Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (16 μέλη και 201 επισκέπτες)

wailer9

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2020
Like
36
Πόντοι
0
παιδιά συγνώμη αλλά πλέον η φυλής δεν αξίζει.
καμία πουτάνα της προκοπής σε συνδυασμό με φουλ εγκληματικότητα, περίεργες φάτσες. σήμερα γλίτωσα τη φέρμα παρα τρίχα επειδή τους τραμπούκησα.
γύφτοι, πρεζάκια παντού.
και λέω τα αφεντικά από τα μαγαζιά δεν κάνουν κάτι;
θα χάσουν όλη την πελατία!!
Καλησπέρα παρακολουθώ αλλά δεν ενημερώνω δυστυχώς,να προσθέσω και εγώ ότι οι ίδιοι παραλίγο να μου την πέσουν για φερμα και ηταν σχετικά νωρίς 8-9 το βράδυ όπως και είδα και την πρεζου μάλλον ήμασταν ίδια ωρα,με τον κίνδυνο να χασω τα λεφτά που είχα λέω δεν μπαίνω στο Φιλιππίδου 11Β όπου ήταν μια Ναταλί ξανθιά Ρωσίδα με λίγη κοιλίτσα αλλά με καβλωσε η φάτσα της,καλή στο δωμάτιο με πολύ καλό τσιμπούκι με περιποίηση γύρω περιοχής κλπ αρκετά πρόθυμη,να προσθέσω ότι η τσατσά στο συγκεκριμένο δελο είναι απ' τις καλύτερες ευγενική κλπ την άκουγα να λεει σε συναγωνιστή θα σου γλείφω εγώ το ένα αρχιδι και η Ναταλί το άλλο ?Τα σέβη μου μάγκες ευχαριστώ για την ενημέρωση

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Καλησπερα, για αχαρνων 85 αξιζουν οι ασιατισες??? Εχει παει κανεις??? Και απο τιμη??

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στο ει
Οχι, τα ειχε ρουφηξει την προηγουμενη φορα.Τωρα ηθελα να τελειωσω στο μουνακι της.
Στο είπε ;;για πες για πες ; Γλωσσόφιλα φαντάζομαι στο φουλ κάνατε ε ;;

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Στο ει

Στο είπε ;;για πες για πες ; Γλωσσόφιλα φαντάζομαι στο φουλ κάνατε ε ;;
Γλωσσοφιλα ηθελε , αλλα δεν πηρε. Να μου πει τι; Στο μουνι της μεσα τελειωσα με σκουφο. Παντως ανεξαρτητα με θεμα εμφανισης, ειναι θερμη κοπελα. Και ουτε υποψια ξεπετας. Να σου πω οτι την προηγουμενη φορα , η τσα 3 φορες ειχε χτυπησει, με την τελευταια να φωναζει ΄¨ αντε κυριε η κοπελα πρεπει να βγε騨 , και ομως αυτη εμεινε για ακομα λιγο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γλωσσοφιλα ηθελε , αλλα δεν πηρε. Να μου πει τι; Στο μουνι της μεσα τελειωσα με σκουφο. Παντως ανεξαρτητα με θεμα εμφανισης, ειναι θερμη κοπελα. Και ουτε υποψια ξεπετας. Να σου πω οτι την προηγουμενη φορα , η τσα 3 φορες ειχε χτυπησει, με την τελευταια να φωναζει ΄¨ αντε κυριε η κοπελα πρεπει να βγε騨 , και ομως αυτη εμεινε για ακομα λιγο.
Μα κύριε μου έχουν σειρά και άλλοι … ( αστειεύομαι ) είναι καλή κοπέλα όντως !! Άσε ρε που δεν την φιλήσες δεν σε πιστεύω

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Μα κύριε μου έχουν σειρά και άλλοι … ( αστειεύομαι ) είναι καλή κοπέλα όντως !! Άσε ρε που δεν την φιλήσες δεν σε πιστεύω
Ξέρουμε αν είναι εκεί σήμερα και μέχρι τι ώρα είναι;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
χαχα, τετοια γλωσσα ειναι προκληση οντως. Παντως, να πω την αμαρτια μου, οσο καλα και να περνας με μια κοπελα, θελειις την αλλαγη. Μια , δυο, συνεχομενες εννοω, μετα κατι αλλο ψαχνει το μυαλο.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα παρακολουθώ αλλά δεν ενημερώνω δυστυχώς,να προσθέσω και εγώ ότι οι ίδιοι παραλίγο να μου την πέσουν για φερμα και ηταν σχετικά νωρίς 8-9 το βράδυ όπως και είδα και την πρεζου μάλλον ήμασταν ίδια ωρα,με τον κίνδυνο να χασω τα λεφτά που είχα λέω δεν μπαίνω στο Φιλιππίδου 11Β όπου ήταν μια Ναταλί ξανθιά Ρωσίδα με λίγη κοιλίτσα αλλά με καβλωσε η φάτσα της,καλή στο δωμάτιο με πολύ καλό τσιμπούκι με περιποίηση γύρω περιοχής κλπ αρκετά πρόθυμη,να προσθέσω ότι η τσατσά στο συγκεκριμένο δελο είναι απ' τις καλύτερες ευγενική κλπ την άκουγα να λεει σε συναγωνιστή θα σου γλείφω εγώ το ένα αρχιδι και η Ναταλί το άλλο ?Τα σέβη μου μάγκες ευχαριστώ για την ενημέρωση
Που ηταν οι υπανθρωποι ρομα?
Χθες μετα τις 1800 το Φυλ66 ηταν κλειστο κ το κοματι της Φυλ απο Χευδεν εως Φωκαιας ηταν θεοσκοτινο!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
χαχα, τετοια γλωσσα ειναι προκληση οντως. Παντως, να πω την αμαρτια μου, οσο καλα και να περνας με μια κοπελα, θελειις την αλλαγη. Μια , δυο, συνεχομενες εννοω, μετα κατι αλλο ψαχνει το μυαλο.
Εννοείται αυτό !! Και οσες νομίζουν πως γαμαμε μόνο αυτές …Στο ενδιάμεσο έχουμε γαμηση καμία 10 άρια για πλάκα … το λέω για οσες μας παίρνανε κολλημένους από το νιμου τους …..

• Like
Αντιδράσεις: spor48

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
για δώσε μια περιγραφή της Αλιονας που αναφέρεις
Αδύνατη ξανθία 170-175 δε προσεξα αν φόραγε τακούνια γιατί φορούσε ένα δερμάτινο Mini με τα μισά κωλομερια εξω . Με τα ρούχα νόμιζες ότι δεν είχε στήθος αλλά στο δωμάτιο κατάλαβα ότι ήταν μικρό τελείως στητό και πεταχτό ισως πλαστικό δεν ειμαι σίγουρος γιατί μόλις ξεκίνησε η Πίπα τα ξέχασα όλα …

Από ηλικία ότι και να μου ελεγε από 30-45 θα το πιστευα καθώς εχει σωμα 25αρας (ισως υπερβάλω) και σχετικά baby face .

Πριν κανει οτιδήποτε σε ρωτάει αν εχεις πλύνει τα χέρια σου και τα ελληνικά της είναι πολύ καλά .

Εντύπωση μου έκανε το λευκό χαμόγελο της που στο δωμάτιο κατάλαβα ότι είναι προσθήκες .

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Αδύνατη ξανθία 170-175 δε προσεξα αν φόραγε τακούνια γιατί φορούσε ένα δερμάτινο Mini με τα μισά κωλομερια εξω . Με τα ρούχα νόμιζες ότι δεν είχε στήθος αλλά στο δωμάτιο κατάλαβα ότι ήταν μικρό τελείως στητό και πεταχτό ισως πλαστικό δεν ειμαι σίγουρος γιατί μόλις ξεκίνησε η Πίπα τα ξέχασα όλα …

Από ηλικία ότι και να μου ελεγε από 30-45 θα το πιστευα καθώς εχει σωμα 25αρας (ισως υπερβάλω) και σχετικά baby face .

Πριν κανει οτιδήποτε σε ρωτάει αν εχεις πλύνει τα χέρια σου και τα ελληνικά της είναι πολύ καλά .

Εντύπωση μου έκανε το λευκό χαμόγελο της που στο δωμάτιο κατάλαβα ότι είναι προσθήκες .
Μόλις μας περιέγραψες ένα υπερμουνο που μάλλον δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στον χώρο ?

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.720
Πόντοι
456
αλανια η κωλονου 23 ειναι ανοιχτο σημερα ???

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Μόλις μας περιέγραψες ένα υπερμουνο που μάλλον δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στον χώρο ?
Σοβαρά έτσι μου φάνηκε και γι'αυτό περίμενα 40 λεπτά για να μπω δωμάτιο. Ίσως να ήταν παρεσθιση από την αναμονή. Αλλά εμένα με τρέλανε.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Σοβαρά έτσι μου φάνηκε και γι'αυτό περίμενα 40 λεπτά για να μπω δωμάτιο. Ίσως να ήταν παρεσθιση από την αναμονή. Αλλά εμένα με τρέλανε.
Θα περάσω αύριο κ εγώ να δω μπας και γιατί δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν της περιγραφής!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

* Η ανάπτυξη σε εξέλιξη!
Ύστερα από τις υδροφόρες την περίοδο της καραντίνας έφτασε η ώρα της ασφάλτου... να δούμε βέβαια πότε θα έρθει (εάν έρθει βέβαια κάποτε) αυτή του να καθαρίσει όλο το κέντρο της Αθήνας από την εγκληματικότητα που μαστίζεται εδώ και έτη....

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Καλημέρα σάς πήγα εχθές στην Στέλλα στο 84β
Όλα καλά αλλά μετο πού μπήκα στην πίσω πόρτα και μετά πήγα να τον βάλω πάλι από μπροστά είχε τόση Μερέντα πάνω που γέμιζες βαζακι 200ml
Και την έδιωξα άρον άρον παραλίγο να ξερασω
Ενώ αυτή μου έλεγε μαμακιες ότι μυρίζει έτσι το σκουφι γιατί έχει άρωμα μπανάνας

Giwrg01

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν γύρισε η Αναστασία η Ουκρανή από Βέργας;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom