Ποια χεραιταει δια χειραψιας?και όταν σαλοναρει χαμογελαστή(πειραγμένα χείλη) χαιρετάει τους πελάτες δια χειραψίας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
δε μπορούσα να μην την ξαναπάρω τώρα που επέστρεψε μίας και ήταν παλιό στανταρακι μουΔιδύμου 22 όροφος επέστρεψε η Μαριάννα καστανοξανθη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
@jon smith νομίζω περνούσες και εσύ καλά μαζί της , το μειονέκτημα της για μένα αλλά συ χρόνος και προτέρημα της το ότι είναι πολύ λεπτή ,μειονέκτημα γιατί δε μου αρέσουν τόσο λεπτές οι γυναίκες προτέρημα γιατί τι κάνει ότι θές , μουνάκι στενό μικρό ...τεσπα θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική
φώτος απο το δωμάτιο
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.548
- Πόντοι
- 456
Σπανια πρωινη ( Ιζαμπελα πρωι ) απογευμα απο 5 μεχρι 11 - 12 .Άννα καστανή
μοντελέ φωκαίας 17 όροφος πρωινή βάρδια συνήθως
πολύ σωστός.Κατά τα αλλά Φωκαιας 7 η γνωστή Κατερίνα με φουλ, Ίνες στο Φιλιππίδου 11 όροφος η οποια ειναι πολυ ομορφη αλλά έχει τροφαντα ποδαρακια και αφράτο κωλί. Δεν πηγα παρολο που πληρουσε όλες τις προυποθεσεις μου γιατί ήθελα το γκροβερ της Βερό και πηρα τα κοχωνια μου.... Είμαι σε μια ηλικία που έχω απαιτήσεις. Καποιες αυτονόητες λεπτομερειες. Καθαρή κορασίδα, χαμογελαστη, απλετο φως στο δωματιο (και για να το 'φχαριστιέσαι αλλά και για να έχεις σε πληρη οπτική διάθεση κανένα υποπτο δερματικο αφροδισιο), φυσικά ευπαρουσιαστη κορμάρα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΑΡΩΜΑ. Έφυγα τελείως από την περιοχή.
Στα παπαρια μου.... Το ξέχασα κιόλας....
Ζεστό νερό στο νιπτήρα, αρκετό φως, κοπέλα καθαρή χαμογελαστή, όχι αρώματα.
Μικρό το κόστος.
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Γαματε όσο μπορείτε και όσο είναι εδώ τα ουκρανορωσιδακια γιατί ο Μπάιντεν και οι πουστηδες της ΕΕ θα μας τα στερήσουν ...Γαμηστε οσο προλαβαίνετε. Έρχεται σαρακοστή. Επίσης να προσεχετε σε αυτές τις γειτονιές.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
Θα διαφωνήσω, καταρχήν όχι πριν 4 χρόνια,πριν 2.5 επίσης έτσι ήταν και στο πρώτο της πέρασμαSmirni καλησπέρα.
Την είδα και τρόμαξα να την γνωρίσω...!!!
Πως έχει γίνει έτσι η Μαριάννα...???
Χτικιαρικο, καχεκτικό κιτρινιαρικο, αρωστιαρικο σκελετομενο πράμα....
Αντιαισθητικο και αηδιαστικό συνάμα....!!!!!!
Καμία σχέση με πριν 4 χρόνια!
Δεν αξίζει πλέον.....!!!!!
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 216
<<Διδύμου 22 όροφος επέστρεψε η Μαριάννα καστανοξανθη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.>>
Θυμάμαι αυτη την κοπέλα, ο πρωκτός της κάπως εβγαινε προς τα εξω. Τωρα ειναι ενταξει?
Θυμάμαι αυτη την κοπέλα, ο πρωκτός της κάπως εβγαινε προς τα εξω. Τωρα ειναι ενταξει?
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 216
Ηταν πολυ όμορφη. Ειχα περασει μαζι της δυο -τρεις φορες, και ειχαμε περασει καλά.
Λοιπόν κύριοι επειδή πλεον ειναι η κατάσταση απελπιστικη στους οίκους γράφω και γω τα παραπονα μου που είναι κοπέλες στυλ σόνιας φυλης 65 στυλ αρινας-ροντικας στυλ Σάρας Φιλλιπιδου καποτε είχαμε αυτες και τώρα έχουμε κατι αννα μαριες κατι αννες Ταϊλάνδη κτλπ και αναφέρω αυτές γιατί ήταν και καλες κοπέλες στον χαρακτήρα και οχι σκατοχαρακτηρες οποίος είναι έμπειρος διαβάζει τήν καθεμία πλεον οι περισοτερες εκεί εξω είναι πονηρες και αδίστακτες μόνο για το χρήμα πριν λίγο μου συνέβη να παω σς γνωστή ιερόδουλη με καλο ονομα στήν πιατσα και να τήν περιμένω 40-50 λεπτά γιατί ο άλλος ξανά πλήρωσε και για δευτερη φορα και αντι να ρθει σε μενα ξανα πηγε σε αυτόν λοιπόν μάγκες η σαμπινα είναι μια που μοιάζει σε αυτές που ανέφερα που παρολο κάνει απλό προγραμμα είναι πολυ καλο παιδι και τίμια μέσα μην τήν κάψουμε μετά παρόμοια είναι η Νικόλ απο Μεταξουργείο απο Κολωνού 23 πολυ καλη κοπέλα Υ.Γ εφαγα φολα της προαλλες και απο τήν Ευα την κουβανη απο φωκαιας 25 που παιρνουσα καλα μέσα απ το πουθενα ίσως ήταν και αυτη μαζι με τις άλλες που την εξανάγκασαν η έχει αρπάξει κάτι το νου σας συναγωνιστές
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live
Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά μιλφ κοντή,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανου 11β κλειστό.
Λιοσιων 76β κλειστό.
Λιοσιων 73β Ναταλία ξανθιά σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Εμμυ ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα
Εξηκιου 18 Χριστίνα(η Θεσσαλονικια) μελαχρινη μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και διάφορα στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18α & 18γ
Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 Χριστίνα καστανή με το μαλλί πιασμένο πίσω σε κοντή αλογοουρά, σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λαρίσα χοντρουλα με καστανό σκούρο μακρύ μαλλί 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.
Βεργας 6α κλειστό.
Βεργας 6β Άννα ξανθιά ψηλή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ελένη ξανθιά σώμα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Λιοσιων 91 κλειστό.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκρανι σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα, 2-2.5 βυζι , με πρωκτικο.
Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά μιλφ κοντή,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανου 11β κλειστό.
Λιοσιων 76β κλειστό.
Λιοσιων 73β Ναταλία ξανθιά σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Εμμυ ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα
Εξηκιου 18 Χριστίνα(η Θεσσαλονικια) μελαχρινη μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και διάφορα στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18α & 18γ
Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 Χριστίνα καστανή με το μαλλί πιασμένο πίσω σε κοντή αλογοουρά, σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λαρίσα χοντρουλα με καστανό σκούρο μακρύ μαλλί 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.
Βεργας 6α κλειστό.
Βεργας 6β Άννα ξανθιά ψηλή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ελένη ξανθιά σώμα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Λιοσιων 91 κλειστό.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκρανι σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα, 2-2.5 βυζι , με πρωκτικο.
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Απλά.κλαιω.ποιος ήρωας έδωσε 50€ για μισάωρο στο Κολωνού 27?να τιμωρηθεί αυστηρά για την βλακεία του.
study192
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2022
- Like
- 354
- Πόντοι
- 20
Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναγωνιστές Sevasmiotatos και Philanderer, που με βοήθησαν χθες με το αναπηρικό αμαξίδιο και μπήκα σε οίκο της προκοπής.
Υ.γ η Άννα η ταυλανδεζα ήταν πολύ σωστή απέναντι μου.
Υ.γ η Άννα η ταυλανδεζα ήταν πολύ σωστή απέναντι μου.
Τελευταία τροποποίηση:
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
απευθύνομαι στους παλιούς... στους πολύ παλιούς!!!
είδα μια τσοντούλα προσφάτως με ενα πιπινι ρωσίδι, που μου θύμισε μια πιτσιρίκα που εκδιδόταν στο Φυλής 71 όροφος, αρκετές δεκαετίες πίσω... τότε το ραντεβού νομίζω κόστιζε 3000 δρχ.
Πολύ άσπρη αφράτη και σφιχτή αλλά όχι παχουλή γύρω στο 1,65 -1,67, με πυρόξανθα πλούσια σπαστά μαλλιά! δούλευε εκεί για πολλούς μήνες και δεν την είχα πετύχει ποτέ αλλού! Αν την θυμάται κανείς ας μου πει! βάζω την φωτό που μου την θύμισε...
επίσης και μια βιζιτού μου θυμίζει το στυλάκι...
είδα μια τσοντούλα προσφάτως με ενα πιπινι ρωσίδι, που μου θύμισε μια πιτσιρίκα που εκδιδόταν στο Φυλής 71 όροφος, αρκετές δεκαετίες πίσω... τότε το ραντεβού νομίζω κόστιζε 3000 δρχ.
Πολύ άσπρη αφράτη και σφιχτή αλλά όχι παχουλή γύρω στο 1,65 -1,67, με πυρόξανθα πλούσια σπαστά μαλλιά! δούλευε εκεί για πολλούς μήνες και δεν την είχα πετύχει ποτέ αλλού! Αν την θυμάται κανείς ας μου πει! βάζω την φωτό που μου την θύμισε...
επίσης και μια βιζιτού μου θυμίζει το στυλάκι...
Πέρασα κατά της 12 και ήταν μόνο το ισόγειο με μια αδιάφορη δεν θημαμαι ονομαΓνωριζει κανεις αν ειναι ανοιχτο σημερα το Περγαμου 1;
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 502
- Πόντοι
- 81
Ερώτηση.Η εβελινα απο περγαμου εμφαίζεται ποτε χωρις σετ εσωρούχων? οκ ωραία ειναι,
αλλα δεν ευχαριστηθηκα κολαρα με ολα αυτα οθτε πόδια .σλικόνες ούτε που θέλω να τις πιάνω οπότε δεν μένει κάτι
Αντης πω να τα βγάλει θα δυσανσχετήσει? τωρα θα μου πείτε ρώτα την.. οκ..έχω λόγο που ρωτάω.αν τσινισει μπορει να τσινισω και γω και να φυγω και να το χαρίσω και το 20 αρι και του χρόνου πάλι... δεν εχω και πολυ όρεξη ..
αλλα δεν ευχαριστηθηκα κολαρα με ολα αυτα οθτε πόδια .σλικόνες ούτε που θέλω να τις πιάνω οπότε δεν μένει κάτι
Αντης πω να τα βγάλει θα δυσανσχετήσει? τωρα θα μου πείτε ρώτα την.. οκ..έχω λόγο που ρωτάω.αν τσινισει μπορει να τσινισω και γω και να φυγω και να το χαρίσω και το 20 αρι και του χρόνου πάλι... δεν εχω και πολυ όρεξη ..
προσεξε μην το πει στη τσατσα και δεν ξαναμπεις ποτε στο μαγαζι.....Ερώτηση.Η εβελινα απο περγαμου εμφαίζεται ποτε χωρις σετ εσωρούχων? οκ ωραία ειναι,
Σε αυτο ειναι η Εβελινα?Πέρασα κατά της 12 και ήταν μόνο το ισόγειο με μια αδιάφορη δεν θημαμαι ονομα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις