Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Η Νίκη από Περδίκκα 1 το ρωσιδάκι έχει επιστρέψει, ξέρει κανείς , και γενικά Μετάξι τι παίζει..??
Εδώ. Υπάρχει μια αποκάλυψη βλέπωΌταν της έκανα γλειφομούνι, μου έλεγε "suck it" για τα μουνόχειλα, το οποίο φοβάμαι ότι μόνο ένας άντρας θα το έλεγε. Δε μου έχει ξανατυχει σε γλειφομούνι γυναίκα να ζητάει να της ρουφήξω τα μουνόχειλα. Πάντως ναι, έτσι και είναι πρώην άντρας, η μεταμόρφωση είναι υπερβολικά πετυχημένη.
Άρα λογικά η Νικόλ που δούλεψε για ένα μήνα πριν τη καραντίνα και όποιος πήγαινε του έλεγε η τσατσά να περάσει γιατί γυρίζει ΙσπανίαLive:
Το Αγκύρας 9 ξανάνοιξε.
Νικόλ, κοπέλα μετρίου ύψους, λίγα παραπάνω κιλά, ξανθό κοντό μαλλί, από την Ισπανία είπε η υπηρεσία. 2άρι-2άρι βυζί, αν πρόλαβα να δω καλά.
Όπως αναφέρθηκε: "μιλάει αγγλικά και ισπανικά".
Σε απλό πρόγραμμα.
Edit:
Προσωπικά μου φάνηκε αδιάφορη και συνέχισα τον δρόμο μου.
Η τσα2 με σιγουριά έλεγε: "Σίγουρα δεν την ξέρετε είναι καινούρια"...Άρα λογικά η Νικόλ που δούλεψε για ένα μήνα πριν τη καραντίνα και όποιος πήγαινε του έλεγε η τσατσά να περάσει γιατί γυρίζει Ισπανία
Δυστυχώς έγινε κι αυτή δημόσιος υπάλληλος και είναι μόνο πρωιναΚαλησπέρα συναγωνιστες. Γνωρίζει κάποιος αν η Μπαρμπορα είναι και απογευματινή βαρδια στο πανω ή μόνο πρωι πλεον στο κάτω;
Ευχαριστώ πολύ αδερφε!Δυστυχώς έγινε κι αυτή δημόσιος υπάλληλος και είναι μόνο πρωινα
Ευχαριστώ πολυ φίλε μου.Πρωι μόνο... προς το παρον
Σωστά τα λες μύστη αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που ότι και να γαμησουν είναι μουναρα.... Θυμάμαι έναν δικηγόρο που είχε παντρευτεί τραβελι και μετά από 10 χρόνια σχέσης του αποκάλυψε ότι ήταν πρώην άνδρας και πάλι δεν το πίστευε!Ρε παιδια η επιστήμη δεν εχει κανει δα και τόσα άλματα!
Το μουνι από τραβελι έχει πολλες διαφορές με ένα φυσικό μουνακι. Όσο κι αν ένα φυσικό μουνακι έχει μεγάλα μουνοχειλα παλι δεν το μπερδευεις. Το φτιαχτό μουνι εχει πολλες ιδιαίτεροτητες. Δεν θα έπρεπε καν να μπαινουμε σε τέτοια διλήμματα! Είμαστε αρχιμυστες όλοι! Εγώ ρε παιδια έχω γαμησει πανω απο 100 γυναικες, ιερόδουλες και μη. Το τραβελι,όσο καλό κι αν είναι, κάνει μπαμ! Πόσο μάλλον ένα φτιαχτό μουνι!
Επειδή εγώ δεν έχω πάει ποτέ με τραβέλι, πώς είναι το μουνί του;Ρε παιδια η επιστήμη δεν εχει κανει δα και τόσα άλματα!
Το μουνι από τραβελι έχει πολλες διαφορές με ένα φυσικό μουνακι. Όσο κι αν ένα φυσικό μουνακι έχει μεγάλα μουνοχειλα παλι δεν το μπερδευεις. Το φτιαχτό μουνι εχει πολλες ιδιαίτεροτητες. Δεν θα έπρεπε καν να μπαινουμε σε τέτοια διλήμματα! Είμαστε αρχιμυστες όλοι! Εγώ ρε παιδια έχω γαμησει πανω απο 100 γυναικες, ιερόδουλες και μη. Το τραβελι,όσο καλό κι αν είναι, κάνει μπαμ! Πόσο μάλλον ένα φτιαχτό μουνι!
Aυτή η Ελένη στο Ιωαννίνων 3 ισόγειο, που αλλού έχει δουλέψει; Υπάρχουν κριτικές παιχταρά μου;Ιωαννίνων 5 Ιρις καστανή μιλφ ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Τιμήθηκε η Ιρις, κάποια στιγμή θα γράψω κριτική.
κάνει η Σάρα πρωκτικό?Φωκαιασ 25 η Σαρα [ με πρωκτικο δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις]
Δες Κολοκυνθους 63, Ρεμουνδου 21 και Καλύμνου 36,στο πρώτο σίγουρα υπάρχουν στα άλλα δεν είμαι σίγουροςAυτή η Ελένη στο Ιωαννίνων 3 ισόγειο, που αλλού έχει δουλέψει; Υπάρχουν κριτικές παιχταρά μου;
Ευχαριστώ γίγαντα!Δες Κολοκυνθους 63, Ρεμουνδου 21α και Καλύμνου 36,στο πρώτο σίγουρα υπάρχουν στα άλλα δεν είμαι σίγουρος
Η Γκομενα εαν ηταν πρωην αντρας δεν θα επρεπε να εχει και καποιες τασεις να δινει και γκροβερ που και που ?? πραγμα φυσιολογικο πριν αλλαξει οργανο - φυλλο .Ρε παιδια η επιστήμη δεν εχει κανει δα και τόσα άλματα!