Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου εδω αναφέροντας την φόλα που έφαγα για δεύτερη φορά απο την Μαρία την βυζαρου στο φ86.
Την πάτησα γιατί στο σαλόνι ανέφερε ελεύθερο στοματικό και μου φάνηκε πιο ζεστή απο ότι παλιά.
Είπα λοιπόν να της δώσω άλλη μια ευκαιρία καθότι βυζολαγνος.
Στον αγωνιστικό χώρο λοιπόν ηταν αγέλαστη, μην ακουμπάς το μαλλί μου, μην φιλάς το στήθος μου, μη ακουμπάς τον λαιμό μου, οχι εγω από επάνω, δεν θέλω να βγάλω το κυλοτακι μου , και άλλα πολλά.
Φυσικά δεν μπορούσα να χύσω με όλα αυτά και προσπάθησα αφού έβγαλα την καποτα να την βάλω να μου πάρει ελεύθερο στοματικό όπως μου είχαν πει.
Μάταια όμως γιατί μου είπε μεσα στην ξυνιλα οτι μετά το προφυλακτικό δεν μπορούσε την γεύση της καποτας και δεν με έπαιρνε ο χρόνος να παω να τον πλύνω.
Τελικά την έβαλα να μου τον παίξει για να τελειώσω.
Όσο ντυνόμασταν (ολη η συνομιλία έγινε στα Αγγλικα όπου μιλάει σχετικά καλά) της είπα πολυ ευγενικα οτι εχει αποκτήσει κακό όνομα στο ίντερνετ και θα πρέπει να βελτιώσει τους τρόπους τής για να συνεχίσει να έχει πελάτες.
Αυτή νευρίασε και μου είπε οτι δεν την ενδιαφέρει και χέστηκε για το ίντερνετ.
Ντυθηκα και έφυγα.
Στην πόρτα δεν με χαιρέτισε ενώ συναντηθήκαμε στο σαλόνι.
Αυτά παθαίνουν όσοι θέλουν να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες σε αποδεδειγμένες φολες.
Υ.Γ.
Στο κορίτσι δεν κρατάω καμιά κακία απλά δεν το έχει με το επάγγελμα (ποιός ξέρει γιατί υποχρεώνεται να το κάνει η φουκαριαρα ).
Δεν τα γράφω αυτά για να την εκδικηθώ αλλά για να προστατέψω αλλους να μην πέσουν στην παγίδα του ελ. στοματικού.