Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Και μια ερώτηση , δουλεύει η Νικόλ -Νικολέττα η Ρουμάνα στο Ιάσωνος 20β???
Γέννησε τυπε ?Αναμενόμενο .... Η πρόβλεψή μου έπιασε τόπο... Η Όλγα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος..όπως οι δολοφόνοι... Στο Ιάσωνος 46... Τα συμπεράσματα δικά σας...
Δεν έχω ιδέα, μήπως το έριξε..? Παίζει κι αυτό το σενάριο, γιατί από ότι θυμάμαι προσφατα είχε γκαστρωθεί ..πότε πέρασαν 9 μήνες..?Γέννησε τυπε ?
Κάποιος ειχε γράψει οτι ειναι γκαστρωμενη.
Μπορεί να βγήκε πενταμηνίτικο με ίκτερο όπως ο παπαψώλιψ που το γύρισε στο γλύψιμο πατουσών γκέιδων για να τα κονομήσει.Δεν έχω ιδέα, μήπως το έριξε..? Παίζει κι αυτό το σενάριο, γιατί από ότι θυμάμαι προσφατα είχε γκαστρωθεί ..πότε πέρασαν 9 μήνες..?
Φίλε κ εγώ την ψάχνω. Απ' τα πιο ωραία μωρά!! Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε σε παρακαλώΚαλησπέρα. Έχει ακούσει κανείς κάτι για την Νανσυ από φυλής; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Και εσύ το ίδιο αν μάθεις κάτι.Φίλε κ εγώ την ψάχνω. Απ' τα πιο ωραία μωρά!! Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε σε παρακαλώ
Αν ανέβεις κάτι θα βρεις απολα έχει ο μπαξεςΑλανια μου καλησπερα πληρωθηκα σημερα και σκεφτομουν ν ανεβω μια βολτα φυλης γιατι με εχει πιασει ανησυχια και θελω να αδειασω τ αρχιδια μου. Επειδη εχω ν ανεβω πολυ καιρο ξερει κανεις αν θα βρω τιποτα ανοιχτο ? Οποια προταση καλοδεχουμενη ,ευχαριστω και καλο βραδυ συναδελφοι μπορδελιαρηδες
Η Αλινα που λες είναι μια ξανθιά με κοντό μαλλί αγοριστικο;Καλησπέρα μάγκες! Είχα σκοπό να περάσω το πρωί από Φυλής Αουρόρα, την οποία δεν έχω δει και μια ενημέρωση από δίπλα την ανέφερε σε πρωινή αντί της συνήθους απογευματινής βάρδιας, αλλά τελικά δεν πρόλαβα. Έτσι, πέρασε η μέρα μου μισογκαβλωμένος και το βράδυ, κατά τις 11, που ήμουνα (και είμαι) και κάπως πιωμένος, είπα να πάω σε κανένα στανταράκι στο Μετάξι, να ρεφάρω και 10 ευρώ! Είχα στο μυαλό μου τη θεόκοντη Αλίνα από Ι. 46 ή τη Μάγκυ από 43, με φτιάχνανε και οι δυο στη σκέψη, αλλά προτιμούσα Αλίνα μην παρασυρθώ κιόλας λόγω μέθης με τη Μάγκυ σε διάφορες αμαρτίες
Ήταν όμως κλειστό και πήγα για Μάγκυ, όπου η μουρλή ξανθιά τσατσά άρχισε να μου λέει για μια Στέλλα, την οποία δεν είχα καν την όρεξη να περιμένω να δω. Πήγα να φύγω, είχα βγει ολόκληρος από την πόρτα εκτός από το μανίκι που μου είχε μαγκώσει με δύναμη η τρελοτσατσά, "κάτσε ρε μπουνταλά να τη δεις" μου έλεγε τραβάω κι εγώ με δύναμη κι απελευθερώθηκα! Άναμπελ, ψηφίζω μέσα μου, τουλάχιστον να γλωσσοφιλιάσω, αλλά η τσατσά μου έριξε πόρτα γιατί κλείνανε, λέει. Πέρασα και από Ι. 44 να δω Έρρικα με τις βυζάρες που λένε οι συναγωνιστές και την Μπέλα, η Έρρικα εντάξει, το ρίχνεις, αλλά είχε μια τρελή ξινίλα στη φάτσα, σε αντίθεση με την Μπέλα που ήτανε χαμογελαστή, αλλά μου θύμισε ντουλάπι στο σουλούπι, λεπτά ποδαράκια και στιβαρή κατασκευή από τη μέση και πάνω. Είπα να μην το κουράσω με άλλα ψαξίματα και λάκισα Αυτά μάγκες, δεν ξέρω άμα βοήθησα σε κάτι, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω κι εγώ
η νανσυ την εχει κανει καιρο απο την ελλαδα παντρευτηκε στην ρωσια οπου και διαμενει,εμενα παντως μου λειπει τρελα η ρωσιδα η γιαννα,αν γυρναγα τον χρονο πισω θα την ΓΚΑΣΤΡΩΝΑ στα 4Και εσύ το ίδιο αν μάθεις κάτι.
Όχι φίλε, είναι μελαχρινή με γυαλιά, πολύ κοντή, γύρω στο 1,50..Η Αλινα που λες είναι μια ξανθιά με κοντό μαλλί αγοριστικο;
Επίσης, η Γιαννα ήταν από τις αγαπημένες μου. Πανέμορφη καβλα. Πάει και αυτή...... Πεντακαθαρη, μελαχριναρα!Φίλε κ εγώ την ψάχνω. Απ' τα πιο ωραία μωρά!! Αν μάθεις κάτι ενη
η νανσυ την εχει κανει καιρο απο την ελλαδα παντρευτηκε στην ρωσια οπου και διαμενει,εμενα παντως μου λειπει τρελα η ρωσιδα η γιαννα,αν γυρναγα τον χρονο πισω θα την ΓΚΑΣΤΡΩΝΑ στα 4
Οι επιλογες συνεχως μειωνονται.Επίσης, η Γιαννα ήταν από τις αγαπημένες μου. Πανέμορφη καβλα. Πάει και αυτή...... Πεντακαθαρη, μελαχριναρα!
Εβελίνα...μια εβελινα που ακουω συνεχεια, πως ειναι στην εμφανιση και που δουλευει?