Καλησπέρα παρακολουθώ αλλά δεν ενημερώνω δυστυχώς,να προσθέσω και εγώ ότι οι ίδιοι παραλίγο να μου την πέσουν για φερμα και ηταν σχετικά νωρίς 8-9 το βράδυ όπως και είδα και την πρεζου μάλλον ήμασταν ίδια ωρα,με τον κίνδυνο να χασω τα λεφτά που είχα λέω δεν μπαίνω στο Φιλιππίδου 11Β όπου ήταν μια Ναταλί ξανθιά Ρωσίδα με λίγη κοιλίτσα αλλά με καβλωσε η φάτσα της,καλή στο δωμάτιο με πολύ καλό τσιμπούκι με περιποίηση γύρω περιοχής κλπ αρκετά πρόθυμη,να προσθέσω ότι η τσατσά στο συγκεκριμένο δελο είναι απ' τις καλύτερες ευγενική κλπ την άκουγα να λεει σε συναγωνιστή θα σου γλείφω εγώ το ένα αρχιδι και η Ναταλί το άλλο ?Τα σέβη μου μάγκες ευχαριστώ για την ενημέρωσηπαιδιά συγνώμη αλλά πλέον η φυλής δεν αξίζει.
καμία πουτάνα της προκοπής σε συνδυασμό με φουλ εγκληματικότητα, περίεργες φάτσες. σήμερα γλίτωσα τη φέρμα παρα τρίχα επειδή τους τραμπούκησα.
γύφτοι, πρεζάκια παντού.
και λέω τα αφεντικά από τα μαγαζιά δεν κάνουν κάτι;
θα χάσουν όλη την πελατία!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα, για αχαρνων 85 αξιζουν οι ασιατισες??? Εχει παει κανεις??? Και απο τιμη??
Οχι, τα ειχε ρουφηξει την προηγουμενη φορα.Τωρα ηθελα να τελειωσω στο μουνακι της.Τα ρούφηξε όλα ;;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Στο ει
Στο είπε ;;για πες για πες ; Γλωσσόφιλα φαντάζομαι στο φουλ κάνατε ε ;;Οχι, τα ειχε ρουφηξει την προηγουμενη φορα.Τωρα ηθελα να τελειωσω στο μουνακι της.
Γλωσσοφιλα ηθελε , αλλα δεν πηρε. Να μου πει τι; Στο μουνι της μεσα τελειωσα με σκουφο. Παντως ανεξαρτητα με θεμα εμφανισης, ειναι θερμη κοπελα. Και ουτε υποψια ξεπετας. Να σου πω οτι την προηγουμενη φορα , η τσα 3 φορες ειχε χτυπησει, με την τελευταια να φωναζει ΄¨ αντε κυριε η κοπελα πρεπει να βγε騨 , και ομως αυτη εμεινε για ακομα λιγο.Στο ει
Στο είπε ;;για πες για πες ; Γλωσσόφιλα φαντάζομαι στο φουλ κάνατε ε ;;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Μα κύριε μου έχουν σειρά και άλλοι … ( αστειεύομαι ) είναι καλή κοπέλα όντως !! Άσε ρε που δεν την φιλήσες δεν σε πιστεύωΓλωσσοφιλα ηθελε , αλλα δεν πηρε. Να μου πει τι; Στο μουνι της μεσα τελειωσα με σκουφο. Παντως ανεξαρτητα με θεμα εμφανισης, ειναι θερμη κοπελα. Και ουτε υποψια ξεπετας. Να σου πω οτι την προηγουμενη φορα , η τσα 3 φορες ειχε χτυπησει, με την τελευταια να φωναζει ΄¨ αντε κυριε η κοπελα πρεπει να βγε騨 , και ομως αυτη εμεινε για ακομα λιγο.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Ξέρουμε αν είναι εκεί σήμερα και μέχρι τι ώρα είναι;Μα κύριε μου έχουν σειρά και άλλοι … ( αστειεύομαι ) είναι καλή κοπέλα όντως !! Άσε ρε που δεν την φιλήσες δεν σε πιστεύω
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ε ρε κολημα !!χαχαχ !!Ξέρουμε αν είναι εκεί σήμερα και μέχρι τι ώρα είναι;
francesco barbalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2018
- Like
- 746
- Πόντοι
- 80
8-9τι ωρα εγινε αυτο?
χαχα, τετοια γλωσσα ειναι προκληση οντως. Παντως, να πω την αμαρτια μου, οσο καλα και να περνας με μια κοπελα, θελειις την αλλαγη. Μια , δυο, συνεχομενες εννοω, μετα κατι αλλο ψαχνει το μυαλο.Μα κύριε μου έχουν σειρά και άλλοι … ( αστειεύομαι ) είναι καλή κοπέλα όντως !! Άσε ρε που δεν την φιλήσες δεν σε πιστεύω
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.611
- Πόντοι
- 1.056
Που ηταν οι υπανθρωποι ρομα?Καλησπέρα παρακολουθώ αλλά δεν ενημερώνω δυστυχώς,να προσθέσω και εγώ ότι οι ίδιοι παραλίγο να μου την πέσουν για φερμα και ηταν σχετικά νωρίς 8-9 το βράδυ όπως και είδα και την πρεζου μάλλον ήμασταν ίδια ωρα,με τον κίνδυνο να χασω τα λεφτά που είχα λέω δεν μπαίνω στο Φιλιππίδου 11Β όπου ήταν μια Ναταλί ξανθιά Ρωσίδα με λίγη κοιλίτσα αλλά με καβλωσε η φάτσα της,καλή στο δωμάτιο με πολύ καλό τσιμπούκι με περιποίηση γύρω περιοχής κλπ αρκετά πρόθυμη,να προσθέσω ότι η τσατσά στο συγκεκριμένο δελο είναι απ' τις καλύτερες ευγενική κλπ την άκουγα να λεει σε συναγωνιστή θα σου γλείφω εγώ το ένα αρχιδι και η Ναταλί το άλλο ?Τα σέβη μου μάγκες ευχαριστώ για την ενημέρωση
Χθες μετα τις 1800 το Φυλ66 ηταν κλειστο κ το κοματι της Φυλ απο Χευδεν εως Φωκαιας ηταν θεοσκοτινο!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Εννοείται αυτό !! Και οσες νομίζουν πως γαμαμε μόνο αυτές …Στο ενδιάμεσο έχουμε γαμηση καμία 10 άρια για πλάκα … το λέω για οσες μας παίρνανε κολλημένους από το νιμου τους …..χαχα, τετοια γλωσσα ειναι προκληση οντως. Παντως, να πω την αμαρτια μου, οσο καλα και να περνας με μια κοπελα, θελειις την αλλαγη. Μια , δυο, συνεχομενες εννοω, μετα κατι αλλο ψαχνει το μυαλο.
Αδύνατη ξανθία 170-175 δε προσεξα αν φόραγε τακούνια γιατί φορούσε ένα δερμάτινο Mini με τα μισά κωλομερια εξω . Με τα ρούχα νόμιζες ότι δεν είχε στήθος αλλά στο δωμάτιο κατάλαβα ότι ήταν μικρό τελείως στητό και πεταχτό ισως πλαστικό δεν ειμαι σίγουρος γιατί μόλις ξεκίνησε η Πίπα τα ξέχασα όλα …για δώσε μια περιγραφή της Αλιονας που αναφέρεις
Από ηλικία ότι και να μου ελεγε από 30-45 θα το πιστευα καθώς εχει σωμα 25αρας (ισως υπερβάλω) και σχετικά baby face .
Πριν κανει οτιδήποτε σε ρωτάει αν εχεις πλύνει τα χέρια σου και τα ελληνικά της είναι πολύ καλά .
Εντύπωση μου έκανε το λευκό χαμόγελο της που στο δωμάτιο κατάλαβα ότι είναι προσθήκες .
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Μόλις μας περιέγραψες ένα υπερμουνο που μάλλον δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στον χώρο ?Αδύνατη ξανθία 170-175 δε προσεξα αν φόραγε τακούνια γιατί φορούσε ένα δερμάτινο Mini με τα μισά κωλομερια εξω . Με τα ρούχα νόμιζες ότι δεν είχε στήθος αλλά στο δωμάτιο κατάλαβα ότι ήταν μικρό τελείως στητό και πεταχτό ισως πλαστικό δεν ειμαι σίγουρος γιατί μόλις ξεκίνησε η Πίπα τα ξέχασα όλα …
Από ηλικία ότι και να μου ελεγε από 30-45 θα το πιστευα καθώς εχει σωμα 25αρας (ισως υπερβάλω) και σχετικά baby face .
Πριν κανει οτιδήποτε σε ρωτάει αν εχεις πλύνει τα χέρια σου και τα ελληνικά της είναι πολύ καλά .
Εντύπωση μου έκανε το λευκό χαμόγελο της που στο δωμάτιο κατάλαβα ότι είναι προσθήκες .
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 456
αλανια η κωλονου 23 ειναι ανοιχτο σημερα ???
Σοβαρά έτσι μου φάνηκε και γι'αυτό περίμενα 40 λεπτά για να μπω δωμάτιο. Ίσως να ήταν παρεσθιση από την αναμονή. Αλλά εμένα με τρέλανε.Μόλις μας περιέγραψες ένα υπερμουνο που μάλλον δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στον χώρο ?
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Θα περάσω αύριο κ εγώ να δω μπας και γιατί δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν της περιγραφής!Σοβαρά έτσι μου φάνηκε και γι'αυτό περίμενα 40 λεπτά για να μπω δωμάτιο. Ίσως να ήταν παρεσθιση από την αναμονή. Αλλά εμένα με τρέλανε.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Αυτοψία Μπακογιάννη στο μεγάλο έργο ασφαλτόστρωσης στα Κάτω Πατήσια
Συνολικά 690 δρόμοι έχουν ήδη φτιαχτεί στο κέντρο και τις γειτονιές. "Στόχος να ξεπεράσουμε τους 1.200 μέχρι το τέλος του έργου" λέει ο Δήμαρχος για την εργολαβία μαμούθ των 42 εκατ ευρώ.
www.capital.gr
* Η ανάπτυξη σε εξέλιξη!
Ύστερα από τις υδροφόρες την περίοδο της καραντίνας έφτασε η ώρα της ασφάλτου... να δούμε βέβαια πότε θα έρθει (εάν έρθει βέβαια κάποτε) αυτή του να καθαρίσει όλο το κέντρο της Αθήνας από την εγκληματικότητα που μαστίζεται εδώ και έτη....
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 804
- Πόντοι
- 311
Καλημέρα σάς πήγα εχθές στην Στέλλα στο 84β
Όλα καλά αλλά μετο πού μπήκα στην πίσω πόρτα και μετά πήγα να τον βάλω πάλι από μπροστά είχε τόση Μερέντα πάνω που γέμιζες βαζακι 200ml
Και την έδιωξα άρον άρον παραλίγο να ξερασω
Ενώ αυτή μου έλεγε μαμακιες ότι μυρίζει έτσι το σκουφι γιατί έχει άρωμα μπανάνας
Όλα καλά αλλά μετο πού μπήκα στην πίσω πόρτα και μετά πήγα να τον βάλω πάλι από μπροστά είχε τόση Μερέντα πάνω που γέμιζες βαζακι 200ml
Και την έδιωξα άρον άρον παραλίγο να ξερασω
Ενώ αυτή μου έλεγε μαμακιες ότι μυρίζει έτσι το σκουφι γιατί έχει άρωμα μπανάνας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις