Καλησπέρα μάγκες, χρόνια πολλά και καλά σε όλους, περαστικά και στον φίλο Junax και σε όσους νοσούν
Σήμερα ήθελα κάτι ιδιαίτερο, μια ωραία κοπέλα κι ας προσφέρει τις απλές υπηρεσίες, αρκεί να μην είναι φόλα. Έτσι, πήγα καρφί για την Άννα την "Ταϊλανδέζα" στο Φ. 86Α, για την οποία δεν έχουν γραφτεί και οι καλύτερες κριτικές, όμως όλοι συμφωνούν ότι είναι όμορφη. Για κακή μου τύχη ήταν μια μεγαλοκοπέλα ξανθιά με γυαλιά και την κοπάνησα
Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα και το νέο κινεζόσπιτο στην Αχαρνών 85, μιας κι αν δεν κάνω λάθος δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε μια κοντή κοπέλα, με επιπλέον κιλά, ασιατικά χαρακτηριστικά, μακριά μαλλιά και μεγάλα βυζιά
, ενώ φορούσε ένα κομπινεζόν. Μιλώντας μου σε κάτι κουτσοαγγλικά, με έβαλε να καθίσω στο σαλονάκι κι εμφανίστηκαν δύο ακόμα κοπέλες, μια νεαρή φουκαριάρα πολύ αδύνατη κι άλλη μια, μπαμπάτσικη εκείνη, αμφότερες με ασιατικά χαρακτηριστικά. Τότε μου έβγαλαν ένα κομμάτι χαρτί με τα προγράμματα, τα οποία δεν θυμάμαι, αλλά το απλό ξεκινούσε από 30 ευρώ για 10 λεπτά κι έφτανε μέχρι και 120 ευρώ. Τις ευχαρίστησα και αποχώρησα κι εκείνες μου ευχήθηκαν χρόνια πολλά.
Στροφή για Φωκαίας μήπως πετύχω την Ιζαμπέλα στο 19 πάνω. Ήταν η Ιζαμπέλα, όχι μόνο την ονομάτισε η τσατσά, αλλά ακούγονταν και οι χαρακτηριστικές της φωνές από το δωμάτιο. Την Ιζαμπέλα την έχω πάρει δύο φορές κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, μου ψιλοσηκώθηκε εκεί που περίμενα σκεπτόμενος ότι σήμερα θα την έπαιρνα πισωκολλητό ή αν τα κατάφερνα από κώλο, όταν στο μυαλό μου ήρθε πάλι το κινεζόσπιτο και η βυζαρού με το κομπινεζόν. Τα 4-5 λεπτά που βρισκόμουν στο σαλονάκι, με την Ιζαμπέλα να καθυστερεί, ήταν καθοριστικά.
Στο δρόμο χάλασα ένα 20άρικο για να έχω ακριβώς 30 ευρώ και ξαναχτύπησα κουδούνι, ελπίζοντας να μου ανοίξει η βυζαρού και να μπω κατευθείαν δωμάτιο. Και μάγκες, ανοίγει η πόρτα και αντικρίζω ένα αγγελάκι της μακρινής Ανατολής, κοντούλι, λεπτούλι, μελαχροινό, που φορούσε κάτι σαν μπουρνούζι και τα μάτια μου γουρλώσανε
Συνέχεια στην κριτική.