Χθες 2η βάρδια πέρασα από μετάξι στο Ιάσωνος 44 μόνο το πρώτο είχε μια Έρικα νέα με βυζάρες έχει πάρει κανείς? Επίσης στον όροφο με την αλυσίδα βρίσκω μόνο μια μιλφοτζιλφ . Η σοφία και η Νάταλι πότε είναι?
Χθες 2η βάρδια πέρασα από μετάξι στο Ιάσωνος 44 μόνο το πρώτο είχε μια Έρικα νέα με βυζάρες έχει πάρει κανείς? Επίσης στον όροφο με την αλυσίδα βρίσκω μόνο μια μιλφοτζιλφ . Η σοφία και η Νάταλι πότε είναι?
Μετα την πρόταση γάμου πάω την επόμενη φορά και μου λέει που είναι το δαχτυλίδι; Αύριο λέω. Την τρίτη φορά μου λέει εσύ no good. Που είναι το δαχτυλίδι; Και το ξεφουρνίζω. Δεν έχω λεφτά λέω. Και τι απαντάει; Πώς θα παντρευτούμε χωρίς λεφτά;
ναι αυτη ειναι..και εαν ειναι και στις υπηρεσιες της ιδια, κλαφτα...παντως ειναι εμφανισιμο μουνι αλλα μεχρι εκει...μακαρι να γυρναγε η αλλη μιλφαρα η υβοννη... εκει μαλιστα...δινεις ρεστα....
Μετα την πρόταση γάμου πάω την επόμενη φορά και μου λέει που είναι το δαχτυλίδι; Αύριο λέω. Την τρίτη φορά μου λέει εσύ no good. Που είναι το δαχτυλίδι; Και το ξεφουρνίζω. Δεν έχω λεφτά λέω. Και τι απαντάει; Πώς θα παντρευτούμε χωρίς λεφτά;
Ρε τύπε, την είδα προχθές στην πρώτη βάρδια. Προσωπικά, θα περνούσα αν δεν είχε τέτοια μουτσούνα...
Μιλάμε σαν να της έχεις πάρει το κουλούρι. Ενώ η άλλη, η Μπέλλα που βγήκε μαζί της, αν και όχι τόσο ωραία, εξέπεμπε μια μακράν θετικότερη αύρα.
Για οσους την ψαχνουν, η κοντοπουτανη Βαννεσα απο το κολωνου 23 ανακτορο ηταν σημερα μετα της 1800 στο Ιασονος 37 οροφος.
Το ανακτορο ηταν κλειστο και το ισογειο και το υπογειο.
Κατεθεσα στο Λεωνιδου 28 οροφος σε ενα ομορφο μινιον μιλφακι τη Λιζα που δεν εχω ξαναδει στην περιοχη.
Κοντουλα με μπανικο κωλαρακι,πονηρο μουτρακι και μακρυ μαυρο μαλλι.
Δεν ηταν για πολλα πολλα. Κριτικη πιο μετα.
Στο Περγάμου 1 δουλεύει κατά τα λεγόμενα. Όταν και αν. Ακόμα δεν την πέτυχα. Πήγα σήμερα το πρωί για έφοδο. Πάλι δεν ήταν . Ήταν η μολδαβόφατσα η Μόνικα απ' τα λιβάτζ και η Νάνσι Λί.
Η Μόνικα έχει ωραία στρογγυλά βυζιά αλλά χοντροκόκκαλη, βαρύ σκαρί. Δεν είναι του γούστου μου.
Η άλλη Εβελίνα στο Φ 59 ήταν κι αυτή σημερα. Προμεσόκοπη πατσοκώλω.