Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (9 μέλη και 195 επισκέπτες)

nonamemar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά παίζει πουθενά η Αθηνά η πειραιώτισσα?
Κάνει τιποτα βίζιτες αν δεν παίζει σε κανα σπιτάκι?

Johni7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2021
Like
10
Πόντοι
0
Κυριακή είχε τέσσερα πακια που εξαφανίστηκαν μόλις ακουσαν 15αρι. Απ το άθλιο μπορδελο φεύγεις με ψυχολογικα
Αν μιλας για τον όροφο 37 ναι συμφωνω ,στό κατω ηταν χτες στο 37β καλουτσικο μπουρδελακι θ λεγα για ενα γαμησακι??

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πρωινό περίπολο
Λιοσίων 73Β η Ιωάννα, μελαχρινή μουνάρα καλλίγραμμη, η Μίλα ρωσόφατσα με ωραίο πρόσωπο και μαύρο κομπιναιζόν και η Γκλόρια
Λιοσίων 73Α η Λάνα, τσουπωτή ξανθιά με ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα, εμένα αυτή η γκόμενα με ανάβει πολύ αν και χοντρούλα, κάνει πολύ καλή πίπα με cim. Μαζί της η Σόνια ξανθιά ψηλή καλλίγραμμη

Τελευταία τροποποίηση:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Κάποιος για Ελένη από Μ. Αλεξάνδρου 28 ( Ρωσοπόντια ) που κάνει τις εμφανίσεις της ?

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Πολύ νέκρα η Βραδυνή βάρδια παιδιά οι ίδιες κοπέλες και πολλά σπίτια λουκέτο

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

glas7411

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου. Σε τσάρκα πριν καμιά ώρα φυλής πέρασα μεταξύ άλλων και στο 86 πάνω. Δούλευε η Μαρία το ωραίο μουνι με τις βυζαρες που δουλεύει και στα 65αρια. Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό. Μάλιστα επειδή μου έκανε πολύ εντύπωση ρώτησα για επιβεβαίωση την ίδια αν ισχύει και είπε ναι. Να σημειώσω επίσης ότι ήταν πολύ πιο θερμή στο σαλόνι καθώς ήρθε έκατσε στα πόδια μου και έπιασε τα χέρια μου ώστε να χουφτωσω. Δεν μπήκα καθώς είχα στο νου μου όλα τα red flags που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν. Αν ισχύει όμως αυτή η αλλαγή της μπήκε στα υπόψιν.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Την καλησπέρα μου. Σε τσάρκα πριν καμιά ώρα φυλής πέρασα μεταξύ άλλων και στο 86 πάνω. Δούλευε η Μαρία το ωραίο μουνι με τις βυζαρες που δουλεύει και στα 65αρια. Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό. Μάλιστα επειδή μου έκανε πολύ εντύπωση ρώτησα για επιβεβαίωση την ίδια αν ισχύει και είπε ναι. Να σημειώσω επίσης ότι ήταν πολύ πιο θερμή στο σαλόνι καθώς ήρθε έκατσε στα πόδια μου και έπιασε τα χέρια μου ώστε να χουφτωσω. Δεν μπήκα καθώς είχα στο νου μου όλα τα red flags που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν. Αν ισχύει όμως αυτή η αλλαγή της μπήκε στα υπόψιν.
Ωραίος μάγκα, μην ψαρώνεις. Εμένα μια φορά η Λάουρα (τότε που ήταν μαζί με το μελαμψό τορπιλοφόρο χόμπιτ, την Άτζελα) ήρθε και άρχισε να με πασπατεύει στο σαλόνι, να κάνει διάφορα επαινετικά σχόλια για το σώμα μου (κι είχε και κόσμο μλκ, ρόμπα σκέτη λέμε) και να μην με αφήνει να φύγω. Δίνε άκυρα άφοβα στη φολαρία.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Δίδυμου 27 εχουμε εικόνα ποιες κοπέλες είναι τώρα ;

ευχαριστώ

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Πότε δεν κατάλαβα τον τόσο πολύ ντόρο που γίνεται για πάρτη της πολλά χρόνια τώρα....!!!!!

Παλιά την είχα πάρει στην Φωκαίας.....δεν μου άρεσε καθόλου.....
Ξενερουα φάση...!!!!!

Πρόκειται για μία all time classic milf ελλεηνιδα μπουχεσω ασχημομουρο με στυλακι δεκαετίας 80's.
Ε όχι και ελλεηνιδα η Αθηνά και βυζαρες είχε και γλωσσοφιλα έδινε αβέρτα και όλα μακάρι να επέστρεφε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Μιλάω για ΕΝΦΑΝΙΣΗ ΠΑΝΤΑ!!!

Η εμφάνιση της δεν μου άρεσε καθόλου..... εγώ περίμενα να δω την "ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ"
Και αντίθετα είδα μία πολύ ανθυπομετρια γυναίκα της διπλανής πόρτας....σαν την θεία μου την Ευτέρπη από το χωριό...!!!

Όσον αφορά το πρόγραμμα της.....ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΡΑ..... αλλά εγώ μίλησα για εμφάνιση και όχι για πρόγραμμα...!!!!

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ.......:hi:
Όπως το είπες γούστα, πάντως κσι από εμφάνιση Καλουλα είναι, ζουμερή

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
915
Πόντοι
1.061
Καλησπέρα στην παρέα,
1 κοπέλα γύρω στο 1.60 με όνομα Τζούλια, ελαφρώς αφρατούλα αλλά σφιχτή στο δέρμα που δούλευε Φυλής 71Β, απο Αλβανία και μετά το μετέτρεψε σε Τσεχία και είχε και πρωκτικό στο πρόγραμμα της ξέρει κάποιος αν δουλεύει ακόμα και που?
Τελευταία φορά που την είχα δεί πριν 2-3 χρόνια είχε καρέ ξανθό μαλί.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Καλησπέρα στην παρέα,
1 κοπέλα γύρω στο 1.60 με όνομα Τζούλια, ελαφρώς αφρατούλα αλλά σφιχτή στο δέρμα που δούλευε Φυλής 71Β, απο Αλβανία και μετά το μετέτρεψε σε Τσεχία και είχε και πρωκτικό στο πρόγραμμα της ξέρει κάποιος αν δουλεύει ακόμα και που?
Τελευταία φορά που την είχα δεί πριν 2-3 χρόνια είχε καρέ ξανθό μαλί.
Εχει πολύ καιρό να φανεί. Εφυγε με το λοκνταουν στην πατρίδα της.
Τελευταία την ειχα πετύχει Φωκαιας 13. Πριν ηταν φυλης 69 πάνω. Αυτην δεν εννοείς?.. δεν θυμαμαι να ηταν φυλ.71

Πολλοι είναι αυτοί που την ψάχνουν. Ειδικά με την παρακμή της Φυλής η Τζουλιάνα τωρα θα ήταν περιζήτητη.
Τιμιες υπηρεσίες και καλή διάθεση πάντα.

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Παιδιά η Σαμπίνα ποια βάρδια είναι?Παντα εξηκιου γ δουλεύει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

KYRYLLIDIS(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
καληπερα σε ολους, θελω να ρωτησω μηπως ξερετε κανει καμια κοπελα ελευθερο τελειωμα ? Ιασονως 30 υπογειο δουλευει μια κοπελα νωμιζω Αντζελα ονομαζεται διαβαζα μια κριτικη απο smirni76 που το κανει , αλλα μωλις ρωτησα η τσατσα μου ειπε πως οχι και πηγα αλλου

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν μιλας για τον όροφο 37 ναι συμφωνω ,στό κατω ηταν χτες στο 37β καλουτσικο μπουρδελακι θ λεγα για ενα γαμησακι??
Αφού περάσεις δέκα κύματα μπόχας,δυσωδίας , τύφου,πανώλης και χολέρας μέχρι να φτάσεις εκεί . Και βάλε και τί σε περιμένει μέσα στο μπουρδέλο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom