Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (65 μέλη και 291 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
305
Πόντοι
280

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
@msakis Επειδή ακούω διάφορα, πήγαινε στα καλά της L'Oréal.
Ένας φίλος που δοκίμαζε διάφορες μλκίες πήρε από εκεί και έχει δει τεράστια διαφορά σε σχέση με τα άλλα.
Το μπουκάλι νομίζω κάνει μερικές δεκάδες ευρώ αλλά αξίζει.

Πάρε τηλέφωνο στην Εξυπηρέτηση Καταναλωτών να σε καθοδηγήσουν.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: msakis

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.374
Πόντοι
17.885
Πήγα μια βόλτα Φυλής 65β να δω αυτήν την Ντάνα.
Λοιπόν μιλάμε για κοπέλα χοντρή αλλά όχι άσχημη, με μακρύ μαύρο μαλλί, βυζιά ΠΕΠΟΝΙΑ όχι μαλακίες και στη θεωρία φουλ πρόγραμμα. Πάμε τώρα τι πραγματικά ισχύει...
Η κοπέλα ακόμα είναι amateur φάση εντελώς. Στη θεωρία 2-3 μέρες Ελλάδα με 2η μέρα στη δουλειά! ΠΟΛΥ ζεστή κοπέλα, να χαιρετάει μέσα στο δωμάτιο με χειραψία. Πολύ χαμογελαστή και φιλική, μιλάει καλά Αγγλικά και μπορεί να υπάρξει μια χαρά συνεννόηση. Πίπα μέτρια γιατί όντως ΟΛΟΙ εμείς είμαστε μακράν πιο έμπειροι από αυτήν στο sex, κώλο δεν μπόρεσε γιατί κατά τα λεγόμενά της έχω χοντρό πουλί. Επίσης ξανά τελειωτικό στόμα δεν κάνει (έξω μου παν ότι τα κάνει όλα! :think: Τι να πω τώρα? ). Οκ μουνί το πήρε αδιαμαρτύρητα και στα 4 και ιεραποστολικό όπου είδα όντως ξανά ότι το κορίτσι είναι εντελώς amateur και ζοριζόταν, χωρίς να κλέψει! Όταν στο τέλος της είπα για το ότι δεν έκανε κώλο μου πε και 10 φορές συγνώμη και σίγουρα την άλλη φορά κτλ!
Τι πιστεύω...
1) Λέει ότι θέλει να μείνει στη δουλειά, αν μείνει θα μάθει και έχει μέλλον ΩΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΝΕΑ BBW
2) Είναι καλή φάση αν θέλετε χοντρούλα amateur, για μένα που θέλω πιο πολύ σκυλιά του πολέμου δεν είναι (αν ήταν Μετάξι με10 euro θα ταν must)
3) πραγματικά επειδή ήταν τόσο φιλική και ζεστή και δεν το παιζε, σχεδόν νοιώθω τύψεις που γράφω "κακά" λόγια, αλλά ΈΠΡΕΠΕ για να ξέρετε τι εστί Ντάνα για να αποφασίσετε αν σας κάνει

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το μωρο μου από το φβ της
IMG_20211118_013623.jpg
Άμα κρίνω απ' την πλατυποδία και τον χοντρό αστράγαλο πρόκειται πιθανώς περί ελεεινίδος .

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Επηρεαζουν το συκωτι και φερνουν αντικουκου φαση
Για τη φιναστερίδη δυστυχώς ισχύει. Προσωπικά μιας που έχω κι εγώ ένα μικρό πρόβλημα τριχόπτωσης, παίρνω για μερικούς μήνες και τη σταματάω.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Μεγάλη αλήθεια.
Πάνω σ αυτό βασίζονται όσες κάνουν μακρόχρονο πελατολόγιο

Μεγάλη αλήθεια.
Πάνω σ αυτό βασίζονται όσες κάνουν μακρόχρονο πελατολόγιο
Είναι αμοιβαίο το κέρδος. Κι εκείνη εξασφαλίζει ένα στάνταρτ πελατολόγιο, κι εμείς πάμε και περνάμε καλά. Και είναι κι εκείνες που γουστάρουν να πάνε με "γνωστούς".

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Η Μόνικα είναι με τα κέφια της ! Αν γουστάρει γαμιεται σαν σκύλα ! Αν όχι είναι φόλα και σου σπάει τα νεύρα ! Και έχει πρόβλημα με το χρόνο !!!
Σ'ευχαριστω συναγωνιστή, ευτυχώς που δε πέρασα.

Dimfath

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
86
Πόντοι
0
Πήγα μια βόλτα Φυλής 65β να δω αυτήν την Ντάνα.
Λοιπόν μιλάμε για κοπέλα χοντρή αλλά όχι άσχημη, με μακρύ μαύρο μαλλί, βυζιά ΠΕΠΟΝΙΑ όχι μαλακίες και στη θεωρία φουλ πρόγραμμα. Πάμε τώρα τι πραγματικά ισχύει...
Η κοπέλα ακόμα είναι amateur φάση εντελώς. Στη θεωρία 2-3 μέρες Ελλάδα με 2η μέρα στη δουλειά! ΠΟΛΥ ζεστή κοπέλα, να χαιρετάει μέσα στο δωμάτιο με χειραψία. Πολύ χαμογελαστή και φιλική, μιλάει καλά Αγγλικά και μπορεί να υπάρξει μια χαρά συνεννόηση. Πίπα μέτρια γιατί όντως ΟΛΟΙ εμείς είμαστε μακράν πιο έμπειροι από αυτήν στο sex, κώλο δεν μπόρεσε γιατί κατά τα λεγόμενά της έχω χοντρό πουλί. Επίσης ξανά τελειωτικό στόμα δεν κάνει (έξω μου παν ότι τα κάνει όλα! :think: Τι να πω τώρα? ). Οκ μουνί το πήρε αδιαμαρτύρητα και στα 4 και ιεραποστολικό όπου είδα όντως ξανά ότι το κορίτσι είναι εντελώς amateur και ζοριζόταν, χωρίς να κλέψει! Όταν στο τέλος της είπα για το ότι δεν έκανε κώλο μου πε και 10 φορές συγνώμη και σίγουρα την άλλη φορά κτλ!
Τι πιστεύω...
1) Λέει ότι θέλει να μείνει στη δουλειά, αν μείνει θα μάθει και έχει μέλλον ΩΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΝΕΑ BBW
2) Είναι καλή φάση αν θέλετε χοντρούλα amateur, για μένα που θέλω πιο πολύ σκυλιά του πολέμου δεν είναι (αν ήταν Μετάξι με10 euro θα ταν must)
3) πραγματικά επειδή ήταν τόσο φιλική και ζεστή και δεν το παιζε, σχεδόν νοιώθω τύψεις που γράφω "κακά" λόγια, αλλά ΈΠΡΕΠΕ για να ξέρετε τι εστί Ντάνα για να αποφασίσετε αν σας κάνει
Τη δοκίμασα σήμερα, είναι όντως φιλότιμη και ευχάριστη. Η πίπα της δε με χάλασε, λίγο δοντάκι να μαζέψει και είναι κομπλέ. Το μουνι της είναι αρκετά σφιχτό πράγμα που με έφερε κοντά στο τελείωμα γρήγορα. Την ενημερώνω λίγο πριν χύσω ότι πάω για κώλο και δεν έβαλε λιπαντικό ( μετά πως να μην πονάει ο κώλος της??). Έβαλα σάλιο στην καπότα και πέρασα πίσω. Έχυσα σα μαλάκας μόλις πέρασα το γκρόβερ.. Επόμενη φορά λιγότερη πίπα και μουνι!
Ψόφια για κουβέντα μετά το γαμήσι.

Που έχει χαθεί αυτή η Ιζαμπέλα από Φώκαιας 17?

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Τη δοκίμασα σήμερα, είναι όντως φιλότιμη και ευχάριστη. Η πίπα της δε με χάλασε, λίγο δοντάκι να μαζέψει και είναι κομπλέ. Το μουνι της είναι αρκετά σφιχτό πράγμα που με έφερε κοντά στο τελείωμα γρήγορα. Την ενημερώνω λίγο πριν χύσω ότι πάω για κώλο και δεν έβαλε λιπαντικό ( μετά πως να μην πονάει ο κώλος της??). Έβαλα σάλιο στην καπότα και πέρασα πίσω. Έχυσα σα μαλάκας μόλις πέρασα το γκρόβερ.. Επόμενη φορά λιγότερη πίπα και μουνι!
Ψόφια για κουβέντα μετά το γαμήσι.

Που έχει χαθεί αυτή η Ιζαμπέλα από Φώκαιας 17?
Καλησπέρα παιδιά, όταν λέτε χοντρή, τι εννοείται π.χ σαν την Κωνσταντίνα στην Βέργας 7, Σαν την Beauty στην φυλής? Πρώτη Βάρδια? Ευχαριστω.

Dimfath

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
86
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, όταν λέτε χοντρή, τι εννοείται π.χ σαν την Κωνσταντίνα στην Βέργας 7, Σαν την Beauty στην φυλής? Πρώτη Βάρδια? Ευχαριστω.
Beauty Φυλής. Στο όρθιο είναι οκ αλλά όταν ξαπλώνει χύνεται λίγο. Δεν είναι χοντρή που δεν βρίσκεις τρύπα, ούτε το δέρμα έχει άσχημη υφή, αλλά πάνω απτό μουνι κάνει δίπλες. Αν είχες δει την Ιζαμπελα (Βραζιλία), ε πιο χοντρή.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Όχι η Κωνσταντίνα είναι μοναδική στο είδος...και η Μπιουτη ΔΕΝ είναι χοντρή.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ζητάω συγνώμη, για να έχω μία εικόνα αναφέρθηκα την Μπιούτη, τι ώρα βρήκατε την Ντάνα εκεί? Μετά τις 17.00?
Καλά δε χρειάζονται συγνώμες τώρα για αυτά τα θέματα... απλά το έχω ακούσει πολλές φορές ότι είναι χοντρή... έλεος...καμία σχέση....η Ντάνα είναι χοντρή....απόγευμα τη βρήκα ναι.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Καλά δε χρειάζονται συγνώμες τώρα για αυτά τα θέματα... απλά το έχω ακούσει πολλές φορές ότι είναι χοντρή... έλεος...καμία σχέση....η Ντάνα είναι χοντρή....απόγευμα τη βρήκα ναι.
Κλεοβουλε τα χει μεγαλυτερα απο Μπιουτη?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Λίγο μεγαλυτερα η Μπιουτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom