Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (29 μέλη και 228 επισκέπτες)

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Διδυμου 18 ισογειο υπαρχουν 2 Αλιονες ? Γιατι διαβαζω εδω για μια με ραστα και αυτη που εχω πετυχει εγω και την εχω παρει μια φορα δεν ειχε ραστα αλλα ξανθο καρε. Μου μυριζεται μαλακια...
Μπορει καποιος να απαντησει εστω και σημερα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Λάουρα ή Λαρα όπως την παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό, καστανή χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Ιάσωνος 1β αριστερά Τατιάνα ξανθιά μιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 1γ κλειστό.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Καιτη μελαχρινή μιλφ χοντρή με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Τζέσικα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10 όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 16 δεξιά ισόγειο Αλεξάνδρα καστανή χοντρή με 2αρι συν βυζι και Νάταλι ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 16 αριστερά όροφος Αντριανα ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 20α Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20β Βικτόρια μελαχρινή λεπτή κατσαρομαλλα με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με 15 ευρώ.

Ιάσωνος 20γ Βίκυ ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι,πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19α Χριστίνα καστανοξανθη σώμα με πιασιματα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19β Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31α δεξιά Παολα καστανή με ψιλοκανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.

Ιάσωνος 31β κλειστό.

Ιάσωνος 32 όροφος αριστερά κλειστό.

Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά Αναμπελ ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά καστανή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ναταλί καστανή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 36 Ειρήνη καστανή μιλφ χοντρουλα με 2 5αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Αντριανα ξανθιά μιλφ χοντρή με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 & 37α κλειστά.

Ιάσονος 39(1) Μαρία ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(2) Ζετα/Γεωργία η υπηρεσία την παρουσίασε ως Βίκυ ... μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσονος 39(3)Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (4) κλειστό.

Ιάσονος 39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (6) Αντριανα μελαχρινή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 44 Μπέλα μελαχρινή κοπελίτσα με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από τα βυζια της και Σαντρα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο ψιλολιγνη πολύ δυνατό κορμί με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β νέο δεξιά ισόγειο Νίκη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β νέο μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β νέο αριστερά όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 46 κλειστό.

Ιάσωνος 46α Αντζελα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46β Όλγα καστανή λεπτή 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ρωξανα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 43 Μάγκι καστανή κοντή κοπελίτσα με το μαλλί πιασμένο δύο κοτσίδες, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Υ. Γ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid τεστ δε ζητούσαν αλλά έλεγαν για μάσκες σχεδόν σε όλους τους οίκους και μάλιστα σε κάποιους έδιωξαν όσους δεν φορούσαν.

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Δηλαδή άμα στη θέα του καβλιού σου πουν ότι σου κάθονται, εσύ θα τους πεις όχι; :P :confused:
Την τσα πάντως απ' το βέργας 7 την ξανθιά με τις βυζάρες άνετα της τον έδινα..?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
υπάρχει μύστης από δω μέσα που την πήρε το τέλος του καλοκαιριού
Την Ελληνίδα λετε μύστες; αυτή που εχει τσιγαροφωνή;

Αυτήν την είχα γαμησει το 2014 στο μεταξι, στην μεγαλέκου.

paidarakos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
54
Πόντοι
0
Όλη η καύλα είναι να είναι η Ρωσίδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι...να έχει ανοίξει τα πόδια της...το αριστερό πόδι να κρατάει κόντρα στον τοίχο....το δεξί πόδι να είναι πάνω στο μαξιλάρι... εγώ να έχω κάτσει στα γόνατα.... ακριβώς δίπλα από το κεφάλι της..... αυτή με το αριστερό χέρι της να παίζει με το μουνακι της...και με το δεξί να χαϊδεύει τα αρχιδακια μου....και εγώ παράλληλα με το αριστερό χέρι μου να χαϊδεύω το βυζάκι της....και με το δεξί να παίζω την μπουτσα μου πάνω στην γλώσσα της.....και αυτή να μου λέει: ''κυσε με μούρο μου, τελου να ντουκιμασου σπέρμα ντσου''.........
Και μετά από λίγο να της λέω: ''νταβαη μωρό μου, χυνωωωωωωωωωω''...........
Όλα μέσα...και αυτή να τα καταπίνει όλαααααα......:pipa1:
Σε ποιο έγινε αυτό.? Πολύ ωραία κριτική .. εύγε

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
769
Πόντοι
81
Δηλαδή θα πρέπει να δείχνουμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και να κάνουν ταυτοποίηση με την εφαρμογή η ταατσαδες από το κινητό τους και μετά να δείχνουμε και ταυτότητα για να διασταυρώνουν τα στοιχεία αν όντως δικά μας ;; Δεν παίζει αυτό με εμένα !! Να βλέπουν όλες το πλήρες ονόματεπομημο μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πω πω πόνεσε μόνο που σκευτικα
Θα βρεθουν απειροι ηλιθιοι που θα δειχνουν στην πουτανα που μπορει να μην εχει καν χαρτια ,στην τσατσα που δουλευει σε μια επιχειρηση που δεν εχει καν αδεια και ειναι παρανομη ,χαρτια και ταυτοτητες...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και γαμώ τις φάσεις! Αυτά είναι τα καλά!
Παλιές καλές εποχές με πολύ σεξ αυθορμητισμό και πολλές εντάσεις .. έχω δοκιμάσει πολλές τανες άγουρες αλλά καλές άβγαλτες αλλά καλές …. Ζόρικες τρελές ντροπαλές έξυπνες κακές ύπουλες , γατούλες , ναζιάρες , πολύ έμπειρες ( ξενερωνα με τις πολύ έμπειρες ) όλων των ειδών τα κορίτσια !!!! Εύχομαι να ξανά έρθουν μια μέρα τέτοιες εποχές διότι στο σήμερα γαμαμε με το ραπιντ και το πιστοποιητικό στο χέρι …..σκευτομαστε μην κάνει έφοδο η αστυνομία , άλλες καβατζονονται σε σπίτια άλλες στα ντελα άλλες στα χοτελ , άλλες λένε έκανε το εκβολιο αλλά ραπιντ δεν σου δείχνω , άλλες έκαναν ραπιντ αλλά όχι το εμβόλιο γενικά ένα αλαλούμ συμβαίνει ….. Μια κοπέλα μου είπε μέσα σε 2 κουβέντες όλο το ρε ζούμε πως στο τέλος όλοι θα τρελαθούμε με ένα ξεφυσηγμΑ με παράπονο στο βλέμμα της …. Σωστή στην δουλειά παρά το όλο στρες των ημερών !!! Όλες οι άλλες κλάφτα Χαράλαμπε !!!

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Ρωτα την αν περνάει δωματιο,με την καραντίνα την τελευταία που δούλευε στην ζούλα ο οίκος,μου είχε πει αν ήθελα να περάσω και με αυτήν.Δεν μου άρεσε ο σωματοτυπος ομως και έτσι την απεφυγα διακριτικα.

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Την επεσα χθες στη τσα2 στο Β7 να περασει στο δωματιο μαζι μου και με ακυρωσε λεγοντας οτι ειναι αλλη η δουλεια της. Οκ της δινω respect αλλα θα την επαιρνα αληθεια.

Αργοτερα τη επεσα στη Φωκαιας στη γαμησιμη με τα γυαλακια και μου ειπε δωσε 40 να περασουμε μαζι και μου επιανε το πουτσο αλλα 1ον δεν θα εδινα 40 και κυριως φοβηθηκα μη κανει μαλακια να με πιστολιασει και μανουριασω, δεν ειναι να τσακωθεις μεσα σε τετοιο περιβαλλον... :knuppel:
Οποτε...:badair:

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
τιμήθηκε πριν μερικά λεπτά στο Φωκαίας 27Β όροφο η Τατιάνα(Τανια) καστανοξανθη κοπέλα με τα μαλλιά μπροστά αφέλειες, με κανονικό πολύ ωραίο κορμί ακόμα πιο ωραίο κωλο και 1.5αρι βυζι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69,λίγα πράγματα μέσα τελικά, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Και ούτε και εμείς, εκτός αν πάρουμε διαφορετική ενημέρωση

Αλήθεια για τις κοπέλες των οίκων τι προβλέπεται?
Πλήρης εμβολιασμός ή ραπίντ?
οτι και να προβλεπεται πιστευεις οτι εχουν τιποτα ;

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Και ούτε και εμείς, εκτός αν πάρουμε διαφορετική ενημέρωση

Αλήθεια για τις κοπέλες των οίκων τι προβλέπεται?
Πλήρης εμβολιασμός ή ραπίντ?
Ο εμβολιασμός είναι για όλους, αλλά όσες δεν έχουν εμβολιαστεί, rapid 2 την εβδομάδα όπως όλοι μας.

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
τιμήθηκε πριν μερικά λεπτά στο Φωκαίας 27Β όροφο η Τατιάνα(Τανια) καστανοξανθη κοπέλα με τα μαλλιά μπροστά αφέλειες, με κανονικό πολύ ωραίο κορμί ακόμα πιο ωραίο κωλο και 1.5αρι βυζι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69,λίγα πράγματα μέσα τελικά, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική
Καλημέρα Σμύρνη. Είδες τι άλλο έχει φωκαιας;

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
769
Πόντοι
81
Ρωτα την αν περνάει δωματιο,με την καραντίνα την τελευταία που δούλευε στην ζούλα ο οίκος,μου είχε πει αν ήθελα να περάσω και με αυτήν.Δεν μου άρεσε ο σωματοτυπος ομως και έτσι την απεφυγα διακριτικα.
την ειχα παρει παλια σαν πουτανα... δεν λεει τιποτα αεροπιπα ..για μια φορα το πολυ ..μονο και μονο επειδη φαινεται εκφυλη παρτολα...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δηλαδή θα πρέπει να δείχνουμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και να κάνουν ταυτοποίηση με την εφαρμογή η ταατσαδες από το κινητό τους και μετά να δείχνουμε και ταυτότητα για να διασταυρώνουν τα στοιχεία αν όντως δικά μας ;; Δεν παίζει αυτό με εμένα !! Να βλέπουν όλες το πλήρες ονόματεπομημο μου
Ναι, πολύ που θα εφαρμοστεί.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom