γίγαντα ποια βάρδια δουλεύει έχω πάει 3 φορές και δεν την έχω πετύχει ;
Θα λυπει για μια βδομαδα η καυλιαρα?Ενημέρωση για Εβελινα η τσατσά του κάτω είπε σε 5-6 μέρες μια βδομάδα. Συνέχεια πήγα για Έλενα Φυλής 67 ήταν κλειστό. Ύστερα Φώκαιας για Μιχαελα αλλά βρήκα Ιζαμπελα που της ζήτησε κάποιος ακαποτο γαμησι και αρνήθηκε. Ακολουθεί κριτική.
10 ευρώ είναι , οι βαρδιες γενικά αλλάζουν , τώρα θα την πετύχεις μεσημερι, πήγαινε κατά τις 14.00Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς μέχρι τι ώρα δουλεύει η κατια στο Ιάσωνος 31 Γαιτι σχολάω 5 συνήθως μήπως την προλάβω και στα ποσά είναι 10 η 15;
την Έλενα τη βλέπω χρόονια τώρα, επηρεασμένος από τις κριτικές εδώ όμως δεν την έχω πάρει ποτέ! είναι σαν κλασικήΕνημέρωση για Εβελινα η τσατσά του κάτω είπε σε 5-6 μέρες μια βδομάδα. Συνέχεια πήγα για Έλενα Φυλής 67 ήταν κλειστό. Ύστερα Φώκαιας για Μιχαελα αλλά βρήκα Ιζαμπελα που της ζήτησε κάποιος ακαποτο γαμησι και αρνήθηκε. Ακολουθεί κριτική.
Niet!την Έλενα τη βλέπω χρόονια τώρα, επηρεασμένος από τις κριτικές εδώ όμως δεν την έχω πάρει ποτέ! είναι σαν κλασική
σκυλομπουζουκτσού-βλαχολατέρνα με γονίδια ρουμάνας και αντικειμενικά
με ένα από τα
καλύτερα σώματα
που κυκλοφορούν αλλά αξίζει μέσα;;;
Ευχαριστώ ρε φίλε θα δω μήπως την πετύχω κανέναν απογυεμα η Σάββατο πρωί γιατί δρν προλαβαίνω 2 η ώρα10 ευρώ είναι , οι βαρδιες γενικά αλλάζουν , τώρα θα την πετύχεις μεσημερι, πήγαινε κατά τις 14.00
Είναι φρέσκο μουνί και αξίζει να γαμηθεί καλά τώρα που έχει ψυχή...γιατί μετά θα την χάσει...Ευχαριστώ ρε φίλε θα δω μήπως την πετύχω κανέναν απογυεμα η Σάββατο πρωί γιατί δρν προλαβαίνω 2 η ώρα
Ρε παιδιά πως γλείφετε έτσι κωλοτρυπίδες;Κατάθεση προ ολίγου στην πιπινα Κατια στο Ιασονος 31 υπόγειο.
Εδωσα 20ρικο για μεγαλύτερη ανεση χρόνου κατι που εκτίμησε πολυ η Κάτια.
Αφου της εγλειιψα μουνί κωλο ποδια πατούσες αρχισα να την γαμαω σιγα σιγα οπου στο τελος και με μπολικη χρηση κρεμας καταφερα και μπηκα ολος μεσα με γαμησι σε πολυ χαλαρο ρυθμο. Ωστοσο καταφερα και έχυσα.
Λιγο πανω απο 15 λεπτα ο χρόνος στο δωμάτιο με την Κάτια.