βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Oικονομικά πόσο πήγε το μαλλί δύο μήνες;εξωθεσμικιά , με μπορδελογκόμενες βγαίνουμε χαλαρά έξω και τις πάω και σπίτι..
Oικονομικά πόσο πήγε το μαλλί δύο μήνες;εξωθεσμικιά , με μπορδελογκόμενες βγαίνουμε χαλαρά έξω και τις πάω και σπίτι..
Να πάει να γαμηθη ν της πεις από εμένα !!! Μου θύμησες μια ελλεινιδα παλιά που μου είχε πει τη το πιάνεις και θα το βάλω και στο μουνι μου;; Καλά της λέω μωρή καριολα δεν έχω πιάσει και την κολοτρυπηδα σου ……στράβωσε όλο το σκηνικό και έφυγε από το δωμάτιο χαχαΠολυ καλη στα προκαταρκτικα αλλά σου ζαλίζει τα αρχιδια με τη καποτα μόλις στη βάλει μετά πριν το βάλεις στο μουνι της δεν θέλει να τον ξαναπιάσεις.
Να πάει να γαμηθη ν της πεις από εμένα !!! Μου θύμησες μια ελλεινιδα παλιά που μου είχε πει τη το πιάνεις και θα το βάλω και στο μουνι μου;; Καλά της λέω μωρή καριολα δεν έχω πιάσει και την κολοτρυπηδα σου ……στράβωσε όλο το σκηνικό και έφυγε από το δωμάτιο χαχα
150Oικονομικά πόσο πήγε το μαλλί δύο μήνες;
Πολυ καλη στα προκαταρκτικα αλλά σου ζαλίζει τα αρχιδια με τη καποτα μόλις στη βάλει μετά πριν το βάλεις στο μουνι της δεν θέλει να τον ξαναπιάσεις.
Επιβάλετε !!Τυπε δεν έχεις άδικο κ εγώ δεν θα ξαναπαω όσο έχει αυτό το κόλλημα. Το γράφω και στη κριτική καθαρά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλη πολυ σχετικο αυτο βεβαια απλα τυπικη
Εγώ το βάζω πάνω στην Αχαρνών και μέχρι στιγμής, ευτυχώς, όλα καλά. Μπορείς να δώσεις 5€ και να το βάλεις σε ένα πάρκινγκ επίσης και έχεις το πάνω κεφάλι ήσυχο για να μπορεί να δουλέψει και το κάτω μετά.Συναγωνιστές καλησπέρα, έχω να επισκεφτώ χρόνια κάποια ίδρυμα κάτι το ότι παντρεύτηκα, κάτι οι χρόνοι με τη δουλειά, χάθηκα και με τον κολλητό που πηγαίναμε παρέα. Με την μακροχρόνια λοιπό αποχή μου έχει δημιουργηθεί μια φοβία ως προς το πάρκιν.. που να βάλω το ιχ και να το βρω ατόφιο δλδ μετά.. κυρίως γτ προτιμώ μετάξι και φυλής. Τι προτείνετε? Επίσης ποια προτείνετε για το δυνατό comeback. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, καλούς αγώνες σε όλους εύχομαι.
Έχει και στο μετάξι πάρκιν ιδιωτικά κοντά στους οίκους? Εισ' ωραίος. Θενκς. ;)Εγώ το βάζω πάνω στην Αχαρνών και μέχρι στιγμής, ευτυχώς, όλα καλά. Μπορείς να δώσεις 5€ και να το βάλεις σε ένα πάρκινγκ επίσης και έχεις το πάνω κεφάλι ήσυχο για να μπορεί να δουλέψει και το κάτω μετά.
Μετάξι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν πηγαίνω.Έχει και στο μετάξι πάρκιν ιδιωτικά κοντά στους οίκους? Εισ' ωραίος. Θενκς. ;)
Θυμάμαι μία στο στούντιο στο Αντιοχείας 64 που είχε αυτό το κόλλημα. Αλλά να το συναντάς και σε μπουρδέλο...Τυπε δεν έχεις άδικο κ εγώ δεν θα ξαναπαω όσο έχει αυτό το κόλλημα. Το γράφω και στη κριτική καθαρά.
οκ τυπε μου δεκτον αλλα υπαρχουν πολλες παρα πολυ καλυτερες τουλαχστον σου δινουν τη ψευδαισθηση οτι σε γουσταρουν η συγκεκριμενη λειτουργει εντελως μηχανικα και προκατ εμενα ουτε επανω μου επεσε ουτε με εγλειψε παντου εντελως τυπικο προγραμμα και χωρισ ελευθ στοματικο μαλιιστα μυ πε δεν κανειΕντάξει δεν πέφτουν άλλες έτσι πανω σου να σε φιλάνε κ να σε γλείφουν παντου τυπε!!! Είπαμε έχει την ιδιοτροπίες της αλλά στα προκατ είναι δυνατή η Αλεξάνδρα.
Ιδιωτικά δεν έχει μετάξι, μπορείς να το αφήσεις έξω από το bread factory ή εξω απ το διπλανό ξενοδοχείοΈχει και στο μετάξι πάρκιν ιδιωτικά κοντά στους οίκους? Εισ' ωραίος. Θενκς. ;)
;) Σ ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή.Ιδιωτικά δεν έχει μετάξι, μπορείς να το αφήσεις έξω από το bread factory ή εξω απ το διπλανό ξενοδοχείο
ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ: Συνιστώ ανεπιφύλακτα στην Πειραιώς δίπλα στην Πυροσβεστική!Συναγωνιστές καλησπέρα, έχω να επισκεφτώ χρόνια κάποια ίδρυμα κάτι το ότι παντρεύτηκα, κάτι οι χρόνοι με τη δουλειά, χάθηκα και με τον κολλητό που πηγαίναμε παρέα. Με την μακροχρόνια λοιπό αποχή μου έχει δημιουργηθεί μια φοβία ως προς το πάρκιν.. που να βάλω το ιχ και να το βρω ατόφιο δλδ μετά.. κυρίως γτ προτιμώ μετάξι και φυλής. Τι προτείνετε? Επίσης ποια προτείνετε για το δυνατό comeback. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, καλούς αγώνες σε όλους εύχομαι.
Κι εγώ Αχαρνών το αφήνω. Ποτέ όμως μετά τις 21:00 που κλείνουν τα μαγαζιά.Εγώ το βάζω πάνω στην Αχαρνών και μέχρι στιγμής, ευτυχώς, όλα καλά. Μπορείς να δώσεις 5€ και να το βάλεις σε ένα πάρκινγκ επίσης και έχεις το πάνω κεφάλι ήσυχο για να μπορεί να δουλέψει και το κάτω μετά.
Δηλαδή σου κάνει πίπα χωρίς καπότα αλλά έχει πρόβλημα να πιασεις την καπότα!!!! Τί φάση η τύπισσα! Θα μας τρελάνουν!!!Πολυ καλη στα προκαταρκτικα αλλά σου ζαλίζει τα αρχιδια με τη καποτα μόλις στη βάλει μετά πριν το βάλεις στο μουνι της δεν θέλει να τον ξαναπιάσεις.
Νομίζω και στη φυλής ,μπροστα απο τα 84,86 και απεναντι 65, 67 πριν το κλειστο βενζιναδικο που ειναι παντα φωταγωγημένα και έχει κινηση ειναι ασφαλές να το αφήσειςΣυναγωνιστές καλησπέρα, έχω να επισκεφτώ χρόνια κάποια ίδρυμα κάτι το ότι παντρεύτηκα, κάτι οι χρόνοι με τη δουλειά, χάθηκα και με τον κολλητό που πηγαίναμε παρέα. Με την μακροχρόνια λοιπό αποχή μου έχει δημιουργηθεί μια φοβία ως προς το πάρκιν.. που να βάλω το ιχ και να το βρω ατόφιο δλδ μετά.. κυρίως γτ προτιμώ μετάξι και φυλής. Τι προτείνετε? Επίσης ποια προτείνετε για το δυνατό comeback. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, καλούς αγώνες σε όλους εύχομαι.