Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.556
- Πόντοι
- 4.646
Έκτρωση έκανε μύστη...Γέννησε τυπε ?
Κάποιος ειχε γράψει οτι ειναι γκαστρωμενη.
Στο τέλος θα πούνε ότι είχε και ανεμογκάστρι...
Έκτρωση έκανε μύστη...Γέννησε τυπε ?
Κάποιος ειχε γράψει οτι ειναι γκαστρωμενη.
η Μαίρη από Φυλής είναι?τώρα live
Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Καλησπερα σας μπορει καποιος να μου προτηνει καποια καλα περιπτωση για να παω τωρα το απογευμα να ειναι λιγο εμφανισημη ;
Καλημέρα αδερφε μου. Η Νάνσυ στο Ιάσωνος 37 είναι αυτή που δούλευε Φυλής και Διδύμου;συνέχεια live
Ιάσωνος 2α κλειστό.
Ιάσωνος 2β Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αννα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 1β αριστερά Γιάννα καστανοξανθη χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.
Ιάσωνος 1γ Τατιάνα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα αλλά και κοιλίτσα, 2.5-3αρι βυζι και Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5αρι βυζι ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 10 κλειστό.
Ιάσωνος 16 δεξιά ισόγειο Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Ιάσωνος 16 αριστερά όροφος κλειστό.
Ιάσωνος 20α κλειστό.
Ιάσωνος 20β Βικτόρια μελαχρινό πιπινακι με λεπτό ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 20γ κλειστό.
Ιάσωνος 19α Χριστίνα ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 19β κλειστό.
Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.
Λεωνιδου 28 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω και από τα δύο βυζια, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 27α Τζοαννα η ξανθιά χοντρή γυρολόγος με 2.5-3αρι βυζι και διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Μαρία μελαχρινή χοντρή μιλφ με κοντό μαλλί 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 30β Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 31α δεξιά Παολα μελαχρινή με ψιλοκανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο κλειστό.
Ιάσωνος 31β Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί χέρι, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 32 όροφος αριστερά κλειστό.
Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά Ανναμπελ μόλις είχε έρθει και σαλοναρισε με μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάζ, ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά κλειστο.
Ιάσωνος 32 ευθεία ισόγειο κλειστό.
Ιάσωνος 36 Ειρήνη καστανή μιλφογκιλφ με καρέ μαλλί, χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 37 Νανσι ξανθοκαστανη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 37α Λάουρα , ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσονος 39(1) Νίκη ξανθιά κοντή λεπτή πιτσιρικά με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39(2) Ζετα/Γεωργία/Βίκυ μελαχρινή μιλφ με ξανθιές ανταύγειες, σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι,πολλά τατουάζ απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Ιάσονος 39(3)Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39 (4) κλειστό .
Ιάσονος 39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39 (6) κλειστό.
Ιάσωνος 44 Μπέλα μελαχρινή πιτσιρικά με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ χελιδονακια πάνω από τα δύο βυζια, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44β δεξιά ισόγειο Νίκη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44β μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 44β αριστερά όροφος Σοφία από δίπλα από το 46, καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 46 Καρίνα μελαχρινή ωραία μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.Δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Ιάσωνος 46α Αντζελα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 46β Χριστίνα μελαχρινη μιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί μπούτι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Τζένη ξανθιά χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 43 Μελισσα καστανή παχουλη με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ και Μάγκι μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
από τη περιγραφή και μόνο θα έπρεπε να είχες καταλάβει...οχιΚαλημέρα αδερφε μου. Η Νάνσυ στο Ιάσωνος 37 είναι αυτή που δούλευε Φυλής και Διδύμου;
Το καλυτερο ελευθερο είναι η Αλιονα Διδυμου 18 απόγευμα.Αδέρφια ποια παιρνει το καλύτερο ελεύθερο στοματικό Διδύμου και Φυλής;
Το καλυτερο ελευθερο είναι η Αλιονα Διδυμου 18 απόγευμα.
Οι πιτσιρικες βάζουν δόντι τυπε.τυπε αυτη την θυμάμαι εδω και 15 χρονια απο πιτσιρικας που ήμουν... θα μεινει καμια μασέλα σε κανα καυλι κανα απογευμα.
Οι πιτσιρικες βάζουν δόντι τυπε.
Η γριά πίνει, καταπίνει και μεθα...
Βλέπεται η Αλιονα αδερφέ; Η Τάνια με τις βυζάρες δουλεύει?Το καλυτερο ελευθερο είναι η Αλιονα Διδυμου 18 απόγευμα.
Όπα φίλε, μην μπερδευτείς, δώσε βάση:Βλέπεται η Αλιονα αδερφέ; Η Τάνια με τις βυζάρες δουλεύει?
Η Αλιονα και η Τάνια πώς είναι εμφανισιακά αδερφέ;Όπα φίλε, μην μπερδευτείς, δώσε βάση:
Άλλη είναι η Αλιονα στο Διδυμου 18 με την τσιμπουκαρα και τα πλαστικα βυζιά...
Και άλλη η Αλιονα Διδυμου 27 με την τσιμπουκαρα και κολογαμιση που δουλευει και η Τάνια.
Τώρα, λογικά απογευματα είναι η Τάνια.
Αν πας ενημέρωσε.
Οχι βέβαια.Καλημέρα αδερφε μου. Η Νάνσυ στο Ιάσωνος 37 είναι αυτή που δούλευε Φυλής και Διδύμου;
Ωραίο μωρό, σκεφτόμουν να το πάρω για 20λεπτο την περασμένη εβδομάδα, δώσε μια μικρή περιγραφή. Το παίρνει ζεστά, αφήνει δάχτυλα στη μουνάρα της? ΚΤΛ.........Καυλιαρηδές μου ! Απο το χθεσινό πορνο ρεπορτάζ στα κεντρικά της φυλής.
Στο δωμάτιο πριν έρθει η Ιζαμπέλα !!! Φυλης 65 όροφος διπλα απο το βενζινάδικο.
ειχα απλώσει την αρίδα μου στη τελευταια φώτο στο κρεβάτι και περιμενα το μουνάκι την Ιζαμπέλα να τη ξεσκίσω!
Πολύ κάλτ το δωμάτιο τύποι μου ! Δεξια στη πρωτη φώτο βλέπουμε κ ενα πορτάκι απο οπου απο μεσα ακουγοντσαν φωνες Πακηδων
Αφου έχυσα και σε τέτοια δωμάτιο !!!!! Εμπειριες !!!!
τσεκαρε τη τελευταια μου κριτικη τυπε κ αν εχεις απορία πες μου να σου πω συγκεκριμένα. στο 20λεπτο θα δωσεις 40 απλα τα δωματια ειναι λίγο μουφα.Ωραίο μωρό, σκεφτόμουν να το πάρω για 20λεπτο την περασμένη εβδομάδα, δώσε μια μικρή περιγραφή. Το παίρνει ζεστά, αφήνει δάχτυλα στη μουνάρα της? ΚΤΛ.........
Όταν μπω θα εστιάσω στην κάλαρα της. Ευχαριστώ manτσεκαρε τη τελευταια μου κριτικη τυπε κ αν εχεις απορία πες μου να σου πω συγκεκριμένα. στο 20λεπτο θα δωσεις 40 απλα τα δωματια ειναι λίγο μουφα.