Λοιπον, θα εγραφα κριτικη αλλά βαριεμαι να αναπτυξω (γιατι ετσι θα εδινα και αξία στη συγκεκριμενη).
Εν ολιγοις πεταξα ενα 20ευρω στην περιφημη Μπιουτι του Φ66, την οποία αναζητουσα εναγωνίως μεσα στην καραντινα και μαλιστα το ειχα γραψει 2-3 φορες εδω στο forum. Παραδοσιακα ειχε νορμαλ υπηρεσίες, οχι πολυ ενεργητικές, αλλά σε συνδυασμο με την εμφανιση (και δη την ασυλληπτη κωλαρα της) εφτιαχνε ενα τίμιο πακετο για να ξεδωσεις. Ε λοιπον αποψε ηταν ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, η κοπελα απλως δεν ηθελε να γαμηθει [σσ αρχες της βάρδιας, δλδ δεν ηταν κουρασμενη] και σ' εκανε να νιωθεις περιπου σαν βιαστης. Εχω φαει πολλες φόλες στην πορνοκαριέρα μου, αλλά αυτο το αποψινο περναει στο πανθεον και ισως πρεπει ν' ανατρεξω σε εποχες Ρενάτας για να βρω κατι αναλογο. Η τσατσα αγενεστατη, ολο μαγκιές, ολο φιλοσοφίες και με μια κακη κουβεντα για καθε συναγωνιστη που δεν περνουσε στο δωματιο. Ο χωρος κλειστοφοβικος και της πλακας (ξερετε οι παλιοτεροι).
ΥΓ. Οταν ημουν πρωταρης, ειχα την αφελη εντυπωση πως βρισκονται "στανταράκια" στα μπουρδελα της Φυλης. Η ζωη κατερριψε διαδοχικα ολα τα στανταράκια μου, και μαλιστα με τραγελαφικους τροπους σαν την αποψινη υπερ-φόλα. Χωρις να θελω να γενικευσω, νομιζω πως το χαμηλο μορφωτικο και διανοητικο επιπεδο των κοριτσιων που ασκούν το επαγγελμα δεν τούς επιτρεπει να αναπτυξουν κωδικα δεοντολογίας - οπως πχ ενας ταβερνιαρης ή ενας μπαρμπερης, που οση ζητηση κι αν εχουν δεν προκειται να σε δηλητηριασουν ή να σε σφαξουν αντίστοιχα. Δυστυχως οι πόρνες δεν εχουν πατο στην εκπτωση των υπηρεσιών τους (ή μαλλον η εκπτωση και η καταπτωση ειναι συχνα ανάλογες του πατου τους...) μεχρι να βαρεθουν τελειως και να μας αδειασουν τη γωνιά. Τι να πω, καλοφαγωτα τα κλεμμενα 20ευρα ρε μαυρουλα αλλά απο μενα δεν θα τα ξαναδεις.