Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (29 μέλη και 276 επισκέπτες)

Ionikara93

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
35
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η Νατάσσα η μιλφαρα από Κολωνού τα κάτω κάτω δεξιά δεν θυμάμαι νουμερο ακριβώς . Έχει επιστρέψει γτ οπότε πάω βράδυ δεν είναι τρίτη βαρδια

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Ρε μάγκες η Νατάσσα η μιλφαρα από Κολωνού τα κάτω κάτω δεξιά δεν θυμάμαι νουμερο ακριβώς . Έχει επιστρέψει γτ οπότε πάω βράδυ δεν είναι τρίτη βαρδια
Από το νέο έτος, μάλλον, συναγωνιστή

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280
Καλησπέρα, ευχαριστούμε αγαπητέ Smyrni για την ενημέρωση όπως πάντα, Εξηκίου 18 Μαρίνα (1Β) έχει πάει κανείς υπάρχει άποψη? Ευχαριστώ..
φιλε γκομενα περιπου 45 με βυζαρες πιασιματα και φουλ προγραμμα.νομιζω μου ειπε πως ειναι απο θεσσαλονικη.στα τυ αγωνα τυπικο γαμησι με 3 στασεις και πρωκτικο.πολυ παρλα ρε φιλε δεν σταματαει.ανθα πηγαινα παλι? Οχι

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
η οδύσσεια ενος καταγκαβλομενου Νο 26770:
μετα την εβελινα λεω δεν παω μεταξι να δοκιμασω την τυχη μου ; και παω μεγα αλεκου στο πρωτο με την κουρτινα οπου ειχε την ειρηνη μελαχρινη ρωσιδα γυρω στα 40με ωραια κολαρα και 2 μισαρι φυσικο βυζι που οποτε εχω περασει υπαρχει ουρα μισης με μιας ωρας για να πηδηξει ο κοσμακης (μαζι με πακιδες βεβαιως), λεω λοιπον να περιμενω να δοκιμασω, η κοπελα με χαμογελο εχει σταθερη πελατεια και καποιοι παιρνουν και μισαωρα!!
μεσα δεν πολυ εκανε προκαταρκτικα (φιλια γλιψιματα ) παρα ξεκινησε μια πιπα ακα καλη αλλα μονοτονη και νευρικη τη σταματησα μπας και εγλυφα λιγο βυζι , ηταν λιγο διστακτικη μαζι μου ισως επειδη δεν με ηξερε ειχε ωραιο μουνακι παιδικο που λεμε αλλα δεν μεαφησε να το χαιδεψω ..... φευγω και απο κει λοιπον και παω ιασωνος 44 σε αυτο με τη σοφια και την ψιλη ναταλι με τα κοντα μαλλια ..... τζιφος .... ηταν μια φωτεινη με κανονικο σωματοτυπο αλλα μου φανηκε απο 50 μεχρι 60 χρονων οποτε την εκανα και απο κει .
η οδύσσεια ενος καταγκαβλομενου Νο 26771:
Σημερα δοκιμασα την τυχη μου στην αλεξανδρα χωματιανου οπου ειχαν πει στο σαι οτι θα ερχοταν σημερα αλλα ...κλειστο .... παω
βεργας 3 αναστασια καστανη κοπελα ψιλογεματη με χαμογελο και μπελα πιο μοντελε αλλα με απαξιωτικο υφος ....
λιοσιων 73 κατω λανα εχει γινει σα φακλανα καλες ακαποτες υπηρεσιες ομως και χριστινα πιο μοντελε με χαμογελο βγηκε... δεν την εχω ξαναδει εκει
ερωτηση : μια αλεξαντρα 19 χρονο πιπινακι που δεν θα ξεχασω περσι τετοιο καιρο ηταν εκει .... βρισκεται πουθενα ;
λιοσιων 73 πανω εμυ και μια τανια με σωματοτυπο βυζαρες κολαρα γελαγε δεν με επεισε !!
αυτα λοιπον .... μεγαλη απογοητευση πολλες μετριοτητες και οσες καλες εμφανιστιακα μυριζουν φολα απο μακρια ..... αν πρεπει να κανουμε και ραπιντ καλο κλεισιμο βλεπω...
" αλλα με απαξιωτικο υφος .... " το χειρότερό μου συναγωνιστή !! :( :( με την μία την κάνω δεν ασχολούμε καν .

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
λιοσιων 73 πανω εμυ και μια τανια με σωματοτυπο βυζαρες κολαρα γελαγε δεν με επεισε !!
Καινουργια αυτη η Τανια?
Εχει κριτικες?
Τα site των στουντελων εχουν πεσει? Δεν τα βρισκω..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
η οδύσσεια ενος καταγκαβλομενου Νο 26769:
λοιπον απο χθες ξεκινησε η οδυσσεια για να μπορεσω να ριξω λιγο σπερμα σε κανενα αφρατο νινι.
ξεκινησα στα σιγουρα με εβελινα η οποια αλλαξε στεκι οπως τα λαγονικα του site εχουν ηδη αναφερει .
το περγαμου 1 εχει ανακαινιστει με δερματινους κοκκινους καναπεδες καβλιαρικους καθρεπτες και ολα τα παρελκόμενα. η εβελινα αν δεν ειναι ειναι η τοπ επιλογη αυτη τη στιγμη για φυλης και περιξ ειναι απο τις καλυτερες ....
εκανα ωρα να χυσω παρα την καλη πιπα της εβελινας ... στο τεταρτο αρχισε να βαραει την πόρτα η γνωστη τσα και αφου πηγε να μπει μεσα, η εβελινα με αφησε αχυστο και εφυγε ..... δεν ειπα τιποτα γιατι πρωτον θα εκανα τα πραγματα χειροτερα και δευτερον η κοπελα ειναι αστερι και πραγματικα μου εχει φερθει αψογα καθε φορα...απλα αναρωτιεμαι χρονια πελατης γιατι δεν αφησε δυο λεπτα και πηγε να μπουκαρει ... με δικαιολογια οπως ειπε οτι περιμενει αλλος πελατης.
εγω περιμενα πανω απο 20 λεπτα και δεν ειχα προβλημα γιατι ηξερα οτι αν χρειαζοταν θα εμενε και σε μενα τοσο..... να αναφερω οτι εχουν βαλει και τηλεωρασεις στα δωματια αλλα μαλλον δεν προκειται να δουμε τσοντα απο αυτες, γιατι όπως μου ειχε πει παλιοτερα η τσα δεν της αρεσουν αυτα !!!!! δλδ επειδη δεν αρεσουν στην τσα οι στρειτ τσοντες πρεπει να μην βλεπει και ο πελατης .....απιστευτο....
γενικα ειμαι της αποψης οτι η τσοντα στο δωματιο πρεπει να υπαρχει, ειναι μεδενικου κοστους και βοηθαει και τον πελατη και την πουτανα αφου θα τον βρησκει φτιαγμενο και θα κανει μαλλον λιγοτερη δουλεια.... αλλα απο μυαλο κουκουτσι .....νομιζουν οτι ειμαστε μηχανες που χυνουν και δινουν λεφτα ....
Αν δεν της αρέσουν οι στραιτ τσόντες ας έβαζε λεσβιακές τσόντες παλυ οι πελάτες θα φτιάχνονται !!! Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ντελα με τσόντα !! Είσαι πελάτης και σου έκανε τέτοιο σκηνικό να μπούκαρη μέσα ;περίεργο … είχες πληρώσει για διπλό προγραμμα στα 40; Η μόνο στα 20;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ποιος θα κάνει έλεγχο στα πιστοποιητικά αυτές που :zfuck: στην πρώτη καραντίνα που ήταν όλοι σπίτια τους !! Πάτε καλά ρε ‘σύ ?? Μην ακούω μλκιες
Ανάλογος πως θα κινηθεί η αστυνομία θα κινηθούν και αυτές ….

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.933
Πόντοι
206
ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ: Την Τέταρτη που μας πέρασε κατέβηκα Φλς να εμπλουτίσω το βιογραφικό μου με έκπληξη είδα ότι ήταν όλα κλειστά εκτός από κάνα δύο στη Φκς που είχαν τιμηθεί παλαιότερα Καρολίνα Πάολα το μελαχρινό πουλί στην υπογα με φουλ κτλ. Είπα να πιάσω τα περιφερειακά αλλά πολύ μιλφ ρε μάγκες και δεν γουστάρω. Γυρνάω γύρω-γυρω σαν τον μαλακά και λέω να πάει να γαμηθει την κάνω... Έτσι όπως έφευγα Μαγνησιας "ειχε και την μουνο λαικη" ακούω έναν γύφτο να φωνάζει: Έλα πάρε πάρε χαλιά-πατακια-σεντονια~Πηρα ένα χαλακι και την έπεσα σε μια γωνιτσα για ύπνο :sleeping:.Γαμω την πουτανα μου λέω την επόμενη φορά πρωί θα πάω στο Εμετουργειο να γαμησω την μελαχρινή Νικόλ στην jason 19Α καί θα μου κοστίσει και δεκαρικο :thumbsup:
15 θα σου κοστίσει

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αν δεν της αρέσουν οι στραιτ τσόντες ας έβαζε λεσβιακές τσόντες παλυ οι πελάτες θα φτιάχνονται !!! Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ντελα με τσόντα !! Είσαι πελάτης και σου έκανε τέτοιο σκηνικό να μπούκαρη μέσα ;περίεργο … είχες πληρώσει για διπλό προγραμμα στα 40; Η μόνο στα 20;
Εμένα πάντως μου έχει συμβεί τουλάχιστον 3 φορές να ανοίξει η τσατσά την πόρτα και να μπει μέσα ενώ είμαι γυμνός. Συνήθως ήταν για να μου δώσει τα ρέστα μου. Όταν έκανα κίνηση τα κρύψω τα απόκρυφά μου, μου έλεγε "σιγά τι ντρέπεσαι, δεν έχω ξαναδεί γυμνό άντρα νομίζεις;" Μα το θέμα δεν είναι αν έχει ξαναδεί αυτή γυμνό, αλλά να κρατάμε λίγο τα προσχήματα. Ένα χτύπημα στην πόρτα για να προλάβω να βάλω ένα εσώρουχο είναι δείγμα διακριτικότητας και ευγένειας. Μια άλλη φορά στο Φωκαίας 25 εκεί που είναι η Σάρα πάλι ενώ ήμασταν και οι 2 γυμνοί και ετοιμαζόταν να μου πάρει πίπα, τη φώναξε να φέρει το τηλεκοντρόλ για το κλιματιστικό και η τσατσά άνοιξε κανονικά την πόρτα, μπήκε μέσα και της το έδωσε. Και δεν υπήρχε λόγος να ντρέπομαι, είπε, αφού δεν ήταν κανένας στο σαλόνι. :confused: Μήπως ήθελε να κάτσει και μαζί μας να πάρει λίγο μάτι; Μιλάμε για μεγάλα ζώα στα μπουρδέλα, δε σέβονται τίποτα. Περιττό να πω ότι στο 25 κάτω με το άλλο ζώο τη Σάρα πολύ απλά δε θα ξαναπατήσω.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλημέρα συναγωνιστές,πριν λίγο εξόρμηση στα εθιστικά μονοπάτια, πήγα Μαραθώνος να βρω την ιονέλα αλλά δυστυχώς απ'ότι μου είπε η υπηρεσία είναι αδιάθετη,μου παρουσίασε μια κοπέλα με το όνομα Μαρίνα μελαχρινή μετρίου αναστήματος μαύρο μαλλί λίγο πιο κάτω από τους ώμους με ωραίο σώμα το πρόγραμμα της ήταν όλες τις στάσεις με 69 και ελεύθερο στοματικό,με παρότρυνε να μπω λέγοντας μου μπες να με δοκιμάσεις,δε μπήκα , πήγα στο δίπλα που ήταν μια κοπέλα η Μόνικα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο μετρίου αναστήματος με μπλέ ματάρες,με κανονικό πρόγραμμα 69και όλες τις στάσεις, παρόλο που ήταν πανέμορφη δε μπήκα γιατί στο σαλόνι την είδα κάπως κρύα, κατεύθυνση προς Διδυμου 27 που δουλεύει μόνο η Βικτώρια.Γνωρίζει κάποιος κάτι για τις κοπέλες στα Μαραθώνος;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Εμένα πάντως μου έχει συμβεί τουλάχιστον 3 φορές να ανοίξει η τσατσά την πόρτα και να μπει μέσα ενώ είμαι γυμνός. Συνήθως ήταν για να μου δώσει τα ρέστα μου. Όταν έκανα κίνηση τα κρύψω τα απόκρυφά μου, μου έλεγε "σιγά τι ντρέπεσαι, δεν έχω ξαναδεί γυμνό άντρα νομίζεις;" Μα το θέμα δεν είναι αν έχει ξαναδεί αυτή γυμνό, αλλά να κρατάμε λίγο τα προσχήματα. Ένα χτύπημα στην πόρτα για να προλάβω να βάλω ένα εσώρουχο είναι δείγμα διακριτικότητας και ευγένειας. Μια άλλη φορά στο Φωκαίας 25 εκεί που είναι η Σάρα πάλι ενώ ήμασταν και οι 2 γυμνοί και ετοιμαζόταν να μου πάρει πίπα, τη φώναξε να φέρει το τηλεκοντρόλ για το κλιματιστικό και η τσατσά άνοιξε κανονικά την πόρτα, μπήκε μέσα και της το έδωσε. Και δεν υπήρχε λόγος να ντρέπομαι, είπε, αφού δεν ήταν κανένας στο σαλόνι. :confused: Μήπως ήθελε να κάτσει και μαζί μας να πάρει λίγο μάτι; Μιλάμε για μεγάλα ζώα στα μπουρδέλα, δε σέβονται τίποτα. Περιττό να πω ότι στο 25 κάτω με το άλλο ζώο τη Σάρα πολύ απλά δε θα ξαναπατήσω.
γιατι πεταξες τοσες ευκαιριες κουβα ρε παιχτη ?
δεστο θετικα, κανε λιγο παιχνιδι με τσατσα :eyebrows:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Μπα, δε μου έκαναν κλικ. Γριές θείτσες ήταν όλες. :vomit:
τι περιμενες δηλαδη, μονδελα ? :confused:
για το χαβαλε εννοω ρε μαν.
εγω σε 3 ειχα πει και μου ριξανε πορτα ευγενικα.
ηταν καλες ομως.
1) η ξανθια απο φιλιππιδου 11 οροφος που ειναι συνηθως με την πορνοσταρ απο τα σπαρ,
2) στο φωκαιας 27 υποισογειο που ηταν μια με γυαλακια και καρε μαλλι και
3) κλασσικα κυρα ευα απο φωκαιας 17 κατω, οταν ηταν μουναρα στα νιατα της και δουλευε σε αλλα σπιτια πριν.

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
τι περιμενες δηλαδη, μονδελα ? :confused:
για το χαβαλε εννοω ρε μαν.
εγω σε 3 ειχα πει και μου ριξανε πορτα ευγενικα.
ηταν καλες ομως.
1) η ξανθια απο φιλιπιδου 11 οροφος που ειναι συνηθως με την πορνοσταρ απο τα σπαρ,
2) στο φωκαιας 27 υποισογειο που ηταν μια με γυαλακια και καρε μαλλι και
3) κλασσικα κυρα ευα απο φωκαιας 17 κατω, οταν ηταν μουναρα στα νιατα της και δουλευε σε αλλα σπιτια πριν.
Δεν είμαι γεροντολάγνος ρε μαν. :confused: Άλλος ένας λόγος που δε γουστάρω να με βλέπουν γυμνό. Ήμαρτον, βασικά πράγματα. Δεν είμαστε σε τίποτα αποδυτήρια φυλακών ή του στρατού.

el1204

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2021
Like
0
Πόντοι
0
Στο Περγάμου 1, η Εβελίνα και η τσατσά from hell είναι πάντα μαζί; Πακέτο; Ή έχουν διαφορετικές ώρες κάποιες μέρες; Διότι αν πάνε πακέτο, χαντακώθηκε το κορίτσι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυποι μηπως εχετε πετυχει αυτη τη Ναταλια που περασε για λιγο απο Φυλ.66 με τον Βιολάρη?

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Γαμησα προχθές το Χριστινάκι από μεγάλου Αλεξάνδρου πως άλλαξε έτσι η καριολα καμιά σχέση με την αρχή νομίζει ότι είναι κάποια την πέτυχα μετά με κάτι Αλβανούς στο καφενείο ενώ με είχε φολιασει
Τι μου θυμησες..! Στο Φ66 κ γενικα στη μοντελο-αλυσιδα πηδαγα συχνα μια Χριστινα πριν 3-4 χρονια -μπορει κ παραπανω!! Γαμησάρες μεν, Θεοπάλαβη δεν.. Ξάρει κανείς πού μπορει να χαθηκε αυτη η μουνιτσα!;!;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Εγώ καβλωνω φουλ με αυτά. Να φανταστείς όταν περιμενω ρεστα ξεντυνομαι γρήγορα πριν μου τα δώσει έτσι ώστε να μπει και να με δει γυμνο με πουτσα κάγκελο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom