Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (26 μέλη και 312 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Εκανα μαλακια, πηγα Χωματιανου στο αριστερό (το δεξί ήταν κλειστό) και είναι μέσα ένα δροσερό καβλακι εν ονόματι Σοφία. Πιτσιρικακι τσαχπινικο με σαγιοναριτσες αδυνατο με κωλαρακι για φάγωμα.... Δεν περασα ο μαλακας.... Είχε κάτι δαχτυλακια για να τα πιπιλας για ώρες.... Αμα παει κανας συναγωνιστής ας πει τίποτα, εγώ ήδη χτυπάω το κεφάλι μου...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.027
Πόντοι
46.232
Εκανα μαλακια, πηγα Χωματιανου στο αριστερό (το δεξί ήταν κλειστό) και είναι μέσα ένα δροσερό καβλακι εν ονόματι Σοφία. Πιτσιρικακι τσαχπινικο με σαγιοναριτσες αδυνατο με κωλαρακι για φάγωμα.... Δεν περασα ο μαλακας.... Είχε κάτι δαχτυλακια για να τα πιπιλας για ώρες.... Αμα παει κανας συναγωνιστής ας πει τίποτα, εγώ ήδη χτυπάω το κεφάλι μου...
την είχα πάρει πιο παλιά στο Βέργας 3 και είχα περάσει καλά

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Ευχαριστώ τους συναγωνιστές, αλλά
θα κάνω μια επισήμανση, διότι κά΄ποιοι εκ παραδρομής
κάνουν λάθος,
η Αντζελα η ομορφούλα
με την ωραία κωλάρα και το ωραίο δέρμα
είναι μεσαίου αναστήματος, και όχι κοντούλα
είναι μικρή σε ηλικία , κάτω από 25 με στητό βυζί,
και εργάζεται στο Φυλής 86 Β , όχι Α.
Είναι το 86 στα αριστερά μας όταν το έχουμε απέναντι
και είναι ισόγειο ελαφρά υπερυψωμένο (3 σκαλοπάτια)
όχι αυτό στον όροφο.
Τη θεωρώ καλή μέσα, είναι υποκειμενικό αυτό, και
την προτείνω όμως σε ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, oldboy,
και άλλους συναγωνιστές.
Πριν λίγο εργαζόταν εκεί.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.027
Πόντοι
46.232
Σόρυ κιόλας... αλλά ευχαριστείς ποιον και γιατί? επίσης πιο λάθος να διορθώσεις? υπάρχει η Άντζελα FORMET που αναφέρεσαι η Αλβανιδουλα με το σημπαθητικο πρόσωπο, το σώμα με τα πιασιματακια στη περιφέρεια κ στα μπούτια που είναι όντως μετριου αναστηματος και έχει 2αρι στητο βυζι και υπάρχει και η Άντζελα δίπλα που όντως είναι κοντουλα και έχει κορμαρα και βυζαρα, επίσης να συμπληρώσω ότι και οι δύο είναι κάτω από 23,για διευκρινήσε αν θες πια παρανόηση έχει γίνει η ακόμα παρέθεσε κάποιο σχετικό ποστ γιατί πραγματικά με μπέρδεψες με τα άνωθεν γραφόμενα σου
Καλό βράδυ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
δε ξέρω κατά πόσο θα ισχύει/εφαρμοστεί αλλά από κουβέντες με υπηρεσίες από Σάββατο θα είναι υποχρεωτική η μάσκα για την είσοδο στους οίκους καθώς και η επίδειξη πιστοποιητικου εμβολιασμού ή διενέργειας rapid test, τώρα τον έλεγχο θα τον κάνουν με σάρωση μέσω του app covid free gr? Θα γίνεται μόνο οπτικά? Ούτε αυτοί ξέρουν... Θα τα διαπιστωσουμε όλα στη τσάρκα...
τι 50 γκιγα φρι και 150 γιουρια δωρο ?
να ενας σοβαρος λογος να παει να εμβολιασθει ο κοσμακης.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
η οδύσσεια ενος καταγκαβλομενου Νο 26769:
λοιπον απο χθες ξεκινησε η οδυσσεια για να μπορεσω να ριξω λιγο σπερμα σε κανενα αφρατο νινι.
ξεκινησα στα σιγουρα με εβελινα η οποια αλλαξε στεκι οπως τα λαγονικα του site εχουν ηδη αναφερει .
το περγαμου 1 εχει ανακαινιστει με δερματινους κοκκινους καναπεδες καβλιαρικους καθρεπτες και ολα τα παρελκόμενα. η εβελινα αν δεν ειναι ειναι η τοπ επιλογη αυτη τη στιγμη για φυλης και περιξ ειναι απο τις καλυτερες ....
εκανα ωρα να χυσω παρα την καλη πιπα της εβελινας ... στο τεταρτο αρχισε να βαραει την πόρτα η γνωστη τσα και αφου πηγε να μπει μεσα, η εβελινα με αφησε αχυστο και εφυγε ..... δεν ειπα τιποτα γιατι πρωτον θα εκανα τα πραγματα χειροτερα και δευτερον η κοπελα ειναι αστερι και πραγματικα μου εχει φερθει αψογα καθε φορα...απλα αναρωτιεμαι χρονια πελατης γιατι δεν αφησε δυο λεπτα και πηγε να μπουκαρει ... με δικαιολογια οπως ειπε οτι περιμενει αλλος πελατης.
εγω περιμενα πανω απο 20 λεπτα και δεν ειχα προβλημα γιατι ηξερα οτι αν χρειαζοταν θα εμενε και σε μενα τοσο..... να αναφερω οτι εχουν βαλει και τηλεωρασεις στα δωματια αλλα μαλλον δεν προκειται να δουμε τσοντα απο αυτες, γιατι όπως μου ειχε πει παλιοτερα η τσα δεν της αρεσουν αυτα !!!!! δλδ επειδη δεν αρεσουν στην τσα οι στρειτ τσοντες πρεπει να μην βλεπει και ο πελατης .....απιστευτο....
γενικα ειμαι της αποψης οτι η τσοντα στο δωματιο πρεπει να υπαρχει, ειναι μεδενικου κοστους και βοηθαει και τον πελατη και την πουτανα αφου θα τον βρησκει φτιαγμενο και θα κανει μαλλον λιγοτερη δουλεια.... αλλα απο μυαλο κουκουτσι .....νομιζουν οτι ειμαστε μηχανες που χυνουν και δινουν λεφτα ....

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
η οδύσσεια ενος καταγκαβλομενου Νο 26770:
μετα την εβελινα λεω δεν παω μεταξι να δοκιμασω την τυχη μου ; και παω μεγα αλεκου στο πρωτο με την κουρτινα οπου ειχε την ειρηνη μελαχρινη ρωσιδα γυρω στα 40με ωραια κολαρα και 2 μισαρι φυσικο βυζι που οποτε εχω περασει υπαρχει ουρα μισης με μιας ωρας για να πηδηξει ο κοσμακης (μαζι με πακιδες βεβαιως), λεω λοιπον να περιμενω να δοκιμασω, η κοπελα με χαμογελο εχει σταθερη πελατεια και καποιοι παιρνουν και μισαωρα!!
μεσα δεν πολυ εκανε προκαταρκτικα (φιλια γλιψιματα ) παρα ξεκινησε μια πιπα ακα καλη αλλα μονοτονη και νευρικη τη σταματησα μπας και εγλυφα λιγο βυζι , ηταν λιγο διστακτικη μαζι μου ισως επειδη δεν με ηξερε ειχε ωραιο μουνακι παιδικο που λεμε αλλα δεν μεαφησε να το χαιδεψω ..... φευγω και απο κει λοιπον και παω ιασωνος 44 σε αυτο με τη σοφια και την ψιλη ναταλι με τα κοντα μαλλια ..... τζιφος .... ηταν μια φωτεινη με κανονικο σωματοτυπο αλλα μου φανηκε απο 50 μεχρι 60 χρονων οποτε την εκανα και απο κει .
η οδύσσεια ενος καταγκαβλομενου Νο 26771:
Σημερα δοκιμασα την τυχη μου στην αλεξανδρα χωματιανου οπου ειχαν πει στο σαι οτι θα ερχοταν σημερα αλλα ...κλειστο .... παω
βεργας 3 αναστασια καστανη κοπελα ψιλογεματη με χαμογελο και μπελα πιο μοντελε αλλα με απαξιωτικο υφος ....
λιοσιων 73 κατω λανα εχει γινει σα φακλανα καλες ακαποτες υπηρεσιες ομως και χριστινα πιο μοντελε με χαμογελο βγηκε... δεν την εχω ξαναδει εκει
ερωτηση : μια αλεξαντρα 19 χρονο πιπινακι που δεν θα ξεχασω περσι τετοιο καιρο ηταν εκει .... βρισκεται πουθενα ;
λιοσιων 73 πανω εμυ και μια τανια με σωματοτυπο βυζαρες κολαρα γελαγε δεν με επεισε !!
αυτα λοιπον .... μεγαλη απογοητευση πολλες μετριοτητες και οσες καλες εμφανιστιακα μυριζουν φολα απο μακρια ..... αν πρεπει να κανουμε και ραπιντ καλο κλεισιμο βλεπω...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.609
Πόντοι
5.060
στο τεταρτο αρχισε να βαραει την πόρτα η γνωστη τσα και αφου πηγε να μπει μεσα, η εβελινα με αφησε αχυστο και εφυγε
Αντί να καλοπιάνουν τους πελάτες αφήνοντας λίγο παραπάνω χρόνο στο δωμάτιο, μπας και βγάλουν τα σπασμένα τόσων μηνών που μείνανε κλειστά, κάνουν ό,τι μπορούν για να τους ξενερώσουν. Τεμενάδες θα έπρεπε να μας κάνουν να πηγαίνουμε, όχι να διώχνουν τον κόσμο με χτύπημα πόρτας και κοροϊδίες. Αλλά δεν τους κόβει παραπάνω. Όταν εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι από Δευτέρα, θα πουν το ψωμί ψωμάκι. Δεν του φτάνει του κόσμου που θα πρέπει να δείχνει πιστοποιητικό και rapid test, σιγά μην κάθεται και να ανέχεται χτυπήματα πόρτας και την κάθε μαλακισμένη φόλα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
δε ξέρω κατά πόσο θα ισχύει/εφαρμοστεί αλλά από κουβέντες με υπηρεσίες από Σάββατο θα είναι υποχρεωτική η μάσκα για την είσοδο στους οίκους καθώς και η επίδειξη πιστοποιητικου εμβολιασμού ή διενέργειας rapid test, τώρα τον έλεγχο θα τον κάνουν με σάρωση μέσω του app covid free gr? Θα γίνεται μόνο οπτικά? Ούτε αυτοί ξέρουν... Θα τα διαπιστωσουμε όλα στη τσάρκα...
Μια φορά προ τριμήνου περίπου μου σπαγανε τα ουμπαλα στο Φολής 66 να δείξω ραπιντ. Το δειξα για να βγει μια καραμουναρα χτίκω. Και έφυγα.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
η οδύσσεια ενος καταγκαβλομενου Νο 26770:
μετα την εβελινα λεω δεν παω μεταξι να δοκιμασω την τυχη μου ; και παω μεγα αλεκου στο πρωτο με την κουρτινα οπου ειχε την ειρηνη μελαχρινη ρωσιδα γυρω στα 40με ωραια κολαρα και 2 μισαρι φυσικο βυζι που οποτε εχω περασει υπαρχει ουρα μισης με μιας ωρας για να πηδηξει ο κοσμακης (μαζι με πακιδες βεβαιως), λεω λοιπον να περιμενω να δοκιμασω, η κοπελα με χαμογελο εχει σταθερη πελατεια και καποιοι παιρνουν και μισαωρα!!
μεσα δεν πολυ εκανε προκαταρκτικα (φιλια γλιψιματα ) παρα ξεκινησε μια πιπα ακα καλη αλλα μονοτονη και νευρικη τη σταματησα μπας και εγλυφα λιγο βυζι , ηταν λιγο διστακτικη μαζι μου ισως επειδη δεν με ηξερε ειχε ωραιο μουνακι παιδικο που λεμε αλλα δεν μεαφησε να το χαιδεψω ..... φευγω και απο κει λοιπον και παω ιασωνος 44 σε αυτο με τη σοφια και την ψιλη ναταλι με τα κοντα μαλλια ..... τζιφος .... ηταν μια φωτεινη με κανονικο σωματοτυπο αλλα μου φανηκε απο 50 μεχρι 60 χρονων οποτε την εκανα και απο κει .
η οδύσσεια ενος καταγκαβλομενου Νο 26771:
Σημερα δοκιμασα την τυχη μου στην αλεξανδρα χωματιανου οπου ειχαν πει στο σαι οτι θα ερχοταν σημερα αλλα ...κλειστο .... παω
βεργας 3 αναστασια καστανη κοπελα ψιλογεματη με χαμογελο και μπελα πιο μοντελε αλλα με απαξιωτικο υφος ....
λιοσιων 73 κατω λανα εχει γινει σα φακλανα καλες ακαποτες υπηρεσιες ομως και χριστινα πιο μοντελε με χαμογελο βγηκε... δεν την εχω ξαναδει εκει
ερωτηση : μια αλεξαντρα 19 χρονο πιπινακι που δεν θα ξεχασω περσι τετοιο καιρο ηταν εκει .... βρισκεται πουθενα ;
λιοσιων 73 πανω εμυ και μια τανια με σωματοτυπο βυζαρες κολαρα γελαγε δεν με επεισε !!
αυτα λοιπον .... μεγαλη απογοητευση πολλες μετριοτητες και οσες καλες εμφανιστιακα μυριζουν φολα απο μακρια ..... αν πρεπει να κανουμε και ραπιντ καλο κλεισιμο βλεπω...
Αύριο διηγησου μας τη μπορδελιάδα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
η οδύσσεια ενος καταγκαβλομενου Νο 26769:
λοιπον απο χθες ξεκινησε η οδυσσεια για να μπορεσω να ριξω λιγο σπερμα σε κανενα αφρατο νινι.
ξεκινησα στα σιγουρα με εβελινα η οποια αλλαξε στεκι οπως τα λαγονικα του site εχουν ηδη αναφερει .
το περγαμου 1 εχει ανακαινιστει με δερματινους κοκκινους καναπεδες καβλιαρικους καθρεπτες και ολα τα παρελκόμενα. η εβελινα αν δεν ειναι ειναι η τοπ επιλογη αυτη τη στιγμη για φυλης και περιξ ειναι απο τις καλυτερες ....
εκανα ωρα να χυσω παρα την καλη πιπα της εβελινας ... στο τεταρτο αρχισε να βαραει την πόρτα η γνωστη τσα και αφου πηγε να μπει μεσα, η εβελινα με αφησε αχυστο και εφυγε ..... δεν ειπα τιποτα γιατι πρωτον θα εκανα τα πραγματα χειροτερα και δευτερον η κοπελα ειναι αστερι και πραγματικα μου εχει φερθει αψογα καθε φορα...απλα αναρωτιεμαι χρονια πελατης γιατι δεν αφησε δυο λεπτα και πηγε να μπουκαρει ... με δικαιολογια οπως ειπε οτι περιμενει αλλος πελατης.
εγω περιμενα πανω απο 20 λεπτα και δεν ειχα προβλημα γιατι ηξερα οτι αν χρειαζοταν θα εμενε και σε μενα τοσο..... να αναφερω οτι εχουν βαλει και τηλεωρασεις στα δωματια αλλα μαλλον δεν προκειται να δουμε τσοντα απο αυτες, γιατι όπως μου ειχε πει παλιοτερα η τσα δεν της αρεσουν αυτα !!!!! δλδ επειδη δεν αρεσουν στην τσα οι στρειτ τσοντες πρεπει να μην βλεπει και ο πελατης .....απιστευτο....
γενικα ειμαι της αποψης οτι η τσοντα στο δωματιο πρεπει να υπαρχει, ειναι μεδενικου κοστους και βοηθαει και τον πελατη και την πουτανα αφου θα τον βρησκει φτιαγμενο και θα κανει μαλλον λιγοτερη δουλεια.... αλλα απο μυαλο κουκουτσι .....νομιζουν οτι ειμαστε μηχανες που χυνουν και δινουν λεφτα ....

Τί κορμί διαθέτει η Εβελίνα ;

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Γαμησα προχθές το Χριστινάκι από μεγάλου Αλεξάνδρου πως άλλαξε έτσι η καριολα καμιά σχέση με την αρχή νομίζει ότι είναι κάποια την πέτυχα μετά με κάτι Αλβανούς στο καφενείο ενώ με είχε φολιασει

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Έχυσα μέσα στα μάτια και την πουτανα την Άναμπελ τα φλοκια μου είχανε πέσει παντου.
Βρώμικο κορίτσι στην ιασωνος από της πιο σηχαμερες ιερόδουλες.εχει πάρει πολλά παράσημα και με καβλωνει γιατί το μόνο που με νοιάζει είναι πως θα εκπληρώσω της πιο αρωστημενες ανωμαλίες μου οταν μπαίνω μέσα στο δωμάτιο γίνομαι θηρίο και την λεηλατω περνοντας τα λάφυρα μου.

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Και εμείς ψάχνουμε, υπάρχει μια ξανθούλα Αννίτα στον ημιόροφο στη Φωκαίας εκεί που δουλεύει η Άννα Κου εάν δε τη βρεις εκεί πς στο απέναντι Φωκαίας και Αχαρνων γωνία
Eυχαριστώ φίλε. Την ανίτα πρώην αννα από κολωνού (έχει γυρίσει σχεδόν όλα τα μπουρδέλα) την ξέρω από τότε που εκπορνεύτηκε κάπου 7-8 χρόνια πριν και την πηδάω κατά ριπάς .Επικοινωνώ μαζί της και τις περισσότερες φορές ξέρω που δουλεύει.
Επίσης πήδαγα γιατί τώρα δεν δουλεύει , την ναταλίτσα στο Ι 37 από το 2015 επισταμένως .
Και την νίκη που δούλευε μέχρι πρότινος (πήγε στην πατρίδα της ) κολωνού 23 από την αρχή της καριέρας της .
Υπάρχουν και άλλες αλλά πιο σπάνια ...μέχρι και την άναμπελ
Και η πλάκα είναι ότι μία από αυτές μου πρότεινε να χωρίσω και να πάμε να μείνουμε μαζί , έψαχνε χορηγό.. :happy:

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.561
Πόντοι
201
Kαλημέρα μάγκες.
Κυκλοφορεί κανένα μικρό λεπτόσωμο στην πιάτσα αυτή την στιγμή ? Κανένα σαμιαμίδι ξέρετε ..
Κολωνού και κεραμικού γωνία στο "Εμετουργειο" Νικόλ και Βαλέρια νομίζω είναι απογεύματα..

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.561
Πόντοι
201
ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ: Την Τέταρτη που μας πέρασε κατέβηκα Φλς να εμπλουτίσω το βιογραφικό μου με έκπληξη είδα ότι ήταν όλα κλειστά εκτός από κάνα δύο στη Φκς που είχαν τιμηθεί παλαιότερα Καρολίνα Πάολα το μελαχρινό πουλί στην υπογα με φουλ κτλ. Είπα να πιάσω τα περιφερειακά αλλά πολύ μιλφ ρε μάγκες και δεν γουστάρω. Γυρνάω γύρω-γυρω σαν τον μαλακά και λέω να πάει να γαμηθει την κάνω... Έτσι όπως έφευγα Μαγνησιας "ειχε και την μουνο λαικη" ακούω έναν γύφτο να φωνάζει: Έλα πάρε πάρε χαλιά-πατακια-σεντονια~Πηρα ένα χαλακι και την έπεσα σε μια γωνιτσα για ύπνο :sleeping:.Γαμω την πουτανα μου λέω την επόμενη φορά πρωί θα πάω στο Εμετουργειο να γαμησω την μελαχρινή Νικόλ στην jason 19Α καί θα μου κοστίσει και δεκαρικο :thumbsup:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
σφηνάκι live

Χωματιανου 11α Ειρήνη με κάστανο σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β Εμμι το κοκκινομαλλικο κοντοπουτανο ζυμαράκι , σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα καστανοξανθη λεπτή με μαλλί μέχρι τους ώμους, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 Μαρίνα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι με τεράστια ρογα, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Εξηκιου 18α Μιλενα, ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ κλειστό.

Βεργας 3 κλειστό ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπάρμπαρα καστανή μιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Καλησπέρα, ευχαριστούμε αγαπητέ Smyrni για την ενημέρωση όπως πάντα, Εξηκίου 18 Μαρίνα (1Β) έχει πάει κανείς υπάρχει άποψη? Ευχαριστώ..

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.560
Πόντοι
456
Αντί να καλοπιάνουν τους πελάτες αφήνοντας λίγο παραπάνω χρόνο στο δωμάτιο, μπας και βγάλουν τα σπασμένα τόσων μηνών που μείνανε κλειστά, κάνουν ό,τι μπορούν για να τους ξενερώσουν. Τεμενάδες θα έπρεπε να μας κάνουν να πηγαίνουμε, όχι να διώχνουν τον κόσμο με χτύπημα πόρτας και κοροϊδίες. Αλλά δεν τους κόβει παραπάνω. Όταν εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι από Δευτέρα, θα πουν το ψωμί ψωμάκι. Δεν του φτάνει του κόσμου που θα πρέπει να δείχνει πιστοποιητικό και rapid test, σιγά μην κάθεται και να ανέχεται χτυπήματα πόρτας και την κάθε μαλακισμένη φόλα.
Γεια χαρα , για το μαγαζι αυτο οπως και το παλαιο το προβλημα δεν ειναι η Εβελινα πρεπει να το καταλαβουμε ΕΙΝΑΙ η σκατοφατσα της καριολας ΤΣΑΤΣΑ .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom