Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Ουκρα φιλεΗ Εβελίνα από Περγαμου τι εθνικότητας είναι ??
Ουκρα φιλεΗ Εβελίνα από Περγαμου τι εθνικότητας είναι ??
Η Έρικα τη ζυγαριά τη σπάει;Χθες 2η βάρδια πέρασα από μετάξι στο Ιάσωνος 44 μόνο το πρώτο είχε μια Έρικα νέα με βυζάρες έχει πάρει κανείς? Επίσης στον όροφο με την αλυσίδα βρίσκω μόνο μια μιλφοτζιλφ . Η σοφία και η Νάταλι πότε είναι?
Είναι θρεμμενη αλλά όχι τοφαλοςΗ Έρικα τη ζυγαριά τη σπάει;
Εντάξει το πιασα. Δεν παταωΕίναι θρεμμενη αλλά όχι τοφαλος
ναι αυτη ειναι..και εαν ειναι και στις υπηρεσιες της ιδια, κλαφτα...παντως ειναι εμφανισιμο μουνι αλλα μεχρι εκει...μακαρι να γυρναγε η αλλη μιλφαρα η υβοννη... εκει μαλιστα...δινεις ρεστα....Υποψιάζομαι ότι είναι αυτή της Αγκύρας. Ας μας διαφωτίσει κάποιος.
είναι γύρω στα 25 δεν είναι στυλιαρι ενώ στα άλλα έχει πατσάβουρογιαγιαδεςΜετα την πρόταση γάμου πάω την επόμενη φορά και μου λέει που είναι το δαχτυλίδι; Αύριο λέω. Την τρίτη φορά μου λέει εσύ no good. Που είναι το δαχτυλίδι; Και το ξεφουρνίζω. Δεν έχω λεφτά λέω. Και τι απαντάει; Πώς θα παντρευτούμε χωρίς λεφτά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει το πιασα. Δεν παταω
Τί δουλειά έχουν τα στούντιο στο βορδελόνημα;
Χθες 2η βάρδια πέρασα από μετάξι στο Ιάσωνος 44 μόνο το πρώτο είχε μια Έρικα νέα με βυζάρες έχει πάρει κανείς?
Κανονικό σώμα γενικά, θα έλεγα. Πιασίματα, ναι. Πατσάδες όμως, όχι.Η Έρικα τη ζυγαριά τη σπάει;
Συνήθως πρωίΧθες 2η βάρδια πέρασα από μετάξι στο Ιάσωνος 44 μόνο το πρώτο είχε μια Έρικα νέα με βυζάρες έχει πάρει κανείς? Επίσης στον όροφο με την αλυσίδα βρίσκω μόνο μια μιλφοτζιλφ . Η σοφία και η Νάταλι πότε είναι?
Δε θα πάω αφού ξέρω εκεί φίλος!!!!Πήγαινε κι εσύ να φολιαστεις στο Φ86Α. Έχει κάψει κόσμος και κόσμος εκεί κοσαρια με δόλωμα βυζάρες.
Νομίζω μπερδεύτηκες. Η Εβελινα απο Περγαμου είναι αλλη από αυτη του 59Ρε μάγκες έχει βγάλει κανείς άκρη με την Εβελίνα; πότε δουλεύει στο Περγάμου και πότε στο 59;
Στο φ59 είναι άλλη Εβελίνα τύπε..καμία σχεση..Στο Περγάμου στον όροφο δουλεύει η άλλη Εβελίνα.. έχει άστατο ωράριο.Ρε μάγκες έχει βγάλει κανείς άκρη με την Εβελίνα; πότε δουλεύει στο Περγάμου και πότε στο 59;
ωραιος την εψαχνα τη Βανεσσα!Για οσους την ψαχνουν, η κοντοπουτανη Βαννεσα απο το κολωνου 23 ανακτορο ηταν σημερα μετα της 1800 στο Ιασονος 37 οροφος.
Το ανακτορο ηταν κλειστο και το ισογειο και το υπογειο.
Κατεθεσα στο Λεωνιδου 28 οροφος σε ενα ομορφο μινιον μιλφακι τη Λιζα που δεν εχω ξαναδει στην περιοχη.
Κοντουλα με μπανικο κωλαρακι,πονηρο μουτρακι και μακρυ μαυρο μαλλι.
Δεν ηταν για πολλα πολλα. Κριτικη πιο μετα.
Στο Περγάμου 1 δουλεύει κατά τα λεγόμενα. Όταν και αν. Ακόμα δεν την πέτυχα. Πήγα σήμερα το πρωί για έφοδο. Πάλι δεν ήταν . Ήταν η μολδαβόφατσα η Μόνικα απ' τα λιβάτζ και η Νάνσι Λί.Ρε μάγκες έχει βγάλει κανείς άκρη με την Εβελίνα; πότε δουλεύει στο Περγάμου και πότε στο 59;