Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (33 μέλη και 259 επισκέπτες)

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Μηνύματα
284
Κριτικές
46
Like
3.563
Πόντοι
11.020

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
195
Κριτικές
58
Like
11.598
Πόντοι
18.036
Καλησπερα σας. Σημερινη EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Τρίτη 30.ΧΙ. 2021, στη διαρκεια τής Α’ Βάρδιας στή Λιοσίων και Φυλής, κατά τις 11:30 κ.ε. (θα ακολουθησει και χθεσινη)
[OWO: ελεύθερο στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα/στηθος. CIM: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ].

Εχουμε και λεμε για σημερινη πρωινή βάρδια:
-Βέργας 7 ισόγειο: η σκυλομούρα ξανθια μπόγος τσατσά παρουσιασε την ΚΟΝΝΑ. Προκειται για την Κωνσταντίνα ή μικρό ιπποπόταμο που δουλευει εδώ. Σε owo & cim. Ρωτησα αν εχει δευτερη κοπελα και τοτε παρουσιασε την Αναστασια (ομοιως σε owo, cim). Γνωστή κι αυτή: 40αρα με καστανα μαλλια, σωμα με λιγα πιασιματα, 2.5ρι φυσικο στηθος και τατουαζ πανω από τον αριστερο μαστό. Υψος 1.60m. Περασα μαζί της διοτι πριν πολύ καιρό ένας παπάρας εξω στο δρομο τής Φυλής την προτεινε ως υπομονετικη και περιποιητικη. Ηξερα για το cim και σχετικά θετικες κριτικές. Νορμαλ εμφανιση και ειπα να την δοκιμασω. Ανθρακας ο θησαυρος. Διοτι δεν λαμβανει καμια πρωτοβουλία, παροτι κανει αισθησιακη ακα πίπα (8/10). Αποφευγει την βαθια αιδοιολειχια, κλεινει τα ματια και είναι παντελώς βουβή σαν την Μαρία της σιωπής. Ψυχρή και άβουλη. Σημειωνω ότι απέθεσε τα εσωρουχα στο στρωμα κι όχι στην καρεκλα. Αρα ηθελε τσακ μπαμ να ολοκληρωσω. Σταση cow girl οπου πρωτοβουλια κινησης δεν πηρε. Δυσκολευτηκα να βρω λιγο ρυθμό. Μετα εκανε νοημα να στηθει στα τεσσερα. Εκει εχασα την στυση μετα απο λίγο διοτι δεν μπορω να πηδαω πτώματα. Ολοκληρωσα με αυνανισμό στο στομα της. Μεχρι να φορεσει τα εσωρουχα παλι αμιλητη. Ουτε αν περασα καλά, ουτε ευχαριστησε. Μονο τυπικό «γεια σου», όταν εξηλθε. Από τη μια την εκθειαζουν καποιοι φίτζουλες και πονηρεψε, από την άλλη ημείς τα θύματα της μπαρουφολογίας που τα σκάμε. 10 λεπτα διαρκεια της παρωδιας. Στο 8’ ανεβηκε ξαφνικα η ενταση της μουσικης, δηλ το σημα της τσατσας να τελειωνει η πορνη στο 10’. Οποτε φυκια τα περι ανεσης χρονου. Καλά να παθω αφου πιστεψα βλακειες και πληρωσα 20€ για αυνανισμό.

-Βέργας 7 υπόγειο. Νεος οικος ως γνωστον. Όχι τιποτα σουπερ το σαλονι. Η τσατσα παρουσιασε «νεα κοπελα στο μαγαζι»: την ΕΥΑ. Ψηλή νταρντανοπαχουλή νεαρη με μακρια καστανά μαλλιά. Αδιαφορη. Σε owo & cob.

-Βέργας 2: η Αλεξανδρα. Ψηλή γεματη μιλφ. Σε owo. Μόνιμη εδώ.

-Τα Βέργας 6 ανοικτα, αλλά δεν μπήκα.

-Βέργας 3. Εχει κλεισει ο προθαλαμος και εγινε στενός διαδρομος που καταληγει σε «θυρωρειο», οπου καθεται μια αντιπαθητική τσατσα και κοιταζει στην οθονη τις καμερες του χώρου. ΔΕΞΙΑ παρουσιασε τις Τζούλια (ψηλη χοντρη νεαρη) & Λαρίσα (αδιαφορη μιλφ με πιασιματα). Αμφοτερες σε owo, cob, αυταρχικό & ποδολαγνεια.
Στον ΑΡΙΣΤΕΡΟ οικο η ιδια τσατσα παρουσιασε την ΤΙΝΑ (είναι η Κατερινα του Ιασονος 37 οροφος, εσχατως του Διδ 18. Ψηλή νεαρα με μακρια μαυρα μαλλιά. Καλή εμφανιση) & την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ψηλή χοντρη με μακρια καστανα μαλλιά). Αμφοτερες σε owo & cob.

-Κνίδου 18: κλειστό. Αυτό φαινεται ανήκει στην ιστορία.

-Φωκαίας 24: η Ανιττα. Αδυνατη με μακρια με ξανθα μαλλια, γυρω στα 26. Εχει λιγο καιρο εδώ. Εργαστηκε ως Αννα στα Κολωνού 11 και 15. Σε απλό προγραμμα.

-Φωκ 27Β ισόγειο: η Γιάννα. Τσουπωτή προ μιλφ με μαυρα κατσαρα μαλλιά. Αδιαφορη για μενα. Σε owo, 69 & cob. Η διοπτροφόρος υπηρετρια με τα κοντα μαλλια ανεφερε ότι «γραφουν τα καλύτερα στα ιντερνέτ» για τη Γιαννα. Προφανώς ως ιντερνέτ (sic) εννοεί το τρέχον νήμα ή τους τρόμπες των δίπλα. Αγνοώ. Εδώ παντως παει το σπαμάρισμα και η σαχλαμάρα συννεφο, οποτε δεν εχω την υπομονή να ψάχνω τι γραφθηκε. Λόγος για τον οποιο μειωνω τις ενημερωσεις.

-Φωκ 27Β όροφος: κλειστό.

-Φωκ 27Α: Μπέλλα και Εμμανουέλα. Η πρωτη είναι μια καστανοξανθη γεματη μιλφ (σε owo, anal). Η Εμμανουέλα είναι η γνωστη μαυρομαλλα αδυνατη (σε owo, cim).

-Φωκ 25: ανοικτα, αλλά δεν μπηκα. Εμαθα ότι χτυπουν πορτες στο 7λεπτο. Ουστ.

-Φωκ 19: η Ριτα. Ψηλη μιλφ (γυρω στα 34-35) εμφανισιμη με λιγα πιασίματα και καστανά μαλλιά. Εχει 2ρι στηθος αλλά πεσμενο. Σε owo & cim. Περυσι ηταν στο Φωκ 24. Το 2019 στο Διδυμου 22. Εγω δεν ειχα καλη εμπειρια μαζι της παροτι είναι ομορφη & με καλό προγραμμα. Στο σαλονι είναι πολύ θερμη-διαχυτική.

-Φωκ 17Β: η Ισαβέλλα. Ψηλή ομορφη μαυρομαλλα τσουπωτη με 2ρι στηθος. Ανακοινωθηκε owo, 69 & anal. Στο ερωτημα μου περι τελειωτικού το βούρλο που παριστανει την τσατσα απηντησε ότι κανει επιλεκτικα cob ή cim η κοπελα όπου κρινει, παροτι η τσατσά ζηταει να μην κανει. Και μετα μου αραδιαζε κατι σαχλαμαρες για νοσηματα λογω cim και δερματικα, για έναν παππού που ηθελε cim, καθως και για κάφρους που φερονται μέσα βαναυσα (αυτο ισχύει). Ότι υπαρχουν τραμπουκοι που φερονται βιαια μεσα, δαγκώνουν, τραβουν λαιμό, μαλλιά και ζητουν εκτονωση στα ματια ή μαλλιά ή προσωπο είναι γνωστα. Ας ανακοινωνουν απλο προγραμμα ή ας διωχνουν τους κάφρους. Παντως ακουγα κι εγω τις φωνές και τα αααα τής Ισαβελλας στο δωμάτιο και την ειδα μια χαρα όταν βγηκε (εννοω που φωναζει μονη της). Είναι πολύ εμφανισιμη, κατ’εμέ. Αρα πρωκτικο δεν θα κανει σε ολους, όπως και το CIM. Τα λέγω διοτι πολύ διαφημιση εχει πεσει και γι’αυτην. Παρα ταυτα ισως την δοκιμασω.

-Φωκ 17Α: η Πάολα. Μαυρομαλλα νταρντάνα με 3ρι στηθος. Owo, anal & cob. Γνωστή κι αυτή.

-Φωκ 13: αμφοτερα κλειστά.

-Φιλιππίδου 11Β: Καρόλινα ολόγυμνη!! και Τζόϋς (μαυρη). Η Καρολινα είναι γνωστη όμορφη Ρωσσίδα, γυρω στα 26, καστανα μαλλια, τατου στο δεξι μπρατσο & φυσικό στηθος 2.5ρι. Προγραμμα: owo, 69, cob & cim. Εχω γραψει αναλυτικη κριτικη και επισημανα καποια αρνητικά σημεια της. Θα της δωσω 2η ευκαιρια διοτι ηταν η πιο ομορφη της βολτας (με την Ισαβέλλα). Η Τζόΰς είναι μαυρη με καστανα μαλλια (σε owo, cob). /το 11 ισογειο ανοικτο. Λογικα με Σόνια.
---------

Τα κατωθι αφορουν χθεσινή απογευματινή βόλτα στη Λιοσιων (29.11.2021), ωρα 20:00.
-Βέργας 7 ισογειο: κλειστο. Ειχα παει για Αναστασια, αλλά εφαγα τη φόλα την επομένη.

-Βέργας 7 υπόγειο: η ΤΙΝΑ (όχι του Βέργας 3). Χοντρη νεαρη μαυρομαλλα. Σε κανονικο.

-Βέργας 2: η γνωστή Βίκη. Χοντρή μιλφογκιλφ. Όλα πλην πρωκτικού.
-Τα Βεργας 6 ανοικτα ηταν.

-Βέργας 3. Η ιδια τσατσα κοιτουσε τις καμερες. Δεξια μου παρουσιασε την ΙΟΝΕΛΑ. Ομορφη αδυνατη νεαρη με μακρια καστανα μαλλιά. Σε απλό. Στον Αριστερο Οικο ηταν η Αναστασια (ψηλη χοντρή). Σε owo & cim. Η τσατσα δεν ειπε ότι εχει 2η πορνη. Τοτε βγηκε από το δωματιο η Λαρίσα. Ταχα δεν την ανέφερε διοτι ηταν απασχολημενη κι όχι να περασω στην Αναατασια. Αλλού αυτά τα κολπα.

-Λιοσίων 73Α (δηλ ισογειο): Ιωάννα (ηταν δωματιο) & Λάνα. Αυτή είναι η γνωστη Λανα του Πιπινου 118, Βεργας 3. Ξανθια με ομορφο προσωπο, αλλά εχει παρει κιλά και θα γινει μπαλότσα. Επειγοντως αδυνατισμα. Σε απλο προγραμμα.

-Λιοσίων 73Β: Εμμυ (όμορφη ξανθια νεραρη με κανονικο σωμα) σε owo & 69. Και Πάολα σε απλο προγραμμα. Μαυρομαλλα ομορφη με τατουαζ στην κοιλιά. Μοιαζει πολύ στο προσωπο με την Ναταλί του ιδίου οικου (πρωην Ναταλία του Φιλιππίδου 11). Δεν γνωριζω αν είναι η ιδια.
Αυτά απο εμέ!
 
Τελευταία τροποποίηση:

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Μηνύματα
78
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Το μοναδικό απάγκιο στο Μεταξουργείο για μένα: Λάουρα Κολωνού 11α, Βαλέρια Κολωνού 32α άντε να βάλω και την Νίκη από Περδίκκα 1 το Outsider..Που είσαι ρε Γιασμίν γαμώ την ατυχία μου..??? Ξόφλησα..
Δεν μου άρεσε εμένα προσωπικά η Γιασμίν..
Λέτε ποτέ να έρθει κάνα καλό κομμάτι Μεταξουργείο γιατί άμα συνεχισει έτσι δεν ξαναπάω.
Θέλω νεανικό Πιπινι να έχω αγκαλίτσα και να γαμαω τρυφερά να είναι λεπτό και όχι χοντρό όπως όλα τα τέρατακια εκεί.
 

Maximos88

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2020
Μηνύματα
26
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα, γωριζουμε τηλ απο Περδικα 1 ή η Νικη τι ωρες δουλευει;
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
3.276
Κριτικές
33
Like
29.158
Πόντοι
9.846
Μάγκες χθες το απόγευμα πηγα σε έναν (σχετικά) καινουριο οίκο που βρίσκεται Φυλής παραδιπλα στο 109. Ειχε ένα τρελό πιτσιρικακι με το όνομα Αφροδίτη, έχουμε καμία εμπειρία περι αυτου; Απογευματινη βαρδια εννοείται.
 

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Μηνύματα
78
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Μάγκες χθες το απόγευμα πηγα σε έναν (σχετικά) καινουριο οίκο που βρίσκεται Φυλής παραδιπλα στο 109. Ειχε ένα τρελό πιτσιρικακι με το όνομα Αφροδίτη, έχουμε καμία εμπειρία περι αυτου; Απογευματινη βαρδια εννοείται.
Πω πω τέτοια θέλω 18 χρόνο λεπτό πιπινακι αδερφέ ?
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
3.276
Κριτικές
33
Like
29.158
Πόντοι
9.846
Πω πω τέτοια θέλω 18 χρόνο λεπτό πιπινακι αδερφέ ?
Ήτανε πολυ καλο, το πολυ 22. Αλλά δεν ενεδωσα μη με φωλιασει. Γι αυτό και ζήτησα αν γνωρίζει κάποιος. Ήταν αστεράκι.
 

angelos1983

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
78
Like
22
Πόντοι
0
Καλημέρα.. Κάνα καλό milf προς gilf πρωινή βάρδια?
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.253
Κριτικές
256
Like
11.480
Πόντοι
19.505
Καλησπερα σας. Σημερινη EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Τρίτη 30.ΧΙ. 2021, στη διαρκεια τής Α’ Βάρδιας στή Λιοσίων και Φυλής, κατά τις 11:30 κ.ε. (θα ακολουθησει και χθεσινη)
[OWO: ελεύθερο στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα/στηθος. CIM: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ].

Εχουμε και λεμε για σημερινη πρωινή βάρδια:
-Βέργας 7 ισόγειο: η σκυλομούρα ξανθια μπόγος τσατσά παρουσιασε την ΚΟΝΝΑ. Προκειται για την Κωνσταντίνα ή μικρό ιπποπόταμο που δουλευει εδώ. Σε owo & cim. Ρωτησα αν εχει δευτερη κοπελα και τοτε παρουσιασε την Αναστασια (ομοιως σε owo, cim). Γνωστή κι αυτή: 40αρα με καστανα μαλλια, σωμα με λιγα πιασιματα, 2.5ρι φυσικο στηθος και τατουαζ πανω από τον αριστερο μαστό. Υψος 1.60m. Περασα μαζί της διοτι πριν πολύ καιρό ένας παπάρας εξω στο δρομο τής Φυλής την προτεινε ως υπομονετικη και περιποιητικη. Ηξερα για το cim και σχετικά θετικες κριτικές. Νορμαλ εμφανιση και ειπα να την δοκιμασω. Ανθρακας ο θησαυρος. Διοτι δεν λαμβανει καμια πρωτοβουλία, παροτι κανει αισθησιακη ακα πίπα (8/10). Αποφευγει την βαθια αιδοιολειχια, κλεινει τα ματια και είναι παντελώς βουβή σαν την Μαρία της σιωπής. Ψυχρή και άβουλη. Σημειωνω ότι απέθεσε τα εσωρουχα στο στρωμα κι όχι στην καρεκλα. Αρα ηθελε τσακ μπαμ να ολοκληρωσω. Σταση cow girl οπου πρωτοβουλια κινησης δεν πηρε. Δυσκολευτηκα να βρω λιγο ρυθμό. Μετα εκανε νοημα να στηθει στα τεσσερα. Εκει εχασα την στυση μετα απο λίγο διοτι δεν μπορω να πηδαω πτώματα. Ολοκληρωσα με αυνανισμό στο στομα της. Μεχρι να φορεσει τα εσωρουχα παλι αμιλητη. Ουτε αν περασα καλά, ουτε ευχαριστησε. Μονο τυπικό «γεια σου», όταν εξηλθε. Από τη μια την εκθειαζουν καποιοι φίτζουλες και πονηρεψε, από την άλλη ημείς τα θύματα της μπαρουφολογίας που τα σκάμε. 10 λεπτα διαρκεια της παρωδιας. Στο 8’ ανεβηκε ξαφνικα η ενταση της μουσικης, δηλ το σημα της τσατσας να τελειωνει η πορνη στο 10’. Οποτε φυκια τα περι ανεσης χρονου. Καλά να παθω αφου πιστεψα βλακειες και πληρωσα 20€ για αυνανισμό.

-Βέργας 7 υπόγειο. Νεος οικος ως γνωστον. Όχι τιποτα σουπερ το σαλονι. Η τσατσα παρουσιασε «νεα κοπελα στο μαγαζι»: την ΕΥΑ. Ψηλή νταρντανοπαχουλή νεαρη με μακρια καστανά μαλλιά. Αδιαφορη. Σε owo & cob.

-Βέργας 2: η Αλεξανδρα. Ψηλή γεματη μιλφ. Σε owo. Μόνιμη εδώ.

-Τα Βέργας 6 ανοικτα, αλλά δεν μπήκα.

-Βέργας 3. Εχει κλεισει ο προθαλαμος και εγινε στενός διαδρομος που καταληγει σε «θυρωρειο», οπου καθεται μια αντιπαθητική τσατσα και κοιταζει στην οθονη τις καμερες του χώρου. ΔΕΞΙΑ παρουσιασε τις Τζούλια (ψηλη χοντρη νεαρη) & Λαρίσα (αδιαφορη μιλφ με πιασιματα). Αμφοτερες σε owo, cob, αυταρχικό & ποδολαγνεια.
Στον ΑΡΙΣΤΕΡΟ οικο η ιδια τσατσα παρουσιασε την ΤΙΝΑ (είναι η Κατερινα του Ιασονος 37 οροφος, εσχατως του Διδ 18. Ψηλή νεαρα με μακρια μαυρα μαλλιά. Καλή εμφανιση) & την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ψηλή χοντρη με μακρια καστανα μαλλιά). Αμφοτερες σε owo & cob.

-Κνίδου 18: κλειστό. Αυτό φαινεται ανήκει στην ιστορία.

-Φωκαίας 24: η Ανιττα. Αδυνατη με μακρια με ξανθα μαλλια, γυρω στα 26. Εχει λιγο καιρο εδώ. Εργαστηκε ως Αννα στα Κολωνού 11 και 15. Σε απλό προγραμμα.

-Φωκ 27Β ισόγειο: η Γιάννα. Τσουπωτή προ μιλφ με μαυρα κατσαρα μαλλιά. Αδιαφορη για μενα. Σε owo, 69 & cob. Η διοπτροφόρος υπηρετρια με τα κοντα μαλλια ανεφερε ότι «γραφουν τα καλύτερα στα ιντερνέτ» για τη Γιαννα. Προφανώς ως ιντερνέτ (sic) εννοεί το τρέχον νήμα ή τους τρόμπες των δίπλα. Αγνοώ. Εδώ παντως παει το σπαμάρισμα και η σαχλαμάρα συννεφο, οποτε δεν εχω την υπομονή να ψάχνω τι γραφθηκε. Λόγος για τον οποιο μειωνω τις ενημερωσεις.

-Φωκ 27Β όροφος: κλειστό.

-Φωκ 27Α: Μπέλλα και Εμμανουέλα. Η πρωτη είναι μια καστανοξανθη γεματη μιλφ (σε owo, anal). Η Εμμανουέλα είναι η γνωστη μαυρομαλλα αδυνατη (σε owo, cim).

-Φωκ 25: ανοικτα, αλλά δεν μπηκα. Εμαθα ότι χτυπουν πορτες στο 7λεπτο. Ουστ.

-Φωκ 19: η Ριτα. Ψηλη μιλφ (γυρω στα 34-35) εμφανισιμη με λιγα πιασίματα και καστανά μαλλιά. Εχει 2ρι στηθος αλλά πεσμενο. Σε owo & cim. Περυσι ηταν στο Φωκ 24. Το 2019 στο Διδυμου 22. Εγω δεν ειχα καλη εμπειρια μαζι της παροτι είναι ομορφη & με καλό προγραμμα. Στο σαλονι είναι πολύ θερμη-διαχυτική.

-Φωκ 17Β: η Ισαβέλλα. Ψηλή ομορφη μαυρομαλλα τσουπωτη με 2ρι στηθος. Ανακοινωθηκε owo, 69 & anal. Στο ερωτημα μου περι τελειωτικού το βούρλο που παριστανει την τσατσα απηντησε ότι κανει επιλεκτικα cob ή cim η κοπελα όπου κρινει, παροτι η τσατσά ζηταει να μην κανει. Και μετα μου αραδιαζε κατι σαχλαμαρες για νοσηματα λογω cim και δερματικα, για έναν παππού που ηθελε cim, καθως και για κάφρους που φερονται μέσα βαναυσα (αυτο ισχύει). Ότι υπαρχουν τραμπουκοι που φερονται βιαια μεσα, δαγκώνουν, τραβουν λαιμό, μαλλιά και ζητουν εκτονωση στα ματια ή μαλλιά ή προσωπο είναι γνωστα. Ας ανακοινωνουν απλο προγραμμα ή ας διωχνουν τους κάφρους. Παντως ακουγα κι εγω τις φωνές και τα αααα τής Ισαβελλας στο δωμάτιο και την ειδα μια χαρα όταν βγηκε (εννοω που φωναζει μονη της). Είναι πολύ εμφανισιμη, κατ’εμέ. Αρα πρωκτικο δεν θα κανει σε ολους, όπως και το CIM. Τα λέγω διοτι πολύ διαφημιση εχει πεσει και γι’αυτην. Παρα ταυτα ισως την δοκιμασω.

-Φωκ 17Α: η Πάολα. Μαυρομαλλα νταρντάνα με 3ρι στηθος. Owo, anal & cob. Γνωστή κι αυτή.

-Φωκ 13: αμφοτερα κλειστά.

-Φιλιππίδου 11Β: Καρόλινα ολόγυμνη!! και Τζόϋς (μαυρη). Η Καρολινα είναι γνωστη όμορφη Ρωσσίδα, γυρω στα 26, καστανα μαλλια, τατου στο δεξι μπρατσο & φυσικό στηθος 2.5ρι. Προγραμμα: owo, 69, cob & cim. Εχω γραψει αναλυτικη κριτικη και επισημανα καποια αρνητικά σημεια της. Θα της δωσω 2η ευκαιρια διοτι ηταν η πιο ομορφη της βολτας (με την Ισαβέλλα). Η Τζόΰς είναι μαυρη με καστανα μαλλια (σε owo, cob). /το 11 ισογειο ανοικτο. Λογικα με Σόνια.
---------

Τα κατωθι αφορουν χθεσινή απογευματινή βόλτα στη Λιοσιων (29.11.2021), ωρα 20:00.
-Βέργας 7 ισογειο: κλειστο. Ειχα παει για Αναστασια, αλλά εφαγα τη φόλα την επομένη.

-Βέργας 7 υπόγειο: η ΤΙΝΑ (όχι του Βέργας 3). Χοντρη νεαρη μαυρομαλλα. Σε κανονικο.

-Βέργας 2: η γνωστή Βίκη. Χοντρή μιλφογκιλφ. Όλα πλην πρωκτικού.
-Τα Βεργας 6 ανοικτα ηταν.

-Βέργας 3. Η ιδια τσατσα κοιτουσε τις καμερες. Δεξια μου παρουσιασε την ΙΟΝΕΛΑ. Ομορφη αδυνατη νεαρη με μακρια καστανα μαλλιά. Σε απλό. Στον Αριστερο Οικο ηταν η Αναστασια (ψηλη χοντρή). Σε owo & cim. Η τσατσα δεν ειπε ότι εχει 2η πορνη. Τοτε βγηκε από το δωματιο η Λαρίσα. Ταχα δεν την ανέφερε διοτι ηταν απασχολημενη κι όχι να περασω στην Αναατασια. Αλλού αυτά τα κολπα.

-Λιοσίων 73Α (δηλ ισογειο): Ιωάννα (ηταν δωματιο) & Λάνα. Αυτή είναι η γνωστη Λανα του Πιπινου 118, Βεργας 3. Ξανθια με ομορφο προσωπο, αλλά εχει παρει κιλά και θα γινει μπαλότσα. Επειγοντως αδυνατισμα. Σε απλο προγραμμα.

-Λιοσίων 73Β: Εμμυ (όμορφη ξανθια νεραρη με κανονικο σωμα) σε owo & 69. Και Πάολα σε απλο προγραμμα. Μαυρομαλλα ομορφη με τατουαζ στην κοιλιά. Μοιαζει πολύ στο προσωπο με την Ναταλί του ιδίου οικου (πρωην Ναταλία του Φιλιππίδου 11). Δεν γνωριζω αν είναι η ιδια.
Αυτά απο εμέ!
Άρχων της ενημέρωσης
Ευτυχώς που υπάρχετε εσείς και ο Σμύρνης και κρατάτε ζωντανό το νήμα
 
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.058
Κριτικές
2
Like
2.399
Πόντοι
456

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.455
Κριτικές
1.269
Like
226.221
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Μαργαρίτα ξανθό χοντρό γκρανι με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αννα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά κλειστό.

Ιάσωνος 1β δεξιά Λαρα/Λάουρα από το 2β καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1γ Τατιάνα από το 1β δεξιά, ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 10 κλειστό.

Ιάσωνος 16 δεξιά ισόγειο Αλεξάνδρα καστανή χοντρή με 2αρι συν βυζι σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 16 αριστερά όροφος Αντριανα ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 20α κλειστό.

Ιάσωνος 20β Νταρια καινούργιο μελαχρινό κοντό πιπινακι με κανονικό ωραίο κορμί 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ, δοκιμάστηκε με μετριες εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κριτική.

Ιάσωνος 19α Κορινα ξανθιά κοντή με ραστα μαλλί κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19β Χριστίνα από το κάτω, καστανοξανθη σώμα με πιασιματα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31α δεξιά Παολα καστανή με ψιλοκανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.

Ιάσωνος 31β κλειστό.

Ιάσωνος 32 όροφος αριστερά Μελίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά Αναμπελ ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Σήμερα φορούσε πολύ ωραία μαύρα εσώρουχα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Πατρίτσια μελαχρινή πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ναταλί καστανή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 36 & 37 κλειστά.

Ιάσωνος 37α Λάουρα από Περδικα 3δεξια, ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα.

Ιάσονος 39(1) Μαίρη από Φυλής 71α μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(2) Ζετα/Γεωργία/Βίκυ μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσονος 39(3)Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (4) Ρίτα ξανθιά κοντή χοντρουλα με 3αρι συν βυζι , με πρωκτικο

Ιάσονος 39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (6) Αντριανα μελαχρινή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 44 Χριστίνα το μελαχρινό πιπινακι κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β νέο δεξιά ισόγειο Νίκη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β νέο μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Έχουν βάλει στη πόρτα αλυσίδα με πινακίδα stop κ δεν αφήνουν να μπεις στο σαλόνι παρά μόνο αν περάσεις δωμάτιο.

Ιάσωνος 44β νέο αριστερά όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 46 κλειστό.

Ιάσωνος 46α Βίκυ καστανή σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46β Όλγα καστανή με κανονικό σώμα (όλο κ χαλάει το σώμα της) 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ρωξανα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 43 Μελισσα καστανή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
 
Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.455
Κριτικές
1.269
Like
226.221
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Κολωνού 53 Βίκυ Λίνα ξανθό γκρανι με κοντό μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και πρωκτικο.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αννα καστανοξανθη γκιλφ με κοντό μαλλί χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Άντζελα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Παολα καστανή ψηλή χοντρή με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 47 όροφος Λόλα η ξανθοκαστανη γυρολόγος μιλφογκιλφ, λεπτή με γυαλάκια και σχεδόν 3άρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος 2ο δεξιά Μαρίνα ξανθοκαστανη χοντρουλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία κλειστό.

Κολωνού 32α Βαλερία με ξανθομελι μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα με 2αρι συν πολύ στητο βυζι , απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32γ Μπιανκα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο σώμα 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32β Καρίνα καστανοξανθη μιλφ με πολύ μακρύ μαλλί σώμα με πιασιματακια 2. 5αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 30β κλειστά.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα κ μια κοπέλα στο δωμάτιο.

Κολωνού 27α Μπέλα η Ρουμάνα, μελαχρινή με γυαλάκια, κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2αρι υπέροχο στητο βυζι και Μιμή μελαχρινή μελαμψη λατινα χοντρή με τεράστιο κωλο 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Κλαούντια από "Βενεζουέλα" μελαχρινή μαυριδερή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι και Γκαμπριέλα από "Ισπανία μελαχρινή με κοντό σώμα και 2.5-3αρι βυζι, σαλοναρισε με ροζ εσώρουχα κ από κάτω σπορτεξ... , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β κλειστά.

Κολωνού 23β Αλισια καστανή παχουλη με 4αρι βυζι,τατουάζ πάνω από τις βυζαρες, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23 κλειστό.

Κολωνού 15β Γιάννα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α κλειστό.

Κολωνού 15 νέο δεξιά Ρόζα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο αριστερά Μαρίνα ξανθιά με μακριά μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο & 11α όροφος κλειστά.
 

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Μηνύματα
631
Κριτικές
39
Like
5.189
Πόντοι
2.836
συνέχεια live

Κολωνού 53 Βίκυ Λίνα ξανθό γκρανι με κοντό μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και πρωκτικο.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αννα καστανοξανθη γκιλφ με κοντό μαλλί χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Άντζελα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Παολα καστανή ψηλή χοντρή με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 47 όροφος Λόλα η ξανθοκαστανη γυρολόγος μιλφογκιλφ, λεπτή με γυαλάκια και σχεδόν 3άρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος 2ο δεξιά Μαρίνα ξανθοκαστανη χοντρουλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία κλειστό.

Κολωνού 32α Βαλερία με ξανθομελι μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα με 2αρι συν πολύ στητο βυζι , απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32γ Μπιανκα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο σώμα 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32β Καρίνα καστανοξανθη μιλφ με πολύ μακρύ μαλλί σώμα με πιασιματακια 2. 5αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 30β κλειστά.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα κ μια κοπέλα στο δωμάτιο.

Κολωνού 27α Μπέλα η Ρουμάνα, μελαχρινή με γυαλάκια, κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2αρι υπέροχο στητο βυζι και Μιμή μελαχρινή μελαμψη λατινα χοντρή με τεράστιο κωλο 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Κλαούντια από "Βενεζουέλα" μελαχρινή μαυριδερή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι και Γκαμπριέλα από "Ισπανία μελαχρινή με κοντό σώμα και 2.5-3αρι βυζι, σαλοναρισε με ροζ εσώρουχα κ από κάτω σπορτεξ... , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β κλειστά.

Κολωνού 23β Αλισια καστανή παχουλη με 4αρι βυζι,τατουάζ πάνω από τις βυζαρες, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23 κλειστό.

Κολωνού 15β Γιάννα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α κλειστό.

Κολωνού 15 νέο δεξιά Ρόζα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο αριστερά Μαρίνα ξανθιά με μακριά μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο & 11α όροφος κλειστά.
Φίλε μου ΕΣΥ πρέπει να πληρώνεσαι για την ενημέρωσή μας!!!!!! Πολλά ευχαριστώ....
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.455
Κριτικές
1.269
Like
226.221
Πόντοι
46.232

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Μηνύματα
194
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Ήτανε πολυ καλο, το πολυ 22. Αλλά δεν ενεδωσα μη με φωλιασει. Γι αυτό και ζήτησα αν γνωρίζει κάποιος. Ήταν αστεράκι.
Και καλα εκανες και δεν μπηκες,δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα λογια για την Αφροδιτη.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
195
Κριτικές
58
Like
11.598
Πόντοι
18.036
Καλησπερα σας & καλόν μήνα! Σημερινή EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Τεταρτη 01.ΧΙΙ. 2021 στη διαρκεια τής Α’ Βάρδιας στή Φυλής και πέριξ, κατά τις 11:30 κ.ε.

[OWO: ελεύθερο στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα/στηθος. CIM: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ].

-Καλυμνου 48Β: η Πωλίνα. Μιλφ νταρντανοπαχουλή (εχει φτιαξει κοιλιά). Αγοριστικο κοκκινοκαστανο μαλλί και 3ρι στηθος. Σε φουλ προγραμμα. Δηλ εχει παρει κιλα και εσπασε περισσοτερο.

-Καλύμνου 48Α: Όλγα. Αδιαφορη γκιλφ. Κοντά μαλλιά και απλο προγραμμα. Εδώ μου αρεσει να ανεβαινω τα ξυλινα σκαλιά. Θυμιζει πανδοχειο του 19ου αιώνα από ταινίες!

-Καλύμνου 36Α: εσσαεί κλειστό. Σπουπιδια μαζεμενα στην εξωπορτα. Στο χρονοντουλαπο κι αυτό... Δίπλα ειχε παρκαρει ενας Πακιστανος μπλε τρικυκλο με χαρτοκουτα στην καροτσα και με ρελάστο μπηκε στην μπαλκονοπορτα του ισογείου ενός ομοεθνή του.

-Μαγνησίας 1Α: Ρίτα και Βαλέρια. Αδιαφορες γκιλφ. Οι γιαγιάδες τής διπλανής πόρτας. Όλα πλην πρωκτικού.

-Μαγνησίας 11: η Σοφία. Παχουλή ξανθια μιλφ. Φορουσε κοκκινο κορμακι και δεν ειχε σταυρωσει ακομη πελάτη. Ευγενική. Σε απλο προγραμμα.

-Λόγω λαϊκής αγοράς, τα Φυλής 109 και 105 είναι κλειστα την α’ βάρδια κάθε Τετάρτη. Το τραβελλόσπιτο Φ99 κανονικα ανοικτο (είναι πιο κατω).:confused:

-Φυλής 71Β: Γιάννα και Ευα. Μελαχροινες. Η μια αδυνατη, η άλλη τσουπωτη. Κανονικη εμφανιση. Αμφοτερες σε απλο προγραμμα. Εγω δεν προτιθεμαι να ψωνίσω. ΝΑΝΣΥ αγνοείται. Ειχαμε μια γλυκιά και προθυμη κοπέλα, αλλά καποιοι εξ’υμών την χλεύαζαν λόγω απλού προγράμματος. Μπράβο. Αριστα ποιήσατε που τη διώξατε. Παρτε τωρα φόλες να χορτασετε.

-Φυλής 71Α: κλειστό.

-Τα Φυλής 69 εσσαεί κλειστά (περιττό να το σημειωνουμε). Τα Φ86, 84, 65, 74 όλα ανοικτα, αλλά δεν μπηκα. Κίνηση μηδενικη. Μόνο για την λαϊκή πηγαινε κοσμος.

-Φυλής 67: η Αλισια. Τσουπωτη καστανομάλλα με 3ρι φυσικο στηθος. Σε owo & cob.

-Κατευθυνθηκα στο Φωκαιας 17Β για να τεσταρω την ψηλή όμορφη Ισαβέλλα. Η τσατσα μου ειπε ότι θα λειπει για 3 ημερες. Στη θεση της ηταν η «Άννα η Μολδαβή». Εμφανισιμη κοπελα γυρω στα 27, κανονικο σωμα με 2.5ρι φυσικο στηθος. Μαυρα μαλλια πιασμενα κοτσιδα και ωραιο προσωπο. Επειδη εχει μελαψό δερμα φαινεται για Ρομά εκ Ρουμανίας. Απλό προγραμμα με πρωκτικο σεξ. Ρωτησα την τσατσα αν είναι νεα στο μαγαζι και ειπε ότι ξαναδουλεψε. Δεν γνωριζω διοτι σπανίως ερχομαι εδώ.

-Το Φωκ 17Α ανοικτο. Λογικα η Πάολα, όπως χθες. Τα Φωκ 13 κλειστά πάλι.

-Τραβηξα τοτε για Φιλιππίδου 11Β στην Καρόλινα ως εναλλακτική λυση. Σημερα ηταν μόνη της εδώ. Όμορφη Ρωσσίδα, γυρω στα 26, καστανα μαλλια φυσικό στηθος 2.5ρι. Το μονο έλλατωμα ότι είναι λίγο άκωλη. Προγραμμα: owo, 69, cob & cim. Πέρασα μαζι της και ρεφαρα από την χθεσινη φολα της Αναστασιας τού Βέργας 7. Πολύ περιποιητικη και προθυμη η Καρολινα. Καλό ελευθερο στοματικο και ισπανικο (χρηζει βελτιωσης). Το αιδοιο της ειχε αισθηση τριβής (την άλλη φορα ηταν χαλαρό). Ουτε φωναζε πολύ. Καναμε δυο στασεις. Την πρωτη cow girl στον καναπε. Μετα ιεραπιστολικο. Δεν προλαβα να βγω από μεσα της για cim και ετσι κατεθεσα όσο σπερμα εμεινε στις βυζαρες της (το υπολοιπο εμεινε στο προφυλακτικο)!! Ηταν καλη συνευρευση αφου ημουν καταιδρωμενος στο τελος! Υπηρετρια η ξανθια που ηταν με την Αθηνά στο Φωκ 27. Δεν υπηρξε ενοχληση. Οπότε βελτιωθηκε η Καρολίνα ή ηταν σε κακή μερα το καλοκαιρι (δες κριτικη Προσχήματα). Τιμια μεσα.

-Διδύμου 22: το ισογειο κλειστό. Στον οροφο παρηλασαν οι Ολγα, Αγγέλα και Βαλέρια. Η Αγγελα εχει βαψει μαυρα τα μαλλια (ετσι φανηκαν λογω φωτισμού). Μόνο που χτυπούν πορτες νωρις.

-Διδυμου 27: Τζουλια και Φωτεινη. Η Τζουλια γνωστη ψηλη νταρντανοπαχουλή με φουλ προγραμμα. Η Φωτεινη είναι η ψηλή αλόγα και δυνατη στο σεξ (όλα πλήν anal). Τσατσα η μανταμ με το καστανο κατσαρο μαλλί που χτυπαει πορτα στο 8’

-Χωματιανού 11Α: η Ειρηνη. Η γνωστη αδυνατη κοπελα από το Βέργας 3. Σε owo & cob.

-Χωματιανού 11Β: κλειστό. Στο σάιτ τους γραφουν μπουρδες ότι λειτουργει. Γιορταζε η Ανδριανα χθες (ταχα) και να κρατησε μέχρι πρωΐας το γλέντι. :cheesy:

ΥΓ. Περι covid. Χθες ειχαμε 500 καταληξεις στη Γερμανια. Εχουν ληφθει όλα τα μετρα για κλειστους χωρους. Δεν ξερουμε τι θα γινει. Πιθανο να προκριθουν μέτρα περι υποχρεωτικου εμβολιασμου και εγκλεισμού σε ανεμβολιάστους. Στα καθ’ημάς, απεβιωσε 38χρονη εγγυος δικηγορος στη Θεσσαλονικη που νοσησε (7 μηνών το βρεφος το πηραν με καισαρικη και επεζησε). Ηταν ανεμβολίαστη. Δεν υπάρχουν λόγια.

ΥΓ 2. Ο καφες της ημέρας με προσφατο βιβλιο. Τα κρυμμένα ημερολογια του Ιωνα Δραγούμη. Ενας σπουδαιος Ελλκηνας καταγραφει τα συμβαντα για το διάστημα από τον Οκτώβριο του 1912 μέχρι και τον Αύγουστο του 1913. Για την εποχή, με άλλα λόγια, κατά την οποίαν ξεσπάει και ολοκληρώνεται ο Α’ Βαλκανικός Πόλεμος.
Screenshot_2021-12-01-16-18-40-1.png
 
Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom