Τη Ρενάτα την είχαν βγάλει φόλα κάτι βλάκες που της ζητούσαν ελεύθερο στοματικό και την πίεζαν μέσα να το κάνει.. Και μετά
έμπαιναν bou και κλαιγόντουσαν... Μου τα χει πει η ίδια! Μια χαρά σε όλα ήταν!
Την ειχα παρει 3-4 φορές σε βαθος αρκετων ετων.
Συνεχως υποβαθμιζε τις υπηρεσίες της -οπως και η Αννα Ιλονα που αναφερθηκε-, αλλά την τελευταια φορά πραγματικα με αντιμετωπιζε με μένος λες και της ειχα παρει 20ευρω αντι να της δωσω. Απ' την ωρα που εμπαινε στο δωματιο μεχρι το τελος ηταν ξινή (αυτο διαχρονικά, οσο την θυμαμαι). Δεν λεω οτι δεν επετρεπε πιασιματα, μπατσάκια κλπ, αλλά πιστευω πως τραβαγε μεγαλο ζόρι με την ολη φαση και μισουσε τους πελατες της. Αντιθετα η Άννα, παροτι δεν ηταν καθολου θερμη τα τελευταια χρόνια, δεν μου ειχε βγαλει τετοια μισανθρωπικη συμπεριφορά.
ΥΓ. Η Χριστινα απο το Καζακσταν δεν εδινε γλωσοφιλα κλπ, αλλά ειχε μια διαχρονικη σταθεροτητα στις υπηρεσίες της και ηταν μονίμως με το χαμογελο.
ΥΓ2. Την Εβελινα τη θεωρω πολυ ανωτερη σε υπηρεσίες απ' ολες τις προαναφερθεισες, ενώ και η κοντοκουρεμενη τσατσα με τα γυαλάκια ειναι παντα ευγενεστατη μαζί μου. Δεν ξερω γιατι κραζουν καποιοι. Εγω θα πηγαινα και πιο συχνά αν δεν ηθελα να αλλαζω παραστασεις.