Καλησπέρα συναγωνιστές,τη Κυριακή το απόγευμα κατέβηκα στους δρόμους της αμαρτίας στη Μαραθώνος, πήγα στο 59α,η κυρία της υποδοχής παρουσίασε μια κοπέλα την Ειρήνη δε ανακοινώθηκε αν κάνει ελεύθερο,πρόκειται για μια νεαρή γλυκούλα με κιλάκια αλλά αρκετά τακτοποιημένα πάνω της.Στο μεσαίο,στην εξ'πορτα ήταν μια κοπέλα ξανθούλα με μπλέ ματάρες κοντούλα,απ' έξω που μας παρότρυνε να μπούμε (λογικά θα ήταν η προηγούμενη βάρδια)στο τραπεζάκι μέσα ήταν η κυρία της υποδοχής με μια κοπέλα με το μπουρνουζι και παντόφλες, ρώτησα όνομα διότι δε το ανάφερε και ήταν η Μόνικα,δε μπήκα γιατί κάτι μου βγάζει κάτι το αρνητικό η κυρία της υποδοχής και είδα κάπως κρύα και τη κοπέλα.Το τέλος της διαδρομής έγινε στο Αχιλλέως και Μαραθώνος που παρουσιάστηκε η Σοφία, είναι μιλφάρα από Ρωσία γύρω στο 1.70 ξανθιά μαλλί λίγο πιο κάτω από τους ώμους σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια, το πρόγραμμα της είναι: ελεύθερο στοματικό 69 και όλες οι στάσεις. Τιμήθηκε και μπορώ να πω ότι ήταν καλή στο δωμάτιο χωρίς να βιάζεται.Ρώτησα για το μωράκι την Ιονέλα και μου είπε ότι είναι βράδυ όπως καί στο 59α βράδυ θα ήταν μια Φωτεινή.Έχει κάποιος άποψη για τη Μόνικα; Θέλω κάποια στιγμή να πετύχω και την Αλμπίνα.