Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (21 μέλη και 258 επισκέπτες)

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.503
Πόντοι
2.836
Σήμερα αν και κουρασμένος είχα ελεύθερο χρόνο αρκετό, πήρα πίπα κώλο την Ειρήνη από Διδύμου 20,δευτερη φορά.
Πολύ τίμια επιλογή , χύσιμο στο σώμα δεν κάνει τελειωτικό στοματικό, όπως την πρώτη φορά στο βυζάκι της.20 λεπτό πρόγραμμα και στο χρόνο που μας έμεινε ήθελε να μου κάνει μασάζ, της έκανα το χατίρι.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
638
Πόντοι
81
Σήμερα αν και κουρασμένος είχα ελεύθερο χρόνο αρκετό, πήρα πίπα κώλο την Ειρήνη από Διδύμου 20,δευτερη φορά.
Πολύ τίμια επιλογή , χύσιμο στο σώμα δεν κάνει τελειωτικό στοματικό, όπως την πρώτη φορά στο βυζάκι της.20 λεπτό πρόγραμμα και στο χρόνο που μας έμεινε ήθελε να μου κάνει μασάζ, της έκανα το χατίρι.
μπορείς να κανεις μια σύντομη περιγραφη ?δεν βλέπω κριτικες για εκει εκτος απο μια του 2016 που δεν πρεπει να ναι γι αυτη που πήγες.

υ.γ η πρώην βερόνικα καθεται εως τι ωρα?

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.015
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές, μεσημεριανή καταδρομική βόλτα στα σοκάκια του εθισμού και στοχευμένα για τη Ράνια όπου τιμήθηκε 3φορές,η κοπέλα είναι καυλα και πανέμορφη για τα δικά μου γούστα,μαζί ήταν η φολοαννα.Στο φυλής 65 ισόγειο ηταν η Τζασμίν μελαχρινό με ωραίο σώμα με φουλ πρόγραμμα και ένα καινούργιο πετιτ μελαχρινό με το ονομα Κορίνα με μικρό αλλα στητο βυζάκι με απλό πρόγραμμα στο πάνω ήταν το Χριστινάκι με ωραίο σωμα με ελεύθερο στοματικό το οποίο θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω.

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.390
Πόντοι
481
ΤΩΡΑ:
φωκαίας 27 κάτω Άννα Κου
φωκαίας 13 και 17 πάνω κάτω κλειστά
φωκαίας 25 όροφος
μια λατίνα ψηλή
με κωλάρα ( την πέτυχα
λίγο πριν
μπει στο οίκο και γυρνούσαν όλα τα κεφάλια να την τσεκάρουν )
στα φυλής 65-67-84-86
είδα Αντζελα κοντοπούτανο
Μαρία βυζαρού
Άννα Μαρία
Τζασμίν και Ελένη σκυλού
Περγάμου 1 κλειστό για όσους ενδιαφέρονται

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.080
Πόντοι
1.056

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
598
Πόντοι
301

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.503
Πόντοι
2.836
μπορείς να κανεις μια σύντομη περιγραφη ?δεν βλέπω κριτικες για εκει εκτος απο μια του 2016 που δεν πρεπει να ναι γι αυτη που πήγες.

υ.γ η πρώην βερόνικα καθεται εως τι ωρα?
Μία Βερόνικα ήταν στο 8,δεν την είχα δει ποτέ μου ως τώρα ,αν και είμαι πελάτης της Ρωσίδας Ελένης.
Τώρα για την Ειρήνη λεπτή Αλβανή,1,65 περίπου, μικρό στήθος, μαύρα μαλλιά, λεπτή λεκάνη (σπαγγάτο) την πήρα.
Συμβουλή...... ποτέ μην κοιτάς κριτικές από άλλους, είναι λάθος.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.969
Πόντοι
1.431
Μόλις γύρισα και πρόλαβα στο τσακ τις ψιχαλες. Αφού καλοφαγαμε και κοιμήθηκα καμία ώρα, βλέπω Ίντερνετ καιρό, βροχές όλη την εβδομάδα. Λέω δεν πάω μια τσάρκα σήμερα ; Ήθελα να δω την Εύα στο Φώκαιας 13, αλλά 5.40 που έφτασα ήταν κλειστά. Στα υπόλοιπα ήξερα πάνω κάτω τι παίζει, φεύγω για μετάξι, μην πετύχω κάνα καλό, αλλά και για βόλτα. Στο δρόμο περνάω έξω από 73α και β, σταματάω. Πρώτα ανεβαίνω πάνω , μου παρουσιάζεται μια ξανθιά δεν θυμάμαι ο όνομα, με απλό πρόγραμμα και μια Μισέλ, μελαχρινή λατίνα, αδύνατη μοντέλα με 1 βυζάκια , με ελεύθερο στοματικό , 69. Μου ήρθε στο μυαλό μια ενημέρωση από έναν συν μπουρδελιαρη, που έλεγε για επιστροφη μιας Μισέλ νομίζω Πάτση. Επειδή αλλάζουν βάρδιες και κοπέλες δεν ξέρω αν είναι η ιδια . Αν και δεν είχα τρελές καύλες, είπα να δοκιμάσω.
Το κορίτσι ήρθε μετά από λίγο, πολύ γλυκιά, .με χαμόγελο, άρχισε χαδακια παντού, φιλάκια στο λαιμό και στο στήθος και όταν κατέβηκε κάτω, αφού με ρώτησε, τον καθάρισε με μαντηλάκι και άρχισε μια πίπα σούπερ. Έχει πολύ ωραία χείλη, μεγάλη γλωσιτσα , που την εννιωθα παντού και όταν της είπα όταν θέλω να με τελείωσει έτσι, έδωσε ρεσιτάλ. Χωρίς να της το πω , άρχισε να μου γλύφει τα μπαλάκια , κάτι που με ερεθίζει παρά πολύ. 10 λεπτά σίγουρα μόνο πίπα, γλυψιμο αρχιδιων και το τέλος ήρθε με το χεράκι της και να μου γλύφει τα αρχιδια. Έλιωσα..
Δωμάτιο το ξέρετε οι περισσότεροι σούπερ, η τσατσά αν και στο σαλόνι μου φάνηκε λίγο σπασίκλα επειδή την ρώτησα να μου πει για 2ρη φορά το πρόγραμμα της Μισέλ, δεν ενόχλησε καθόλου.
Στο τέλος την ρώτησα και μου είπε ότι δουλεύει εκεί συνέχεια 3η βάρδια από 12-7, και σήμερα ήταν 2πλο βάρδια. Τώρα αν είναι άλλη Μισέλ δεν ξέρω, αλλά και τι σημασία έχει;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μόλις γύρισα και πρόλαβα στο τσακ τις ψιχαλες. Αφού καλοφαγαμε και κοιμήθηκα καμία ώρα, βλέπω Ίντερνετ καιρό, βροχές όλη την εβδομάδα. Λέω δεν πάω μια τσάρκα σήμερα ; Ήθελα να δω την Εύα στο Φώκαιας 13, αλλά 5.40 που έφτασα ήταν κλειστά. Στα υπόλοιπα ήξερα πάνω κάτω τι παίζει, φεύγω για μετάξι, μην πετύχω κάνα καλό, αλλά και για βόλτα. Στο δρόμο περνάω έξω από 73α και β, σταματάω. Πρώτα ανεβαίνω πάνω , μου παρουσιάζεται μια ξανθιά δεν θυμάμαι ο όνομα, με απλό πρόγραμμα και μια Μισέλ, μελαχρινή λατίνα, αδύνατη μοντέλα με 1 βυζάκια , με ελεύθερο στοματικό , 69. Μου ήρθε στο μυαλό μια ενημέρωση από έναν συν μπουρδελιαρη, που έλεγε για επιστροφη μιας Μισέλ νομίζω Πάτση. Επειδή αλλάζουν βάρδιες και κοπέλες δεν ξέρω αν είναι η ιδια . Αν και δεν είχα τρελές καύλες, είπα να δοκιμάσω.
Το κορίτσι ήρθε μετά από λίγο, πολύ γλυκιά, .με χαμόγελο, άρχισε χαδακια παντού, φιλάκια στο λαιμό και στο στήθος και όταν κατέβηκε κάτω, αφού με ρώτησε, τον καθάρισε με μαντηλάκι και άρχισε μια πίπα σούπερ. Έχει πολύ ωραία χείλη, μεγάλη γλωσιτσα , που την εννιωθα παντού και όταν της είπα όταν θέλω να με τελείωσει έτσι, έδωσε ρεσιτάλ. Χωρίς να της το πω , άρχισε να μου γλύφει τα μπαλάκια , κάτι που με ερεθίζει παρά πολύ. 10 λεπτά σίγουρα μόνο πίπα, γλυψιμο αρχιδιων και το τέλος ήρθε με το χεράκι της και να μου γλύφει τα αρχιδια. Έλιωσα..
Δωμάτιο το ξέρετε οι περισσότεροι σούπερ, η τσατσά αν και στο σαλόνι μου φάνηκε λίγο σπασίκλα επειδή την ρώτησα να μου πει για 2ρη φορά το πρόγραμμα της Μισέλ, δεν ενόχλησε καθόλου.
Στο τέλος την ρώτησα και μου είπε ότι δουλεύει εκεί συνέχεια 3η βάρδια από 12-7, και σήμερα ήταν 2πλο βάρδια. Τώρα αν είναι άλλη Μισέλ δεν ξέρω, αλλά και τι σημασία έχει;
Η ίδια είναι φίλε, δουλεύει και στο Πάτση κάποιες βάρδιες. Την πήρα Σαββάτο βράδυ, αξίζει!

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
To incall και το outcall το μπερδεύω. Ποια η διαφορά;
Μιλάμε για βίζιτες

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.249
Πόντοι
481

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.970
Πόντοι
711
Συναγωνιστές, μια Ελένη που είναι τώρα στο Βέργας 7 πάνω, είναι αυτή που ήταν και το πρωί με την BBW Κωνσταντίνα;

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Καλησπέρα, ξέρουμε αν η Μπιουτη η χοντρή είναι στο 65 τρίτη βάρδια?

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Έκανα μια δοκιμή με Κάτια στο Ιάσωνος 31 υπόγειο. Μικρή Ρωσίδα με ματάρες και σωματάκι τρελό. Άνεση χρόνου δεν υπάρχει είναι λίγο μπαμ η φάση αλλά αξίζει...
Ρε γίγαντα ποια βάρδια δουλεύει έχω πάει 3 φορές και δεν την έχω πετύχει ;

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Ερώτηση.Η εβελινα απο περγαμου εμφαίζεται ποτε χωρις σετ εσωρούχων? οκ ωραία ειναι,
αλλα δεν ευχαριστηθηκα κολαρα με ολα αυτα οθτε πόδια .σλικόνες ούτε που θέλω να τις πιάνω οπότε δεν μένει κάτι :grin:
Αντης πω να τα βγάλει θα δυσανσχετήσει? τωρα θα μου πείτε ρώτα την.. οκ..έχω λόγο που ρωτάω.αν τσινισει μπορει να τσινισω και γω και να φυγω και να το χαρίσω και το 20 αρι και του χρόνου πάλι... δεν εχω και πολυ όρεξη ..
Φίλτατε συναγωνιστά, επειδή έχω καί εγώ μεγάλη εμπειρία από τήν συγκεκριμένη, τότε πού ήταν στό Αχαρνών 85, οπότε καί κατά τήν γνώμη μου ήταν πολύ μουνάρα, ενώ μετά αδυνάτισε σέ βαθμό πού δέν μού άρεσε...καί τότε λοιπόν φορούσε περιστασιακά αυτές τίς αηδίες πού εγώ τίς έχω βαρεθεί και μέ ξενερώνουν, οπότε τής έλεγα σέ αυτήν ή στήν τσατσά μέ τά γυαλάκια (όσο τά είχαμε καλά τέλος πάντων!!) νά τά βγάλη , καί πράγματι τά έβγαζε, και μού ερχόταν μέ στριγκάκι!! τό έλεγα ΕΞΩ όμως, όχι νά περάσω πρώτα μέσα...τότε περνούσα πολύ καλά μέ τήν Εβελίνα, μέχρι πού η αηδιαστική τσατσά μού τήν έσπασε έτσι στό ξαφνικό, οπότε κάι δέν ξαναπάτησα!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Φίλτατε συναγωνιστά, επειδή έχω καί εγώ μεγάλη εμπειρία από τήν συγκεκριμένη, τότε πού ήταν στό Αχαρνών 85, οπότε καί κατά τήν γνώμη μου ήταν πολύ μουνάρα, ενώ μετά αδυνάτισε σέ βαθμό πού δέν μού άρεσε...καί τότε λοιπόν φορούσε περιστασιακά αυτές τίς αηδίες πού εγώ τίς έχω βαρεθεί και μέ ξενερώνουν, οπότε τής έλεγα σέ αυτήν ή στήν τσατσά μέ τά γυαλάκια (όσο τά είχαμε καλά τέλος πάντων!!) νά τά βγάλη , καί πράγματι τά έβγαζε, και μού ερχόταν μέ στριγκάκι!! τό έλεγα ΕΞΩ όμως, όχι νά περάσω πρώτα μέσα...τότε περνούσα πολύ καλά μέ τήν Εβελίνα, μέχρι πού η αηδιαστική τσατσά μού τήν έσπασε έτσι στό ξαφνικό, οπότε κάι δέν ξαναπάτησα!!
Μακρυά ….

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom