fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 503
- Πόντοι
- 81
Καλη χρονιά σε όλα τα μέλη και καλή ανάρρωση σε όσους νοσούν. Αντε να δούμε τί παίζει και με αυτήν την όμικρον.
Αδερφέ καλή χρόνια εύχομαι .ποσό πήγε το μαλλί και ποσό χρόνων ήταν η κορασίδα ;Καλησπέρα μάγκες, χρόνια πολλά και καλά σε όλους, περαστικά και στον φίλο Junax και σε όσους νοσούν
Σήμερα ήθελα κάτι ιδιαίτερο, μια ωραία κοπέλα κι ας προσφέρει τις απλές υπηρεσίες, αρκεί να μην είναι φόλα. Έτσι, πήγα καρφί για την Άννα την "Ταϊλανδέζα" στο Φ. 86Α, για την οποία δεν έχουν γραφτεί και οι καλύτερες κριτικές, όμως όλοι συμφωνούν ότι είναι όμορφη. Για κακή μου τύχη ήταν μια μεγαλοκοπέλα ξανθιά με γυαλιά και την κοπάνησα
Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα και το νέο κινεζόσπιτο στην Αχαρνών 85, μιας κι αν δεν κάνω λάθος δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε μια κοντή κοπέλα, με επιπλέον κιλά, ασιατικά χαρακτηριστικά, μακριά μαλλιά και μεγάλα βυζιά , ενώ φορούσε ένα κομπινεζόν. Μιλώντας μου σε κάτι κουτσοαγγλικά, με έβαλε να καθίσω στο σαλονάκι κι εμφανίστηκαν δύο ακόμα κοπέλες, μια νεαρή φουκαριάρα πολύ αδύνατη κι άλλη μια, μπαμπάτσικη εκείνη, αμφότερες με ασιατικά χαρακτηριστικά. Τότε μου έβγαλαν ένα κομμάτι χαρτί με τα προγράμματα, τα οποία δεν θυμάμαι, αλλά το απλό ξεκινούσε από 30 ευρώ για 10 λεπτά κι έφτανε μέχρι και 120 ευρώ. Τις ευχαρίστησα και αποχώρησα κι εκείνες μου ευχήθηκαν χρόνια πολλά.
Στροφή για Φωκαίας μήπως πετύχω την Ιζαμπέλα στο 19 πάνω. Ήταν η Ιζαμπέλα, όχι μόνο την ονομάτισε η τσατσά, αλλά ακούγονταν και οι χαρακτηριστικές της φωνές από το δωμάτιο. Την Ιζαμπέλα την έχω πάρει δύο φορές κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, μου ψιλοσηκώθηκε εκεί που περίμενα σκεπτόμενος ότι σήμερα θα την έπαιρνα πισωκολλητό ή αν τα κατάφερνα από κώλο, όταν στο μυαλό μου ήρθε πάλι το κινεζόσπιτο και η βυζαρού με το κομπινεζόν. Τα 4-5 λεπτά που βρισκόμουν στο σαλονάκι, με την Ιζαμπέλα να καθυστερεί, ήταν καθοριστικά.
Στο δρόμο χάλασα ένα 20άρικο για να έχω ακριβώς 30 ευρώ και ξαναχτύπησα κουδούνι, ελπίζοντας να μου ανοίξει η βυζαρού και να μπω κατευθείαν δωμάτιο. Και μάγκες, ανοίγει η πόρτα και αντικρίζω ένα αγγελάκι της μακρινής Ανατολής, κοντούλι, λεπτούλι, μελαχροινό, που φορούσε κάτι σαν μπουρνούζι και τα μάτια μου γουρλώσανε Συνέχεια στην κριτική.
Καλησπέρα!!! Η Ξένια απο Φυλής 105 σε ποια βάρδια δουλεύει παρακαλώ;
Επίσης, Καινούριο είναι αυτό το 105;
Σχετικά καινούριο.
Πάει το 105.
Θα πρέπει να κάνουν υπομονή όσοι ενδιαφέρονταπ
Τελικά κλειστό το 105;Φίλε εδώ και μέρες είναι κλειστό το 105,μάλλον έφυγαν οι κοπέλες γι αυτό.
Καλή χρονιά φίλε, 30 έχει το απλό πρόγραμμα και φτάνει μέχρι 120. Η κοπέλα είναι γύρω στα 25Αδερφέ καλή χρόνια εύχομαι .ποσό πήγε το μαλλί και ποσό χρόνων ήταν η κορασίδα ;
Ναι και σημερα ειναι κλειστο,θα δουμε αν και ποτε θα ξανανοιξει.!!Τελικά κλειστό το 105;
Τελικά κλειστό το 105;
Υπάρχει και ξεχωριστό θέμα στο σάη:Ναι και σημερα ειναι κλειστο,θα δουμε αν και ποτε θα ξανανοιξει.!!
Δεν ειναι κινεζες,Ταυλανδεζες της συμφορας ειναι ρε παιδια,δεν αξιζουν αυτα που ζητανε,30 το απλο,40 με 69 και 50 με ελευθερο στοματικο για κατι κοντοχοντρες?αντε 1 η 2 να ειναι λιγο σουλουπωμενες,τις εχω δει και στο Κασσανδρας 4α,εκει ειναι μαζεμενες,τις φερανε τωρα και στο Αχαρνων 85,ελεος δηλαδη,για 10αρικο ενταξει καλα ειναι,οχι για παραπανω.Διαβάζω τις τελευταίες μέρες από συναγωνιστές σχετικά με το Αχαρνών 85 που πλέον εκπορνεύει σχιστομάτες Κινεζούλες!
Τις τιμές ΔΕΝ θα τις σχολιάσω για προφανείς λόγους..
* Θα κάνω μια προσωπική πρόβλεψη τελευταία μέρα του έτους!
Έχω την εντύπωση πως οι Κινέζοι αφότου εξαγοράζουν καθετί κινείται {διατηρητέα, διαμερίσματα κτλ.} τα τελευταία έτη στο Ελλάδα πλέον θα ενεργοποιηθούν και στον χώρο της πορνείας.. θα ξεφυτρώνουν κινεζικοί οίκοι ανοχής σαν τα μανιτάρια όπως τα κινέζικα ρουχάδικα σε κάθε γωνιά της πόλης!
**Φυσικά θα έχουν διάρκεια πυροτεχνήματα όπως τα μαγαζιά τους που πλέον είναι μετρημένα στα δάχτυλα...
Καλή πρωτοχρονιά σε όλους σας εύχομαι με ψυχική και σωματική υγεία.
Ναι το ακουσα κι εγω για αυτον που επιασαν,ομως τα Μαραθωνος και Βεργας 3 παραμενουν ανοικτα,μονο το Φ105 εχει κλεισει,τωρα τι γινεται δεν ξερω,θα δουμε προσεχως.Υπάρχει και ξεχωριστό θέμα στο σάη:
Έπιασαν αφεντικό και οι οίκοι αναγκάστηκαν να κλείσουν.
Το δημοσίευμα έκανε λόγο για οίκους στη Μαραθώνος, στη Φυλής και κάποιον στη Βέργας που άνοιξε πρόσφατα. Όλοι ανήκαν στον ίδιο.
Σε ποιους οίκους πάει το μυαλό κάποιου έμπειρου μπουρδελιάρη;
Στα γνωστά στη Μαραθώνος, τα Βέργας 3 και Φυλής 105.
Κοιτα φίλε , δεν ειναι μοντέλα σίγουρα , η σημερινη που ειδα εγώ ηταν συμπαθητική και μάλιστα μου έκανε και κοπλιμέντα οτι της αρεσε η εμφάνιση μου. Και αλλες πουτάνες μου το έχουν πει αυτό και οταν το λέω σε εναν φίλο λέει σε ολους έτσι λενε για να παιρνουν λεφτά αυτος βεβαια που το λεει αυτο δεν πάει σε μπουρδέλα απλα καθεται σπιτι κ τη παιζει μονος του.Δεν ειναι κινεζες,Ταυλανδεζες της συμφορας ειναι ρε παιδια,δεν αξιζουν αυτα που ζητανε,30 το απλο,40 με 69 και 50 με ελευθερο στοματικο για κατι κοντοχοντρες?αντε 1 η 2 να ειναι λιγο σουλουπωμενες,τις εχω δει και στο Κασσανδρας 4α,εκει ειναι μαζεμενες,τις φερανε τωρα και στο Αχαρνων 85,ελεος δηλαδη,για 10αρικο ενταξει καλα ειναι,οχι για παραπανω.
Επειδή και εγώ την ψάχνω πήγα στο Φυλής 71β και η τσατσά έκανε την ανηξερη. Μακάρι να επανέλθει.Κανένα νέο από τη Νάνσυ που δούλευε Φυλής και Διδύμου έχουμε;