Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (23 μέλη και 255 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Εγώ πέρασα πολύ καλά! Πολλή διάθεση η κοπέλα! Σώμα μέτριο αλλά στο δωμάτιο πολύ καλή..Στο πρόσωπο για τα γούστα μου ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!
Προσοχή στους ρομαντισμούς με τη συγκεκριμένη.....

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
katigoro-tous-anthropous.jpg
Δυνατή ταινία με νοήματα που υπήρχαν - υπάρχουν - και ΘΑ υπάρχουν !! ( συγνώμη για την εκτός θέματος παρέμβαση συναγωνιστές ) :hi:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Καλημέρα σε όλους.Οσον αφορά την Μπάρμπορα έχει ένα πρόβλημα με την κήλη και θα κάνει μαγνητική στο τέλος του μήνα.Καλη συνέχεια.
Περαστικά στο κορίτσι και γρήγορα να επιστρέψει.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Είδα κάπου ότι επέστρεψε η Λίζα από μοντελοαλυσίδα στο Βέργας 7.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εδοκιμάσθη η Ριτα ?. Πρέπει να την εχω ξαναπαρει πριν 1-2 χρονια ή στο φ27 επανω ή στο 24. Δεν θυμαμαι τρομερες εντυπωσεις, αλλά αφου γραψατε καλα λογια, ηταν και πιωμενη μεσα στην τρελη χαρά...
Πολυ καλη ηταν δεν λεω...
Αλλά εγω δεν θα παω, συστηνεται σε αγαπουληδες. Ζηταει πουρμπουαρ και να την παρεις μισαωρα, μονοωρα... Μαλλον πρεπει να ειναι ρομαντικα αυτα τα μονοωρα πιστευω.

Αν ξερει κανεις αν δουλευει η Εβελινα σημερα...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
είμαστε εκτός θέματος αλλά είναι κλασικά τα μαντζούνια.
Βράζεις δεντρολίβανο και λούζεσαι με το ζουμί. Κρύβει και τις άσπρες τρίχες, δίνει μιά χαλκοσκούρα απόχρωση.
Με καρυδέλαιο μασάζ στις ρίζες.
Τι δεντρολίβανα και μαντζούνια λέτε. :confused: Μόνο η μινοξιδίλη και η φιναστερίδη κάνουν δουλειά. Κι αν θέλετε κάτι σε σαμπουάν, δοκιμάστε σαμπουάν καφεΐνης. Θα με θυμηθείτε.

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
ΔΕΝ κάνω πλάκα.. εδώ και μήνες έχω αρχίσει να έχω αραίωση σε επικίνδυνους ρυθμούς και φοβάμαι πως θα γίνω ξέφωτο.. πράγμα που ΔΕΝ θα ήθελα τουλάχιστον στην παρούσα φάση/ηλικία....
*ΔΕΝ θα έχω και ένα μέτρο σύγκρισης γαμώτο να δω εάν θα επιδεινώσει ή βοηθήσει την κατάσταση....
:confused: :confused::confused::confused::confused:
Φίλε μου, καί εγώ πρό ετών είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, πήγα σέ δερματολόγο, ο οποίος μού συνέστησε τό REGAINE...αυτό μέ 5% Minoxydil...λοιπόν κάνει θαύματα...βάζε το όπως λένε οι οδηγίες μέσα...

• Like
Αντιδράσεις: msakis

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ΔΕΝ κάνω πλάκα.. εδώ και μήνες έχω αρχίσει να έχω αραίωση σε επικίνδυνους ρυθμούς και φοβάμαι πως θα γίνω ξέφωτο.. πράγμα που ΔΕΝ θα ήθελα τουλάχιστον στην παρούσα φάση/ηλικία....
*ΔΕΝ θα έχω και ένα μέτρο σύγκρισης γαμώτο να δω εάν θα επιδεινώσει ή βοηθήσει την κατάσταση....
:confused: :confused::confused::confused::confused:
Μήπως κάνεις πολλά ακάποτα; :P

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,τη Κυριακή το απόγευμα κατέβηκα στους δρόμους της αμαρτίας στη Μαραθώνος, πήγα στο 59α,η κυρία της υποδοχής παρουσίασε μια κοπέλα την Ειρήνη δε ανακοινώθηκε αν κάνει ελεύθερο,πρόκειται για μια νεαρή γλυκούλα με κιλάκια αλλά αρκετά τακτοποιημένα πάνω της.Στο μεσαίο,στην εξ'πορτα ήταν μια κοπέλα ξανθούλα με μπλέ ματάρες κοντούλα,απ' έξω που μας παρότρυνε να μπούμε (λογικά θα ήταν η προηγούμενη βάρδια)στο τραπεζάκι μέσα ήταν η κυρία της υποδοχής με μια κοπέλα με το μπουρνουζι και παντόφλες, ρώτησα όνομα διότι δε το ανάφερε και ήταν η Μόνικα,δε μπήκα γιατί κάτι μου βγάζει κάτι το αρνητικό η κυρία της υποδοχής και είδα κάπως κρύα και τη κοπέλα.Το τέλος της διαδρομής έγινε στο Αχιλλέως και Μαραθώνος που παρουσιάστηκε η Σοφία, είναι μιλφάρα από Ρωσία γύρω στο 1.70 ξανθιά μαλλί λίγο πιο κάτω από τους ώμους σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια, το πρόγραμμα της είναι: ελεύθερο στοματικό 69 και όλες οι στάσεις. Τιμήθηκε και μπορώ να πω ότι ήταν καλή στο δωμάτιο χωρίς να βιάζεται.Ρώτησα για το μωράκι την Ιονέλα και μου είπε ότι είναι βράδυ όπως καί στο 59α βράδυ θα ήταν μια Φωτεινή.Έχει κάποιος άποψη για τη Μόνικα; Θέλω κάποια στιγμή να πετύχω και την Αλμπίνα.

Kanon1990

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές,τη Κυριακή το απόγευμα κατέβηκα στους δρόμους της αμαρτίας στη Μαραθώνος, πήγα στο 59α,η κυρία της υποδοχής παρουσίασε μια κοπέλα την Ειρήνη δε ανακοινώθηκε αν κάνει ελεύθερο,πρόκειται για μια νεαρή γλυκούλα με κιλάκια αλλά αρκετά τακτοποιημένα πάνω της.Στο μεσαίο,στην εξ'πορτα ήταν μια κοπέλα ξανθούλα με μπλέ ματάρες κοντούλα,απ' έξω που μας παρότρυνε να μπούμε (λογικά θα ήταν η προηγούμενη βάρδια)στο τραπεζάκι μέσα ήταν η κυρία της υποδοχής με μια κοπέλα με το μπουρνουζι και παντόφλες, ρώτησα όνομα διότι δε το ανάφερε και ήταν η Μόνικα,δε μπήκα γιατί κάτι μου βγάζει κάτι το αρνητικό η κυρία της υποδοχής και είδα κάπως κρύα και τη κοπέλα.Το τέλος της διαδρομής έγινε στο Αχιλλέως και Μαραθώνος που παρουσιάστηκε η Σοφία, είναι μιλφάρα από Ρωσία γύρω στο 1.70 ξανθιά μαλλί λίγο πιο κάτω από τους ώμους σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια, το πρόγραμμα της είναι: ελεύθερο στοματικό 69 και όλες οι στάσεις. Τιμήθηκε και μπορώ να πω ότι ήταν καλή στο δωμάτιο χωρίς να βιάζεται.Ρώτησα για το μωράκι την Ιονέλα και μου είπε ότι είναι βράδυ όπως καί στο 59α βράδυ θα ήταν μια Φωτεινή.Έχει κάποιος άποψη για τη Μόνικα; Θέλω κάποια στιγμή να πετύχω και την Αλμπίνα.
Η Μόνικα είναι με τα κέφια της ! Αν γουστάρει γαμιεται σαν σκύλα ! Αν όχι είναι φόλα και σου σπάει τα νεύρα ! Και έχει πρόβλημα με το χρόνο !!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η Μπέλα είναι μια Ρουμάνα που δούλευε και στο Μεταξουργείο.Αν είναι αυτή είναι η καλύτερη πουτανα σε επίπεδο συμπεριφορας ούτε γκόμενα μου να ήταν όταν την πηδουσα
Ξεφόρτωσα σήμερα μια δόση σπέρματος σ αυτή. Αλλά για γκόμενα δεν μου φάνηκε και έβαζε και συνέχεια κρέμα . Φτάνει λέω . Επίσης ήθελε να έχω τον γερανό μέσα ολόκληρο, να μην τον βγάζω πολύ έξω ,γιατί πόναγε. Σε γενικές γραμμές καλή είναι στο κοσαρι. Εμφανίσιμη αλλά όχι και πολύ του γούστου μου.

Λέω στον Τσάτσο που είναι η Μαρία; Μου λέει εσύ δεν ήσουν που παραπονέθηκες την προηγούμενη φορά; Ναι λέω εγώ,η κοπέλα είναι εντελώς ασχετη. Μου λέει ότι τέσσερις πέντε του παραπονέθηκαν αλλά άλλοι του παν μια χαρά. Και ότι βαριέται η Μαρία.

Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι που πέρασαν σούπερ με τη Μαρία,τη μεγαλύτερη φόλα της τελευταίας δεκαετίας που πέρασε από Φολής;

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αλλά για γκόμενα δεν μου φάνηκε και έβαζε και συνέχεια κρέμα .
Μάλλον πρόκειται για συνωνυμία με την Μπέλα που αναφέρει ο συναγωνιστής.
Λέω στον Τσάτσο που είναι η Μαρία; Μου λέει εσύ δεν ήσουν που παραπονέθηκες την προηγούμενη φορά; Ναι λέω εγώ,η κοπέλα είναι εντελώς ασχετη. Μου λέει ότι τέσσερις πέντε του παραπονέθηκαν αλλά άλλοι του παν μια χαρά. Και ότι βαριέται η Μαρία.
Α καλά, βρήκες κι εσύ τώρα τσάτσο να συνεννοηθείς. Εμένα ο συγκεκριμένος δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
305
Πόντοι
280
Η Μόνικα είναι με τα κέφια της ! Αν γουστάρει γαμιεται σαν σκύλα ! Αν όχι είναι φόλα και σου σπάει τα νεύρα ! Και έχει πρόβλημα με το χρόνο !!!
την μονικα την ουρκανιδα λεμε που ειχε φυγει και γυρισε πριν λιγο καιρο?

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Κάνω μαθήματα φυσικής σε μια μιλφαρα .Πως να την προτείνω να πληρώνομαι σε είδος;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom