Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (15 μέλη και 183 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Εγώ καβλωνω φουλ με αυτά. Να φανταστείς όταν περιμενω ρεστα ξεντυνομαι γρήγορα πριν μου τα δώσει έτσι ώστε να μπει και να με δει γυμνο με πουτσα κάγκελο!
Α καλή φάση, αυτά έχουν στο μυαλό τους και ορμάνε μέσα αέρα-πατέρα. :2funny:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.216
Πόντοι
9.846
Α καλή φάση, αυτά έχουν στο μυαλό τους και ορμάνε μέσα αέρα-πατέρα. :2funny:
Ας χαρουν λίγο οι γριές, να κάνουμε κι εμείς το χαβαλέ μας! Γουστάρω να βλέπω τα μάτια τους να ξεστραβωνονται στο όρθιο καβλί μου, αλλά να μην μπορούν να το φάνε!
(Βέβαια αυτές θα έχουν χορτάσει μπουτζα στη ζωή τους....).

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Ας χαρουν λίγο οι γριές, να κάνουμε κι εμείς το χαβαλέ μας! Γουστάρω να βλέπω τα μάτια τους να ξεστραβωνονται στο όρθιο καβλί μου, αλλά να μην μπορούν να το φάνε!
Δηλαδή άμα στη θέα του καβλιού σου πουν ότι σου κάθονται, εσύ θα τους πεις όχι; :P :confused:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.216
Πόντοι
9.846
Δηλαδή άμα στη θέα του καβλιού σου πουν ότι σου κάθονται, εσύ θα τους πεις όχι; :P :confused:
Αδερφέ πολυ πιθανον. Ελαχιστες αξίζουν. Μια στις είκοσι! Απλά θέλω να τις βλέπω να γουρλονουν τα μάτια τους. Μεχρι εκεί!

• Like
Αντιδράσεις: vril

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.243
Πόντοι
481

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Οταν πας σε ένα μπουρδέλο τα ρέστα δεν στα φέρνει η πουτανα ΠΑΝΤΑ;Η τουλάχιστον στα πρώτο λεπτό ;Καθόμουν μέσα περίμενα την πουτςνα μετά από λίγα λεπτά με βρήκε γυμνό ο Τσάτσος τι μαλακαςδωστα στην πουτανα

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Καλησπέρα. Καμμία ενημέρωση από φωκαιας;

cyborgboy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς αν για να μπει κάποιος μέσα χρειάζεται υποχρεωτικά Rapid μετά τις αλλαγές του ΦΕΚ; Να μην πάω χωρίς λόγο και με διώξουν.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Οταν πας σε ένα μπουρδέλο τα ρέστα δεν στα φέρνει η πουτανα ΠΑΝΤΑ;Η τουλάχιστον στα πρώτο λεπτό ;Καθόμουν μέσα περίμενα την πουτςνα μετά από λίγα λεπτά με βρήκε γυμνό ο Τσάτσος τι μαλακαςδωστα στην πουτανα
Ναι, έτσι υποτίθεται. Μάλλον ευκαιρία γυρεύουν να πάρουν λίγο ματάκι και αυτές. Δεν εξηγείται αλλιώς.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εγώ λέω να αρχίσουμε να συχναζουμε στα Καπί μήπως μας πιπώσει καμία φαφούτα 80χρονη. Τζάμπα.

Ερωτήσεις κρίσεως.
Έκανε κανείς βορδελιάρης τσάρκα; Ραπίντ ζητάνε;

Η Μαρία εργάζεται στο Φολης 64 απόψε;

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.462
Πόντοι
3.436
Καλημέρα συναγωνιστές,πριν λίγο εξόρμηση στα εθιστικά μονοπάτια, πήγα Μαραθώνος να βρω την ιονέλα αλλά δυστυχώς απ'ότι μου είπε η υπηρεσία είναι αδιάθετη,μου παρουσίασε μια κοπέλα με το όνομα Μαρίνα μελαχρινή μετρίου αναστήματος μαύρο μαλλί λίγο πιο κάτω από τους ώμους με ωραίο σώμα το πρόγραμμα της ήταν όλες τις στάσεις με 69 και ελεύθερο στοματικό,με παρότρυνε να μπω λέγοντας μου μπες να με δοκιμάσεις,δε μπήκα , πήγα στο δίπλα που ήταν μια κοπέλα η Μόνικα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο μετρίου αναστήματος με μπλέ ματάρες,με κανονικό πρόγραμμα 69και όλες τις στάσεις, παρόλο που ήταν πανέμορφη δε μπήκα γιατί στο σαλόνι την είδα κάπως κρύα, κατεύθυνση προς Διδυμου 27 που δουλεύει μόνο η Βικτώρια.Γνωρίζει κάποιος κάτι για τις κοπέλες στα Μαραθώνος;
Εκει στην Αχιλλέως κ Μαραθώνος που ήραν παλιότερα κάνα 2 χρόνια η Ναταλι από Ουκρανία, μελαχρινή, αδύνατη, με μαύρα μαλλιά κ σκούρο δέρμα τι να απέγινε;
Πού να είναι τώρα;
Ξέρω η ερώτηση πρέπει να είναι στην αναζήτηση χαμένων ιερόδουλων αλλά το έφερε η κουβεντα τώρα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλά ρε. Δεν το ξέρεις αυτό ότι κάποιοι Τσάτσοι φούστερ μπαίνουν δήθεν για τα ρέστα για να δουν το παπάρι σου;

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Καλά ρε. Δεν το ξέρεις αυτό ότι κάποιοι Τσάτσοι φούστερ μπαίνουν δήθεν για τα ρέστα για να δουν το παπάρι σου;
Αυτό έγινε πέρσι η κοπέλα θεόμουνο η ωραιότερη από τις 13 πουτανες που έχω πάει στο Μεταξουργείο από την Βενεζουέλα .Πρέπει να είναι η τρίτη που έχω πάει που να ξερα τρίτη φορά ήταν και 19 χρόνων

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Οι τσαδύο μπορεί να βάλουν μόνο το χέρι μέσα.
Ναι, οι σοβαρές τσατσάδες αυτό κάνουν. Όπως έγραψα όμως και σε προηγούμενο μήνυμα, τουλάχιστον 3 φορές άνοιξαν κανονικά την πόρτα και μπήκαν να μου δώσουν τα ρέστα, χωρίς να χτυπήσουν και να περιμένουν να βάλω τουλάχιστον ένα μποξεράκι, χωρίς τίποτα. Και όταν πήγα να κρύψω τα αχαμνά μου, όλο θράσος μου είπαν "σιγά μωρέ, τι ντρέπεσαι;".

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Καλά. Λέω εγω
Φωκαιας 7 εμιλη
7α Ειρήνη
17 κάτω μιχαελλα
17 πάνω κλειστο
19 η ξανθιά Ρωσίδα. ΡΙΤΑ μαλλον
Η Ρίτα ήταν στο 19, την είδα και το πρωί,ξέρει κάποιος αν αξίζει;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.216
Πόντοι
9.846
Να συμπληρώσω ότι οι βρωμογεροπουστες τσάτσοι δε δουλευουν μόνο για το μεροκάματο, αλλά μήπως τους κάτσει και κανένας ελεηνος πελατης και τους δώσει σπέρμα στο στόμα....!

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom