papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.461
- Πόντοι
- 27.261
οι καδοι ισωςΛέτε να ναι τίποτα ανοιχτό φυλής; ??
οι καδοι ισωςΛέτε να ναι τίποτα ανοιχτό φυλής; ??
Όντως;Και σκεφτόμουν για καταδρομική ?οι καδοι ισως
Είναι γυναικαρα όμως δυο μέτρα, τουλάχιστον με τα πορνοτακουνα! Και προσωπο το οποίο με το βάψιμο της γίνεται εντυπωσιακό! Αλόγα!Το παίζει λίγο τρελούλα , κάνει καλή πίπα , δυσκολεύεται στο cowgirl , πολύ καλό στήσιμο στα 4 τελείωμα στο στόμα της. Θετικό
πρόσημο - για μιλφάκηδες μόνο
Και εγω ψηνω φουλ αλλα πως να παμε με τετοιο καιρο ρε φιλε δεν παει αμαξιΌντως;Και σκεφτόμουν για καταδρομική ?
στον πρωτο γενναιο που πάει φυλης για ενημερωση τωρα εγω υποσχομαι πριμ 10ευρω - ας συνδραμουν κι αλλοι στο δισκοΚαι εγω ψηνω φουλ αλλα πως να παμε με τετοιο καιρο ρε φιλε δεν παει αμαξι
Εχουμε τον σμυρνη αλλα τι να κανει μονος του και αυτος ο καημενος 1 πουτσα και 2 αρχιδια ειναιΝα γιατι πρεπει να μπει η τεχνολογια μεσα στους οικους.Live ενημερωση ολη μερα
η Παμελα εχει φυγει καιρό τωρα.Επισης να πω οτι ημουν χθες στο κολωνου 27α για την παμελα αλλα δεν ηταν εκει, δεν συγκρατησα ονομα ηταν μια απο βενεζουελα γυρω στο 1.70 βυζι 2.5 κωλο οχι κακο και φατσα μετρια, δεν μετανιωσα το 15αρι ουτε ηταν το καλυτερο γαμισι. Ισως ξαναπαω.
Δεν το ηξερα.. μαλακια και ηταν ωραιο μουνιη Παμελα εχει φυγει καιρό τωρα.
γραψε μια κριτική, ετσι κι αλλιως μεσα εισαι με το χιονι
Γράφω κριτικές και δεν ανεβαίνουν ..στα αρχιδια μου πάω στους απέναντι .. φαίνεται ο διαχειριστής να είναι κομπλεξικος
8 απαντησεις πιο πανω φιλε πηγε ο dmtrsxxx και με φωτοστον πρωτο γενναιο που πάει φυλης για ενημερωση τωρα εγω υποσχομαι πριμ 10ευρω - ας συνδραμουν κι αλλοι στο δισκο
μιλαω σοβαρά, να ξερετε!..
Δε μιλας ομορφα για τον Smirni..Εχουμε τον σμυρνη αλλα τι να κανει μονος του και αυτος ο καημενος 1 πουτσα και 2 αρχιδια ειναι
Βαστα λιγο ρε φιλε, επεσες σε θεομηνια, εχει πιασει χιονι ο server..Γράφω κριτικές και δεν ανεβαίνουν ..στα αρχιδια μου πάω στους απέναντι .. φαίνεται ο διαχειριστής να είναι κομπλεξικος
το μήνυμά μου ηταν στις 19:19 -- ημουν σαφής νομίζω λέγοντας "οποιος παει τωρα"8 απαντησεις πιο πανω φιλε πηγε ο dmtrsxxx και με φωτο
Να σου στειλει το IBAN
το μήνυμά μου ηταν στις 19:19 -- ημουν σαφής νομίζω λέγοντας "οποιος παει τωρα"
ο φιλος που λες πηγε το πρωι -- κι ουτε ενημερωση εγραψε, πλην της επισκεψης του
Να δω ποιος θα πάει για κατάθεση καί θα πλύνει την Λίλι του στον νιπτήραστον πρωτο γενναιο που πάει φυλης για ενημερωση τωρα εγω υποσχομαι πριμ 10ευρω - ας συνδραμουν κι αλλοι στο δισκο
μιλαω σοβαρά, να ξερετε!..
Ξερω 3 οικους με ζεστο νεροΝα δω ποιος θα πάει για κατάθεση καί θα πλύνει την Λίλι του στον νιπτήρα
Λες να υπάρχει κανένας οίκος ανοχής ανοικτός τώραΞερω 3 οικους με ζεστο νερο
ΜπααααααΛες να υπάρχει κανένας οίκος ανοχής ανοικτός τώρα