Μπορει καποιος να απαντησει εστω και σημερα?Διδυμου 18 ισογειο υπαρχουν 2 Αλιονες ? Γιατι διαβαζω εδω για μια με ραστα και αυτη που εχω πετυχει εγω και την εχω παρει μια φορα δεν ειχε ραστα αλλα ξανθο καρε. Μου μυριζεται μαλακια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live
Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Ιάσωνος 2β Λάουρα ή Λαρα όπως την παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό, καστανή χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Ιάσωνος 1β αριστερά Τατιάνα ξανθιά μιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.
Ιάσωνος 1γ κλειστό.
Ιάσωνος 10 ισόγειο Καιτη μελαχρινή μιλφ χοντρή με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Τζέσικα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 10 όροφος κλειστό.
Ιάσωνος 16 δεξιά ισόγειο Αλεξάνδρα καστανή χοντρή με 2αρι συν βυζι και Νάταλι ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 16 αριστερά όροφος Αντριανα ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 20α Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 20β Βικτόρια μελαχρινή λεπτή κατσαρομαλλα με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με 15 ευρώ.
Ιάσωνος 20γ Βίκυ ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι,πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 19α Χριστίνα καστανοξανθη σώμα με πιασιματα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 19β Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 27α κλειστό.
Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 30β Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 31α δεξιά Παολα καστανή με ψιλοκανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.
Ιάσωνος 31β κλειστό.
Ιάσωνος 32 όροφος αριστερά κλειστό.
Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά Αναμπελ ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά καστανή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ναταλί καστανή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 36 Ειρήνη καστανή μιλφ χοντρουλα με 2 5αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Αντριανα ξανθιά μιλφ χοντρή με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 37 & 37α κλειστά.
Ιάσονος 39(1) Μαρία ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39(2) Ζετα/Γεωργία η υπηρεσία την παρουσίασε ως Βίκυ ... μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Ιάσονος 39(3)Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39 (4) κλειστό.
Ιάσονος 39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39 (6) Αντριανα μελαχρινή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Ιάσωνος 44 Μπέλα μελαχρινή κοπελίτσα με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από τα βυζια της και Σαντρα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο ψιλολιγνη πολύ δυνατό κορμί με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44β νέο δεξιά ισόγειο Νίκη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44β νέο μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 44β νέο αριστερά όροφος κλειστό.
Ιάσωνος 46 κλειστό.
Ιάσωνος 46α Αντζελα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 46β Όλγα καστανή λεπτή 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ρωξανα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 43 Μάγκι καστανή κοντή κοπελίτσα με το μαλλί πιασμένο δύο κοτσίδες, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Υ. Γ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid τεστ δε ζητούσαν αλλά έλεγαν για μάσκες σχεδόν σε όλους τους οίκους και μάλιστα σε κάποιους έδιωξαν όσους δεν φορούσαν.
Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Ιάσωνος 2β Λάουρα ή Λαρα όπως την παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό, καστανή χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Ιάσωνος 1β αριστερά Τατιάνα ξανθιά μιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.
Ιάσωνος 1γ κλειστό.
Ιάσωνος 10 ισόγειο Καιτη μελαχρινή μιλφ χοντρή με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Τζέσικα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 10 όροφος κλειστό.
Ιάσωνος 16 δεξιά ισόγειο Αλεξάνδρα καστανή χοντρή με 2αρι συν βυζι και Νάταλι ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 16 αριστερά όροφος Αντριανα ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 20α Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 20β Βικτόρια μελαχρινή λεπτή κατσαρομαλλα με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με 15 ευρώ.
Ιάσωνος 20γ Βίκυ ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι,πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 19α Χριστίνα καστανοξανθη σώμα με πιασιματα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 19β Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 27α κλειστό.
Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 30β Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 31α δεξιά Παολα καστανή με ψιλοκανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.
Ιάσωνος 31β κλειστό.
Ιάσωνος 32 όροφος αριστερά κλειστό.
Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά Αναμπελ ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά καστανή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ναταλί καστανή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 36 Ειρήνη καστανή μιλφ χοντρουλα με 2 5αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Αντριανα ξανθιά μιλφ χοντρή με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 37 & 37α κλειστά.
Ιάσονος 39(1) Μαρία ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39(2) Ζετα/Γεωργία η υπηρεσία την παρουσίασε ως Βίκυ ... μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Ιάσονος 39(3)Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39 (4) κλειστό.
Ιάσονος 39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39 (6) Αντριανα μελαχρινή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Ιάσωνος 44 Μπέλα μελαχρινή κοπελίτσα με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από τα βυζια της και Σαντρα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο ψιλολιγνη πολύ δυνατό κορμί με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44β νέο δεξιά ισόγειο Νίκη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44β νέο μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 44β νέο αριστερά όροφος κλειστό.
Ιάσωνος 46 κλειστό.
Ιάσωνος 46α Αντζελα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 46β Όλγα καστανή λεπτή 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ρωξανα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 43 Μάγκι καστανή κοντή κοπελίτσα με το μαλλί πιασμένο δύο κοτσίδες, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Υ. Γ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid τεστ δε ζητούσαν αλλά έλεγαν για μάσκες σχεδόν σε όλους τους οίκους και μάλιστα σε κάποιους έδιωξαν όσους δεν φορούσαν.
livaja
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 832
- Πόντοι
- 990
Ζιζελ Κωνσταντινουπόλεως 132Και γω το έχω άχτι να βρω κορασίδα να χει σρκετα τατουάζ ειδικά σε χέρια ή ώμους
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
έχεις πμΜπορει καποιος να απαντησει εστω και σημερα?
livaja
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 832
- Πόντοι
- 990
Την τσα πάντως απ' το βέργας 7 την ξανθιά με τις βυζάρες άνετα της τον έδινα..?Δηλαδή άμα στη θέα του καβλιού σου πουν ότι σου κάθονται, εσύ θα τους πεις όχι;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
υπάρχει μύστης από δω μέσα που την πήρε το τέλος του καλοκαιριούΤην τσα πάντως απ' το βέργας 7 την ξανθιά με τις βυζάρες άνετα της τον έδινα..?
livaja
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 832
- Πόντοι
- 990
Ωραίος!!υπάρχει μύστης από δω μέσα που την πήρε το τέλος του καλοκαιριού
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Την τσα πάντως απ' το βέργας 7 την ξανθιά με τις βυζάρες άνετα της τον έδινα..?
Την Ελληνίδα λετε μύστες; αυτή που εχει τσιγαροφωνή;υπάρχει μύστης από δω μέσα που την πήρε το τέλος του καλοκαιριού
Αυτήν την είχα γαμησει το 2014 στο μεταξι, στην μεγαλέκου.
paidarakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2006
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Σε ποιο έγινε αυτό.? Πολύ ωραία κριτική .. εύγεΌλη η καύλα είναι να είναι η Ρωσίδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι...να έχει ανοίξει τα πόδια της...το αριστερό πόδι να κρατάει κόντρα στον τοίχο....το δεξί πόδι να είναι πάνω στο μαξιλάρι... εγώ να έχω κάτσει στα γόνατα.... ακριβώς δίπλα από το κεφάλι της..... αυτή με το αριστερό χέρι της να παίζει με το μουνακι της...και με το δεξί να χαϊδεύει τα αρχιδακια μου....και εγώ παράλληλα με το αριστερό χέρι μου να χαϊδεύω το βυζάκι της....και με το δεξί να παίζω την μπουτσα μου πάνω στην γλώσσα της.....και αυτή να μου λέει: ''κυσε με μούρο μου, τελου να ντουκιμασου σπέρμα ντσου''.........
Και μετά από λίγο να της λέω: ''νταβαη μωρό μου, χυνωωωωωωωωωω''...........
Όλα μέσα...και αυτή να τα καταπίνει όλαααααα......
Θα βρεθουν απειροι ηλιθιοι που θα δειχνουν στην πουτανα που μπορει να μην εχει καν χαρτια ,στην τσατσα που δουλευει σε μια επιχειρηση που δεν εχει καν αδεια και ειναι παρανομη ,χαρτια και ταυτοτητες...Δηλαδή θα πρέπει να δείχνουμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και να κάνουν ταυτοποίηση με την εφαρμογή η ταατσαδες από το κινητό τους και μετά να δείχνουμε και ταυτότητα για να διασταυρώνουν τα στοιχεία αν όντως δικά μας ;; Δεν παίζει αυτό με εμένα !! Να βλέπουν όλες το πλήρες ονόματεπομημο μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πω πω πόνεσε μόνο που σκευτικα
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Παλιές καλές εποχές με πολύ σεξ αυθορμητισμό και πολλές εντάσεις .. έχω δοκιμάσει πολλές τανες άγουρες αλλά καλές άβγαλτες αλλά καλές …. Ζόρικες τρελές ντροπαλές έξυπνες κακές ύπουλες , γατούλες , ναζιάρες , πολύ έμπειρες ( ξενερωνα με τις πολύ έμπειρες ) όλων των ειδών τα κορίτσια !!!! Εύχομαι να ξανά έρθουν μια μέρα τέτοιες εποχές διότι στο σήμερα γαμαμε με το ραπιντ και το πιστοποιητικό στο χέρι …..σκευτομαστε μην κάνει έφοδο η αστυνομία , άλλες καβατζονονται σε σπίτια άλλες στα ντελα άλλες στα χοτελ , άλλες λένε έκανε το εκβολιο αλλά ραπιντ δεν σου δείχνω , άλλες έκαναν ραπιντ αλλά όχι το εμβόλιο γενικά ένα αλαλούμ συμβαίνει ….. Μια κοπέλα μου είπε μέσα σε 2 κουβέντες όλο το ρε ζούμε πως στο τέλος όλοι θα τρελαθούμε με ένα ξεφυσηγμΑ με παράπονο στο βλέμμα της …. Σωστή στην δουλειά παρά το όλο στρες των ημερών !!! Όλες οι άλλες κλάφτα Χαράλαμπε !!!Και γαμώ τις φάσεις! Αυτά είναι τα καλά!
Ρωτα την αν περνάει δωματιο,με την καραντίνα την τελευταία που δούλευε στην ζούλα ο οίκος,μου είχε πει αν ήθελα να περάσω και με αυτήν.Δεν μου άρεσε ο σωματοτυπος ομως και έτσι την απεφυγα διακριτικα.Την τσα πάντως απ' το βέργας 7 την ξανθιά με τις βυζάρες άνετα της τον έδινα..?
Την επεσα χθες στη τσα2 στο Β7 να περασει στο δωματιο μαζι μου και με ακυρωσε λεγοντας οτι ειναι αλλη η δουλεια της. Οκ της δινω respect αλλα θα την επαιρνα αληθεια.
Αργοτερα τη επεσα στη Φωκαιας στη γαμησιμη με τα γυαλακια και μου ειπε δωσε 40 να περασουμε μαζι και μου επιανε το πουτσο αλλα 1ον δεν θα εδινα 40 και κυριως φοβηθηκα μη κανει μαλακια να με πιστολιασει και μανουριασω, δεν ειναι να τσακωθεις μεσα σε τετοιο περιβαλλον...
Οποτε...
Αργοτερα τη επεσα στη Φωκαιας στη γαμησιμη με τα γυαλακια και μου ειπε δωσε 40 να περασουμε μαζι και μου επιανε το πουτσο αλλα 1ον δεν θα εδινα 40 και κυριως φοβηθηκα μη κανει μαλακια να με πιστολιασει και μανουριασω, δεν ειναι να τσακωθεις μεσα σε τετοιο περιβαλλον...
Οποτε...
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
τιμήθηκε πριν μερικά λεπτά στο Φωκαίας 27Β όροφο η Τατιάνα(Τανια) καστανοξανθη κοπέλα με τα μαλλιά μπροστά αφέλειες, με κανονικό πολύ ωραίο κορμί ακόμα πιο ωραίο κωλο και 1.5αρι βυζι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69,λίγα πράγματα μέσα τελικά, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
οτι και να προβλεπεται πιστευεις οτι εχουν τιποτα ;Και ούτε και εμείς, εκτός αν πάρουμε διαφορετική ενημέρωση
Αλήθεια για τις κοπέλες των οίκων τι προβλέπεται?
Πλήρης εμβολιασμός ή ραπίντ?
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Ο εμβολιασμός είναι για όλους, αλλά όσες δεν έχουν εμβολιαστεί, rapid 2 την εβδομάδα όπως όλοι μας.Και ούτε και εμείς, εκτός αν πάρουμε διαφορετική ενημέρωση
Αλήθεια για τις κοπέλες των οίκων τι προβλέπεται?
Πλήρης εμβολιασμός ή ραπίντ?
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Καλημέρα Σμύρνη. Είδες τι άλλο έχει φωκαιας;τιμήθηκε πριν μερικά λεπτά στο Φωκαίας 27Β όροφο η Τατιάνα(Τανια) καστανοξανθη κοπέλα με τα μαλλιά μπροστά αφέλειες, με κανονικό πολύ ωραίο κορμί ακόμα πιο ωραίο κωλο και 1.5αρι βυζι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69,λίγα πράγματα μέσα τελικά, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική
την ειχα παρει παλια σαν πουτανα... δεν λεει τιποτα αεροπιπα ..για μια φορα το πολυ ..μονο και μονο επειδη φαινεται εκφυλη παρτολα...Ρωτα την αν περνάει δωματιο,με την καραντίνα την τελευταία που δούλευε στην ζούλα ο οίκος,μου είχε πει αν ήθελα να περάσω και με αυτήν.Δεν μου άρεσε ο σωματοτυπος ομως και έτσι την απεφυγα διακριτικα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Ναι, πολύ που θα εφαρμοστεί.Δηλαδή θα πρέπει να δείχνουμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και να κάνουν ταυτοποίηση με την εφαρμογή η ταατσαδες από το κινητό τους και μετά να δείχνουμε και ταυτότητα για να διασταυρώνουν τα στοιχεία αν όντως δικά μας ;; Δεν παίζει αυτό με εμένα !! Να βλέπουν όλες το πλήρες ονόματεπομημο μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις