You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.661
- Πόντοι
- 41.129
AπλαΝα κάνω κι εγώ μετα από καιρό μια μίνι ενημέρωση από μερικά στο Μεταξουργείο στην τρέχουσα βάρδια :
1.Κατηγορία πιπινιού με απλό πρόγραμμα και 69 :
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο η μελαχρινή Χριστίνα με ντροπαλό σαλονάρισμα, καλή μού φάνηκε.
Ιάσονος 19 πάνω η επίσης μελαχρινή Ελίνα, για φόλα μού μύρισε.
2.Κατηγορία γκιλφ με εμπλουτισμένο πρόγραμμα, τα πάντα όλα πλην πρωκτικού.:
Ιάσονος 2 όροφο η Ειρήνη με καλό κορμί, την είχα δει κι αλλού και μάλλον την είχα πάρει παλιότερα με καλές εντυπώσεις.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με τις κουρτίνες δύο εργαζόμενες, Σοφία και Ντάσα, φαίνονται για έμπειρες ψωλορουφήχτρες. Στην ίδια κατηγορία αλλά δεν θυμάμαι ονόματα δουλεύουν κοπέλες στα Κολωνού 53 και 48 στο νέο.
3.Κατηγορία μιλφ:
Περδίκκα 1 με τα σκαλοπάτια η τσαμπουκαλογκόμενα Αλέξανδρα, καλό κορμί αλλά με την ειρωνεία στο στόμα της...
Ιάσονος 47 έκανα το λάθος και μπήκα, η αδιάφορη Μελίσα με σημάδια στο πρόσωπο, έκανα πάλι αγώνα να αποκολληθώ από την ξανθιά τρελοτσαατσά.
Στο Ιάσονος 46 όροφο η μελαχρινή Καρίνα με μακριά μαλλιά και κορμί με καλό στήθος και μικρή κοιλίτσα, μου άρεσε η αύρα της, απλό με 69 ανακοινώθηκε, πέρασα κι έμεινα ευχαριστημένος, δεκτική και δοτική με άψογη συμπεριφορά.,θα ξανατιμηθεί.
Ερώτηση:"Παίζει" τίποτα περίεργο στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 (πρώτη φορά το είδα λόγω πολύμηνης αποχής), βγήκε μια μάλλον τραβεστί τσατσά και ανακοίνωσε ότι μια Τζέσικα θα ερχόταν σε λίγο, ένας παππούς πλήρωσε και μπήκε.
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα σας μπορει καποιος να μου προτηνει καποια καλα περιπτωση για να παω τωρα το απογευμα να ειναι λιγο εμφανισημη ;
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.694
- Πόντοι
- 201
Καλησπερα συναγωνιστες....πριν καμια 10ρια σελίδες ρωταγανε για την Σονια απο φιλιπηδου 11....ρωταω και εγω τωρα εαν ξερει καποιος που δουλευει ? (απαντηση δεν ειδα).
Εαν ξερετε καποια αλλη εταιρα με καλες τσιμπουκουπηρεσιες, να μου πειτε θα σας ημουνα υποχρεως. (ας ειναι και μεταξι, no problem).
Εαν ξερετε καποια αλλη εταιρα με καλες τσιμπουκουπηρεσιες, να μου πειτε θα σας ημουνα υποχρεως. (ας ειναι και μεταξι, no problem).
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Είπαμε, τις προάλλες την είδα Βικτώρια κατέβαινε προς τα κει. Κοίταξες στη Φιλιππιδου;Καλησπερα συναγωνιστες....πριν καμια 10ρια σελίδες ρωταγανε για την Σονια απο φιλιπηδου 11....ρωταω και εγω τωρα εαν ξερει καποιος που δουλευει ? (απαντηση δεν ειδα).
Ρώτα και τον παπαψώλιψ. Στα μπουρδέλα ξημεροβραδιαζεται,'ένεκα δουλειας' ,χωρίς φράγκο,χωρίς μοίρα στον ήλιο και χωρίς πουλί.
Μακάρι να ισχύειH τσατσα στο 71, η κοντή με το αντρικό κούρεμα, μου είπε ότι την περιμένει όπου νά’ ναι, αλλά μην δένετε τίποτα κόμπο, μιλάμε για μεγάλη παπατζού. Καλημέρα σου λέει κι έξω έχει ήδη νυχτώσει...
Έφυγε με το δεύτερο λοκνταουν και από τότε τίποτα. Δυστυχώς οι καλες περιπτώσεις χάνονται εύκολα.Φίλε κ εγώ την ψάχνω. Απ' τα πιο ωραία μωρά!! Αν μάθεις κάτι ενη
η νανσυ την εχει κανει καιρο απο την ελλαδα παντρευτηκε στην ρωσια οπου και διαμενει,εμενα παντως μου λειπει τρελα η ρωσιδα η γιαννα,αν γυρναγα τον χρονο πισω θα την ΓΚΑΣΤΡΩΝΑ στα 4
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Καλησπερα συναγωνιστες....πριν καμια 10ρια σελίδες ρωταγανε για την Σονια απο φιλιπηδου 11....ρωταω και εγω τωρα εαν ξερει καποιος που δουλευει ? (απαντηση δεν ειδα).
https://*****/en/StudioWorker/8605-Sonia
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Μια που δεν γράφει κανείς ας απολαύσουμε μια στιγμή γέλιου . Ας μας πει ο παπαψώλιψ ο πανέμπειρος μπορδελάς, πώς φυτίλιασε ένα ολόκληρο κοσαρι που το μάζευε μισό μήνα στη Μαρία τη βυζού την καραφόλα και το κρύβει. Ηθελε και καλό μουνί ο έμπειρος τρομάρα του.
Τελευταία τροποποίηση:
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
οπως ειπα και πριν ωρες λοιπον η γιαννα εγινε σαν σκηνωμα,η δευτερη επιλογη που ειχα η μαιρη απο το φυλης 71 εγινε σαν βυτιοφορο και εχω μεινει με το πουλι στο χερι,παρολα αυτα την ειχα γαμησει πριν κανα 3μηνο και εκτοτε δεν την ξαναειδα,γνωριζει καποιος τιποτα?
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τα είπες όλα σε μια παράγραφο εύγε !!Πολλή διαφήμιση και παραφουσκωμένα για την Εβελίνα χωρίς λόγο.
Για μένα πρόκειται για βάζον της διπλανής πόρτας, που δεν βγάζει καμία κάβλα. Και είναι από ότι λένε και παλιά πουτανα στο κουρμπέτι περασμένη από χίλιες και δύο φούστες.
Όσο για το πεντακάθαρος και τα φέις κοντρόλ παπαριές είναι . Αν δεν πας αφού έχεις κυλιστει στη λάσπη σαν το γουρούνι και δεν είσαι άπλυτος κανένα εξάμηνο δεν έχεις πρόβλημα. Ο μέσος άνθρωπος περνάει ανετα,το μέσο λέσι δεν ξέρω.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Όσο αναφορα τα στήθια η σιλικόνη είναι μέσα από τους θωρακικός μύες ( για όσους γνωρίζουν ) είναι πιο ασφαλές για μια κοπέλα και ποτέ δεν σακουλιάσει ( φαινετε ) η σιλικόνη στις άκρες του στήθους αντίθετα δίνει μια πιο φυσική όψη αλλά όντως πιο σκληρή ( ψεύτικη) στην αφή …Εβελίνα...
Στους τυφλους, ο μονοφθαλμος είναι ο βασιλιάς.
Ουκρανική σκληρή φάτσα, ουτε γλυκιά ουτε όμορφη. Γίνεται γλυκιά και όμορφη με το που μπει στο δωμάτιο και αρχίσει να σου μιλάει.
Σαν φωτογραφία, δεν λέει τίποτα.
Περίπου 1,60. Άσχημα, σαν να είναι κολημενα πλαστικά βυζιά και ξανθιά ίσια μαλλιά. 35αρα.
Με την Εβελίνα μπορεί να περάσεις τέλεια, μπορεί και να μας βρίσεις. Αν περάσεις το face control της γκομενας της ( τσα2) είσαι πεντακαθαρος και αρωματισμενος, η συμπεριφορά της αξίζει να την επισκεφτείς.
Είναι επαγγελματίας σωστή. Δεν τρως φόλα.
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.749
- Πόντοι
- 201
Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου εδω αναφέροντας την φόλα που έφαγα για δεύτερη φορά απο την Μαρία την βυζαρου στο φ86.
Την πάτησα γιατί στο σαλόνι ανέφερε ελεύθερο στοματικό και μου φάνηκε πιο ζεστή απο ότι παλιά.
Είπα λοιπόν να της δώσω άλλη μια ευκαιρία καθότι βυζολαγνος.
Στον αγωνιστικό χώρο λοιπόν ηταν αγέλαστη, μην ακουμπάς το μαλλί μου, μην φιλάς το στήθος μου, μη ακουμπάς τον λαιμό μου, οχι εγω από επάνω, δεν θέλω να βγάλω το κυλοτακι μου , και άλλα πολλά.
Φυσικά δεν μπορούσα να χύσω με όλα αυτά και προσπάθησα αφού έβγαλα την καποτα να την βάλω να μου πάρει ελεύθερο στοματικό όπως μου είχαν πει.
Μάταια όμως γιατί μου είπε μεσα στην ξυνιλα οτι μετά το προφυλακτικό δεν μπορούσε την γεύση της καποτας και δεν με έπαιρνε ο χρόνος να παω να τον πλύνω.
Τελικά την έβαλα να μου τον παίξει για να τελειώσω.
Όσο ντυνόμασταν (ολη η συνομιλία έγινε στα Αγγλικα όπου μιλάει σχετικά καλά) της είπα πολυ ευγενικα οτι εχει αποκτήσει κακό όνομα στο ίντερνετ και θα πρέπει να βελτιώσει τους τρόπους τής για να συνεχίσει να έχει πελάτες.
Αυτή νευρίασε και μου είπε οτι δεν την ενδιαφέρει και χέστηκε για το ίντερνετ.
Ντυθηκα και έφυγα.
Στην πόρτα δεν με χαιρέτισε ενώ συναντηθήκαμε στο σαλόνι.
Αυτά παθαίνουν όσοι θέλουν να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες σε αποδεδειγμένες φολες.
Υ.Γ.
Στο κορίτσι δεν κρατάω καμιά κακία απλά δεν το έχει με το επάγγελμα (ποιός ξέρει γιατί υποχρεώνεται να το κάνει η φουκαριαρα ).
Δεν τα γράφω αυτά για να την εκδικηθώ αλλά για να προστατέψω αλλους να μην πέσουν στην παγίδα του ελ. στοματικού.
Την πάτησα γιατί στο σαλόνι ανέφερε ελεύθερο στοματικό και μου φάνηκε πιο ζεστή απο ότι παλιά.
Είπα λοιπόν να της δώσω άλλη μια ευκαιρία καθότι βυζολαγνος.
Στον αγωνιστικό χώρο λοιπόν ηταν αγέλαστη, μην ακουμπάς το μαλλί μου, μην φιλάς το στήθος μου, μη ακουμπάς τον λαιμό μου, οχι εγω από επάνω, δεν θέλω να βγάλω το κυλοτακι μου , και άλλα πολλά.
Φυσικά δεν μπορούσα να χύσω με όλα αυτά και προσπάθησα αφού έβγαλα την καποτα να την βάλω να μου πάρει ελεύθερο στοματικό όπως μου είχαν πει.
Μάταια όμως γιατί μου είπε μεσα στην ξυνιλα οτι μετά το προφυλακτικό δεν μπορούσε την γεύση της καποτας και δεν με έπαιρνε ο χρόνος να παω να τον πλύνω.
Τελικά την έβαλα να μου τον παίξει για να τελειώσω.
Όσο ντυνόμασταν (ολη η συνομιλία έγινε στα Αγγλικα όπου μιλάει σχετικά καλά) της είπα πολυ ευγενικα οτι εχει αποκτήσει κακό όνομα στο ίντερνετ και θα πρέπει να βελτιώσει τους τρόπους τής για να συνεχίσει να έχει πελάτες.
Αυτή νευρίασε και μου είπε οτι δεν την ενδιαφέρει και χέστηκε για το ίντερνετ.
Ντυθηκα και έφυγα.
Στην πόρτα δεν με χαιρέτισε ενώ συναντηθήκαμε στο σαλόνι.
Αυτά παθαίνουν όσοι θέλουν να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες σε αποδεδειγμένες φολες.
Υ.Γ.
Στο κορίτσι δεν κρατάω καμιά κακία απλά δεν το έχει με το επάγγελμα (ποιός ξέρει γιατί υποχρεώνεται να το κάνει η φουκαριαρα ).
Δεν τα γράφω αυτά για να την εκδικηθώ αλλά για να προστατέψω αλλους να μην πέσουν στην παγίδα του ελ. στοματικού.
Τελευταία τροποποίηση:
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Όντως αδερφε, η μουνάρα Μαίρη που αναφέρεις έκανε ένα κωλο ΝΑ!οπως ειπα και πριν ωρες λοιπον η γιαννα εγινε σαν σκηνωμα,η δευτερη επιλογη που ειχα η μαιρη απο το φυλης 71 εγινε σαν βυτιοφορο και εχω μεινει με το πουλι στο χερι,παρολα αυτα την ειχα γαμησει πριν κανα 3μηνο και εκτοτε δεν την ξαναειδα,γνωριζει καποιος τιποτα?
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Μάγκες ξέρει κανεις αν δουλεύει καπου η Σόνια απο Φ 84;
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Είναι της μοδός οι κώλοι ΝΑ....είχε θεαθεί στο Ιασώνος 39 πορνομόλ..πριν λίγο καιρό..δε ξέρω αν είναι ακόμα εκεί.Όντως αδερφε, η μουνάρα Μαίρη που αναφέρεις έκανε ένα κωλο ΝΑ!
Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.388
- Πόντοι
- 481
Λάθος θρεντ.. Πήγαινε στην αναζητήςη "χαμένων" ιερόδουλων ?Μάγκες ξέρει κανεις αν δουλεύει καπου η Σόνια απο Φ 84;
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Δυστυχώς αυτός ο "έρωτας" δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Ίσως κάπου στο εξωτερικό λέγεται.Μάγκες ξέρει κανεις αν δουλεύει καπου η Σόνια απο Φ 84;
Μας τα είχε πει κάποτε ο Smirni που είχε μιλήσει με τον τσάτσο του μαγαζιού.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις