Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (31 μέλη και 226 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και μια ερώτηση , δουλεύει η Νικόλ -Νικολέττα η Ρουμάνα στο Ιάσωνος 20β???

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Δεν θυμαμαι αν γραφτηκε αλλα η Εβελινα απο Περγαμου δεν ειναι η ιδια με την Εβελινα απο Φυλης 59.

• Like
Αντιδράσεις: vril

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Αναμενόμενο .... Η πρόβλεψή μου έπιασε τόπο... Η Όλγα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος..όπως οι δολοφόνοι... Στο Ιάσωνος 46... Τα συμπεράσματα δικά σας...
Γέννησε τυπε ?
Κάποιος ειχε γράψει οτι ειναι γκαστρωμενη.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τα μπουρδέλα παράσχουν σε έναν άνδρα ένα εξωτικό νέκταρ αισθήσεων. Πριν κατηφορίσω στους οίκους κάνω την παραδοσιακή τελετουργία: 1) Καλό μπάνιο με δυναμικό τρίψιμο -κατά προτίμηση σφουγγάρι λύφι- 2) Μουσικές στο youtube με λίγο αλκοόλ -ένα ποτήρι ερυθρό- 3) Σκέψεις και φαντασιώσεις για τις κοπέλες του προσωπικού ρόστερ... / Πέρα από την ποικιλία επιλογών κοριτσιών υπάρχει το δυναμικό στοιχείο του σεξουαλικού ερωτισμού που προκύπτει εκείνη τη στιγμή χωρίς κανένας από τους 2 να έχει προετοιμαστεί, ούτε η κοπέλα ούτε ο πελάτης... Δηλαδή μπορεί η κορασίδα να έχει κουβαληθεί στη δουλειά βαριεστημένη και με απόλυτο κενό μέσα της κι όμως μια σκληρή πούτσα να την σοκάρει για τα καλά και να τής δώσει νταμπλά τρελό... Εκεί κρύβεται λοιπόν το όλο το νόημα σοτυς οίκους ανοχής.. Οι κοπέλες στο 95 % των συνευρέσεων δεν αιθάνονται τίποτα -αυτό λέει ο κανόνας- μέχρι που θα σκάσει κάποιος μύτη και θα τούς αλλάξει τα πετρέλαια... Πόσο γαμάτη είναι αυτή η αίσθηση, δηλαδή το να σοκάρεις την άλλη κι από τη νάρκη της να ξυπνήσει για τα καλά.. Καλή πούτσα συνουσιαστές... Καλησπέρες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γέννησε τυπε ?
Κάποιος ειχε γράψει οτι ειναι γκαστρωμενη.
Δεν έχω ιδέα, μήπως το έριξε..? Παίζει κι αυτό το σενάριο, γιατί από ότι θυμάμαι προσφατα είχε γκαστρωθεί ..πότε πέρασαν 9 μήνες..?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν έχω ιδέα, μήπως το έριξε..? Παίζει κι αυτό το σενάριο, γιατί από ότι θυμάμαι προσφατα είχε γκαστρωθεί ..πότε πέρασαν 9 μήνες..?
Μπορεί να βγήκε πενταμηνίτικο με ίκτερο όπως ο παπαψώλιψ που το γύρισε στο γλύψιμο πατουσών γκέιδων για να τα κονομήσει.

:zombie:

Τελευταία τροποποίηση:

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Έχει ακούσει κανείς κάτι για την Νανσυ από φυλής; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Φίλε κ εγώ την ψάχνω. Απ' τα πιο ωραία μωρά!! Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε σε παρακαλώ

• Like
Αντιδράσεις: ANH

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
καλά, δεν βλεπει κάνεις ότι αυτός ο σούπερ ντούπερ κατά φαντασίαν εξωθεσμικός γαμιας ,καθημερινός πλάνητας των μπορδελων ο παπαψώλιψ λυμαίνεται όλα τα νήματα, πουλώντας μόνο πνεύμα και εξυπνάδα και επιτίθεται συνεχως σε μελη;

Εχει για όλα άποψη και πετάγεται παντού σαν την :badair:. Λες και τον ρώτησε κανένας. για τα μπουρδέλα ,το εμετικό (γι αυτό και αν έχει,καθε μέρα εκεί είναι τυχαια και ένεκα δουλειας), την πολιτική, τα στούντιο, τα cg...Εντωμεταξύ τα δύο τελευταία μόνο με το τηλεσκόπιο Hubble τα χει δει στη ζωή του.

Τώρα γλύφει και γκεϊδοπατούσες για βιοποριστικούς λόγους.

Τον κάναν και ανώτερο. Ανώτερο βλακείας.

Τελευταία τροποποίηση:

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Αλανια μου καλησπερα πληρωθηκα σημερα και σκεφτομουν ν ανεβω μια βολτα φυλης γιατι με εχει πιασει ανησυχια και θελω να αδειασω τ αρχιδια μου. Επειδη εχω ν ανεβω πολυ καιρο ξερει κανεις αν θα βρω τιποτα ανοιχτο ? Οποια προταση καλοδεχουμενη ,ευχαριστω και καλο βραδυ συναδελφοι μπορδελιαρηδες

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Αλανια μου καλησπερα πληρωθηκα σημερα και σκεφτομουν ν ανεβω μια βολτα φυλης γιατι με εχει πιασει ανησυχια και θελω να αδειασω τ αρχιδια μου. Επειδη εχω ν ανεβω πολυ καιρο ξερει κανεις αν θα βρω τιποτα ανοιχτο ? Οποια προταση καλοδεχουμενη ,ευχαριστω και καλο βραδυ συναδελφοι μπορδελιαρηδες
Αν ανέβεις κάτι θα βρεις απολα έχει ο μπαξες

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Καλησπέρα μάγκες! Είχα σκοπό να περάσω το πρωί από Φυλής Αουρόρα, την οποία δεν έχω δει και μια ενημέρωση από δίπλα την ανέφερε σε πρωινή αντί της συνήθους απογευματινής βάρδιας, αλλά τελικά δεν πρόλαβα. Έτσι, πέρασε η μέρα μου μισογκαβλωμένος και το βράδυ, κατά τις 11, που ήμουνα (και είμαι) και κάπως πιωμένος, είπα να πάω σε κανένα στανταράκι στο Μετάξι, να ρεφάρω και 10 ευρώ! Είχα στο μυαλό μου τη θεόκοντη Αλίνα από Ι. 46 ή τη Μάγκυ από 43, με φτιάχνανε και οι δυο στη σκέψη, αλλά προτιμούσα Αλίνα μην παρασυρθώ κιόλας λόγω μέθης με τη Μάγκυ σε διάφορες αμαρτίες :hi:

Ήταν όμως κλειστό και πήγα για Μάγκυ, όπου η μουρλή ξανθιά τσατσά άρχισε να μου λέει για μια Στέλλα, την οποία δεν είχα καν την όρεξη να περιμένω να δω. Πήγα να φύγω, είχα βγει ολόκληρος από την πόρτα εκτός από το μανίκι που μου είχε μαγκώσει με δύναμη η τρελοτσατσά, "κάτσε ρε μπουνταλά να τη δεις" μου έλεγε :confused: τραβάω κι εγώ με δύναμη κι απελευθερώθηκα! Άναμπελ, ψηφίζω μέσα μου, τουλάχιστον να γλωσσοφιλιάσω, αλλά η τσατσά μου έριξε πόρτα γιατί κλείνανε, λέει. Πέρασα και από Ι. 44 να δω Έρρικα με τις βυζάρες που λένε οι συναγωνιστές και την Μπέλα, η Έρρικα εντάξει, το ρίχνεις, αλλά είχε μια τρελή ξινίλα στη φάτσα, σε αντίθεση με την Μπέλα που ήτανε χαμογελαστή, αλλά μου θύμισε ντουλάπι στο σουλούπι, λεπτά ποδαράκια και στιβαρή κατασκευή από τη μέση και πάνω. Είπα να μην το κουράσω με άλλα ψαξίματα και λάκισα :badair: Αυτά μάγκες, δεν ξέρω άμα βοήθησα σε κάτι, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω κι εγώ :grouphug:
Η Αλινα που λες είναι μια ξανθιά με κοντό μαλλί αγοριστικο;

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Φίλε κ εγώ την ψάχνω. Απ' τα πιο ωραία μωρά!! Αν μάθεις κάτι ενη
Και εσύ το ίδιο αν μάθεις κάτι.
η νανσυ την εχει κανει καιρο απο την ελλαδα παντρευτηκε στην ρωσια οπου και διαμενει,εμενα παντως μου λειπει τρελα η ρωσιδα η γιαννα,αν γυρναγα τον χρονο πισω θα την ΓΚΑΣΤΡΩΝΑ στα 4

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Πήγα να δω Εβελίνα απογοητεύση σκέτη τι μπάζο είναι αυτό πολύ λόγος για το τίποτα τώρα αν έχει σούπερ υπηρεσίες αυτό είναι άλλο θέμα .Περασμένα μεγαλεία είχε κάτι κουκλάρες η φυλής πως κατάντησε έτσι .

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.135
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Το φύλαγα καμιά βδομάδα για να πάω να το ρίξω στο κοσάρι, σε καθαρό κρεβάτι, σε κανένα ωραίο μουνάκι από αυτά που κι ας είναι μέτρια στις επιδόσεις, μπορεί την άλλη μέρα να τα σκεφτείς και να ψιλοκαβλώσεις λιγάκι λόγω εμφάνισης, αλλά οι συγκυρίες με έριξαν πάλι στην κατουρημένη Ιάσωνος :confused:

Επίσκεψη, λοιπόν, στη Μελίνα, Ι. 32, στο διπλανό της Άναμπελ. Η Μελίνα είναι γύρω στα 25, καστανόξανθη, έχει μικρό μυτερό βυζάκι και από τη μέση και κάτω είναι λιγάκι πιο ανοιχτή, ομορφούλα στο πρόσωπο, σαν κοριτσάκι της διπλανής πόρτας. Όταν μπήκε, με βρήκε ξαπλωμένο στο χυμένο σεντόνι, είπαμε δυο κουβέντες κι όταν τη ρώτησα αν είναι Ελληνίδα, στράβωσε λιγάκι, του τύπου "γιατί ρωτάς" και κάτι τέτοια έλεγε. Πάντως, Ελληνίδα δηλώνει.

Μετά, πάει να μου βάλει την ποτακά σαν κάλτσα που λένε οι μύστες εδώ, και πιάνω λιγάκι την τσαπού μου επειδή μου ήτανε πεσμένη για να τη διευκολύνω, στράβωσε κι εκεί. Τεσπά, λιγάκι πίπα και μετά ιεραποστολική στάση όπου αρνήθηκε τους ελιγμούς μου για γλωσσοφίλιασμα και στα 5 λεπτά το πολύ στο σύνολο η γνωριμία μας ολοκληρώθηκε. Στο τέλος, πάντως, ήτανε πολύ πιο φιλική από την αρχή :confused: Αυτά μάγκες, μια συνάντηση που γρήγορα θα ξεχαστεί και δεν θα επαναληφθεί, χωρίς να κατηγορώ την κοπέλα ότι είναι φόλα, άλλωστε ποιος ξέρει τι τραβάει κι αυτή σε εκείνο το καταγώγιο καθημερινά :think:

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ,ξέρει κανείς που μπορώ να ρίξω ένα καλό πρωινό στο Μεταξουργείο ή στην Φυλής; Δουλειά πιάνω στις 9.
Ευχαριστώ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Φίλε κ εγώ την ψάχνω. Απ' τα πιο ωραία μωρά!! Αν μάθεις κάτι ενη

η νανσυ την εχει κανει καιρο απο την ελλαδα παντρευτηκε στην ρωσια οπου και διαμενει,εμενα παντως μου λειπει τρελα η ρωσιδα η γιαννα,αν γυρναγα τον χρονο πισω θα την ΓΚΑΣΤΡΩΝΑ στα 4
Επίσης, η Γιαννα ήταν από τις αγαπημένες μου. Πανέμορφη καβλα. Πάει και αυτή...... Πεντακαθαρη, μελαχριναρα!

Τελευταία τροποποίηση:

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
253
Πόντοι
20
Καλησπέρα.. παιδιά .. αφου εφαγα την φόλα μου στο ΣΠ_40 από μια κοπέλα Carla θέλω να ενημερώσω μην την πατήσει κανείς. Μην πάτε σε αυτήν φωλιαστε την και εσείς .
Με λίγα λόγια μόλις πάω την βλέπω στο σαλόνι , όπου σαλοναρει για λίγο, και κατευθύνθηκε σε δωματιο, είναι ψυλή με τατουάζ στο μπούτι, και.εται είπα να περασω.
Πάω στο δίπλα δωμάτιο και κράτησα χρόνο που εκατσε στον προηγούμενο έκανε το πολύ 4 λεπτά ποιος ξέρει τι Φωλά έφαγε και αυτός ο κακομοίρης.
Έρχεται μετά σε εμένα κατευθειαν βουρ στο πουλί να του βάλει την κάλτσα πίπα γρήγορα και ξαπλώνει δεν βγάζει τα ρούχα ούτε το βρακί το κάνει λίγο δίπλα και κάνει νόημα αντε βαλε τελείωνε. Κάθεται μονο κατω ετσι ώστε να μην μπορεις να κάνεις Πόλα, γύρισμα στα 4 όπου σε 3 λεπτά τελείωσα και έφυγα.
Ήταν στην αρχή της βάρδιας και η κοπέλα καινούρια σύμφωνα με την τσα2. Για μένα δεν παίζει να ήταν καινούρια αυτή. Πολύ ύφος και πολύ σπαστική κοπέλα.
Γενικά περνάω καλά εκει σ αυτο το ? οπότε πάω και δεν περίμενα τέτοια φόλα να φάω.
Αυτά.

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
μια εβελινα που ακουω συνεχεια, πως ειναι στην εμφανιση και που δουλευει?
Εβελίνα...
Στους τυφλους, ο μονοφθαλμος είναι ο βασιλιάς.
Ουκρανική σκληρή φάτσα, ουτε γλυκιά ουτε όμορφη. Γίνεται γλυκιά και όμορφη με το που μπει στο δωμάτιο και αρχίσει να σου μιλάει.
Σαν φωτογραφία, δεν λέει τίποτα.
Περίπου 1,60. Άσχημα, σαν να είναι κολημενα πλαστικά βυζιά και ξανθιά ίσια μαλλιά. 35αρα.
Με την Εβελίνα μπορεί να περάσεις τέλεια, μπορεί και να μας βρίσεις. Αν περάσεις το face control της γκομενας της ( τσα2) είσαι πεντακαθαρος και αρωματισμενος, η συμπεριφορά της αξίζει να την επισκεφτείς.
Είναι επαγγελματίας σωστή. Δεν τρως φόλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom