Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Πέρασμα από Μπάρμπαρα σήμερα το πρωι, αισθητά αδυνατισμενη και όπως παντα ορεξατη.
Γύρω στις 16.30 την είχα δει, στο μεταίχμιο 1ης και 2ης βάρδιας.γλυκια κοπελιτσα την εχω παρει αλλα στο σεξ ειναι απειρη.
Τι ωρα ειναι στο ιασωνος 16 πρωι ή απογευμα φιλε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι ομορφη κοπελα και γλυκια αλλα απο σεξ εδειχνε πολυ απειρη στο δωματιο που ημασταν.
καταλαβα ευχαριστω.Γύρω στις 16.30 την είχα δει, στο μεταίχμιο 1ης και 2ης βάρδιας.
Οπότε δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν συνεχίζει και απόγευμα...
Δεν υπάρχουν και επιλογές πια, Τανια και Ιβαννα μαζί ή μια από τις δύο μόνη τηςΚυριακες βραδυνη ποιες δουλευουν στο Διδυμου 27?
Για πριν 20 χρόνια δεν μιλάμε, περίπου; Νομίζω ότι ήταν το μόνο που έμενε ανοιχτό μεταμεσονύκτια στη Φυλής.Την ίδια εποχή στο αδιέξοδο στην Φυλής,στο studio που υπάρχει τώρα εκεί,υπήρχε μπουρδέλο με μόνο εγχειρισμένες ,με αφεντικό την Σαμάνθα .
Για ακόμα πιο πίσω... επίσης δεν ήταν το μόνο, σχεδόν όλα ήταν ανοιχτά ακόμα κ στη 3η βάρδια, ακόμα και στην Διδύμου και στην ΑλκιβιάδουΓια πριν 20 χρόνια δεν μιλάμε, περίπου; Νομίζω ότι ήταν το μόνο που έμενε ανοιχτό μεταμεσονύκτια στη Φυλής.
Θυμάμαι που είχαμε περάσει κάποια στιγμή μεταμεσονύχτια μετά από ταξίδι κάπου στο 2001-2002 και ήταν το μοναδικό ανοιχτό χτυπήσαμε κουδούνι και μας άνοιξαν το παραθυράκι της πόρτας. Φάγαμε πόρτα και πήγαμε στης τότε προέδρου, αν θυμάμαι καλά στην Εξηκίου που ήταν ανοιχτό.Για ακόμα πιο πίσω... επίσης δεν ήταν το μόνο, σχεδόν όλα ήταν ανοιχτά ακόμα κ στη 3η βάρδια, ακόμα και στην Διδύμου και στην Αλκιβιάδου
Αν λες της Κανελοπουλου μάλλον Αχαρνών 104Θυμάμαι που είχαμε περάσει κάποια στιγμή μεταμεσονύχτια μετά από ταξίδι κάπου στο 2001-2002 και ήταν το μοναδικό ανοιχτό χτυπήσαμε κουδούνι και μας άνοιξαν το παραθυράκι της πόρτας. Φάγαμε πόρτα και πήγαμε στης τότε προέδρου, αν θυμάμαι καλά στην Εξηκίου που ήταν ανοιχτό.
Όχι, πέριξ της Λιοσίων πήγαμε σίγουρα, ή Βέργας ή Εξηκιου, με το δεύτερο να είναι πιο πιθανό. Αλλά έχει περάσει καιρός έτσι κι αλλιώς, οπότε είναι πιθανόν να μην τα θυμάμαι και καλά ?Αν λες της Κανελοπουλου μάλλον Αχαρνών 104
Ισόβια πρόεδρος, την είχα πετύχει να κάνει βόλτα το σκυλάκι της, εκεί κοντά μένει.Αν λες της Κανελοπουλου μάλλον Αχαρνών 104
Ιβάνα ;;; Γύρισε αυτή η πουτανα ;Ειναι ευκολο καποια ενημερωση για Ιβανα και Τανια απο Διδυμου 27;
βεργας, εξηκιου και τροφονιου να πας.Έχω να κατεβω κάμποσες βδομάδες στα λημέρια που μπορώ να βρω τώρα βραδιάτικα καμιά γκιλφ κοπέλα έχει τίποτα κάνεις στο μυαλό του ?
Όργια ανεπανάλυπτα γινόντουσαν σε εκείνο το μπουρδέλο.Τι μου θυμισες...
Το δουλευε καλά το κωλοδαχτυλο η Σαμάνθα. Σου έκανε τον προστατη τουρμπίνα. Καλό τσιμπουκι και μετά τις 3-4 το πρωι, την έβρισκες +Soda...
Ακριβώς οπώς το περιγράφεις ηταν.Ναι ανεβαινες τα σκαλάκια και μόλις περνούσες τη πόρτα είχε μαύρα κάγκελα μπροστά από το σαλόνι, πρώτα σε έκοβαν και μετά σου άνοιγαν, επίσης και στα δεξιά απ αυτό το σπίτι λειτούργησε οίκος ανοχής με κανονικές γυναίκες για περίπου δύο χρόνια, μιλάω για εποχή 1994-1996
Καλησπέρα master της ενημέρωσης.Όχι, πέριξ της Λιοσίων πήγαμε σίγουρα, ή Βέργας ή Εξηκιου, με το δεύτερο να είναι πιο πιθανό. Αλλά έχει περάσει καιρός έτσι κι αλλιώς, οπότε είναι πιθανόν να μην τα θυμάμαι και καλά ?