Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 384 άτομα (53 μέλη και 331 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Στις "βυτρινες" του Άμστερνταμ έχεις πάει...???

Αξίζει...???
Ειμαι απολυτος οτι δεν αξιζει...
Ειχα παρει μια μουναρα στις βιτρινες. Αλλά...οσα λεφτα και να δωσεις δεν γαμας... Μου το είχαν πει και δεν το πιστευα. Συμφωνησα με την κοπελα με τα 50 ευρω που ζητανε οτι θα μου κανει πιπα και γαμησι...
Δινω λοιπον τα 50 ευρω και αρχισε τον πολεμο νευρων.
Περασα μεσα στο δωματιο, μου ζήτησε άλλα 50 ευρω για να βγαλει τα ρουχα της, μετα μου ζήτησε άλλα 50 ευρω για να βγαλω τα ρουχα μου..
Συνεχισε με τα κουλα της, αλλά εγω μεχρι εκει ειχα την υπομονη να συνεχισω... Κατάληξη οσα λεφτα εδωσα τελος παντων μου επαιξε μια μαλακια με καποτα και εφυγα...
Φυσικα εκει δεν εχει τσαμπουκαδες, η κοπελα συμφωνησε οτι με 50 ευρω θα κανουμε σεξ δεν το τηρει και θελω τα λεφτα μου πισω... Απο εξω εχει παντου νομιμους φυλακες, οποτε αν αντιδρουσα θεωρω οτι θα με τσουβαλιαζανε στο ξυλο...
Κατι σεξ θεατρα ειχε αμστερνταμ αλλά δεν ειχα χρονο για να μπω μεσα να δω τί ειναι... Ειχε παντως ουρα απο αντρες, γυναικες και ζευγαρια για να μπουν μεσα...

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Μία περίπτωση είναι αυτή η περιγράφεις για τα πάγια έξοδα ενός οίκου.
Ίσως κ στο ταυλανδοσπιτο να ειναι έτσι αλλά δεν το ξέρουμε κ σίγουρα.
Εγω γνωρίζω σε πολλούς οίκους όπως συγκεκριμένα στο διδύμου 22 όπως μου έχει πει η τσατσά,
ο νταβας όχι ο μπράβος ο φύλακας που θα έρθει αν γίνει φασαρία αλλά το αφεντικό πληρώνει ο ίδιος το ενοίκιο τα πάγια έξοδα του οίκου, την βίζα την διαμονή κ τα οδοιπορικα κάθε κοπελιάς που θα έρθει για να δουλέψει.
Συνοδοιπόρε δεν διαφωνούμε για το ποιός τα βάζει, και δεν ξέρω με ποιό ακριβώς σύστημα δουλεύει το Α85 η κατάληξη όμως παραμένει η ίδια όλα τα έξοδα πρέπει να βγούν και να αποσβεστούν από τις συνευρέσεις με τους πελάτες, άσχετα πως μοιράζουν μετά μεταξύ τους ποιος έβαλε, τι και ποιός θα πάρει πρώτος πίσω, τι. Οπότε τιμές Ταϋλάνδης δεν μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε στην Ελλάδα. Αυτό που μπορεί να έχουμε στο μέλλον, είναι τιμές ίδιες ή παρόμοιες με τους υπόλοιπους οίκους ή/και λίγο περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες (που έτσι κι αλλιώς μονίμως φωνάζουμε πως θέλουμε περισσότερα και καλύτερα από όλους τους οίκους και όλες τις εργαζόμενες)

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.605
Πόντοι
1.056
Καλά το ασιάτικο φολόσπιτο πιο πολύ σε τιμές και σε νοοτροπία studio θυμίζει παρά κλασσικό μπουρδέλο πληρώνεις ένα μπάζο για 10 λεπτά 30 ευρώ και δεν τελιώνεις κιόλας
Σαν το Φωκ25Ανω...-10€ η διαφορα :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Στις "πολυκατοικίες" της Γερμανίας έχεις πάει...???
Όχι Δυστηχως!!! Μονο ταυλανδη ταξιδι και μου εκατσε να περασω και απο βιτρινες...
Κατα τα άλλα χτενισμα φυλης που ειναι και το καλυτερο φτηνο γαμησι του λαουτζικου!!!

mastrogod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
598
Πόντοι
290
No 1 Hit
Mpourdela:
KU JE TI
???? ?
Based on a true story....

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.231
Πόντοι
201
Ειχα παρει μια μουναρα στις βιτρινες. Αλλά...οσα λεφτα και να δωσεις δεν γαμας... Μου το είχαν πει και δεν το πιστευα. Συμφωνησα με την κοπελα με τα 50 ευρω που ζητανε οτι θα μου κανει πιπα και γαμησι...
Περασα μεσα στο δωματιο, μου ζήτησε άλλα 50 ευρω για να βγαλει τα ρουχα της, μετα μου ζήτησε άλλα 50 ευρω για να βγαλω τα ρουχα μου..
Συνεχισε με τα κουλα της, αλλά εγω μεχρι εκει ειχα την υπομονη να συνεχισω... Κατάληξη οσα λεφτα εδωσα τελος παντων μου επαιξε μια μαλακια με καποτα και εφυγα...
Φυσικα εκει δεν εχει τσαμπουκαδες, η κοπελα συμφωνησε οτι με 50 ευρω θα κανουμε σεξ δεν το τηρει και θελω τα λεφτα μου πισω... Απο εξω εχει παντου νομιμους φυλακες, οποτε αν αντιδρουσα θεωρω οτι θα με τσουβαλιαζανε στο ξυλο...
Κατι σεξ θεατρα ειχε αμστερνταμ αλλά δεν ειχα χρονο για να μπω μεσα να δω τί ειναι... Ειχε παντως ουρα απο αντρες, γυναικες και ζευγαρια για να μπουν μεσα...
Όταν είχα πάει οι μισοί είχαν ίδια εμπειρία με τον φίλο
Προσωπικά δύο φορές που γάμησα λίγο πιο απόμερα , έκανα με 50 ευρώ μια χαρά συναινετικό σεξακι

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ειχα δει σε κάποιο ρεπορτάζ ξένου τηλεοπτικού καναλιού ότι στο Άμστερνταμ όχι στις βιτρίνες αλλά στα παρακατιανα μπουρδελα μπορεί κάποιος να κάνει sex λίγων λεπτών με 2 ευρώ..
Τωρα κατά πόσο ισχύει αυτό είναι αλονου παππα Ευαγγελιο.
Ο Θεός κ η ψυχή τους..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Το ευχόμαστε να βγάλει Πάσχα, αλίμονο.
Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να καταβάσει τις τιμές..20 ευρώ ανά συνεδρία.
Πρέπει κάποιος να τούς βάλει χέρι,
να τους προσγειωση στην πραγματικότητα, να πει τι κάνετε εδώ....
Στην χώρα τους για να βγάλουν 50 κ 70 ευρώ έπρεπε να μαζεύουν τσάι για καμιά εβδομάδα μέσα στα χωράφια κ ήρθαν εδώ στην Ελλάδα για να μας πετσοκοψουν.
Παρεπιπτόντως περασα πριν 3 ώρες από εκεί. Ο οίκος αγνώριστος. Έπαθα σοκ το πως καταντησανε ετσι έναν τόσο ιστορικό οίκο με κλασσική διακοσμηση! Με κοπέλες που έχουνε γράψει ιστορία όπως η Μαίρη και φυσικά η βασίλισσα της περιοχης Εβελίνα! Είδα επίσης το περιβόητο χαρτακι με τις παροχες. Μου μιλουσε σε άπταιστα αγγλικά ένα ταιλανδεζικο φρατζολακι και μετά πεταχτηκε κι άλλο ένα φρατζολακι από μέσα. Δυο φρατζολακια λοιπόν. Ναι όντως τα γάμαγα τσαμπα, με λεφτα όχι, με την καμια! Βεβαια ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΝ ΚΛΙΒΑΝΟ!! Επίσης όντως κι εγώ έχω σοβαρή υποψία και με την τεράστια εμπειρία που έχω στους οίκους της Κολάσεως ότι τα προγράμματα των 100+ πρεπει να παιζει ακαπελα μέχρι και γκροβερ!

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.231
Πόντοι
201

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ειχα δει σε κάποιο ρεπορτάζ ξένου τηλεοπτικού καναλιού ότι στο Άμστερνταμ όχι στις βιτρίνες αλλά στα παρακατιανα μπουρδελα μπορεί κάποιος να κάνει sex λίγων λεπτών με 2 ευρώ..
Τωρα κατά πόσο ισχύει αυτό είναι αλονου παππα Ευαγγελιο.
Ο Θεός κ η ψυχή τους..
Δεν παιζουν αυτα ρε φιλε, εκτος αν το ρεπορταζ ηταν κανενος παραμυθα ευαγγελατου που επλασε την ιστορια που του αρεσε εκεινη τη στιγμη... Ή αν απλα προωθούσαν τον σεξοτουρισμο στην Ολλανδια, ταξιδιωτικα γραφεια και λοιποι για να σε κανουν να πας αμστερνταμ για να βγαλουν λεφτα...
Και εγω εχω δει στο γιουτιουμπ κατι βιντεακια με παραμυθακια... Ειδα ενα βιντεο που προωθούσε τα ταξιδια στον παραδεισο της ταυλανδης. Εδειχνε γέρους να πηγαινουν ταυλανδη με πανεμορφα κοριτσακια και το βιντεο σε ενημερωνε οτι κανεις τζαμπα τις διακοπες σου εκει και ειναι δικη σου επιλογη αν θα πηδηξεις ολες τις ταυλανδεζες με καποτα ή όχι... Ευτυχως που ηταν ψεματα δηλαδη και οι ταυλανδες κανανε γαμησι με καποτα, αλλιώς ειμαι επιρρεπης και θα ηταν επικινδυνο αυτο...

Σε αυτο που συμφωνω με το φιλο ειναι οτι αν πας στις μη κεντρικες βιτρινες, ίσως και να γαμησεις με το 50αρικο μου το ειπαν και άλλοι. Δεν θα το δοκιμάσω βεβαια με το βατερλω που ειχα στο αμστερνταμ... Αν ξαναπαω ποτέ θα ψαξω κανα φκκ αν εχει πουθενα και να δω αυτά τα σεξ θεατρα μηπως ειναι ενδιαφεροντα...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
305
Πόντοι
280
Μαγκες καλησπερα
μια ερωτηση
τα σπιτακια στην φυλης μεχρι τι ωρα κρατανε τωρα με τα νεα μετρα γιατι εχω να κατεβω κανα μηνα και επειδη μενω ψηλα στα βορεια μην κατεβω τσαμπα
ευχαριστω

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.108
Πόντοι
31.618
Η Έλενα η ψυλη ροσιδα που δούλευε φυλής 74 υπόγειο σταμάτησε από εκεί μου ειπαι η τσατσά
Όποιος την είδε να δουλεύει σε κάποιο άλλο σπίτι ας ενοιμεροσει
Ευχαριστώ

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
ΦΥΛΗΣ 4EVER..........:respect::heavymetalbig:

Το video του φερεντινου είναι δεκαετιας 90. Οι πιτσιρικαδες αυτοι, παραμενουν ακόμα συναγωνιστες? Γνωριζει κανεις τη φατσα του? Οι Ελληνες πρεπει να εχουν φυγει ολοι απο τη γειτονιά.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Τα περισσότερα τα έχουν (οι άλλες δεν πληρώνουν τόσο πολλά για εισιτήρια και visa μόνο) . Η σύγκριση γίνεται με αφορμή το ότι οι ταιλανέζες στην ταϋλάνδη έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές και δεν μπορούν να έχουν εδώ τις τιμές που έχουν στην χώρα τους. Ενώ άλλες εθνικότητες σε άλλες χώρες έχουν περίπου τις ίδιες τιμές εώς και υψηλότερες γιατί έχουν περίπου το ίδιο κόστος εργασίας και διαβίωσης που έχουν και εδώ.
Ναι αλλά οι Ταυλανδέζες εδώ έχουν το κόστος διαβίωσης που υπάρχει εδώ. Όταν πάνε στο σούπερμάρκετ δεν τους λένε θα πληρώσετε ποιό λίγα επειδή είστε από την Ταυλάνδη και εκεί έχετε άλλο κόστος διαβίωσης.
Έτσι όπως το λες είναι σαν να λες να έχουν φούλ πρόγραμμα 5 ευρώ επειδή στην Ταυλάνδη το χρεώνουν τόσο. Αλλά εδώ δεν είναι η Ταυλάνδη.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Καλημέρα παιδιά .Αυτή η Εμμυ από Λ73 ξέρετε συνήθως τι βάρδιες δουλεύει?Παίρνω τηλ και μούγκα. Να κατέβω κέντρο δεν είναι εύκολο...Βλέπω σε κάποιο site ότι κυρίως απόγευμα στο 73β αλλά δεν ξέρω. .Αυτοί εκεί όλο αλλαγές είναι.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Μαγκες καλησπερα
μια ερωτηση
τα σπιτακια στην φυλης μεχρι τι ωρα κρατανε τωρα με τα νεα μετρα γιατι εχω να κατεβω κανα μηνα και επειδη μενω ψηλα στα βορεια μην κατεβω τσαμπα
ευχαριστω
Δεν έχει άλλάξει τίποτα προς το παρόν.
Οι βάρδιες συνεχίζουν 10:00-17:00 , 17:00- 23:00 ,00:00-7:00.
Σε συμβουλεύω μην πας νυχτερινή γιατί παίζουν λίγα σπιτάκια .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ στον αριστερό ώμο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Μαρία καστανοξανθη μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Άντζελα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 47 όροφος κλειστό.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά κλειστά.

Κολωνού 32α Βαλερία με ξανθομελι μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα με 2αρι συν πολύ στητο βυζι , απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32γ Μπιανκα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32β Καρίνα καστανοξανθη μιλφ με πολύ μακρύ μαλλί σώμα με πιασιματακια 2. 5αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ νταρντανα με κοντό μαλλί, 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Μπέλα η Ρουμάνα, μελαχρινή με γυαλάκια, κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2αρι υπέροχο στητο βυζι, Μιμή μελαχρινή μελαμψη λατινα χοντρή με τεράστιο κωλο 3αρι βυζι και Κλαούντια μελαχρινή λατινα πιο ψηλή από τη Μιμή χοντρή με 2άρι βυζί, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ & 27β κλειστά.

Κολωνού 23β Γκαμπριέλα ξανθιά χοντρουλα με 3.5-4αρι βυζι,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23 Νικόλ μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και πιο κάτω στο δεξί πόδι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15β Γιάννα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Κολωνού 15 νέο δεξιά κλειστο.

Κολωνού 15 νέο αριστερά κλειστό.

Κολωνού 11β κλειστό.

Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Μαραθωνος 59 αριστερά το υπόγειο Σοφία καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με ελάχιστα πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Κορινα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το στήθος, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α κλειστό.

Βιργινίας Μπενάκη 33 Λίζα ξανθιά μιλφ με σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Νίκα καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι και Βαλέρια μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
καμια ενημερωση απο τα σπιτακια σε Βέργας εχει κανει για την πρωινη βάρδια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom