Αποψινή καταδρομική μπουρδελότσαρκα στην μεταμεσονυχτια βάρδια Λιοσίων - Φυλής :
Ξεκινήσαμε το πορνο οδοιπορικό μας απο τη
1. Τροφωνίου 11 στο κάτω
Στο ζεστό σαλονάκι αυτου του οικίσκου περιμέναμε την τροφαντή μελαχροινή με παχάκια και πιασιματάκια να βγεί να σαλονάρει ενω πιο πρίν απολάμβανε τον δυνατο έρωτα που της έδινε κάποιος συναγωνιστής , η τσατ΄σα κτύπησε τη πόρτα στο 10λεπτο αν και της ειπα οτι δεν βιάζομαι καθως σεβάστηκα και τον μέσα , παρολαυτα η γκομενα την έγραψε και βγηκε μετά απο 5 λεπτά !!!
Συνεχίσαμε προς την Βέργας όπου είχαμε :
2. Bέργας 7 υπόγειο (κλειστόν)
3. Βέργας 6 υπόγειο
Η Ίντα ξανθιά με ανοιχτόχρωμο δέρμα κοινώς ασπρουλιάρα μιλφ κατηγορίας με πιασιματάκια.
4. Βέργας 7
Στο ίσόγειο βρήκαμε την Άννα μια μελαχροινή με σχετικά ατσούμπαλο σώμα αλλα με ωραιο φυσικό βυζί.
Εξηκίου κλειστά όλα
5. Λιοσίων 73 Β
Οι Ίνκα μοντελέ μελαχροινη παρουσια με ωραια βυζάκια και κωλαράκι και η Ιωάννα μελαχροινή με ωραιο σώμα και κοκκινα εσώρουχα. Η τσατσα ανακοινωσε επισης και παρτουζα με τις δύο κοπελες προγραμμα για 30 ευρώ.
Συνέχεια στη Φυλής .... κατα 2 η ώρα
6. Φυλης 86 οροφος
Η μελαχροινη κοντοπούτανη Άντζελα η οποια λικνίζεται προκλητικά στο στιλο που υπάρχει στο σαλονάκι. Πολυ ωραια φυσικά βυζιά και κωλαράκι ενω πρέπει να παρατηρησα και σκουλαρικάκι στη γλωσίτσα της. Το μπουρδελάκι αυτο κλείνει μετα τις 2.
7. Φυλης 65 ισόγειο
Μπιούτι , η γνωστή πληθωρικη μαυρούλα μολις μου το ανακοινωσε η υπηρεσια δεν εκατσα να την δω καθως την έχω δεί πολλές φορές. Το πάνω ηταν κλέιστό.
Στη γωνία της Φιλιπίδου με Φυλης στα 2 μπουρδελάκια το κάτω ήταν κλειστό ενω στο πάνω πέτυχα τη Σύλβια για την οποια έχουν γραφτει καλές κριτικές και είπα να την δοκιμάσω χωρις να το μετανιώσω. Η γκομενα ειναι πολύ καλή στο δωμάτιο και ο πελάτης περνάει πολύ καλα. Με ξεπετάξε στο 5 λεπτο αλλα εέπεσα σκληρά μαχόμενος καθως την σφυροκο΄πησα δυνατα πριν εναποθέσω τις δυνάμεις μου μέσα στη καπότα !!! Θα ακολουθησει κριτική.
Και μερικές φώτο απο το δωμάτιο και μόνο.
Και κάπου εδω το πορνο ρεπορτάζ μας έφτασε στο τέλος του. Θα τα ξαναπούμε απο τους δρόμους των αισθησεων και της καύλας σύντομα ξανά!!!
Εις το επανειδείν!